Lütfen bu konuda bana bir şey söyleyin?

Merhaba nişan Atalı 5 ay oldu sebep olan kişi de eski sevgilisi benle nisanli iken eski sevgilisi yazmış nisanlimdan cevap vermiş ve konuşmaya başlamışlar ayrılamam kimseyi uzmeye hakkım yok demiş benden kaynaklı niye bitsin demiş aileler girdi işin içine keske nişanlım girmemiş olsaydı hayatıma demiş ve kız bunları bana attı ayrıl kalbinde başkası var dedi ve bende nişan attım ve aradan 1 ay geçiyor o kızla konuşmaya basliyolar ilkten kıza gidip hiç sen naptın sevdiğime beni ayirdin yaptigini duzelt vs konuşmasi yapmamis aksine tamam affetim ama şu an seni aileme getiremem nişan atmaya sebep oldun ailem rezil ettin bizi diyor sinirliler uzun süre geçmesi gerek diyormus kadere bırakmış bunları bana da bı ortak arkadasimiz söyledi tabi ve şu an araları çocuk güzel güzel konuşalım seninle bı sorunum yok diyormus o kıza seninle bağımız kopmasın diyormus neden sizce sebep olan kızla tekrar neden konuşuyor siz olsanız silmezmiydiniz o kişiyi hala konuşuyor ve onu unutamamismi sizce ve ben ona yol verdiğim icin mi o kıza gitti yani beni mi sevmiş lütfen yardımcı olursanız bir şey yazarsaniz

Güncellemeler
1 yıl
Herkes oradami?
Lütfen bu konuda bana bir şey söyleyin?