"Öpüşelim mi hazır soğan ekmek yemişken"diyen sevgilinize ne cevap verirsiniz, böyle bir teklif karşısında ne yapardınız?🌺 Koku konusunda hassas olmadığım için sorun teşkil etmezdi bu durum bende ve aksine sevinirdim de soğan yememe rağmen beni istiyor, bana karşı çekim hissediyor diye :D
Şayet temizliğine dikkat eden bir sevgilim varsa doğaçlama oluşan bu teklifini reddetmezdim.. Peki siz ne yapardınız böyle bir teklif karşısında?
Sevgiliniz "öpüşelim mi hazır soğan ekmek yemişken?" dese ne cevap verirdiniz ya da ne yapardınız?
Onun gözlerine için için bakıp, yaa gel buraya diyip hemen sevgiyle sarılarak karşılık verir öperdim. Sevgi karşısında çabuk duygulanıyorum ve bir sarılma, sahiplenme, karşılık verme isteği içimde uyanıyor. Sanırım buna sebep olan şey salgılanılan oksitosin. 😄 O nedenle ne yediğimizin benim açımdan hiç önemi kalmıyor olurdu. Çünkü büyük ihtimal onu her tadı ve kokusuyla çoktandır istemiş, benimsemiş, aşkı ve tutkuyu içtenlikle onunla yaşıyor olurdum.
Hijyen ve bakım ise kendi sağlığımız açısından önemli. Onun kendisine kötü bakıyor oluşu ise bir tiksinme sebebim olmazdı. Sağlığını koruyabilmesi daha önemli benim için. Organik, mikrobik ve kimyasal canlılarız çünkü. :) Bazı etkileri azaltsakta tamamından kaçamıyoruz. Yine de hem kendi hemde birbirimizin sağlığını gözeterek elimizden geleni yapabiliriz. :)
Hijyen konusunda biraz fazla endişe ve hassasiyeti olanlar, evlilik ve bir arada yaşam formları içerisin de zorlanabileceğini düşünüyorum. Çünkü bir aradayken, soluduğumuz havadan tüm vucut sıvılarımıza kadar her yönümüz, birbirimizin hücrelerine değin sürekli iç içe ve bir arada birbiriyle kaynaşıyor olacaklar. Ama bu bizim düşünmemiz gereken bir sorun bile değil. :) Çünkü vücudumuzun tamda bunun için özelleşen harika bir görev dağılımı var. Bu bizim bağışıklık sistemimizin görevi. Ve bu sistem durduğu yerde güçlenmiyor. Mikroplara mâruz kalarak antikor ve antijen üretiyor. Kendisini ancak mâruz kalarak geliştiriyor. O yüzden makul seviyede olan her şey birbirimizin birer fırsatı. 😊
Tabii.. Tifo, dizanteri, kolera, hepatit, aids, hiv, frengi ve diğer bir yığın ciddi mikrobikler dışında. 😄
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Muazzam 😊 Tek kelimeyle muazzam 🌿 Hayran kaldım. Okurken tebessümle okudum. Temizlik mühim olsa da hijyen konusunda kişinin özellikle de en özeline, mahremine karşı bu kadar kuralcı olmaması gerekiyor. Yoksa çoğu yaşanılacak güzel anı kaçırırlar. Her şey her zaman mükemmel olmak zorunda mı? Bazı şeyler eksik kalsa da olur. İnsan sevdiğini en doğal halleriyle de sever, benimser. Hem değindiğin gibi bazı mikroplar da bazen panzehir olabiliyor, hepsi olmasa da 😊 Hiç bitsin istemedim okurken 💫🌺
@suumisali_ Çok tesekkür ederim 🌸😊 Evet kesinlikle öyle. Fazla kuralcı olmak hayatı bize öyle çok kısıtlar ki. Her olayı sürekli kontrol etme çabamız; o anı hep kaçırmamıza, tüm enerjimizi hep kaygılarımıza odaklamaya, bu günü yaşamayı kendimize hep engellemeye sebep olurdu. :)
Oysa tüm ilişkiler her zaman karşılıklı esnekliği, anlayışı; beraber birlikte bir özgürlüğü içeriyor ve gerektiriyor. :) Tüm anılar ve mutluluklar o anı birlikte yaşayarak, hissederek, paylaşarak, bizimle beraber kuruluyor, çoğalıyor ve birikiyor :)
Sevgi, birbirimizi her halimizle hep benimsemek, kabullenmek, değer vermek, önemsemek, karşılık göstermek, duyarlı olmak, istemek, sahip çıkmak, anlamak, korumak, sarılmak demek. :) Birbirimizi sevmek, sahip çıkmak, duyarlı olmak, sorumluluk taşımak yaşadığımız her anın bir meselesi. :)
Birini sevmek, düşündüğümüz ya da olmasını dilediğimiz şeyler için onu seçmeyi, bulmayı, değiştirmeyi değil; Onu olduğu her haliyle tanımayı, kabullenmeyi, yaşamayı, benimsemeyi, o anda birlikte kalabilmeyi içeriyor :)
Ve hepsi insanın kendisiyle olan barışıklığıyla, kendisin de geliştirdiği kabul değerlerle, kendi dünyasını özgürce ve güvenle paylaşıp yaşayabileceği ortamla, kendi gibi olabildiği zamanda mümkün aslında. :) O nedenle yaşadığımız her anı hissetmek ve değerini bilmek en çok hep kendi elimizde, bizlerin elinde. 🌸 😊
Bir gün eski sevgilim aradı ve çat kapı gelmiş aşağıdayım seni çok istiyorum dedi.. Neyse arabasına bindim ve sakin bir yere gittik direk penisimi avuçlayıp dudaklarıma yapıştı... Deli gibi soğan kokuyordu.. Soğan mı yedin dedim, gülüştük ve devam ettik.. Sonrası le pompale :D
Merhabalar yaptığım hareket son derece saçma ama baska bir yol gelmedi aklima acaba evlilik ile alakalı soru sorabilirmiyim size eger mumkunse mesaj yolu ile?