Flört döneminde hem kendi izleniminiz hem de duyduklarınız birbiriyle örtüşen şekilde şunları söylüyor:
Adam olağanüstü dürüst ve iyi kalpli biri, ama saflık SIFIR, adamda hiçbir zayıflık yok, kadınların erkeklerine söz geçirmek veya istediklerini yaptırmak için kullandıkları hiçbir yöntemin bu erkek üzerinde etkili olma ihtimali hiç yok...
Buna karşın çok zeki, asla kül yutmayan ama buna karşın kadınları çok iyi tanıyan zayıf noktalarını avucunun içi gibi bilen bir adam bu...
Adamın iyi ve adaletli biri olması merhametli vicdanlı bir insan olması güzel ama bu merhamete teslim olmak zorunda kalacağın, gücüne direnemeyeceğin çok açık... onun elinde her türlü silah ve delinmez zırhı da üstünde gibi düşün sense onun yanında silahsız ve tamamen savunmasız adeta çıplak olacaksın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Okuduğuma değer sanmıştım sen baştan elendin bence
niye ki?
Soru sorma şeklin aşırı saçma geldi yanlış anlama ama 😅 karşıda ki kim ki yani o kadar arşa çıkardın da diğerini yerin dibine soktun aciz biriymiş gibi
güçlü ve tecrübeli ve çok zeki bir erkek aynı zamanda iyi bir insan olamaz mı?
diğeri aciz değil ama gücü ortalama, erkek ama çok tecrübeli ve zeki... sen böyle bir erkekten kaçar mıydın yoksa çekici mi gelitdi?
öyle biri var demedim olsa siz nasıl tepki verirsiniz dedim..
Kim la bu adam
olsa diyorum nasıl etkiler? ürkütür mü çeker mi?
İtici
zayıf ve güçsüz olsa daha iyi değil mi?
Cks yavrum kim napcak onu
güçlüsü itici dedin
Benim güçlü tanımım şu metinde geçenler değil
seninki nasıl?
Empat kişiler cinsiyetçi bakmıyorum otoritesiz ve empatlar güçlü kişilerdir gerçi güçten ne istediğimize anladığımıza bağlı bu
bu tanımda empat da var ki zaten... senin düşüncelerini sezebiliyor işte... ama güç illa ki otoriteye dönüşür işte senden güçlü bir erkek diyelim. sen diş geçiremeyeceksin yani ama o sana istese geçirir ama adaletli biri... benim tanımım bu
Yok yapamaz benimle darlandim hemen
aşırı iddialı ve çelişkili ifadelerin var... güçüz birini asla istemem güçlü olsun diyorsun ama güçlüden kastın empat... iyi de bu tarz insanlar zaten son derece istisnai. empat olmayan herkes güçsüz... empat olmayan erkeği kim ne yapsın? :) diyorsun
Aşkım güçten ne anladığımıza bağlı dedim ya sana beni niye itin gôtüne atıyosun a yavrum? Senim güç tiplemen bende nötr kavram olmuyo yani bayiyo sıkıyo empat karşı tarafi bastırmaz öyle birisiyle hadi birlikte oldum diyelim benim sorumsuz umursamaz tavrımda delirir o adam e nerde kaldı otoriter baskınlığı sarsılacak denge çünkü
adam otorite kurmaya meraklı demedim ki sadece nitwlikleri senden üstün olduğu için ona gücün asla yetemeyecek dedim...
Ok