Eşim ile annem arasında sıkışıp kaldım yardım edin lütfen?

2 yılık evliyiz aileler il dışında... Senede 10 gün gelir bizim taraf hayat bana ıztırap olur, eşim annen böyle dedi şöyle dedi felan filan... Bu durumlardan neredeyse boşanma durumuna geldik. Annem ile eşim oturup konuştular. Tam olarak olmasa da barıştılar hesapta arada soğuk savaş devam ediyor tabi... Annemi uyarıyorum anne niye böyle dedin annem ben öyle demedim ya da demek istemedim; eşime diyorum ya sene de 10 gün geliyorlar idare et bi 10 gün eşim de sanki dayak yemiş gibi meseleleri anlatıyor büyütüyor. En son hesapta barışmışlardı. Bugün gene mevzu kabak tadı verdi. Eşim sağlıkçı olduğu için ailesinin sağlık sorunlarıyla fazlasıyla ilgileniyor. Babası korona oldu il dışında hastane de tek refakatçı gerekiyor eşim hemen gitti bu durumda da ben en az 14 gün yalnızım... Annem de geçmiş olsun için aramış. Arada da laf sokmuş eşimin dediğine göre... Oğlumda şimdi oralarda yalnız perişan olacak tarzı bir şeyler demiş... Şimdi anneme desen böyle bir şey dedin mi yok demedim ya da şöyle dedim diyecek, eşime diyorum boş ver ben yanındayım önemli olan benim sana yaklaşımım ama anlatamıyorum taktıkça takıyor eşim küfür yemiş gibi en az 1 ay uzatıyor. Yoruldum artık araftayım depresyondayım. Hayatımda başarılı bir insanım insan ilişkilerinde de ama bu durumu çözemiyorum. Bilhassa evli arkadaşlardan fikir yardımında bulunmalarını istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Eşim ile annem arasında sıkışıp kaldım yardım edin lütfen?