Akrep olupta çok pişman olan, dönen oldu mu?
Tanıdığım en kararlı burç ama nereye kadar aşkından ölse de gurundan ödün vermez mi bunlar?
Tanıdığım en kararlı burç ama nereye kadar aşkından ölse de gurundan ödün vermez mi bunlar?
benim halim çok kotu sevglim beni tark eti
neden soruyrzunuz çunku bir şay yaptim ama her kez yapar ondan sinirlendim braktim ona eve galdim beni affetmiyor biraz eski kafali çok seviyorum ona ama onun tabiyeti çok zor geri donerme bana?
Bunun burcla ne alakasi var?
Dönüp dönmemesi burca baglamayin..
gurur... yapiyorlar.. sevselerde aramazlar..
Biz gurur yaparız ve kararımızda dururuz ama aşkından ölecekse bile karşısından bir hareket bekler eğer o hareket gelirse tekrar döner
Nasıl bir adım mesela bu?
onu mutlu etmek gibi
Bir akrep burcuyum sunu belirteyim oncellikle ajrepler aak olmayi aever aci cekmeyi sever cok kararlodir gurur yapabilir
Sevdiğinle aynı şehirde nefes alırken kollarında olmak varken niye acı çekmeyi tercih etsin ki
...
Cevap
11Cevap
akrep.. uzak dursun benden gercekten.. dönmez ama gururundan değil hırsından ve kininden dönerse de iyi niyetle dönse bile can yakar muhakkak dönmesin daha iyi
Bende akrebim cok gururlucok inatci cokta kararliyimdir kotu huylar aslinda
Akrebi deniZe bırak dönerse senindir dönmezse elin ;-)
Ya aklınızı peynir ekmeklemi yiyorsunuz ya :D akrep erkeği nedir ya bunların üretim yerimi var hepsi aynımı
Akrep burcuyum bende ve çok İnatçı ve gururluyum ölsem geri dönmem o kadar söyliyeyim
Ne olursa olsun mu? O da senin dilinden konuşsa ve artık senden gittiğini hissettirse?
Döner döner.
Cok zaman alir ama sende birakma sevdiğini belli et
Çok zaman geçtikten sonra ne anlamı var ki
Taki son noktaya gelinceye kadar döner bida dönmez :)
seviyorsa döner, bırakın şu burç ayaklarını :)
bir dürtü kıpırdanma bekler yoksa dönmez
Kıpırdanmayı yaptım net bitti benim için dedi daha ilerde pişman olma olasığı olmaz mı belki sonradan koyar acısı
ne bilek aga müneccim bokumu yedik
ayrıldıysa dönmez
Daha öncede ayrılıp barıştık bu sefer farklı ikimizde istedik ayrılmayı
Geri döner...
döner üstüne gitme
Baristiniz nmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar