Biri bana bunu konuda bir şey söyleyebilir mi lütfen?

Şimdi arkadaşlar burdan biri var zor zamanlar geçiyordu 3 yıllık sevgilisinden ayrılmıştı bende konuşmak istedim boş ver takma falan diye sonra az da olsa konuşmaya başladık ben soğuk davranıyorum mizacım gereği sıcak değilim ve ona karşı bir beklentim yoktu ve su an hislerim de yok neyse bana bağlanmasını istemiyordum bugün ona sana yakın hissetmiyorum kendimi aramızda bir şey olmasi mümkün değil dedim oda sana bağlanıyorum dedi neyse bunu söyleyince çok kötü oldum birini üzmeyi asla istemem onu anlamaya çalıştım falan sonra profiline girdim paylaştığı sorulara birinde 4 yıllık bir ilişkiden bahsetmiş 4 soru da kokusu çok güzel bir hatun var demiş birinde üniversiteli bı kızdan bahsetmiş yalnız bunlar arasında da çok zaman yok 3 gün falan var sonra sana bağlanıyorum dediğinde yine bugün bir soru paylaşmış bir kız sevgilim yok falan demiş yani ben bunları gördükten sonra ciddi anlamda soğudum böyle şeyler yapan biri hislerinde samimi midir bana 2 güne unutur sonra yine kafasına bir kızı takar diye geliyor ya da kokusu hoş hatuna sarar diye biri bu konuda lütfen bana bir şey desin ya lütfen ona göre hareket etmek istiyorum
Biri bana bunu konuda bir şey söyleyebilir mi lütfen?