İnsanların söylemeleri bu anlamda zerre umurumda olmaz, ki eğer biriyle berabersem üstünden aylar geçtikten sonra anca söylüyorum hayatımda biri var diye çünkü belli bir zaman geçmeli ki bir şeylerden önce kendim emin olayım vs. diye. Söyledikten sonra da olumsuz konuşmalara da çok müsaade etmem, fiziki olarak olanlardan bahsediyorum, tabii ki davranışsal olarak belki benim göremediğim fakat onların farkettiği şeyler olabilir ve uyarmak isteyebilirler. Bunda art niyet aramam. Sonuç olarak gönlüme hitap eden zaten bir şekilde gözüme de hitap ediyor, onunla olanda benim, ben göreceğim daha çok, arkadaşlarım değil...
Kabul edelim ki olumlu, olumsuz her türlü düşüncenin etkisinde kalıyoruz. Birden fazla kişi sevdiğim insanın yanıma yakışmadığını ima ederse veya doğrudan dile getirirse ister istemez etkilenirim ama o etkiden kurtulmak için de elimden geldiğince çabalarım. Aşk, iki kişi arasında yaşanır. Bıraksınlar da kiminle aşk yaşayacağıma, kimin yanıma yakışacağına ben karar vereyim. Olumlu, olumsuz düşüncelerini kendilerine saklasınlar mümkünse.
Üzülürüm biraz ama benim sevgilim, benim tercihim. Yani başkalarını ilgilendirmez. Ayrıca her şey görünüş değil ki kendi sevgilisine bakmasını öneririm. Kendi sevgilisi dünya yakışıklısı veya dünya güzeli miymiş sanki? Ayrıca güzellik algısı da farklılık gösterir. Bana hoş görünen ona görünmek zorunda değil.
Hicbir zaman kimsenin gorusunu umursamam o konuda. Ya zaten gizli tutulmasindan yanayim insanlarin nazari degiyor. Guzel giden bir iliskide gidip arkadasim ay bu şöyle duruyo yaninda iii ihh kötü yakışmıyorsunuz diyorsa eski arkadaşımdır artık :D ben seviyosam yakışıyoruzdur kimseye laf söyleme hakkı düşmez diye düşünüyorum 😂
Arkadaşlarımın düşünceleri önemlidir. Ancak dış görünüş için böyle söylemlerle asla gelmezler. Geldikleri gün olursa eğer ben gereken cevabıda veririm. Ben bu konuda aileme bile laf söyletmem arkadaşlarımı harcarım
Hayatımdaki insanı özellikle de böyle bir konuda kimse eleştiremez. Bu onları etkileyen bir durum değil, gereken şekilde cevaplarını veririm. Hayatımdaki insana bakışım ise asla değişmez, o anlamda umursamam.
Kıskanmayın kizlarrr sizinde oluuuurrrrrr 😂😂 ahada hicbir kız gerçeği söylemez unutma herkes kıskançlığından mutluluğumuzu istemyor ben beğendikten sonra arkadaş kim
Umursamasam da içten içe bi huzursuzluğum oluyor. Dolaylı olarak uzun vadede etkileniyorum böyle olumsuz fikirlerden. Ama arkadaşım olması lazım öyle alelade birisi değil.
Bir dönem, kadın arkadaşlarım, kocamın yanına beni yakıştırmazdı. 🤩 Eşimi çok daha iyilerine layık görürlerdi... Artık arkadaşlarım değiller. Zaten hiç olmamışlar anlaşılan
Sürekli konuştuğum kızların boylarına laf atıp duruyor arkadaşlarım. Dediklerini umursamadım ve umursamamaya devam edecem. Her tercihime karışamaz arkadaşlarım.
Erkek ortamında. Delikanlı adam takılıp ortam yaptığı kadının arkasından bile konuşmaz. Yaşanan yaşanır olan olur gevşek kankalara cevap yok. Zaten Kankalık süreleri de kısadır.
Ben beğendikten sonra başkalarına söz düşmez. Sürekli eleştirirlerse de bir daha olmaması için uyarırım. Hayatımdaki insanın sürekli negatif yönde yerilmesi hoşuma gitmez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesine‘den ziyade kendi düşüncelerimi dinliyorum 😃
Arkadaş değil akraba ya da başka kim olursa olsun umurumda olmaz efendim.. Çünkü onu bana ALLAH nasip etmiş.. Eee ALLAH'IN emanetine de kimseye laf ettirmem efendim..
Asla umursamam ben seviyorsam onu yanıma yakıştırıyorsam kimseyide ilgilendirmez benim hayatım benim kararım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yanıma yakistirmayan hatta onunla görüsursem benimle görüşmeyi keseceklerini soylediler. Evlendik. Hiçbir arkadaşımla görüşmüyorum. Benim kararlarıma hislerime saygı duymayan arkadaş arkadaş değildir. Geleceğimi onların isteğine göre sekillendiremem.
Erkekler böyle birşeyi söyleyemez birbirlerine. Ama kadınlarda bu durum çok fazla. Kadınlar kendi mantıklarıyla, düşünceleriyle ilişki yürütemiyorlar. Hep 3. Kişiler müdahil olup, ilişkiyi s... kip atıyor. Her kadının mutlaka ilişkisini bozan bir tane k... aşar arkadaşı vardır ve nedense hep o k... aşarın dediklerine göre yönlendirirler ilişkilerini.
Afedersin Kim takar arkadaşı önemli olan benim sevgilim olduğudur zaten Eğer arkadaşlarımın ne düşündüğü önemli olsaydı hayatımda sevgilim değil Sürekli arkadaşlarım olurdu
sen bana g]ven oyle diyen arkadaşın seni kıskanıyordur veya sinirlenmiştir sinirini nasıl alacağını merak ediyorsan bi Eren Çakar biricik şarap ısmarlasan muhtemelen siniri geçer
benim sevgilim icin ne arkadaslarım ne de tanıdıgım herhangi biri olumsuz bir yorum yapamaz :) ne ben musade ederim ne bu cesareti kimse kendisinde görür :)