Özlem, yokluk. Bu sebebler yazmaya iter kişiyi. Eski sevgili yeni birisini buldu, o an anladı işte özlediğini, kaptırmak istemiyor. Bu gibi sebebler. Sonra neden yazmaktan vazgeçer? Engel yemekten, ağır söz duymaktan korkar. Korktuğu için vazgeçer ya da tekrar acı çekmek istemez, tekrar başlarsa aynı acıları, hayal kırıklıklarını tekrar yaşayacağını düşünüp kendine gelir ve hemen vazgeçer yazmaktan. Kişiden kişiye, yaşanılanlara, kişilerin karakterine göre değişiyor bu sorunun cevabı
Eski sevgili diyoruz ya güzel şeylerin bir acı sonu olduğunu da biliyor olmalıyız. Bir de ondan nefret etme durumu oluştu ise Hani bir şey yapmasa bile bittiği için bir tiksinme durumu yaşar onu olumsuz negatif düşüncelere koyarız. Güzel şeyler yaşarız ah be ne günlerdi diye anariz. Hani eski günleri konuşmak istesek bile yazmayız birlikte olma fikri gözümüzde canlanır ama artık istemeyiz
Şimdi eski sevgiliye tekrardan yazılır bunun iki sebebi var 1. Eskiden tıklamıştır tekrar tıklamak için yazar 2. Tekrar tıklamak için yazar başka neden yok Ve yazdıktan sonra sildiyse bununda nedeni senden daha iyisini denk getirdi ona tık tık tıklayacak... sen yinede bekle illaki döner gelir sana yine tıklar
Ben yazmadım mesela şerefsiz biri ile tekrar yüzleşmek midemi bulandırıyor. Zaten onla aynı havayı soluduğumu bilmek bile midemi bulandırıyor
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama ben sana şöyle bir şey söyleyeyim maalesef bizim toplum genelinde şöyle bir şey var bir insanla sevgili oluyorlar veya bir şeyler yaşıyorlar O insandan ayrıldıktan sonra kadın da erkek de böyle birbirinin arkasından ağıza alınmayacak laflar söylüyorlar Hayır yani yerken içerken her şey güzel de ayrıldıktan sonra kötü oluyor.
Emin ol Aşk konusunda aşırı bir tecrübe sahibi değilim yani fiziki olarak çok fazla bir aşk yaşayan bir insan olmadı hayatım hastane fizik tedavi durumlarında geçtiği için Ama gördüğüm kadarını söylüyorum ben yani genel olarak bizim Türkiye'de böyle bir şey var insanları iyi 3'ü geziyor tozuyor ondan sonra hatalarını görüp ayrıldıktan sonra o şöyle adam da böyle adamdı o şöyle kadın O belli kadın diyorlar yani öyle ya da böyle bir zamanınız geçmiş yanlışlarını görmüşsünüz ayrılmış sınız bence daha fazla kendini sinir ederek düşünmeye gerek yok boş ver
Eski sevgiliye yazma işi ergen zamanlarımda kaldı. şu an öyle bir saçmalık yapmam. 'Pardon çok özledim de yazım dedim, seni merak ettim , nasilsin diye sormak istedim.' Yersen.