Ben aylarca askerden dönmesini bekledi. Her gece onun icin agladim. Onunla üzülüp, onunla güldüm. Karsiligi bu oluyor fedakarligin. Dilerim layigini bulur
Terkedip ipinden cıkmis it gibi kız ekleyen erkek?
O zaman o ilişkiyi senin sandığından daha önce kafasında bitirmişti ve seninle ayrılmak için bahane arıyordu. Bahane bulunca ayrıldı, bu hızla arayışa çıktığına göre.
1 hafta oncesinde ablasiyla tanistirmak istiyordu.2 gun oncesinde kendi kendine her yere fotografimizi koymustu.3 gun oncesinde ayrilik beni aglatir diye tum gun pesimden kosuyordu
Eğer ayrılık sonrası yaptıysa bu dediklerini (ayrılık beni ağlatır diyip tüm gün peşinde koşturmak) vs. bence elinden geleni yapmış. Sen affetmeyince vazgeçmiştir.
Hayir ayrilmadan bir iki gun once soyledigi bir yalandan soguk yaptim. Ayrildim zannedip cok korktu o zaman dedi.2 gun sonra kendisi terketti sacma sapan bahanelerle. Maalesef cok agladim ettim vazgecmedi
Sadece anlamiyorum. Evlilik konusunu hep acan, ümitlendiren, plan yapan oydu. Neyse ya. O ne istedigini kendi de bilmiyor ki. Ayriliginda mantik ariyorum ben de
Tavsiyem insanların her hareketinin arkasında mantık aramayı bırak. Çoğu bir şeyi niye yaptığını kendi bile bilmiyor ve sen mantık aradığınla kalıyorsun. Bunun hakkında güzel bir söz var "Bir deli kuyuya taş atar, kırk akıllı çıkaramaz." diye 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biten bir ilişki sonrası kendini boşuna harap edip, depresyona girmek yerine önündeki maçlara bakıyordur.
Kendi yok yere bitirdi. İlk gunler bir iki kisi ekliyordu. Son iki gundur aksam 11den sonra 3,5 ekliyor
O zaman o ilişkiyi senin sandığından daha önce kafasında bitirmişti ve seninle ayrılmak için bahane arıyordu. Bahane bulunca ayrıldı, bu hızla arayışa çıktığına göre.
1 hafta oncesinde ablasiyla tanistirmak istiyordu.2 gun oncesinde kendi kendine her yere fotografimizi koymustu.3 gun oncesinde ayrilik beni aglatir diye tum gun pesimden kosuyordu
Eğer ayrılık sonrası yaptıysa bu dediklerini (ayrılık beni ağlatır diyip tüm gün peşinde koşturmak) vs. bence elinden geleni yapmış. Sen affetmeyince vazgeçmiştir.
Hayir ayrilmadan bir iki gun once soyledigi bir yalandan soguk yaptim. Ayrildim zannedip cok korktu o zaman dedi.2 gun sonra kendisi terketti sacma sapan bahanelerle. Maalesef cok agladim ettim vazgecmedi
Gurur yapmış o zaman.
Bir seyler ciddiye binince korktu kacti. Yasi basi kacmis ne evliligiymis
Sebebini zaten biliyorsun o zaman, üstüne düşünmeye gerek yok.
Sadece anlamiyorum. Evlilik konusunu hep acan, ümitlendiren, plan yapan oydu. Neyse ya. O ne istedigini kendi de bilmiyor ki. Ayriliginda mantik ariyorum ben de
Tavsiyem insanların her hareketinin arkasında mantık aramayı bırak. Çoğu bir şeyi niye yaptığını kendi bile bilmiyor ve sen mantık aradığınla kalıyorsun. Bunun hakkında güzel bir söz var "Bir deli kuyuya taş atar, kırk akıllı çıkaramaz." diye 😂
Aynen oyle. ne istedigini bilmeyen dengesiz biriymis. Ben fazla ciddiye almisim
hahahahahahah kanka betimlemene o kadar güldüm kiiiii
Gülmeyle aglama arasinda gidip geliyor benim de ruh halim
ipinden çıkmış it gibi kız ekliyorsa sen de yaydan çıkmış ok gibi gönlünden çıkar gitsin...
Deniyorum da ben onun kadar duygusuz olamiyorum. Biraz zaman alacak gibi
Kıskandırmaya calıışıyo garibim
Terkeden kendisiydi zaten. Baktigimi da biliyordur. Ne kadar can yakıcı. Ben bu adami mi sevmisim. Aylarca bu adami mi beklemisim diyorum 😭
Gerı dönecekte kendisi ama adam degil salla önemseme kimseyi bu kadar degmez
Sadece pisman oldugunu görmek isterdim. Zaten artik dönse ne olacak
tamam işte süttür edersin bana kalırsa görme de gözlerine yazık
Teşekkür ederim
Rica ederim. kesin yazacak at gibi giden at gibi döner ama sende duygu falan kalmaz
Umarim birgün neyi kaybettigini anlar
Anlasa bile sende o eski duygu kalmaz
Şu an bile soguyorum. Cok üzgünüm. Ona inandigim icin cok üzgünüm
ergendir, uzak durulması gerekir
bu kadar değe vermememiz gerek işte. sonra üzülen biz oluyoruz.
Akkilanma zamani geldi ama bu kadar acı ögrenmemeliydim bunu
işler ciddileşmeden acı çekmen iyidir bence
Haklisin. Zaten ciddilesiyor diye korkup kacti 😂
Sırtlan erkek moduna girmis
Hep sirtlanmis da ben konduramamisim