Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım tamamen bitti en skn iyilesiyim konusucaz diyodu ama son hesabıda engelledi daha dönmez dimi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet aynısını yaşadım ve şu an kimseye güvenemiyorum bu yüzden de sevgili durumlarından kendini istemeden de olsa geri çekiyorsun. Çok zor bir durum o pisliklerin yaptıklarını biz çekiyoruz
Hayır sorun şurda oda aynılarıni yaşamış diyosunki oda yaşamış biliyo yaşatmaz sen onun acilarını gidermeye çalışiyosun o sana bunu layık goruyo hatta ayrıldım bjle diyemiyo heryerden engelliyo
Sevmemiş yeteri kadar demek ki yoksa kendisinin yaşadığını başkasına yaşatmak öyle kolay bişi değildir diye düşünüyorum
Bilmiyorum ya bilmiyorum bıktım hep aynı durumdan ustelik son ana kadar o kadar iyi oynadıki yuzumu sevmeler gidememeler sarılmalar
Olsun boş ver sen yoluna bak düşünme bunları
Ben öyle olamıyorum iste bunuda biliyofu ve asla. oyle biri deyilim diyodu ama yani insan hastada olsa oluyoda olsa hikaye atmak yerine iki kelime yazmazmı ya hastaligim hecince aynı olucaz demezmi heryerden engellemek ne bence hastalıkla alakası yok bi 2 gun sonra hastaligi gecsin ne oldugunu yazarım yine buraya umarım sadece hastalıkla alakadı vardır ama sanmıyorul
Belki dediği gibidir bekle bakalım
Yazdımki eger bitirmediysen yaz yok bitirdim olarak algilamami istiyosan yazma dedim ve 3 gundur yazmayan kidi canım sadece bekle diyorum konusucaz dedi ama simdide korkuyorum acaba baskasiyla deniyoda beni yedektemi tutuyo
O kadarını da yapmaz herhalde. Ki öyle bişi bir iki günde anlaşılmaz
Belkidr en baştan sevmiyodu ama sevmiyosa bile iyi oynadı ben oyle biri deyilim seni cok iyi anlıyorum vs vs
Valla ben birini çok sevdim kıymet bilmedi hala da seviyorum
Bende oyle ama
Umarım pşman olur
Olmaz ya zaten etrafinda cok insan vardı yazan vs engelle diyodum tamam diyodu engelliyodu ama durekli yaziyolardı birine kaptirdik sanırım Şu an hasta aslında iyiydik bi anda heryerden engelledi hastayim diyorum seninle ugrasamam diyovama takipci artirmaya devam ediyo hikaye artıyo sadece hastalıkla alakası yok bence diyorum bi iki kere hayır dedi ama artık hic yazmıyo
Sizce donermi ya
Sevilmediği bi kalbe düşerse paşa paşa döner
Dönse ne olucak ben mahvolduktan sonra ben sevince boyle oliyo ya
Çok acı çekiyorum ya
Bende öyle emin ol oda önceden çekiyofu mesela ikimiz oldukmu acaba kim cekicek diyodum benmisim hayır beni heryerden engelledi arkadasin hesaptan yaziyotum ordan engellemiyo bence baskasi var ondan cunku telefonumu vs engellediki rahatsiz edemiyim onun yanindayken soeuyorum bir kez yazdı bi iyilesiyim konusucaz diyo sanirim onunla deniyo ilursa tekme olmassa geru donücek
Üzücü 😞
Birde hep çok sevdigim icjn kaybettim diye soyledim her insan aynı deyildir bem oyle biri deyilim dedi defalarca
Palavra
maalesef ama iste ben iki güzel söze kanıyorum
Ay bendee
Şimdide hikaye atmış arkadaştan baktımda yalnızlık en iyisi bide birgun beni gercekten seven birine guvenmessem diye korkuyotum yazmış ulan bana guvenmedin be sendemii gel sen benim ol belki ikimizde mutlu oluruz djjddjdj şu durumda bile gülüyorum ya
Ay aynı durumdayız vallahiiii
Hep bizim gibilere oluyo ama oda benim gibiydi ama yinede iki seven kıymet bilen terkedilende birleşse terkedilen ben oluyorum
Terk eden başka tenlere dokunup dönüyolar 🥺
maalesef öyle ama daha öncr dokunmamışmıydi sence ben daha öncr kimseyle olmadım deyince vok hosuna gitti ama kendi neler neler yapmış buna rağmrn kabul etmeme rağmen bana ayrılalım yazamıycak kadar karaktersiz kendjni ama bilmiyoki neler yapıcam ona tahmjn bile edemiyo
Ayrıca fotoğraf güzeli fotoğrafdakinden daha kilolu yüzü sivilce ve izleri doluydu ama yinede bişey diyip kalbini kırmadim sevdim ama işte oyle birinin bi yerlerini kaldırırsan muamele bu olur
Ne diyim hayırlısı olur inşallah
Hayırlısi oldu bence daha dönsede farketmez o çoktan yeni yelken açmış belli bana ayrılalım nile yazmaya yüzü olmayan birj yalanlarıyla kandırdı işte alıştık her seferinde birdaha güvenmem ditorum ama böyle oluyo :))
Bende de var o ya
Yapıcak bişey yok hayat seven herzaman kaybeder net.