Çok pişmanım içimde tutamıyorum artık kimseye de anlatamıyorum 3 yıllık sevgilimde iliskiye girdik sırf onu kaybetmemek için yaptım ama son zamanlarda çok sık kavga ediyoruz çok pişmanım kendimi mecbur hissediyorum lütfen aynı durumu yaşan varsa konuşmaya ihtiyacım var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Yaptığın değil seni pişman eden neden yaptığın.. sevgilini kaybetmemek için kendine olan saygını güvenini kaybettin..
Bu şekilde seninle kalacağına nasıl inandın
Gerçekten çok üzülüyorum ne desem neye yarar.. her insan hata yapar önemli olan tekrarı yapmamak.. kimseye mecbur değilsin.
Ayrıl kurtar kendini diğer türlü seni çok fazla üzecek belli. Kendine güven bir karar al ve bu kararının arkasında dur. Zor olacak evet ama böylede bir sonu yok..
Ayrıl çek resti herkes yoluna sende psikolojik destek al. İnsanoğlu çok acılara ayrılıklara alışıyor biraz zaman alsada sende alışırsın10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılTatlım selam benzer olayı ben de yaşadım ilk sevgilimdi üstelik o yüzden daha da anlamlıydı benim için ama onun için öyle değilmiş ben birlikte olduğu 5. kızdım. Benim her anlamda ilkim olduğunu bilmek ona gereksiz bri özgüven verdi ne yaparsa yapsın ne derse desin sesimi çıkarmıyordum. Bi gün dayanamadım ve hiç beklemediği bi anda ayrılma kararı aldım 2 cümle mesaj atıp her yerden engelledim. Sonrasında günlerce gizli numaradan ulaşmaya çalıştı en son açtım konuştuk ve bi daha asla olmayacağımızı söyledim. O günden beri köpek oldu tabi değerimi anladı ama kaybedince.. Beni aşırı değersiz hissettirip yok sayıyordu. Eski sevgilileriyle kıyaslıyordu. Şimdi o yok diye o kadar mutluyum ki.. Benden intikam alacakmış sözde beni tehdit ediyor. Elinden geleni ardına koyma gece gündüz plan yap sen benim tırnağıma zarar veremezsin. Unutma ki bana bi şey olmaz dedim ondan sonra ben sana zaten kıyamam benim sana kızgınlığım 3 dk sürüyor falan diyip ağlamaya zırlamaya başladı. Tabi ki affetmedim. Şu an konuştuğum biri var onun tam aksi biri beni seviyor değerli hissettiriyor daha olgun.. Çok iyi anlaşıyoruz. Eğer kendimi ona mecbur hissetmeye devam edip onun yaptıklarına göz yumsaydım hem her günüm zehir olacaktı hem de bu adamı tanıyamayacaktım. O yüzden cesaretini topla ve karşı dur. İstediği kadar tehdit etsin korkmadığını göster ona. Onsuz da çok mutlu olduğunu göster. O varken yapamadığın şeyleri yap senin yapmak istediğin ama onun izin vermediği, snei gitmek istediğin ama onun izin vermediği yerlere git. İnan çok iyi hissedeceksin. Kendine güvenin gelecek.
30 Yorumla
+1 yılMerhabalar.. Empati yaparak sizi anladığımı belirtmek isterim.. Erkeklerin bir kısmı maalesef ya ilişkiye girdikten sonra ayrılır ya da kadının kendisine mecbur olduğu hissiyatını karşı tarafa hissettirmeye çalışır.. Kendinizi asla karşı tarafa sırf cinsellik yaşadınız diye mecbur hissetmeyin.. Onların istediği de bu.. Sakin kalın ve bir şeyler yaşandı diye paniğe kapılmayın.. Sonuç olarak uzun süreli bir ilişkiniz vardı ve birbirinizi istediniz ve bunu yaşadınız diye kimsenin sizi linç etmeye hakkı da yok bunu unutmayın.. Sırf cinsellik yaşadığı için evlenmek bana göre mecburiyet duygusu barındırıyorsa kesinlikle olmamalı.. Karşı tarafa olan hislerinizi bir düşünün.. Onu gerçekten seviyor musunuz, o sizi sevip değer veriyor mu? Cinsellik yaşadıktan sonra karşı tarafın hal ve hareketleri size daha fazla batmaya başlamış da olabilir.. Bunun net kararını verecek olan sizsiniz.. Bir kaygınız varmış gibi davranmayın ve onsuz da olabileceğinizi ona hissettirin.. Tehditvari davranışlara asla pabuç bırakmayın.. Eğer o hakkı ona bir kere verirseniz hep aynı yerden vurmaya başlayacaktır.. Umarım en doğru kararı verirsiniz, hakkınızda hayırlısı olsun.. Hiç bir şeyi mecbur olduğunuz için yapmayın çünkü sonucu pişmanlık olur.. Keyifli günler..
10 Yorumla
selam, bir erkek olarak söyleyebilirim ki yaptığım çok cahilce, seninle sadece cinsel birliktelik için ilişkisini sürdüren birisiyle bırak görüşmeyi, mesaj atman bile çok büyük bir saçmalık... Burada yapılası şey arkadaş... S etmek o kişiyi.. Ayrıca pişman olacağın şeyi yapma demicem nutuk atmak haddim değil.. hata yapmak iyidir insana tecrübe kazandırır tabiki bazı hataların geri dönüşü olmaz, Aşk diye bir şey yoktur sevgi /saygı ve hoşlanmak vardır bunu da ayırt edemeynler için dip not olarak düşmeden edemeyeceğim
AŞK nedir : Gerçek aşkın tanımı birçok kişiye göre değişse de belli başlı özellikleri, her yerde ve her kişide aynıdır. Gerçek aşkta, üçüncü kişilere yer yoktur. Kişinin aklında da kalbinde de hayatında da sadece aşık olduğu kişi vardır. Genel kanıya göre ise aşk, bir kişinin bir insana duyduğu aşırı sevgi ve bağlılık demektir. Bana göre budur... gerisi dünyalıktır...
SAYGILAR...00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
61Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, elbette pişmanlık yaşamanız normal çünkü sonrasında sizi pişman ettirecek şeyler yapmış yani hiç yaşanmasaymış daha iyiymiş elbette ama sonuç olarak bu yaşanmış ve bitmiş. Olan olmuş bir kere yani geçmişi değiştiremeyiz. Önemli olan bu hatadan ders çıkarmaktır ve siz de gerekli dersi çıkarmışsınız. Bunda sonra da ruhen özgür hissedin kendinizi ki doğru ve sağlıklı kararlar alabilesiniz. Sizi de bundan sonra olduğunuz gibi kabul edebilen biriyle bir ilişki kurarsınız ve yolunuza devam edersiniz. Başka yapabileceğiniz bir şey yok yani büyük küçük hepimiz hata yapıyoruz ama dediğim gibi önemli olan bunlardan ders çıkarabilmek ve önünümüze bakabilmektir. Hiçbir şey için kendinizi mecbur hissetmeyin. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
30 Yorumla
+1 yılMerhaba,
İşte her zaman diyoruz İslamiyet'in emrinden ayrılmayın zinaya yaklaşmayın, Özellikle bu konuda Kadınlar erkeklerden daha fazla mağdur olmaktadır, tabii neler yaşadığınızı aranızda neler geçti bunu bilmek mümkün değil.
Ama artık belli bir süre sonra insanlar yaptıkları pişmanlıkla yaşamayı da öğreniyorlar sizde öğreneceksiniz, artık olan olmuş yani bununla ilgili olarak eğer yaşınız tutuyorsa ailelerimizle konuşarak evlilik yapabilirsiniz. Ancak böyle bir durum söz konusu değilse bu durumu bir yakınınız sizi abi kardeş gibi olan birisine anlatabilirsiniz eğer onu da yapamıyorum diyorsanız artık bu saatten sonra yapacak bir şey yoktur.
Allah'a karşı tövbe edeceksiniz ve daha sonra da bu duruma hayatınızda olan insanla paylaşacaksınız eğer zaten o da biraz karakter sahibi biri ise öyle bir şey yaşadığı bir insanı ortada bırakmak istemeyecektir.82 Yorumla- +1 yıl
Yeni sevgilisi eger çok temiz biri ise ve ilişkiye girdin bunu şimdi diyorsun deyip ayrılırsa karaktersiz mi oluyor? ( Karakter sahibi biri ise dedin de abi ondan yazdım )
- +1 yıl
Önceki sevgilisini diyorum yaptıysa
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatlım yaşın doğru ise otur sabah akşam ders çalış. Sağlam bir üniversite kazan ama bölüm olarak önce tıp olur hemşirelik olur iş bulması kolay ve bitmeyecek bir meslek olsun. O zaman kendi gelirin olur kendi ekonomik özgürlüğün de olur dilersen ailen sırt çevirse bile tek yaşarsın heder olmadan. Aile sırtını dönerde işin mesleğin dönmez sana sırtını..
Ben hemşireyim 10 bine yakın bir maaşım var şu an çok şükür. Kendi kendimi idare edecek kadar kazanıyorum. Umarım sen de öyle bir yol çizersin kendine40 YorumlaKonu ciddi oldugu icin, oylece unut gitsin diyemem. Unutulacak sey degil.
Evlilik disi yasanan iliski vb. durumlarda hayir olmadigi icin, bizler bunu goz ardi edince huzurumuz pek tabi kalmaz.
Olan oldu ya hani, bence mecbur hissetmek diye bir sey yoktur. Yarin evlenip boyle sevemeyecegin, korici biriyle hayat geciremezsin. Bosanmakti, mahkemeydi... zor seyler. Hic o yollara girme. Ona inancini kaybedecegin davranislar sergiliyorsa sen koy noktayi. Git guzel bir unv. kazan, once dik dur. Sonrasinda hayatin guzel surprizleri daima onumuzde...30 YorumlaYaşadığınız pismanligi anlamaya calisiyorum çok haklı bir pişmanlık empati kurduğumda bende pişmanlık duyabilirdim o tepkileri alınca. Hic birşe yaşamamış gibi düşünürseniz kavgalar gözünüzde buyumeyecektir en başta yazsaydınız daha farklı fikirler verebilirdim ama şu an olan olmuş. Kendinizi hiçbirşeye mecbur hissetmeyin onunla birşeyler yaşadınız diye bir ömür ona katlanmak zorunda değilsiniz. Belli beyfendi bir amaç için sizinle birlikte olmuş. Herkes hata yapabilir sizinde hatanız olmuş onemli olan bundan sonrası umarım her sey istedğiniz gibi olur
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Bu konuyu erkeklerle konusma burada. Cünkü sapikliktan baska birsey göremezsin.
Ha birde kadin profilinde olan fake lerede dikkat et.
Bir hata yapmissin bence bu hatadan cok vakit gecmeden geri dönmelisin. Cünkü kaldikca daha cok hata yapmaya devam edersin,
Allah yardimcin olsun.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO seni kaybetmek istemeseydi bunu talep etmezdi yaşın doğru mu bilmiyorum ben asla erkekler yapar ama kadınlar kendini eşine saklamalı kafasında hiç olmadım herkes dinden bahsediyor eyvallah ama zina sadece kadınlara yasak değil erkeklerde kendilerini eşine saklamalı der. Şu soruyu kendine sorman gerekirdi ya tamam ilişkiye girmek istiyor ilişkimiz biterse ya da ne bilim ölüm diye bir şey var sonuçta başına gelse bu durumu kaldırabilir miyim yoksa harap mı ederim diye. Sen sevdiğin aşık olduğun biriyle yapmışsın 2-3 ay bi ilişki değil bu adam karaktersizmiş seven erkek asla sevdiğine bu şekilde davranmaz yarı yolda bırakmaz ondan kurtulduğun için sevinmelisin bence.. daha şimdiden sahip çıkamayan biri evlenince hiç çıkmazdı
10 YorumlaKendini neye mecbur hissediyorsun, orasını pek anlamadım ama hiçbir şeye mecbur değilsin. O ilişkiyi sürdürmeye, ona katlanmaya vs...
Pişmanlık duyuyor olman sana bu hatayı telafi etme şansı vermeyecek. Yok yere kendini yıpratma, yorma. Yapmışsın bir yanlış. Yaptığın şeyin yanlış olduğunun da farkındasın. Tekrarına düşmediğin takdirde senden güçlüsü yok. Yılma, ezdirme kendini. Gitmek istiyorsa bırak gitsin. Ya da sen gitmek istiyorsan bırak git. Hiçbir şey senden kıymetli değil.30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba bitanem öncelikle lütfen sakin olmalısın, ve yaptığın hiçbir şeyden pişman olmamalısın sen bunu istedin ve yaşadın bu kadar basit aslında. Sırf onunla birlikte oldun diye sakın kendini mecbur hissetme, erkekler hangi kızla birlikte olupta kendini mecbur hissettiler? Hiç birinin umrunda değil. Anlaşamıyorsanız bitir. Kendini de güçsüz ve mecburmuşsun gibi hissettirme ona lütfen bunu hissettiğinde sırtına binecek çünkü. Umarım anlatabilmişimdir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYıl olmuş 2022 gerçekten bunu yapmayan mı var… evlilik yaşı olmuş bilmem kaç.. insanlar ne kadar bekleyecek? Kendin hiçte mecbur hissetme mutsuzsan bırak gitsin. Bunu yaşayan tek sen değilsin. Önüne bak ileride senin karşına çıkıpta bunu takacak yobazlarla zaten hiç takılma ve bu sebeple elemiş olursun.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok meraklı olan kişi aseksüel veya asosyal bir kadin bulsun onla evlensin. Diğer türlüsü elbette olacak. Şaka mı gerçekten halen bu kafada olan adamlar… sen yanlış bir şey yapmadın, yanlış olan sana bunu hissettiren ve düşündürenler.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde aynı durum başıma geldi 4 sene sürdü son zamanlarda aşiri kavga ediyorduk artik öyle bir ana geldi ki dedim yeter katlanamiyorım ayrıldım aradan 2-3yil geçti şuanda nişanliyim ve nişanlima anlattim olanlari olaylari senin de sonunj böyle görüyorum
10 YorumlaYalnız yaşın bayağı genç. Evlenmeyi düşünsen oğlanın işi yok gücü yok daha nasil gecineceksiniz. Kaybetmeyim diye birlikte olduysan oğlan seni yıpratıyor anlaşılan. Ki birde şundan korkmayin sen bakire degilsin tamam ama oda bakır değil. Senin kusurun varsa aynı şekilde onunda kusuru var. Durumuna üzüldüm ama bir çıkış yolu bulman gerekiyor. Sağlıklı düşün kendini yipratarak çözmeye çalışma.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılO seni gerçekten sevse senn onu kaybetmezsinki zaten
O senden alacağını almış daha
Sürekli kavgalar da senden ayrılma taktikleri inanki
Ahh kardeşim seven insan zTen bırakmaz bunun için o işi yapmaya gerek yokki evlenmeden
şu an o kadar kız varki sevgilisiyle yatan ayrılan yani mecbur değilsin
Öyle kabul eden erkekte var üzülme senn10 Yorumla
+1 yılNaptın? Şimdi ne yapacaksın seni değersiz görüyor artık hiçbir erkek evlenmeden önce ilişkiye girdiği kızla evlenmez seninkinin mesleği ne? Asker, polis , mühendis vb. işe geçmiş olsun yakında başkasıyla evlenir hemde görücü usulü annesinin beğendiği ile
01 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun kardeş terk edilmeden et bence
+1 yılKendini çok ufak biyerde sıkışmış gibi hissediyosun sanırım. Sevgilini al karşına hissettiklerini ona açıkça söyle, sırf bunu yaptığınız için kendini zorunda hissettiğini anlat. Eğer adamsa senin bu durumda olman onu üzer. Ayrıca o içindeki yük de yok olacak söylediğinde.
00 Yorumla
+1 yılYanlış kişi olduğunu düşünüyorsan tabikide devam etmek zorunda değilsin. Çünkü bundan sonra daha çok yanlış yapicaksın. Bu yüzden bir an önce yaşandı ve bitti diye kabul et. Sonra önüne bak ayrılmak istemicektir. Kesinlikle bitti hataydı yaşadıklarım de tehdit filanda edicektir hatta napıyorsan yap umrumda değil diyip bağını kopar. Üzgünüm senin adına ama her şey tecrübe geleceğin güzel olsun üzülme :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Mecbur hssettikce elinden kaçırırsın, ne kadar kendine güvenli ve tek sana mı kaldım gibi davranırsan o kadar elinde tutarsın.
birde aşın artık bunları, neredeyse bakire kız yok artık20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İşte bundan bahseyoruz hemde sürekli şu sitede bu durumu yaşayan o kadar kız var ki biriniz de birinizi görerek kendinize ders çıkarmıyorsunuz başkası mutlu olacak diye kendince inandığın 20 yıldır sakladığın bir şeyi başkası daha mutlu olacak diye yapmayın diye binlerce kez söylenmiştir
00 Yorumla
+1 yılbir sey söyleyeceğim. sen karşımda olsan ayaklarına kapanirdim. 35 girdim bir kadin beni istemedi. psiman olacak da bir sey yok. sen bir erkeğin canini yakmamissin ve onu doyurmussun. Allah senin de oğlun olsun kizi olsun boy boy. Mutluluk icinde yuz. su yuregimde bir agri var. oyle kadina muhtacım ki.. goz yaşları suzulurken sana ve senin gibi kadinlara yurekten dua ediyorum. Allah beyaz gelinlik giydirsin. mutluluk versin.
10 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun üzüldüm senin adına. zor bı durum. fazla sıkıntı yapma hayat devam ediyor. elimizden gelen manevi destegi veririz. kendini yıpratma
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlmuş ile ölmüşe çare yok. Tevbe edeceksin Allah yoluna girecek 5 vakit namaza başlayacaksın. Bir daha yapmayacaksın. Namaz bu yüzden var. Sen 5 Vakit namaz kılıyor olsaydın. Allah'a hakkı ile yönelmiş bir kul olsaydın. Bir erkekle evlenmeden baş başa kalmazdın asla. Namaza başlarsan belki sevgilin vicdana gelirde böyle bir kızı bırakırsam Allah belamı verir diye korkar da ayrılmaz senden. Ayrılsa da sen ibadetine devam edersen Allah sana hayırlısı ne ise onu nasip eder umarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl diktirirsin çok takıyosan. Mecbur falan hissetme
50 Yorumla
+1 yılBir ömür boyu mutsuz yaşamaktan iyidir. Neden mecbur hissediyorsun ki? Sevmişsin ve olmuşsun. Şu anda da sevmiyorsun ve olmayacaksın. İleride seni gerçekten seven biri olursa bunu sorgulamaz bile zaten. Kölesi mi olacaksın?
00 Yorumla
+1 yılBu hayatın sonu demek değil. Sana karşı bunu kullanıyorsa veya ima ediyorsa zaten sevgilin olmamıştır. Alttan alma kendinden ödün verme sen sevdiğin ve inandığın için yaptın.. Baktın olmuyor bakma terk et.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendini mecbur hissetme korkmada olan olmuş sana kötü davranıyorsada ayrıl fakat artık erkek arkadaş seçerken daha dikkatli ol ve bu durumunuda paylaşma özel bir gününüz olursa paylaşmak istersen paylaşırsın. Üzüldüm senin adına
00 Yorumla Bunu yaşamadığın için ayrılcak olan birini hayatında tutmamaliydin neden kaybetmemek için uğraştın ki onu sevgi böyle bişey değil seven çıkar gozetmez herturlu yanında olur
10 Yorumla
+1 yılNeden hala birliktesin? Sevmiyorsan söyle. Kimseye mecbur değilsin. İstediğini yapabilecek özgür bir bireysin sen! Cesaretini topla ve ayrıl ondan. Eğer sana bir şey yapacağından korkuyorsan annen babana anlat eğer onlar yoksa sevgilinden uzaktayken mesaj at. Korkma
00 YorumlaÇok büyük bir hata yapmışsınız hemde o yaşta olan olmuş bence ders çıkarıp kendinize çeki düzen verin okulunuzu okuyup meslek sahibi olun kimseye muhtaç olmamak için kendi ayaklarınızın üstünde durun ve kesinlikle bir daha bu tarz hataları yapmayın özellikle de kaybetmemek için saçma sapan şeyleri
00 Yorumla
+1 yılOnu değil ama kendini kaybetmissin bazı şeyler sanırım elde edilince anlamsız kılmak gibi bı kötülüğü var insanlar bunu da yapmakdan vazgecmiyo
00 YorumlaCanm benim kendini heba etmeye degmez kimseye bahsetme bence sevgilin le iliskin kötüysede ayril umrunda olmasin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bişe yok böyle biri için hayatını zindan etme gerekirse bırak. Mecbur gibi davrandığını hissettirirsen sana hep böyle davranmaya devam eder
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sorun Yanlış , düşüncelerin yanlış, gidiş yolun hepten yanlış
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemin ediyorum aynı bizimde 3 sene olucak nerdeyse bende pişman oldum ve henüz daha bir hafta bile olmadi
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBak birlikte olalı 3 4 gun oluyo şu an akrabalarının yanında 4 gün beraberdik ama onların yanına gittiğinden beri çok az konuşuyoruz iyi geceler yazmis sadece ben cevap vermedim günaydın da demedim o da demedim aşırı ilgisiz gittiğinden beri. Bide askerden yeni geldi bir hafta oluyo
Cevap sahibi+1 yılGelde pişman olma işte napıcağimi bilmiyorum hep alttan alan bendim zaten susuyorum şimdi
Soran+1 yılYazabilirsin bana
Cevap sahibi+1 yılMerhaba takip ettim mesaj gonderemedim sadece takip ettiklerinden mesaj alıyor diyor
Soran+1 yılTakip ettim yazabilirsin 😊
İşte böyle kalırsınız sonra istemediğin şeyi niye yapıyosun kaybedeceksen bırak gitsin ya
10 Yorumla
+1 yılSeni her halinle sevip sahiplenecek birini bulabilirsin, kendini mecbur hissetme.
10 Yorumla
+1 yılHer insan hata yapabilir. Eğer siz de yaptığınızı düşünüyorsanız farkında olmanız da güzel bir şey. Geçmişe takılıp kalmak kendinize fayda getirmez.
20 YorumlaBundan sonra gelene geçene yem olacaksın artık yaşayıp göreceksin
00 YorumlaMadem pişman olacaksınız neden birlikte oluyorsunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılO sizi attı yatağa işi bitti işte çok yanlış yaptın? Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSirf kaybetmemek icin iliski ne alaka? Gizli kalkan falan mi bu boyle kotulukten kavgadan dertten koruyor falan, yuzde 100 evlenecegin kisi falan oluyor boyle bir sey mi ya iliski...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBence ayrıl o senle ilişkiye girdiği için seni cepte görüyor bakireliği önemseyen kalmadı
10 Yorumla
+1 yılben yapmadım yapmam da zaten bu yüzden beni bırakıcaksa cehenneme kadar yolu var senin durumun da kalan çok arkadaşım oldu bi tanesi zorunda kaldığı için hala görüşüyo sevgisi bitti falan ama devam yani zor üzüldüm senin adına
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir şeye mecbur değilsin. Bundan sonra hayatına girecek kişide, namusu sadece zardan ibaret görmediğine dikkat et yeter
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef klasik hatayı yapmışsın.
senden istediğini almış ve şimdi ayrılmak için bahane üretmekle meşgul bunu da kavga çıkartarak yapıyor.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen kendini muhtaç his ettirdikce acı çekmeye devam edeceksin bunu yaşamış olman ona katlanman gerektiği varsayimi çıkmamalı
00 Yorumla
+1 yılSiz sevgili değilsiniz. Arkadaşsınız. Allah bilir elini de hiç tutmamışsındır. :))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılOh olsun evlenmeden yaparsan pismanda olursun kendini kullandirirsinda
14 Yorumla
Soran+1 yılUff bi sus ya zaten dolmuşum saçma sapan konuşma
- +1 yıl
Napim
Soran+1 yılYapma bişey
- +1 yıl
Olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendinizi diktirip diktirip yorum ağlıyorsunuz sonra ak 😂😂
00 YorumlaKötü hissedecek ne var? Eğer olmuyorsa bırakacaksın ki her şey daha iyi olsun ilerde. Yaptığın şey hata değil toplum baskısından dolayı öyle düşünüyorsan kimseyi ilgilendirmez bu. Bu senin hayatın
00 Yorumlane yaptın kızım sen kendine..
değdi mi kalbini değil vücudunu isteyen birisine bekaretini vermek?
geçmiş olsun bu pişmanlığı atlatman uzun süre alabilir. Umarım en kısa zamanda atlatırsın00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbende aynısını yaşadım ilk başta evet baya pişman oldum kendimden nefert ettim
ama sonra sevgilimle anlaştık evlencez ve bana destek oldu artık pişman değilim.
sevgilinle konuş sana destek olmuyorsa ayrıl bence...10 Yorumla
+1 yılKızlarda bu var kaybetmemek için yav ne alaka giderse gitsin
22 Yorumla- +1 yıl
İşlerini kolaylaştırıyorsunuz bunla sadece kadınlar saf masum bu konularda
+1 yılBunu belki bi kızla konuşmak sana daha iyi bi fikirmış gibi geleblr fakat bunu bi erkekle konuşmani tafsiye ederim dilersen mesaj atablirsin konuşrz
00 YorumlaPişman olma içinden geçtiği gibi yaşa sen kimseye gebe değilsin senin hayatın senin kararların yeni gelen insan seni yargılarsa zaten o insandan olmaz
00 Yorumla
+1 yılKeşke onu yapmasaydın bu saatten sonra o durmaz sanırım
00 Yorumla
+1 yılÜzülme Allahtan af dile pişmanlık tövbe etmenin yarısıdır ve kendinden asla bir daha ödün verme
00 Yorumlabundan dolayı bir yanlışa düşme bence. eğer birbrinize uygun değilseniz ayrıl, hayatını karartma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Biterse biter dünyanın sonu değil
30 YorumlaAyrıl zorunlu değilsin
20 Yorumla
+1 yılAldat onu ya da başkasıyla konuş,
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum onu kaybetmek istemiyorum ama mecbur da hissediyorum kendimi
- +1 yıl
O zaman cinsellik için seninle.
- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle birlikte olduğum için çok pişmanım, sırf bu yüzden kendimi mecbur hissediyorum. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler