Romantik olduğunuzu düşünüyor musunuz? İlişkilerinizde romantik misiniz?

Buna romantiklik değil bildiğin kılıbıklık denir. Yeni nesil erkeklerden iğreniyorum. Askerlik 12 aya çıkarılmalı. Hem kadınlar hem erkekler için. Üniversite mezunları ise 6 ay yapmalı. Gidişat hiç iyi değil. F*minizm de derhal yasaklanmalı. Bu f*minizm böyle beyin yıkayıp karıları tapılacak varlıklarmış gibi yansıttığı için millet bu halde. Rezillik resmen.
Ayrıca romantikliğe de karşıyım. Romantiklik erkeksiliği düşüren bir şey. Hiçbir erkek romantik olmak zorunda değil. Beyhan Budak da söyledi hatta bunu.
😂😂
Gülmenden rahatsız olmadım ama komik bir şey de söylemedim aslında. Fotoğraftaki adama gülmüşsündür diye tahmin ediyorum. Evet belki komik de bulunabilir ama şahsen erkeklerin bu halde olması ciddi ve hassas bir mesele. Normalde gülen insanlara niye gülüyorsun demem asla. Gülmek güzel bir eylemdir. Ama erkek acı çekerken, ortada bir sorun varken gülünmesi biraz sorgulamam gereken bir durum olabiliyor.
Çünkü erkeklerin sorunlarının tiye alınması da altında f*ministlik barındıran sinsi bir eylem olabilir. Amaç manipülasyon, değer düşürme, saptırma vs olabiliyor.
Romantik olduğumu düşünmüyorum..
Olmak için de çabalamıyorum..
Ama benim çabaladığım şey "kavvam" olmak..
Koruyup kollamak, emanete sahip çıkıp, emanet sahibini incitmemek..
Romantik değilim ama Allah'tan korkarım ben..
Onun emanetini de incitmemek için ince ruhlu olmak da şart..
Romantik değilim ben.
Öyle süslü kelimeler çıkmaz dilimden..
Ama ağzımdan da içimden gelmeyen en ufak bir söz de çıkmaz, yalan da..
Ben romantik olmak zorunda değilim ama sevdiğime her anlamda sahip çıkmak zorundayım.. Gerekirse canımı da vermek zorundayım..
#Vesselam
Helal
:))
ıyy ne bu şimdi cıvık cıvık 5/10 dk elini tutmasa ölmezlerdi herhalde.. off nefret ediyorum ya cıvık ilişkilerden elele tutuşup yürürsün koluna girersin bazen ama bu ne ya sanki ellerinde yapıştırıcı varda bırakırlarsa birisi kapacakmış gibi.. akıl da yaşta değil başta gerçekten de
Evet, detaydakini ben de sevmedim çok cıvık.
madalya taksalardı bari böyle bi hareket yaptıkları için 😂
😂😂
Kendime göre bir romantiklik anlayışım var ancak genel algıya pek uyduğum söylenemez. Ben daha çok detaylara dikkat edilmesini, anlık oluşan ufak davranış ve sözleri, söylenmeden hassasiyetle yaklaşılmasını romantik buluyorum.
Cevap
47Cevap
Herhangi bir ilişki içinde değilim
Olduğun zaman
Romantik olabilirim
Aşırı üff, sen ney dion, bir ben birde ıssız adam zaten😂
İnanayım mı?😂
O arkadaş da abartmış sanki muhabbeti. O kadarı romantizm sayılmayabilir.
Bence de
Romantik eylemlerde bulunmam ancak dilim kariha eylemeden divandan pek güzel gazeller zikreder. :D
Uuu Divan Edebiyatı dedin onu ikiden vurdun 😂😊
:D :D
Romantiklik toplu ulaşımda vıcık vıcık aşk yaşamak değil aslında insanlar böyle bir şey sanıyorlar aşkı ama değil
Kesinlikle
Yokk yaaa Romantik değilim. Hiç bir sevgilim romantik olduğumu söylemedi. Hepsi de karizmatik biri olduğumu söyledi. Olduğum gibiyim. İçimden nasıl geliyorsa öyle davranırım.
Genelde romantik ve tutkulu bir insanım ama ben artık insan sevmiyorum o yüzden o defter kapandı 😂🖐️
Romantiklik aşkım gibi sözler bilmemne bana yapmacık geliyor doğal olun illaki adam dizmi çökmesi lazım.
Sevgilim kapıyı açık bırakırsa romantikliğimle ve sevgimle içeri girerim ama genelde kapalı oluyor...
Değilim bence. En azından arkadaşlarım ilerideki planlarımı ya da hayallerimi anlatınca romantik olmadığımı hatta odun olduğumu söylerlerdi😅
Çok romantik bir kadınım. Hayatımdaki insanı sözlerimle de sürprizlerimle de mutlu ederim. Hak edeni bulmak zor 😄
ilişkim olmuyor, olsa da romantik olmazdı çünkü duygularım çoktan öldü.
Romantik biriyim fakat zamanı olmadığı çin kimseye bulaşmıyorum.
İlişki içerisinde romantiğimdir özel hissettiririm.
Çok değilimdir ama arada yaptığım süprizlerle romantikleşebiliyorum
Omg vay be ne aşklar var inşallah kızım totiş yükselmez sjssjjs
Daha önce flörtüm bile olmadığı için galiba değilim.
Hayır, pek romantik sayılmam..
ben anlığımdır, o an ne olursa ne söylersem pişman olmam ama duygusal kızım. karşımdakininde romantik olmasını isterim ama hep odunlara denk geliyorum :)
🤣 🤣 🤣 🤣
Insanları hakaret ederek seven biriyim
Eski sevgilime kaptan diye sesleniyordum
Bence bu kadar bilgi yetecektir
Harbi odun musun kanka
Sanırım birazcık
Bende bir kızla en son romantigim diye ayrıldım. seni anlıyamıyorum. yok trip atıyorum beni alttan alıyor sun susuyorsun iltifat ediyor sun ortada kaldım
Manyaklar beni mi buluyor bu yüzden ayrıldık sakin olduğum için kavga etmediğim sevgiye bogdugum için
Shhsjsj
Tamam kesinle çoğu kızın aradığı bir özellik olabilir lakin kimisi biraz heyecan ister tabi
Kavga edisip edisip barisanlardan olmak isteyenlerde cok
Kız ilk kendisi ayrıldı ben engelledim yok iki trip attım engelledin ben yine aldım bu sefer kendisi küstü sebebsiz anlamıyorum bu nedir sen ne yapardın benim yerinde olsan
Kalp kırmak istemiyorum diyemiyorum ama ben kırılıyor um
Aslında bakarsan ben çok tan tanaya gelemezdim
Ve direk engellerdim
Tribini kemdi icinde yaşasın
Eski sevgili konusunu açtım dedim dobra bir insanım eski sevgili lilerim bunlar bir gün öğrenirsen benden öğren dedim eski sevgili lilerimi kıskanç değilim dedi manyak ona da küstü
Sen hem kıskanç değilim diyor sun hemde kıskançlık yapıyor sun bana dahi sormadan nedenini dahi söylemeden gidiyor sun
Sanırım biraz ilgi merakliligi olabilir arkadasın garip durum ama eminim bende boyle seyler yapmisimdie yargilamam en doğrusu
Niye engelliyorsun trip at nedenini
Söyle
Hatamı şöyle. bağır çağır konuş ama Kestirip atma yani
Bence nedenini o da bilmiyor amac sadece seni sinir etmek olabilir
Etsin bende engelledim. yine dönecek. engeli kaldıracak bende engeli kaldıracam o kaldırırsa yorumuna gidecem sorusuna yine sen beni engelledin diyecek artık dönsede istemem
Sınır etsin. kıyamam ben ona ama bidaha konuşmam
Bence en dogru olan bosvermek daha cok gecsiniz takıntılı kalarak zaman harcamayin
Zaten bıraktım kendi haline Allah'a yakın bana uzak
En doğrusu hakkinizda hayırlısı olsun ikiniz içinde
Kadının romantikliği nasıl anlaşılıyo ki
Mesela ona sürprizler yapıyorsan, romantik bir sofra hazırlıyorsan, afilli sözler söylüyorsan vs.
Hak edene ultra süper romantiğiz 😅
Uuu inandim tamam😄
Yani Caner bey dışarıdan pek öyle gözükmüyorsunuz da 😂
Odunla kalas karışımı ajjajssj
Yok yaa şaka şey ettim kırılmasın 😂🥺
Aboo😯alma ya
Ben hakketmiyorum demek ajajaj şimdide ben küseyim de sen tribin büyüğünü gör 😂
Jajaja evet, şaka yapıyorum be
Romantik bir insanım
Sen nerelerdeydin😮
Buralardayım sister sen naptın nasıl gidiyor
Sınavlardan siteye yeni girmeye vakit buldum 😄
Geçtin mi bari sınavları
1 tanesi hariç geçtim, buna da şükür 😀😂
Onu da bir sonraki bütlerde verirsin yoksa o ders peşini bırakmaz sister🤣
Büt yok yaz okuluna kaldı.😂
Millet yazın tatil yapacak sen okula gideceksin sister 🤣
Romantiğimde. bu suç oluyor. çok sakinsin kavga etmiyor sun. susuyorsun. hep özür dileme alttan alma gibi tepkiler yeter vallahi yeter. ilgi göstersen, romantik olsan da suç oluyor.
Galiba doğru diyorsun
Öyleyimdir ama karsimdaki insan hep odundur. Simdiye kadar hep öyle denk geldi
Hayır değilim çünkü turk kızlarına nezaket yaramiyor
Evet ama Türk kadınları pek sevmiyor romantik erkekleri.
Elbette romantizm erkekligin sanindandir
bazen romantikliğim tutuyor
Sanmıyorum ya. Çok soğuk biriyim
Olması gerektiği kadar.
Ben tipsizim hiç sevgilim olmadı
Sen tipsiz değilsin. Seni o halinle beğenmeyen Türk kızlarının karakteri tipsiz.
@Strong_Warrior alakası yok. Ben tipsizim
Bütün kızlar sanki mankenler. Onlar da çirkin.
@Strong_Warrior Benim yazdığım kızlar gayet güzel gayet alımlı kızlardı. İstemek zorunda değiller.
İstemek zorundalar a... mk. O zaman kendileri gelip teklid etsinler. Uğraştırmasınlar bizi. Her erkek sevilmeyi hak eder. Kızları düşünmeyi bırakın. Kendinizi düşünün.
İlişki hayatım hiç yok
Evet romantik birisiyim
Bilemiyorumki kendimi dışarıdan göremediğim için
Kendime hayran bırakacak kadar..
Koç Burcu olmak bunu gerektirir :d
hayır ben odunum lmdklfd :D
evet biraz romantik biraz ormantik
Yerine göre evet. Dozunda.
Önceden romantiktim ama artık değilim
Sonradan ne oldu ki?
Çoğu erkeğin yaşayıp artık ilişkilere bakış açısını değiştiren şeyler oldu. Eski iyi, düşünceli ve kırıcı olmamaya çalışan beni geçmiş de bıraktım, en azından tc kızlarına karşı. Şu anda daha basariliyim. Böyle devam
Ayiyim ben
Ajajajaj
Romantizm tek taraflı değildir asla.
Evet hemde süpriz doluyum
Hic sevgilim olmadi bilemiyorum o yuzden
Romantiğim 😘
Öküzüm
Evet
Odunum
Romantikim🥂
Pek değilim
Değilim gerektiği zaman olurum.