Bebek/çocuk ve hayvanları sevmeleri, sinirlenip ama kıyamamaları, uyurkenki halleri, sevgisini saklamaya çalışıp başaramamaları :D sarhoş olduklarında veya mutlu olduklarında, mutlu edenin sen olduğunu bildiğinde aşırı sempatik ve sevimli olabiliyorlar
İçten bir şekilde olan hassas yaklaşımlar diyebilirim. Anlık tavırları, bakışları kendilerini farkında olmayacak kadar değişebiliyor, bu bana sevimli görünüyor.
O kaçsa reddetsede birakmama tutkusu ve sakladığı birşeyi anlama ve zekası sırnaşıklıklığı sevgisi duygusu sert bir aslan gibi güçlü kuvvetli kalkan koruyuculuğu gözyaşları
samimiyeti ve doğallığı... yapmacık ve özenti poz kesenler aşırı iticidir... özellikle evinde farklı, işinde farklı, arkadaş ortamında farklı olan bukalemun tipliler...
@merve178 o sıralar sen benle iletişimi kesin olarak kesmiştin , beni de kıskan istedim sahiplen istedim yorum attım. Alnım açık yalan söylemiyorum. İnsan sevdiğini korur kollar gözünden sakınır. Anlat deseler söylemez. Ben seninle nasıl mutlu olduğumu neden anlatayım yorumda. Saklımdasın. Sen beni hep yanlış algılıyorsun
Benim o kadar dediğim şeyleri mahvediyosun ama. Benim hiç mi değerim yoktu. Sen beni kıskandığın için yorumlarda kızı parçalayacaktın benim için. Bende daha çok sahiplen diye yorum yazdım yorumlarda ne demişim baksana kör müsün? Yalan söylesem daha mi iyi
Her paylaşım da yorum arıyosun ama beni iğnelemek için. Ben neden yapıyorum açıkça söylüyorum sana Sahiplen diye ama sen bunu kızlarla flört olarak algılıyosun. Ben ne anlattıysam oyum sana karşı. Açık ve net.
@Merve178 beni engellediği için yazamadım diğer hesaptan, doğru söylüyor flört ettiği yok. daha ciddi ilişki peşinde kendisi😙 dün gece attığı mesajlar duruyor hala söyledikleri kafanı karıştırıp düşündürtüyorsa istediğin yerden ss atabilirim sana<3
@tsgskzlrsryr çuk fazla bilgım yuk. Sadece büyık bir kabiladır. Çuk fenadırlar ve et dugrama işiyla meşguldurlar. Kabilanın et ihtiyacını impala duğrayarak bunlar karşılıyır
Güçlüden değil haklıdan, Yüksek gelirliden değil yüksek kültürlüden, Yoğun makyajdan değil yoğun romantizmden hoşlanan bir hanımefendi görseydim sempatik bulurdum. 😊
Seni de mi şair yaptılar :) Amin. Ama nanay olmaz. Bu dünya o kadar adaleti kaldırmaz. Ama her insan kendi kalbinin ekmegini yer bunu bilirim. Hayallerinin gerceklesmesi dileklerimle