Ya aramamı açmıyor baya sonra dönüyor işim var diyor ben aradığımda bikaç zamandır direk açtığını hatırlamıyorum önceden böyle değildi neden böyle yapıyor nasıl davranmam gerekiyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Büyük ihtimal yenisini bulmuş olabilir ya da senden soğumuştur
ay tövbe yenısını bulmamıştır umarım ya... ya ben çok arıyorum ondan mı sence özlüyorum ve çok konyşmak istiyorum
Senin gibi kızlar gerçekten nimet. Helal olsun değerini bilmeyen utansın. Bir kız bana böyle şeyler hissetsin 3 kere öper başımın üstüne koyarım.
ya çok teşekkür ederim ben gerçekten seviyorum valla sürekli arasa sürekli konuşsak hiç of demem ben araamamı açsın sohbet edelim eğlenelim istiyorum valla çok bir şey değil ya senın gibi düşünenler de az hiç böyle denk gelmez iki tane aramayı seven denk gelmez illa biri sevmeyen olacak
Keşke bana nasip olsa sürekli arayan soran konuşan. Çok isterdim. Umarım düzene biner, iki üç gün daha böyle devam ederse çocuk beklentiye girme derim..
vay be bak demekk sen gibi isteyen de var. zaten demem gerekenleri tatlı dille söyledim bak şunları demişim; belki bir şey oldu bana aşkım belki seni aramam gerekiyr yapma bunu rıca edıyorum aç her turlu yanında tut son uyarım canım valla tükendim yazmışım gyet güzel yazmışım galiba. çünkü bu bağırmaktn anlamaz oda sımdı yazdı kasıtlı bir şey degıl aşağıda işteym işlerim vardı yazmıs bende bu dedıgıne baya gec döncem 1 saat sonra felan sence uzatmayım demı ne dıyeyım
Bende senin gibi bir kıza yazmıştım öyle şeyler ama bıraktı gitti. O seni silmiş çoktan. Bu saatten sonra sana gelecekse bence kanıtla gelsin. Daha eyvallah etme. Ağladığımızla kalıyoruz yaş senin gözünden dökülüyor benim kalbimden ...
Çalışıyorsa o an meşgul oluyordur büyük ihtimalle. Kötü düşünme hemen 💕
se n ne kadr tatlı birisin çok güzel yorumlamışsın öküzler gibi cevaplamamışsın.. ben aramıştım 3 saat önce daha yenı döndü şaarjdaydı işteyim aşkım felan dedi. ben anlamam açılcak felan dedım ya bu ara açmıyo dışrda sıktı mı cok aramamdan nedir nasl davranmalıyım ben
Rica ederim ☺️ aradın açmadı diyelim. Hiç mesaj atma. Aşkım şöyle oldu, bu yüzden aradım diye. İsterse 5 saat geçsin sabret. İşim vardı diye sana dönünce de hemen cevap verme. 2 saat bekle mesela. Onu beklediğini düşünmesin. Kısa ve öz mesajlar at. Tamam canım, peki canım gibi. Erkekler uzun mesajlardan ve fazla ilgiden anlamazlar
Ama trip atarak yapmayacaksın bunu. Hala tatlı ve sıcak olacaksın. sadece net olacaksın. Net mesajlar, sabır, üstüne fazla düşmeden, hesap sormadan yapacaksın
nerde yapma dedıysen onu yapmışım sdhfsf bak yazzdı saniyede döndüm sabırla ne demişim bakim belki bir şey oldu bana aşkım belki seni aramam gerekiyr yapma bunu rıca edıyorum aç her turlu yanında tut son uyarım canım valla tükendim yazmışım gyet güzel yazmışım galiba. çünkü bu bağırmaktn anlamaz oda sımdı yazdı kasıtlı bir şey degıl aşağıda işteym işlerim vardı yazmıs bu yazıya geç döneyim ve ne dıyeyım sence
Ovv çok uzun yazmışsın hiç anlamazlar o mesajlardan. Aşkım bak küscem, bi daha aramamı aç de mesela. Kısa ve öz. Hem kızmıyosun hemde alttan mesaj veriyorsun. Erkekler minnoşlukla yapılan emirlere uyarlar bunu unutma. Normalde aramalarımı aç desen sinir olur. Ama küserim bak, bi dahaki aramamı aç 🐣 diye yazacaksın. Hem emrediyosun ama bunu minnoşlukla yapıyorsun. Zoruna gitmez böyle yapınca. 2 saat sonra tamam aşkım, dikkat et kendine yaz
öyle demiştim ama yıne acmamıstı daaha fazla uzatmıcam konuyu dedıgın gıbı tamam askım kendıne ıyı bak dıcem uzatırsm da sıkar bu sefer bıda da konuyu acmıcam bıde dısrd felan bı sure aramamayı düşünüyorum kendı arasın
Bu bi seferle olacak iş değil ama. Senin bunu sürekli hale getirmen gerekir. Yani ben ararım ama açıp açmaman pek umrumda değil gibi davranacaksın. Kaçan kovalanır. Erkekler böyle olunca cepte görüyor ve değer vermekten vazgeçiyor o yüzden. Bende senin gibiydim, şimdi sinir stres ten kulağımda kalıcı bir çınlama oldu. Kendine yaparsın. Önce değişimi kendinde yapman gerekir. Sen kendine saygı duydukça sana daha çok saygı duyacak
ya sen nesın adile yıldırım mı sjdkahkjdahjkadsh senı eklemem lazım sdfdsf
Çevremde ilişki koçu gibiyim zaten 😅
bişi diyiimmi bende cok akıl veririm ama asla kendım uygulayamam millete neler neler derim kendime gelince öyle mal gibi kalırım hsdksf napcam ben şimdi olurum yanı beyin duruyor senı eklemem mümkün mü buradan yanlış anlamazsan akıl alabilirim
Gizliliğimi açamam ya
pekala olur öyle şeyler. bir şey dersem bu yorumdan derim teşekkür ederim ilgine ve sabırla yorumuna
Evet yardımcı olmaya çalışırım herzaman ☺️ rica ederim umarım her şey gönlünce olur
seni cepte görüyor artık
napmalıyım sayın üye
bilmem sayin soran
Senden soğumuş sende onun gibi davran üstüne düşme
yaaa ilgi istiyorum özlüyorum arıyorum sürekli ondan darlandı mı ama hiç mi merak etmez insan ya ben nasıl davranayım misal aradı ya neden aramamı açmıyosun dedikçe dha çok açmyo artık takmıyo gibi mi davranayım öyle olsa da bkunu cıkarır die korkuyorum
Sıkmışsındır
bencede ben onu özlediğim için sürekli aramak istiyorum ve arıyorum ondan sonra mı acaba böyle yapmaya bşladı bu beni arar şimdi diye diye telefonu bırakıyor resmen... çk güzel yorumldın tm isabet... ne yapmam lazım lütfen bir şey de :)
Benim de başıma geldi. Acı ama gerçek bir şey söyleyeyim sana, o seni gerçekten sevmiyor. Beni de sıkan kızlar oldu, ben de telefonlarını açmadım çünkü gerçekten sevmiyordum. Aşık değildim yani. Aşık olsam açardım. Yapacak bir şey yok sadece zamana bırak, fazla üstüne düşme. Belki sıkıntısı geçince o ilgi gösterir. Tabi bunlar benim tecrübelerim. Kendi adıma konuştum hepsi %100 doğru değildir.
ya sevmemiş olmasına inanamıyorum 3 yıl oldu çünkü sevmiştir ümüğğünü sıkarm sdhfjksdfs ben öğlen aramıştım daha yenı döndü işteyim aşkım telefon yukarda şarjdaydı feln dedı bende tükendm aramamı aç yoksa gerçekten bende değişicem feln dedim. oy felan dıye şirinlik yapıyor... Ben ama frkettim galiba sıktım biraz dışrda cok arıyorum onu.. napım ya valla özlemden hep ya.. senın tecrubelerıne güvendim güzel yorumluyorsun çnkü
Aynı karşılığı ver
sen de yap aynısını
Bir süre soğuk yap, trip at
arama o zaman.
Arama o halde sen de
ayrıl