Ben de 26 yaşına kadar yapmamıştım sonra yaptım. Ha ilkim olan erkek çok temiz düzgün vs biri miydi hayır ama başta bana kendini öyleymiş gibi sundu ve çevresi de öyleymiş gibi davrandı ama ilişki ilerleyince aslında ne kadar ezik Abaza güvenilmez ve işte cinsel sorunlu ve hangi kızı kandırırsa ondan yararlanmaya çalışan bir pislik olduğunu görerek ayrıldım. Ha ama pişman mıyım değilim çünkü seviştim. İstiyordum biriyle yaşamak ve diğer erkekler hiç güven ve değer vermiyordu hepsi böyle takılma modunda veya tek gecelik kafada güvenilmez tiplerdi. Bu çok aşıktı bana takıntılıydı işte hergün görüşür ilgilenir hep koşarak gelir ederdi. Hani ezik tipsiz ve fakir olmasının avantajı işte sana ölüp bitiyor be kaybetmekten korkuyor. Ya da yatakta deli gibi benim zevk almam için her boku yapıyordu. Bi de tecrübeli olması da o anlamda iyi oluyordu hani tamamen işte bana zevk vermeye odaklıydı. Önceki erkek arkadaşlarım bakirdi ve hiç iyi sevişemediği için canım seks yapmak istemiyordu onlarla çünkü. Çok mallardı. Zaten Türk erkekleri bence kötü sevişiyor. O yabancıydı. İşte neyse bence git yabancı erkek bul onunla seviş. Türkler berbat bi de kıro. Ayrıca sana oral masaj filan yapsın böyle uzun uzun. Genel gördüğüm duyduğum canım Türk erkekleri Seksi sadece bir deliğe girip boşalmaktan ibaret sandığı için Türk kadınları asla zevk alamıyor. Zaten benim de eski erkek arkadaşlarım kıyafetli sevişirken mal gibi bana sürtünürlerdi kendileri boşalırdı ben hiçbir zevk almazdım. Çok saçmaydı gerçekten.
05 Yorumla
Soran+1 yılYabancı istiyorum ama nasıl bulacam Türkiye de ya. Ben evlenmeyi düşünmüyorum zaten hiç sevgilim olmadan flört olmadan vs evlenmem bana göre erkek yok çünkü
Soran+1 yılAdı ne appın
Soran+1 yılBu arada eski erkek arkadaşlarının bakir olduğuna nasıl emin oldun? Ben bakir erkek olduğunu sanmıyorum bakirim diyene inanmıyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır geç kalmış değilsin. Şimdiye kadar hiç flörtünün veya sevgilinin olmaması normal bir şey. Ve neden erkeklerin seni hak etmediğini düşünüyorsun ki? Erkekler neler neler yapıyor diyorsun da, şimdiki çoğu kişi gönül eğlendirmek için birileri ile sevgili oluyor. Onlar için kendini bozmamalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka kızlarla gönül eğlendiren erkeği istemiyorum
Ne istediğinin farkında olmanı tavsiye ederim. Hayatta ne istediğini bilen kızlar kadar çekici gelen çok az şey var benim için en azından. Hiç sevgilinin olmaması normal bir şey seviyor taklidi yapmamışsın saçma sapan ilişkilere girip. Bu doğal bir şey. Ama cümlenin bir sürü flört yapmalıyım diye bitirmen biraz anlamsız olmuş. Ne istediğini bilip özel bir şeyler hissedip yaşamak istiyorsan neden birsürü flört yapmalıyım diyorsun? Ne istediğini bil ve onun peşinden git. Ne istediğini bilmeyip saçma sapan evde kalma korkusuyla saçma sapan ilişkiler içinde olmaktansa.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvde kalmak ne ya? Kadınlara anca böyle diyin zaten evlilikten tiksiniyorum evlenmeyi düşünmüyorum erkeklere güvenmiyorum sadece takılmalık istiyorum bu yüzden
- +1 yıl
Yanlış anladın beni. Eğer hayatına birini almama gerekçen evlenmek gibi bir düşünce ise diye söyledim. Hayatına birileri elbette girip çıkabilir ama bunu ''takılmalık'' olarak yapacak olursan sonunda üzülme ihtimalin çok yüksek. Kimseye güvenmesen dahi. Bence ilişkilerin olsun takılmalıklar değil.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBuna takılma sana tavsiyem bir sürü flörtüm olmalı kafasından çık bu zamana kadar temiz kalmışsın hiç beklemediğin yerden sana değer verecek biri çıkar bu hayatta hiçbir şey için geç değildir
079 Yorumla
Soran+1 yılTemiz erkek yok
- +1 yıl
Nerden biliyorsun haber mi geldi
- +1 yıl
Niye olmasın yani
Soran+1 yılGüvenmiyorum öyle biri yok
- +1 yıl
Bu kafa sağlıklı değil ben sana söyleyeyim herkesin içini bilemezsin
Soran+1 yılBenim güven sorunum var kimseye güvenmiyorum maalesef
- +1 yıl
Bişey yaşamamışsın bu zamana kadar nereden veya neyden geliyor bu güven sorunu
Soran+1 yılÇevremdeki ve okuduğum kızların başına gelen olaylardan
- +1 yıl
Herkes aynı olayları yaşamaz veya onlar yaşadı diye sen yaşamazsın insan en çok neyden sakınırsa o gelir başına yaşaman gerekiyorsa yaşayacaksın bunun önüne geçemezsin
Soran+1 yılYaşarsam pek umrumda olmaz zaten ben artık sadece kendimi düşünecem evleneceğim veya sevgili olacağım erkeğe çok değer vermem
- +1 yıl
Vermezsen karşı taraftan da göremezsin bunu bil ona göre hareket et
- +1 yıl
Ama senin kafa çok iyi değil
Soran+1 yılEvet iyi değil çünkü benim ilkim olacak erkek mutlu olacak devinecek bir kızın ilki olduğu için ben onun ilki olmayacam çok haksızlık
- +1 yıl
Ne alakası var senin ilkin olan erkek belki herşeyi ilk seninle yaşayacak
- +1 yıl
Sen şimdi bakir erkek kalmadı dersin dimi
Soran+1 yılBen bir erkeğin ilki olmak istiyorum
Soran+1 yılBakir erkek var mı
- +1 yıl
Öyle bişey yok emin ol yaptım ettim uçtum kaçtım diyenlerin çoğu yapmamıştır bu hayatta
Soran+1 yılKimseye dokunmamış sevgili olmamış erkek istiyorum diğeri beni hak etmiyor onlar benim ilkim olamaz
- +1 yıl
Tabi var niye olmasın kendini sadece ilkine saklayan tek sen değilsin bu hayatta emin ol
Soran+1 yılHayalı zihniyeti öyle olup bakir olan erkekle de işim olmaz
- +1 yıl
Sen hayal dünyasında yaşıyorsun bilgin olsun
Soran+1 yılKendimi kimseye saklamıyorum mal mıyım ben tecrübesiz kadın isterler tecrübesiz diye aldatırlar kaşar kötü kızlara parasını yerdirler
- +1 yıl
Ne alakası var ya sanki her erkek prof bu alanda beraber tecrübe kazanmayı bekleyenler vardır
Soran+1 yılBen bakir sevgilisi olmamış erkek istiyorum diğer erkekler beni hak etmiyor
- +1 yıl
Sen bulunmaz Hint kumaşımısın
- +1 yıl
Karar senin ne istiyorsan onu
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ama bence bi uzmana görün
Soran+1 yılNeden? Asıl her haktı yiyip benim gibi kız isteyen bana hep böyle kal değerim bilinir diyenler görünsün
Soran+1 yılNe yani her haltı yemiş erkekle mi sevgili olayım?
- +1 yıl
Ben öyle bişey demedim
- +1 yıl
Sen sabit görüşlüsün sana güzel bir şekilde anlatmaya yardımcı olmaya çalışıyorum yok o olmaz yok bu olmaz yok güvenmiyorum
- +1 yıl
Dinlemeyi ve anlamayı öğren önce ne istiyorsan onu yap
Soran+1 yılBen her haltı yemiş erkek istemiyorum onlar beni hak etmiyor gidin bakir olmayıp bakire isteyen erkeklere laf söyleyin yeter ya kızlara sürekli öyle erkekleri yakıştırdığınız
- +1 yıl
Sakin bu cümleni asla kabul etmem ben seni kimseye yakıştırma yapmadım benim haddime değil sende haddini bil beni böyle bişeyle yargılamaya kalkma isteyen istediğiyle çıkar istediği haltı yer ne beni ne seni alakadar eder ben sana senin gibi olanlar var dedikçe sen kendini bi fikire alıştırmışsın o yok bu yok saçma sapan konuşuyorsun
Soran+1 yılBen bakir sevgilisi olmamış erkek olduğuna inanamıyorum çevremde asla yok imkansız öyle erkek
- +1 yıl
Şunu anla artık hayat senin çevrenden ibaret değil ben gördüm öyle erkekler senin hayatında tanıyamayacağın kadar erkek tanıyorum ben her erkeğin aklı orasında değil bu zihniyetten çık
Soran+1 yılÖyle Erkekler beni bulmaz işte çok üzülüyorum 18 yaşlarımda sevgili yapmadığım için
- +1 yıl
18'inde yapsan ne olacaktı şu kafadan çık çıkmazsan değil 18 48'ine kadar ah vah edersin
Soran+1 yılÇok üzücü 18-20 yaşındaki genç sevgilim hiç olmamış olacak
- +1 yıl
Olsa bişey kazanmayacaktın seni bunu anlayamıyorsun
Soran+1 yılO yaşlarım da yalnız olmam çok kötüydü
- +1 yıl
Geçmiş adı üstünde geçmişte kaldı dönemeyeceksin o yüzden önüne bak
Soran+1 yılKendimi yaşlı hissediyorum geç kalmışım sanki sevgili yapmak için
- +1 yıl
Geç kaldığın bişey yok zamanı gelmemiştir sadece geldiği zaman bu düşüncelerinin hepsini unutacaksın
- +1 yıl
Ne kadar saçma düşüncelerim varmış diyeceksin ve seni gerçek hayatta tanıyıp görmek isterdim o halini
Soran+1 yılHerkes 16-19 yaşında sevgili yapıyor ben yapamadım diye çok üzülüyorum
Soran+1 yılUmarım öyle derim ben kimseyi sevemiyorum güvenemiyorum ama artık birine şans verecem ciddi düşünmeyecem ama
- +1 yıl
Pardon ciddi düşünmeyeceğim derken o kadar tartışmamız buraya yazdığımız 50 mesaj boşa mı gitti nerede o seçicilik
- +1 yıl
Önce ne istediğine bi karar ver ondan sonra tartışalım
Soran+1 yılİlk sevgilim olduğum kişiyle evlenmek istemiyorum
Soran+1 yılEğer tam bana göre biriyse o zaman ciddi düşünürüm
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Senin söylediklerin ile yapacakların çelişiyor
- +1 yıl
Ben senden bir şey anlamadım
- +1 yıl
Umarım pişman olacağın bişey olmaz yaşayacakların sonunda
Soran+1 yılİlkim olan erkekle evlenirsem pişman olacam diye düşünüyorum bir erkek bir gün aldatır bence. Gençliğimi sadece bir erkekle geçirmek çok yanlış geliyor bana pişman olurum diyorum
Soran+1 yılNeden pişman olayım yaşayacaklarım dan
- +1 yıl
Hala diyorsun ki bir erkek aldatır niye aldatsın onu anlamıyorum
- +1 yıl
Konuştukların ve yapmak istediklerin çok farklı
- +1 yıl
Benden bu kadar seninle yaptığımız tartışmanın sonu yok ben görmüyorum
Soran+1 yılTartışmayalım o zaman
- +1 yıl
Bencede sen çünkü erkek profilini kafanda çizmişsin ben sana ne desem aksini söyleyip savunacaksın sen kaç tane erkek tanıdın hayatında ben şimdi kızlarla ilgili bişey sorsam dinlerim seni neden sen daha çok tanırsın ve bilirsin ben senin kadar bilemem
- +1 yıl
Ya kendini değiştir ya da fikirlerini böyle gidersen kendini çok yıpratırsın
Soran+1 yılUmarım şans verdiğim kişi beni erkeklerden nefret ettirmez. Önüme gelen beğendiğim bir erkeğe şans verecem artık zamana bırakacam sonra tanıyacam iyice seversem ciddi düşünürüm sevmezsem ayrılırım
- +1 yıl
Sonrada bu erkeklerin hepsi aynı veya erkekler niye hepiniz böylesiniz diye bi soru sorarsın
- +1 yıl
Herşeyi bi kenara bırakalım gönlünce olsun her şey
Soran+1 yılNe alaka niye öyle diyeyim
- +1 yıl
Zaten erkeklere karşı ön yargın var birde güvenin boşa çıkarsa eyvah
Soran+1 yılÇok kötü olur gerçekten kafayı yerim galiba bir erkeğe sadık olmam o zaman
- +1 yıl
İyi düşün karar ver
Soran+1 yılÖyle yapacam ve sadece flört yapmayı da düşünüyorum
- +1 yıl
Ben anlamam öyle şeylerden
- +1 yıl
Ne yapacağın sana kalmış
Soran+1 yılBu kafayla umarım hata yapmam neyse teşekkür ederim cevapların için
- +1 yıl
Zor gibi hata yapmaman ama ben teşekkür ederim
Soran+1 yılHata yaparsam barı bi sevgilim olmuş olur tecrübe edinmiş olurum herkes ilk sevgilisiyle evlenmiyor zaten
- +1 yıl
Gönlünce olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşa kadar flört olmaması tuhaf
00 Yorumla Neden haketmeyen birini kendinle odullendiresinki ya da neden değerini onlarla düşüresin Sen değerlesin hakedeni bekle gürültü birisin ki kimseyle olmamış sin. yapma demiyorum ama gösteriş le yapma safını koruyarak perine etin sana dokunacak ulaşmamı çak zor kızsın besteleme. anlata bildim mi bilmiyoru
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni hak eden temiz bakir sevgilisi olmamış erkek yok diğer erkekler yanıma yaklaşamaz
+1 yılBen de 20 yaşındayım benim de flörtüm olmadı ben hep sevdiğim ve sevildiğim bir ilişki yaşamak istedim birisi sırf beni seviyo diye kimseyle birlikte olmadım sevdiğim kişiler de beni görmediler görmzlikten geldikler yapacak bir şey yok kader kısmet bu işler boş ver sıkma canını ama biraz sosyalleşmeyi demeyebilirsin daha fazla insan tanımalısın mutlaka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de aynısıyım inan 26 olucam her şey içimde kaldı. Benim yaşımda insanlar artık her şeyi öğreniyor yaşamış bitirmiş oluyor sağlıklı kafayla düzgün ilişki yaşıyor. Benim hiç bir bilgim bir yaşantım bile yok. Kaç yaşındayım ne öpüşme, ne sevişme ne el ele tutuşma. Ben bu haldeyken gidipte nerede ne halt yediği belli olmayan bir erkekle ciddi ilişkide olmak istemiyorum. Benim de biraz yaşantım olmalı. Haklısın o yüzden denemek görmek lazım.
114 Yorumla
Soran+1 yılBizim gibi kızlarla evlenmek isterler sonra aldatırlar
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle enayi arıyorlar belli yaşa gelince çocuk baktıracak
Soran+1 yılÖyle erkeği koca diye almam
Cevap sahibi+1 yılValla bizimkiler seviniyor onlarla eğlendi benle evlendi diye tam mal lık değil de nedir bunlar yüzünden arttı bu bitler
Soran+1 yılÖyle Erkeklere hadini bildiriyorum zaten ben onlar için kendimi sakladım sanıyorlar. Benim ilkim olmayı hak etmiyorlar bir kadının ilki olunca kadın ona tapacak sanıyorlar
Soran+1 yılTecrübesiz kadınları hep aldatıyorlar
Cevap sahibi+1 yılEvet gözü açık değil saf nasıl olsa bir şey demez diyorlar
Soran+1 yılSakın yüz verme mutlu etmeyelim öyle erkeği ben sevgili yapmadan flört yapmadan evlenmem zaten sonra karım tecrübesiz diye aldatıyorum diyorlar
Soran+1 yılBekarete önem verip bakir olmayan erkeklerden uzak duruyorum zaten koca olmaz baba olmaz onlardan
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Ben de 25i geçtim. Tipsiz de değilim ama hiç öpüşmedim bile daha. ilk olarak Kendim gibi bişe yaşamamış biriyle yaşamak istiyorum bazı şeyleri ama sizin gibi çok kız kalmadı
Soran+1 yılBakirim diyen erkekler inanmıyorum
Soran+1 yılBizim gibi kızlar kalmasın zaten çünkü hak eden erkek yok
- +1 yıl
İstediğin kadar inanma. Biraz titiz biraz utangaç olunca bal gibi de oluyor
+1 yılvicdanın rahat mı tüm mesele o bi sürü sevgilin olsun ya da flörtün yatağına yattığında vicdanın rahat olcak mı bunu sor kendine Allah'a inanıyosan böyle devam etmen doğru olan ki çoğunluğun olduğu yer ya da şey her zmn doğru diye bi şey de yok
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok rahat olacak evlenince pişman olmam o zaman
- +1 yıl
ztn Allah herkesi çift yaratmıştır ki sende kendin gibi birini bulursun
Soran+1 yılBenim gibi biri yok be öyle bir şey yalan
- +1 yıl
herkes bu sitede mi sanıyosun burdan haberi olmayan adam gibi insanlar var ümidini kaybetme hem unutma Allah sabredenlerle beraberdir
- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılNe mutlu sana. Senin gibisi ancak mumla bulunur. Bu halinle altından daha değerlisin. Kendine yazık etme. Bir sürü flört bulmak demek tost peyniri ismi demektir. Kendine haksızlık ediyorsun.
05 Yorumla
Soran+1 yılBeni hak eden erkek yok böyle demeniz aşırı sinirimi bozdu kadın kaşarsa erkek ne oluyor? Hiç bir erkeğe böyle demezsiniz yalnız kal güzel diye
Soran+1 yılBenim gibisi arayan erkek önce bi düşünsün bu kızı hak ediyor muyum diye hadi ya bunun için değerimi bilinecek ne kadar sinir bozucu bir şey ben bir erkeğin ilki olmak istiyorum ben kendim gibi birini istiyorum sevgili yapmış her haltı yemiş erkeği değil
- +1 yıl
Tamam sen haklısın. Sözümü geri alıyorum. Özür dilerim. Sen soru da da bir sürü flörtüm olmalıydı diye belirtmişsin zaten.
Hürmüz gibi olmaksa niyetin yolun açık olsun saygıdeğer hanımefendi.
Soran+1 yılHürmüz gibi derken? Kocam olacak kişiye layik olmam lazım erkekler neler neler yapıyor ben kocama kendimi saklamam
Soran+1 yılBeni hak eden erkek yok
Sen asosyal birimisin? Sosyal durumun nedir bu yaşa kadar nasıl hoşlandığın olmaz? Yaşın 30 olmadan psikolojik destek al.
019 Yorumla
Soran+1 yılKendimi beğenmiyorum utangaçım
- +1 yıl
İşte tüm sorunun cevabını verdin. Her insan özeldir sen kendine nasıl bakarsan öyle görürsün. Bu algını değiştir bu güne kadar sevgilinin olması bu yüzden karşına çok aday çıkdı ama ben utangaçım uğraşamam diyip yıllarca kendini avuttun şimdi yıllarca bastırdığın o güzel kadın artık ben burdayım diyor. Yen şu utangaçlığını
Soran+1 yılEvet seçimi biriyim serseri kadına saygısı olmayan çapkın erkeklerle işim olmaz hiç sevgilim olmadı diye evlenmek isteyenler oluyor en sinir olduğum şey bu
Soran+1 yılBu arada hoşlandığım erkek oldu tabi ama çekingen olduğum için kendimi beğenmediğim için hep uzak durdum psikolojik destek mi almalıyım şimdi ama yüzümde beğenmediğim yerleri düzeltip özgüvenim kendime getirecem
Soran+1 yılÇok bakımlı biriyim zaten fiziğimde çok iyi ama özgüvenim yok küçülen çok dişlandım diye çok az kekelemem var bundan utanıyorum
Soran+1 yılÇok beğenen oluyor ama çekiniyorum
Soran+1 yılArkadaşlarım yardım etmez dalga geçer düzgün arkadaş bile yok
Soran+1 yılArtık birine şans verecem yalnız kakmak çok kötü erkekler sefasını sürüyor ben yalnızım çok üzücü
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılTamam atıyorum
Soran+1 yılTakip isteği gönderdim
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle diyorsun sana yürümüyorum yanlış anlama ben varın yaşım 24 gizlinyaoacağim kendimi yani sana yavşadığımı düşünme diye ondan sabret Rabbim seni bizi çiceklendircek unutma biz gibi çok var sadece sabır et.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen de sen gibiyim bende kimseyle bir bağım olmadı demek ben varsam emin ol başklarıda vardır. Ondan diyorum sana ki sabret. Herkes öyle dediğin gibi değil senin gibi tertemiz bekleyen var bende eşimi bekliyorum tertemiz bir şekilde anliyor musun?
Soran+1 yılGünah diye mi yapmıyorsun yoksa fırsatın yok mu diye
Cevap sahibi+1 yılFırsatım mı? Çok vardı ama Rabbimden korktuğum için ve ilerde eşim bana sorduğunda ona cevap veremem diye hep uzak kaldım yaklaşmadım yoksa inan ki şimdi bu işler çom basit ama ben Rabbimin huzura tertemiz ve eşimin huzuruna temiz cıkmak istiyorum ve uzak kalıyorum
emin ol normal olan seninki. 500 tane erkekle konusup namuslu ayagına yatanlar var
117 Yorumla
Soran+1 yılNamus sadece kadında değildir 500 tane kızla konuşup kendini namuslu sanan erkekler de var
Soran+1 yılNeresi normal hiç bir erkek beni hak etmiyor
Soran+1 yılKaç yaşında bir şey yaşamış olmalıydım sizce
Soran+1 yılYazık bana gerçekten
Soran+1 yıl23 yaş neden geç onu anlamadım ve yaşımı göstermiyorum zateb
Soran+1 yılErkeklerin hoşuna gider ama benim hoşuma gitmez ilkim olan biriyle de evlenmek istemiyorum ben de ilki olmak istiyorum
Soran+1 yılErkeklerin hoşuna gider diye yalnız kalamam kocama saklamam kendimi beni hak etmiyor hiç bir erkek
Soran+1 yılBen ciddi düşünmüyorum zaten aşık olamıyorum
Soran+1 yılÇok üzücü benim ilkim olacak ben onun ilki olmayacam çok büyük haksızlık çok kötü bu
Soran+1 yılÇok haksızlık
Soran+1 yılİlkim olacak diye hoşuna giden erkeklerden tiksiniyorum öyle erkekler uzak dursun benden
En güzeli seninki. Alma başına sıkıntı boş ver amannn
05 Yorumla
Soran+1 yılNeresi güzel bir erkeğin ilki olamayacam erkekler sefasını sürüyor
Soran+1 yılO zaman çok kişiyle sevgili olacam bende
Soran+1 yılDoğru benim için
+1 yılEvlenmezmiş de... kendine layık değilmişiz de...
Biz zaten evlenmek istemiyoruz kızım senle alakası yok00 YorumlaDayın sana tavsiye versin. Aslında şanslı olan sensin. Gençliğinde aşk acısı çekmiyorsjn
02 Yorumla
Soran+1 yılAşk acısı çekmek istemem zaten ama yalnız olmak çok kötü abi
+1 yılNeden bulamadığın sorusunun cevabını kendin vermişsin :) konuya böyle yaklaştığın sürece bulamazsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılKötü erkek istemiyorum
+1 yılboş ver takma. benim zamanında bir tane oldu o da gitti
00 Yorumla
+1 yılBende 23 yaşındayım seni iyi anlıyorum ama geç kaldım gibi düşünme. Bunlar illa şu yaşlarda yaşanmalı diye bir şey yok. İstedikten sonra şimdide yaşayabilirsin sonrada sadece seni üzmeyecek senin gibi biri olsun yeterli.
09 Yorumla
Soran+1 yıl18-19 yaşında yaşamak daha güzel diyorlar ben o yaştaki erkekle o yaşta sevgili olamadım çok üzücü
- +1 yıl
O yaşlarda yaşamanın ayrı bir güzelliği vardır herhalde ama bende yaşamadım ve çok bir şey kaybettiğimi düşünmüyorum sonuçta halen genciz. Yaş ilerledikçe daha ciddi ilişkiler düşünüyor insan ama ilk ilişki için böyle düşünmek zorunda değilsin.
Soran+1 yılBen 18 20 arası gösteriyorum ama çok şey kaybettim sanki kimsenin ilki olamayacam çok üzücü
Soran+1 yılSenin neden olmadı sevgilin
- +1 yıl
Böyle düşünme ya kimsenin ilki olamayacağım diye hayatın ne göstereceği belli olmaz. İstiyorsan olur bence. Ben reddedilmistim o yüzden olmadı sevgilim birde her önüme gelene teklif etmediğimden.
Soran+1 yılErkekler küçük yaşta sefasını sürüyor benim midem kaldırmaz böyle erkekleri
- +1 yıl
Evet erkeklerin bir çoğu öyle maalesef bende hoş bulmuyorum doğrusu. Sen nasıl bir erkek isterdin peki?
Soran+1 yılErkeklerden tiksiniyorum artık sadece kullanmalık takılmalık bulacam kendime
- +1 yıl
Tüm erkeklere aynı gözle bakman üzücü ama senide anlıyorum seni hak eden birini bulamamışsın. Eğer istediğin buysa takılmalık bulabilirsin kendine ben isterim seninle tanışmayı eğer sende istersen tabi kullanabilirsin beni
+1 yılBöyle düşünmen saçma, yapmak istiyorsan şimdi de yaparsın.
00 Yorumla
+1 yılBencede geri kalma hemen işe koyul ne kadar tecrübe o kadar önemli :)
00 Yorumla
+1 yılbenim elime daha kız eli değmedi eksiklik olarak görmüyorum zamanın geleceğini düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılBen flört bilmem ne anlamam😏 Yuva kuracak biri olursa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Vay nenem vay sen bu hallere düşek kadınmıydın vah vah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka neden böyle düşünüyorsunuz
Benimde olmadı bu yaşıma kadar böyle dert etmedim00 Yorumla kimse haketmiyor diyorsun da ya senin gibiyse oda
#Hükümdar04 Yorumla
Soran+1 yılHiç sevgilisi flörtü olmamış erkek mı var
Soran+1 yılFırsatı yoktur onların
Asla böyle düsünme. Evliliğe gitmesi istenilen ciddi iliski için en uygun yaş bence 19-22 arası. Tabi bu benim görüşüm. Ama sen de çok gecikmiş sayılmazsın.
07 Yorumla
Soran+1 yılYuh 19-22 yaş evlilik için çok genç erkeklere böyle demezsiniz ama benim evleneceğim erkek temiz olmayacak ama beni hak eden erkek yok
Soran+1 yılBen kimseyle ciddi düşünmek istemiyorum bu yaşta erkekler sanki ciddi düşünüyor
Soran+1 yıl29 yukarısı yaşta kadın evlenemez mi erkeklere böyle demezsiniz
- +1 yıl
ya nasil bir kafadasin ILISKIYE BASLAMA DIYORUM BASLAMA evlenme mi dedim ya da 35 yasinda viri evlenemez mi dedim hem erkeklere boyle demekle ne alaka kadin 25 yasindaysa erkek de ztn o civarda olmali ne 40 mi olucak ya yani cinsiyetcilik yaptigim yok ne yazdigina dikkat et yazmadan once de sor beynine ne demis bu kiz ne halt demek istemis diye
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun geçi falan yok ya, senin hayatının akışı da bu şekilde ilerlemiş yani olabilir. Zamanı değilmiş demek ki, kendini hazır hissettiğin an denersin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan yaşadıklarının pişmanlığını atlatır yaşamadıklarının pişmanlığı bir ömür onunla kalır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgili istiyor bir de kimse beni hak etmiyor diyo. Mantığa bak😄
00 Yorumla
+1 yılBence değil ben de 24 yaşım dayım daha 1 tane sevgilim oldu onada da sevgili denmez bile 1 hafta felan sürmüştü 1 de flört fazla kafaya takma akışına bırak
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı be kuzum geç erken diye bir kavram yok bence bu durumda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok normal akılı kızsın
12 Yorumla
Soran+1 yılSalalım asıl
Soran+1 yılAkılı olsam sevgili yapardım
+1 yılOlmasin bos ver kocan olur omur boyu kullan
07 Yorumla
Soran+1 yılKocam olacak kişinin ilki olmayacam hiç bir erkek beni hak etmiyor evlenmeyi de düşünmüyorum erkeğe karın olsun ilkin boş ver demezsiniz ömür boyu bir erkekle olunmaz erkek aldatır zaten ve çok haksızlık ben niye ömür boyu tek erkekle oluyorum kocama saklıyorum erkek sefasını sürüyor bir sürü kızla olunca da helal olsun deniyor
- +1 yıl
Evet oyle deniliyor ama Allah katinda zinanin gunahin ahlakin sadakatın cinsiyeti yok
Soran+1 yılBu yüzden kendimi kocama saklamam hiç bir erkek benim gibi kızları hak etmiyor birdaha kızlara kocanıza saklayın ömür boyu onla olun deneyin gidin erkeklere diyin
- +1 yıl
Emin ol en az senin kadar temiz erkekler var ama maalesef ne nala oral yapan kizlari bakire diye alıyor
Soran+1 yılBakire diye evlenen erkek evlenmesin evlilik nedir bilmezler severek değil zarıyla evlenirler dokunmuştuk kadın evlenemez mı?
- +1 yıl
Kendine kodundurmus kiz evlenir elbet evlenmek kadar bosanmakta hak dul kadin ve erkegin evlenmeside hak
Ama sevgili yapmis opusmus sevismis anal oral yapmis hatta vajinal yapip sonra yamatmis kizda evlenir ama onları yasamis bir erkekle ancak evlenebilir ve evlenmeden soyler ben soyle soyle yaptim diye bu durum bayan ve bay icinde gecerli
Soran+1 yılBakir olmayan erkek bakire kadın istemeye hakı yoktur gidin her haltı yemiş bakire kız isteyen evlenen erkeklere söyleyin bunları
Cadı'nın biri seni lanetlemiş,
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır geç değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılAbbpoowww çook büyük kayıpp😄
00 Yorumla Otobüs mü bu durum anlamadım. 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılDaha gençsin hiç geç kalmadın.
00 Yorumla Your choosen, your life 🪁
00 Yorumla
+1 yılBu bakış açısıyla bulamamaya devam edersin
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
+1 yılTam bir trol soru gibi geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHakan taşıyan güz gülleri dinle ağlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılSözlerini öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya niye geç olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur takılalım İstanbul'dayım
05 Yorumla
Soran+1 yılBurdan biriyle buluşacak değilim
Cevap sahibi+1 yılne farkeder burdan tinderdan
Soran+1 yılSanaldan kimseyi istemiyorum
Soran+1 yılTanımadığım biriyle niye bulaşayım
Cevap sahibi+1 yıltamam
Gizli Üye(25-29)+1 yıl28 yaşındayım hiç flörtüm olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeç değil bu işler kader kısmet hep.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBize sorarak mi hareket etcen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl22 yim sence geç mi üniversite sondayim ciddiyim
00 Yorumlasenmi geri çevirdin
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok malım
Soran+1 yılGeç mi kaldım artık biri demişki 18 19 yaşında yapacaktın sevgili
Soran+1 yılÇok üzücü genç 18 yaşında oldaydım keşke 18 19 yaşında sevgilim hiç olmayacak o yaşlarım çok boşuna gitti
Soran+1 yılKendimden iki yaş küçük biriyle olurum o zaman artık zaten hiç yaşımı göstermiyorum
Soran+1 yılTabi yok ya
Soran+1 yılNeden
Ne alakası var be.
01 Yorumla
Soran+1 yıl18-19 yaşında sevgili yapılmalıydı demişler
+1 yılgeç kalmadın yarım kaldın
03 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek yani
- +1 yıl
sorun yok rahat ol
Soran+1 yılYarım kaldın ne demeki
+1 yılDaha iyisi senin olacak olmaman daha iyi bence
07 Yorumla
- +1 yıl
Benide bakir erkekte kalmadı amann keşke eski zamanda doğsaydım
Soran+1 yılBu yüzden evlenmeden önce birden fazla sevgili yapacam
- +1 yıl
Ayyy yok Bee öyle de yapma mundar olursun
Soran+1 yılHer haktı yemiş erkekle mi evleneyim? Erkek mundar olmuyor mu
Soran+1 yılBenim gibi temiz birini hak eden erkek yok
- +1 yıl
Erkeğin siki kırılsın inşallah 😂
Neden hiç bi erkek seni hak etmiyor?
04 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü benim gibi temiz yok
Soran+1 yılEvet hiç dokunulmamış biriyim
Taam inandik
01 Yorumla
Soran+1 yılİnanma
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeç kalmışsin acilen bul birini
03 Yorumla
Soran+1 yılGidip üç beş tane flört yapayım o zaman
Cevap sahibi+1 yılYap tabi uç beş az olur en az 10
Soran+1 yılAyan haklısın
+1 yılAcele etme doğru insanı ar abekle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDahaçok olur
00 Yorumla Hayır kalmadın
00 Yorumlaboş ver olur be
00 Yorumla
+1 yılHayır değil normal
00 Yorumla
+1 yılÇok takma kafana
00 Yorumla
+1 yılHayır.
00 YorumlaGeç kalmış sayılmazsın.
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi