Bir ilişki içindeyken romantik yönünüz ne derece ortaya çıkıyor? Romantizm deyince aklınıza hemen mumlar, kırmızı şarap gelmesin sadece. Hayatınızdaki insana olan duygularınızın, davranışlarınıza ne derece yansıdığıyla alakalı biraz.
Kendime göre romantik biriyim. Abartılacağı anlar özel olmalı romantizmin, ilişkinin genel tavrında sürekli romantik biriyim diyemem. Daha doğrusu benim romantiklik anlayışım uyuşmuyor pek çoğu insanla. Yapacağım ya da beklediğim müthiş sürprizler, mum ışığında yemekler değil. Bazen yürürken herhangi bir yerde içten söylenen bir çift söz, bizi düşünerek atılan bir adım, beraber eğlenerek yapılan yemek, oynanan oyunda kıyamayıp yenilmek, çat kapı sırf özlediği için gelmek, sesini duymak için gün içinde aramak. Benim romantiklik anlayışım bunlar.
İlişkide romantik olmayı seviyorum ama bizim erkekler romantiklik kavramını sadece çiçek böcek felan sanıyorlar. Bunun derinliğini bilen çok az insan var. Bunu ruhunda taşıyor olması lazım yoksa plan projeden öteye geçemiyor.
oldukça romantik biriyim karşımdaki de incelikli olmalı ama yaptığım jestlere mal gibi bakakalmamalı karşılık beklemem mesela ama yaptığım bişey için illaki teşekkür etmesi gerekmez küçük masum bir öpücük iyi gelir değerli hissettirir anlatabiliyor muyum
Aşık olunca dengem bozuluyor, duygularımı uç noktalarda yaşıyorum ve bulunduğum uç noktaya hayatımda ki insanı da çıkarıyorum.. Aşk güzel şey romantizm aşkın kendisidir benim için.. Keyifli geceler..
Dürüst olmak gerekirse cok çok romantik olduğum söylenemez.😄 O nedenle karşımdaki erkekte biraz daha romantik olmasını ariyorum ki, birbirimizi dengeleyebilelim. 🦋
Evet fazlaca duygu yüklü biri olduğum için bu ilişkime de çokça yansır. Sevdiğimi hissettiririm bu her hareketime yansır, romantik biriyim ama asla vıcık vıcık ilişki insanı da değilim, arada çok ince bir çizgi var.😄
Bilmiyorum ilişki yaşamadım ama bence romantiklik senin karşı tarafı ne kadar sevdiğime göre değişir mesela sadece hayatında eğlence için olan birinin romantizm seviyesi ile seni ölesiye sevenin romantizmi kıyaslanamaz
Evet ama bunu tanımaya çalıştığım kişiye bile belli etmem; edersem amacını anlayamam. İşler ilerledikçe ben de ilerlerim yani onu garantiledikten sonra ödüllendiririm.
- Doğum günü, sevgililer günü, yıl dönümü vb. özel günlerde güzel bir anımız olsun diye özellikle hazırlandığım günlerde içimdeki bütün incelikle şaşırtıcı derecede romantik oluyorum.
Hiç romantik değilim genelde karsımdakide romantik değildir ağalı abili konuşuyrouz biz daha cok eğlenceli çılgın davranıyoruz romantiklik bize gelmiyo
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Romantik olmak ne demek kapsamlı olarak Bi açıklar mısın