Şiddete karşı olan eşim bugün bana şiddet uyguladı. Şok içerisindeyim. Ne yapmalıyım?

2 senedir evliyiz çok büyük sorunlarımız da oldu boşanma aşamasına kadar bile geldik ama 1 kere dahi bana vurmuş insan değildi. Her zaman şiddete karşı biriydi bugün küçük bir tartışma yüzünden boğazımı çok kötü sıktı 2 3 kere duvara yaslayıp boğazımı sıktı yere düşürüp kafama falan vurdu. şu an boğazım morarmış kızarmış yanıyor acıdan. Ondan hiç beklemezdim çok şaşkın ve çok üzgünüm. Gelip konuşmaya özür dilemeye çalıştı odaya geçtim konuşmuyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Hala olayin sokundayim. Eger affedersem devami gelir kesinlikle kendime olan saygimi kaybettmemeliyim. Haklisiniz gidip darp raporu alıp bosanacam zaten çocukta yok daha. Simdi de gelmis istemeden oldu diyor yalandan ozur diliyor
Güncellemeler
+1 yıl
Neymiş bu gun cok gerginmis is yerinde patronuyla tartismis. Peki benim ne sucum var. Her biriyle tartistiginda gelip beni mi dovecek yani. Stres topu muyum ben😡
Şiddete karşı olan eşim bugün bana şiddet uyguladı. Şok içerisindeyim. Ne yapmalıyım?