Cinsellik sonrası erkek tutumları:
1. Arkasını dönüp uyumak
Birçok erkek cinsel birleşmeden sonra yatıp uyur. Bu konuda çokça da eleştiri alır. Boşalma sonrası yoğun salgılanan oksitosin hormonu ne yazık ki bu durumu kolaylaştırır. Ayrıca erkeklerin boşaldıktan sonra, tekrar cinselliğe hazırlanmaları için zamana ve dinlenmeye ihtiyaçları vardır.
2. Sigara içmek
Bu davranış daha çok öğrenilmiş bir davranıştır. Çoğunlukla bir film karesi gibi görülebilir. Cinsellik sonrası herhangi bir başka açıklaması yoktur. Esasen cinsellikten sonra sigara koku nedeniyle çiftin sarılmasını engelleyebilmektedir.
3. İlgisiz davranmak
Bir kısım erkek cinsellik sonrası ilgisiz davranabilir. Bu cinsellik odaklı ve duygudan yoksun ilişkilerde daha sık görülür.
4. Bir şeyler yemek ve içmek
Bazı erkekler cinsellik sonrası fazla efor nedeniyle yeme ihtiyacı duyabiliyorlar. Kadına garip gelse de acıkabiliyorlar.
5. Telefonunu kontrol etmek
Bazı işkolik erkekler, cinsellikten sonra telefonlarını kontrol edebiliyorlar. Ya da telefonuna bağımlı olanlar, oyuncaklarını hemen ellerine alabiliyor. Esasen kadını oldukça kızdıran bir davranış olarak görülüyor.
6. Tuvalete gitmek
Bazı titiz erkekler cinsellik sonrası tuvalete gidip çişlerini yapabiliyorlar. Bunu neredeyse tüm cinsel birleşmelerin sonucunda tören gibi yapabiliyorlar. Peniste sperm kalırsa zararlı olacağına dair inançları olabiliyor.
7. Sarılmak
Sevginin ve saygının bir ifadesi olabiliyor.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılAyh yani olabilir, bunda ne var ki. Belki sen rahatsız olma diye “başka yerde uyuyacaktım” demiştir. Neden fesat fesat şeyler düşünüyorsunuz? Sabah uyuyabildin mi diye sorduğuna göre, kendi rahatından çok seninkini düşünmüş, acaba rahat uyuyabildi mi o şekilde gibisinden. Bu konuyu “zevkini/hevesini almıştır o yüzden” diye yorum yapanlara anlam veremiyorum. Zevk tek kişilik değil, iki kişininde zevk aldığı, alması gerektiği bir durum sonuçta 🤦♀️ Eğer bununla alakalı bir sorunu olsaydı baştan “ayrı ayrı uyuyalım” derdi
04 Yorumla
Soran+1 yılBen göğsüne yattığımda beraber uyumayalım diyecekmiş gibi bi his aldığım için sormuştum aslında herkes hevesini almıştır diyor. İlginçler
- +1 yıl
Alakası yok tatlım heves almakla falan. Bence kötü düşünme alakası yok. Kötü niyetle söylenmiş şeyler olduğunu düşünmüyorum
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim :)
- +1 yıl
:)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılyani yaşınız genç sadece 1 defamı yaptınız. az ya. ben ilk birliktelik olanla sabaha kadar uyandırıp uyanıdırıp yaparım ki 5 6 dan az olmaz. :) sizinki biraz ergence olmuş
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğum günüydü ve zaten gece 5te yattık. Alkol de almıştık. İlk birliktelik değildi ilk uyumamızdı 3 kez falan birlikte olmuştuk zaten. Sorumu değiştirmiş sistem.
- +1 yıl
sistem değiştiriyor galiba bazen.. aman sonradan sorduysan neden gitmek istemiş. belki seni sadece cinsel ihtiyaç olarak görüyor.
Soran+1 yılGitmek istemedi uyurken. Sadece uyandığımızda aslında senle uyumıcaktım dedi
- +1 yıl
aman benimle uyumadıysan ne yapayım. sabah ta yapardım ben.. ama bu aralar kimse yok. çekemiyorum galiba kız triplerini artık eskisi gibi..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Her kadın; seviştikten sonra sevgilisiyle sarılarak uyumak ister, açıkçası bu onun hakkıdır. Amma velakin erkekler çoğu zaman kadın ruhunu tatmin edecek kadar romantik olamıyor. Hatta çoğu erkek zaten kadın dilinden anlamadığı için; öküz, davar, manda gibi yakıştırmalara maruz kalabiliyor. Kadınları hayal kırıklığına uğratmak istemem ama sizin romantizm anlayışınızı paylaşan erkeklerin oranı tüm erkeklerin içinde yüzde 10 falandır. Yani üzülmek, kırılmak istemiyorsanız erkekleri böyle kabul edip, yolunuza bakacaksınız ya da ya nasip diyerek yüzde 10'luk dilimden biriyle karşılaşmak için dua edeceksiniz..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum illa da olumsuz bir şeye işaret etmez. Tarafların kendine ait alana ihtiyacı olur normaldir. Tek kişilik yatakta bütün gece sabit bir pozisyonda uyumaması seni sevmediği anlamına gelmez. Hislerini anlamak için gözlerinin derinine inmen yeter. Davranışlar her zaman hisleri yansıtmayabilir...
10 Yorumla
+1 yılKardeşim bunu en iyi zaman gösterir sana kim ne dese sen inanmak istedoğine inanacaksın benden sana tavsiye dikkat et zira erkekler bu tür olaylarda kızları kullanmayı çok isterler hatta ilişki için öyle rol yaparlar ki kendileri bile inanırlar sevdiğinden emin ol hakkında hayırlısı olsun saygılar 🙂
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim seninde hakkında hayırlısı olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılsen rahat et diye felandır sanırım yoksa niye baska yerrde uyusun canım mı adam.
anal mı oldu seks bakirmisiniz12 Yorumla
Soran+1 yılAnal oldu
- +1 yıl
anladım.
+1 yılYa sana sarıldı dokundu uyudu sabahta iyi erkek rolüne giriyor. 😄
12 Yorumla
Soran+1 yılHahahashsh
- +1 yıl
😄
+1 yılBelki bunalıyordur
Şahsen ben ilerde nasil eşimle uyuyabilcegim onu düşünüyorum
Romantiklik isteyecek
Benim beden reddediyor😢😢10 YorumlaTek kişilik yatak. Adam rahat etmek istemiştir. eğer vermeseydin. Gece sabaha kadar sarılırdıda göğsünde de uyurdu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılTek kişilik yatakta sıkıp uyumak da keyiflidir aslında ama... Demek rahat edemedi.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek kişilik yatakta bende rahat edemezdim. Kötü düşünme uykum sürekli bölündü diyorsun senin rahatsız olduğunu hissetmiştir yani seni düşündüğü için öyle söylemiştir.
10 YorumlaSeni elde edince sevgisi geçmiştir bizim arkadaş kızı becerdikten sonra yataktan tepip atasim geliyor diyordu o da onun gibi olabilir degerin ne kadar anla yani fındık kadar
12 Yorumla- +1 yıl
@Furkan144 içine girince bütün büyü bozuluyor demekki
- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılrahat edememiştir tek yatmaya alışkındır sıkılmıştır gayet normal istemeyebilir ki ne var bunda
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. sıcakta beraber yatmak zor ya bende sevmem terliyorsun vıcık vıcık
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ayıp etmiş biraz bence. ya da ben gneel olarak daha romantik, duygusal bir kafadayım bilmiyorum ben yapamam mesela onun yaptığını.
10 Yorumla
+1 yılOğlak burcu ve seni seviyorsa senle uyumaması için sebep yok. Kolu uyuşsa bozmaz, göğsü delinse kafanı kaldırtmaz ve huzurla, kokunla uyur.
00 Yorumla
+1 yılHer haltı romantize etmeye çalıştığın içindir. Tek kişilik yatakta iki kişi rahat mı edilir aw
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez uyumuştuk ama uyuyup uyandıktan sonra benim o mutluluğum üzerine uyumayacaktım aslında senle demesi biraz kırdı
+1 yılfanteziye baak..
Tek kişilik yatak
Devamı neyse!!01 Yorumla
Soran+1 yılNapalım öğrenci evinde çift kişilik yatak lüksü mü yaşayalım😄
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBacakların açıkta ve adam da eşofman varsa dehşet sıcak oluyor öyle. Ondan olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde giyinmiştik
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sıkmışsın))))) ben bile daralır arkamı dönerim. Sen bir de panda yavrusu gibi abanmışsın nefes alamamıştır😂😂
32 Yorumla- +1 yıl
Yorum sahibi nasıl bir yorum o
belki ağzın kokuyordu belki koltuk altın ya da belki senden tiksindi ne bilim bunun gibi seyler olabilir yani
00 YorumlaFesatlık yapacağınıza düzgün cevap verebilirsiniz
Kendi ile ilgili Bi sıkıntısı vardır ondan gitmiştir
Amaç seni rahatsız etmemek kötü düşünme 👍10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Pişmanlığın dibi. Böyle canım canım davranacağını bilsen yapar mıydın
11 YorumlaBirliktelikten sonra senden uzaklaşır yakında dahada uzaklaşır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılCevabı içinde yazmışsın zaten. Belli olmuyormu neden olduğu? Tek kişilik yerde 2 kişi uyumuşsunuz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Ayy bende swvmem seks sonraı birlite yatmak🥴 yatak ıslak oluyor, sıcak aynı zamanda, rahat edemem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİşten sonra yorgunluk vardır rahat yatamayacağı için yapmıştır
00 Yorumla
+1 yılSen rahatsız oldun diye düşünmüş
15 Yorumla
Soran+1 yılBence öncesinde düşünmüştü beraber uyumamayı. Göğsüne yattığımda söylediği şey sabah söylediklerinden sonra aklıma geldi.
- +1 yıl
Tek kişilik yatakta iki kişi yatmak zordur hele ki rahatına düşkünse daha da zordur bu yüzden demiştir
Soran+1 yılAnladım umarım ondandır
- +1 yıl
Yoksa çoğu insanın hayalidir bu mesela ben de rahatıma düşkünümdür normalde yatamam ama sevdiğim kız varsa hiç kıpırdamadan yatarım terlesek bile yatarım normalde hemen rahatsız olan biriyim ama durum farklı
Soran+1 yılBende öyleyim normalde biriyle uyuyamam. Ama özellikle ilk olduğu için hoşuma gitmişti
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten ilk günün ardından bunları mı söyledi ma*l? Şaka mı yani?
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Muhtemelen senin rahatını düşündüğü için oyle söylemiştir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bende birliktelikle sonra beraber yatmayı sevmiyorum sevmiyor olabilir yani
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılDaralmış olabilir normal bu
10 Yorumla
+1 yılbaşından atar yakında ya yatın yatın ama karekterlı adamlarla yatın günah sızede
10 Yorumla
+1 yılSaçma onuda kız kardeşi başkasıyla yatsa tavrı nolurdu aceba zpe
00 Yorumla
+1 yılBunu ona sor bence çok alakasız bir sebebi de olabilir ya da düzeltmeniz ve konuşmanız gereken bir şey de olabilir
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılniye uyusun seninle, alacağını almış çocuk, kıçına basar tekmeyi zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılSonrasında ayrılmadık. Bu anlattığım olay olalı 3 hafta oldu. Ama hala aklımda kaldı nedeni
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKafası güzelmiş ondan
00 Yorumla
+1 yılTek kişilik yatakta 2 kişi yatmak çok zor. Bende asla rahat edemem çünkü çok dağınık yatıyorum yayılmam lazım bu nedenle bence bunu söylemesi çok normal rahat edememiş olabilir. Kötü düşünme
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılErkekler birliktelik yaşadığı kadından o an için soğuyabiliyor sen bundan sonra ki hareketleri nasıl ona bak.
00 Yorumla
+1 yılİri bir erkekse tek kişilik yatakta rahat edemez ya da nefes darlığı problemi olabilir. Bu durumlar yoksa işini gördü sıra sıyrılmaya geldi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam bekareti aldı şimdi peşinde koşturup yol vericek
113 Yorumla
Soran+1 yılBekareti almadı anal oldu
Cevap sahibi+1 yılHa o zaman bekaret gitmiyo pardon vajinaya giirmedigi sürece haklısın bekaret zar ya istediğin kadar anal oral yapnnasilsa bakiresin beynin bakire olucak ileride kocanın cocgunun yüzune nasıl bakicaksin
Soran+1 yılGenelde öyle bi algı olduğu için böyle söyledim. Bi bize geçerli zaten bekaret. Bu devirde bakir erkek yok denecek kadar az. Karşımdaki ilişki yaşamışsa bana bi şey demeye hakkı yok. Yüzünr bakıp bakmama meselesi değil bu
Cevap sahibi+1 yılSende haklısın karekter meselesi nasıl yok ben 29 yaşındayım sadece opustum ilerisini yapmadım iğreniyorum sizden
Soran+1 yılBende de ilk kez oldu. Sen yapmadıysan tebrik ediyorum valla zor senin gibisi
Cevap sahibi+1 yılİlk kez oldu devamı olmayacak yani eminsin yazık size siz de cennete gisiceksiniz ha
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılKomik olan ne harammi zina mi
Soran+1 yılKomik olan düşüncen. Öpüşürken de düşünüyor muydun bunları o da günah. Kimsenin günahını konuşmak kimseye düşmez. Benim günahımdan sana ne
Cevap sahibi+1 yılOpustum en azından ilişkiye girmedim boşalma olmadı demi sonuç olarak gay değilim sarılmak öpüşmek senin yanında hiç bişey iğreniyorum sizden
Soran+1 yılİğrenebilirsin teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim iğrenç
Cevap sahibi+1 yılHadi len ordan
- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılSeni rahatsız ettiğini düşündüğü için
11 Yorumla Ama sen bize yanlış yanlış sorular sorduğun zaman olmaz rambo
00 Yorumla
+1 yılBekaretini ona mi verdin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüya bağlanmaktan kaçıyo.. küçük hesaplar
04 Yorumla
Soran+1 yılBağlanmaktan mı kaçıyor?
- +1 yıl
Bana öyle geldi
Gizli Üye(18-24)+1 yılAga yatak tek kişilik diyon iki kişi yatıyonuz yetmez mi
02 Yorumla
Soran+1 yılE ben rahatsız olmadım ama. Seven insanın hoşuna gider bence.
Cevap sahibi+1 yılSıkışık bir alansa kişiden kişiye değişebilir bu durum herkes darlanmaya gelemez
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılbeğenmemiş seni rahatsız olmuş bedeninden
01 Yorumla
Soran+1 yılSonrasında kalmadım ama yine birliktelik yaşandı güzel zamanlar geçirdi vs. Beğendiğini de söyledi sıkıntı o değil
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılE işi bitti cekiciligin kalmadı 🤷
10 Yorumla Amaç sadece seksmiş
Romantizm yoksa10 Yorumla
+1 yılYatak tek kişilik olduğu için
10 YorumlaKaçmak istiyor senden
00 Yorumlahorlamış olabilrsin , nefesin kokuyordur vb
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kendini Christian Grey sanıyor sanırım. :D
00 YorumlaSeni çok seviyor belli ki..
00 Yorumla
+1 yılbende tek yatmayı severim!
01 Yorumla
+1 yılYa bu burada söylenir mi sence?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşini bitirmiş bırakmış işte tipik sadece seks için olan birinin yapacagi sekil:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloo tamam istedigini almiş bundan sonra finito
00 Yorumla
+1 yılDişlerini değdirdiysen memnun kalmamıştır
00 Yorumla
+1 yılAlacağını almış bundan sonra senle işi olmaz
10 Yorumla
+1 yıl😀 😀 😀 Bı daha görüşmezsınız muhtemelen
01 Yorumla
Soran+1 yılYo sonrasında çok görüştük. Bu olay 2 3 hafta önce yaşandı hala aklımı kurcalıyor o yüzden sordum
+1 yılOdunnn
14 Yorumla- +1 yıl
Tek kişilik yatakta zikiyor ama
Soran+1 yılCidden😬
- +1 yıl
Onu nasıl yapıyorsa uyumayı da yapar 😊
- +1 yıl
Aferin
- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?