Maalesef günümüzde böyle insanlarla karşı karşıya olduğumuz için, her dakika birisiyle kavga edecek durum söz konusu olmaz ama böyle açık açık bir şekilde taciz durumu söz konusu olursa bir video kaydını alarak, savcılığa başvuru yapabilirim onun dışında artık bu devirde insanlarla öyle tekme tokat delikanlı gibi kavga etmek öyle bir şey kalmadı, insanların ilk olarak yaptığı şey silah bıçak çekerek bir birini öldürmek olduğu için, böyle bir riski almayı tercih etmem.
Aynı zamanda zaten bu dünyada hangi insanla kavga edeceksiniz ki örnek veriyorum bunlardan milyon tane milyar tane var siz kendinizi bildikten sonra hayatınızdaki olan insana güvendikten sonra elbette olacaktır bunlar, hatta özellikle burada bile evli olan kadınlar evli olan adamlar adamları kadınlar kadınlara adamlara sığındıkları durumlar söz konusu olabiliyor.
Yani insan mücadele etmeye kalkarsa ömrü yetmez Üstelik bir de başı belaya girer dediğim gibi kendi beden olarak da zarar görebilir O yüzden ben çok fazla kafaya takmam ya mekanı değiştiririm, ya da baktım gerçekten açık bir taciz durumu söz konusu oluyor onda videoyu alarak yasal yollara başvurmayı tercih ederim.
Hani bir söz var ya delikli boru çıktı mertlik bozuldu diye artık öyle hakkı ile kavga eden insanlar yok.
Genellikle böyle durumlarda insanlar kavga yolunuz secer Kavga bana göre değildir kavga medeniyet sizlerin işidir böyle bir şey de yapılması gereken en doğru hareket o ortamı terk edip başka bir ortama geçmektir Böylece Hiç kimsenin de başı ağrımmamış olur ve böyle durumlarda kadın erkek fark etmeksizin herkes kavgayı savunur işte yok Ağzını yüzünü kırarım yok işte ne na bakiyon lan gibisinden şeyler söyler ve bunu erkeklik olarak ifade ederler ya arkadaşlar bunları geçin Bunlar kendini ifade edemeyen insanların davranış şekilleridir
Vay be, herkes de asarım, keserim demiş. Yani birisi sevgililerine baksa Superman kesilecekler başımıza. Ufak bir gözdağı verilebilir ama adamın masasına gidip ''Sevgilime ne bakoyon?'' deyip mesele çıkarmak medenice bir davranış olmadığı gibi kızın gözünde de alçalmak demektir. Ve emin olun, yolda yürürken bile zaten birçok insan sevgilinizin orasına burasına bakıyordur. Hadi git hepsini kıtır kıtır kes bakalım. :)
Şimdi kesmek var, kesmek var. Yiyecek gibi dakikalarca karşı masadan bakamaz öyle kimse kimsenin sevdiceğine. Sokakta zaten muhtemelen dikkat çekici tarzda bakılmıyordur. Geçip gidiyorsun sonuçta :D
Tamam işte o kişiye ters ters bakarsın, ufak bir işaretle gözdağı verirsin hani ''ne oluyor'' gibisinden. Ama kalkıp o kişinin masasına gitmek ve mesele çıkarmak kişiyi itici yapar benim gözümde.
İşaret çektiyse o zaman başka. Buna rağmen hâlâ bakıyor hatta üstüne işaret çekiyorsa o kaşınıyor demektir. Ben bunu kastetmiyorum. Ben, uzun süre bakan birine gidip direkt dalmaktan bahsediyorum
Eğer gözdağı vermeme rağmen el-kol hareketi yapıyorsa artık bir ortamda uzun süre oturabilecek bir kalça kemiğine sahip olmaz. biraz da ben Superman'cilik yapayım bari :P
Kızı deli etmek için sevgilime sarılır, öper, samimi davranışlar içerisine girerim. Kestiği adamın asıl ait olduğu yeri iyi anlasın ki o terbiyesizliği bir daha hiçbir ilişkisi olan adama yapmasın. Bunu da o kadını umursadığımdan değil, gıcıklığına yaparım. Benim için mühim olan şey sevgilimin o bakışlara karşılık verip vermemesi. Ki ben birini hayatıma aldıysam güvendiğimden, sevgisinden yana şüphe duymadığımdan almışımdır. Bu yüzden o kadına karşılık vermeyeceğini düşünerek yanıtlamış oldum bu soruyu.
Dün bununla ilgili video görmüştüm dkdkkd. Spor salonunda kadın kocasına yanına gelmesini birinin ona asıldığını söylüyor ve adam geliyor kim diyor. Kadının gösterdiği kişi baya iri yarı birisi bizim oğlanda normal bie tip. Kadın bir şey yapmayacak mısın diyor adam ise o beni yer diye cevap veriyor fkdjjd.
Çok kesen biri olsa sapık gibi açıkçası bende rahatsız olurum üstelik sevdiğim kadın olursa Baktım ileri derece oldu bu durum gidip kafasını gözünü patlatıp kızın elini tutup çıkarım o mekandan herkes haddini bilsin sahibi yok sanmasın öyle bakıpta rahatsız etmesin kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur bakıpta taciz etmeye hiç hakkı yoktur o gözle bakanın da gözlerini çıkarım ellerine veririm bu kadar basit.
Yaşandı bu da. Hiç utanmaları yok cidden yanında sevgilisi olduğu halde kesebiliyorlar. Bende o baktığında kıza gözlerimi ayrımadan baktım. Bir iki oldu üçüncüye zaten sevgilime dönüp bakmaktan vazgeçti. Vazgeçmeseydi üçüncü de artık ne bakıyorsun sen diye ayaklanacaktım.
Yani bende ona bakarım ama bişey demem. Benim sevgilim kendisine her bakan insandan hoşlanmaz (daha sevgilim yok ama olursa) Eğer rahatsız edicek derecede uzun bakarsa bende sevgilime başka yerlere gidelim mi derim. Ya da Bakışlarından rahatsız olduğumu söylerim
Sonucta benim olana göz dikmiş ben de sahibinin kim olduğunun farkına varması adına sevgilimi öperdim😅😂 hala mı bakıyor o zaman yer degistirelim mi derdim benim oldugum yere geçerse sırtı dönük olur bakamaz. Orta masadaysa her halükarda görüyorsa o zaman ee artık sabrım taştı lavaboya gider gibi yapıp bu gözü dönmüş kıza haddini bildirirdim.
Ne kadar güzel bir kızla sevgili olduğumu bir kere daha anlarım. Ama rahatsız edici bulursam gider onu uyarırım, tabii kız arkadaşımın yanında aptal bir güç gösterisi yapmak için kavga çıkarmam, ama işler o noktaya gelirse de hiç çekinmem, yani umarım ben sevgilimin yanındayken kimse ona bakmaz. Şey tabii önce bir sevglimin olması gerekir.😅
kadına gider ve derim ki -neye baktın? çok beğendiysen gel seni şöyle kucağına alalım! sonra da zaten orada beni kimse tutamaz kadını elimden alamazlar!
Yanımıza çağırırım hani napiosun neden bekliyosun burada derim Arada tabi sevgilimi öperim gözü kalır Sonra kıza dönerim yardımcı olabilecek konu var dimi diye sorarım sonra ödeme yaparız ordan kalkarız
Açıkçası kimin baktığı ile pek ilgilenmem, erkek arkadaşımın odağı önemli olan. Denk gelsek de gelmesek de hepimiz birilerinin dikkatini çekeceğiz, önemli olan bizlerin tepkisi. Ben böyle bir durumda normal sohbetime devam ederim.
Kanka 2 hafta öncesine kadar sevgilim vardı terketti ya ama öyle bi durum olsa kız sevgilimi kesse kalkıp saçına yapışırım cümle aleme rezil ederdim 😂😂
Offf :D yanına giderim uzaktan işaretle anlamaz öyleleri, “tatlım doymadın herhalde yiyecekmiş gibi bakıyorsun” derim, masaya kafasını geçireceksin veya oturduğu sandalyeyle birlikte yere gömeceksin :D
Kesebilir bu devirde normal. Dün sevgilim bana gelip bu tür bir olay yaşadığını söyledi. Kapalı sevgilisi olan kız dönüp dönüp bakmış falan. Etraf osspu kaynıyor benimkinin nasıl tavır aldığı önemli
Rahatsız olurum tabiki. Tacizden hoslanacak insan mı var? Yanında sevgilisi olduğunu gördüğü halde bakan insan rahatsızlık vermek için yapıyordur zaten.
Ne güzel ya bak sana bakıyor hoşuna gitmiş olmalısın derim mi sanıyorsun yer değiştiririm ya da bi iki sert bakış atarım anlamazsa artık sevgilimi eve gönderir bi şekilde anlaşırız onunla
Farketmemiş gibi yapar erkek arkadaşımın tepkisine bakardım. Kız arkadaşının yanında dahii onu kesen bir kadına nasıl bir tepki vericek? Dönüp arada çaktırmadan kıza bakmaya çalışırsa zaten öyle bir insan için tartışma yapmaya değmez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Valla genelde ben bakmam sevgilisi olana ama sevgilisi olan adam beni keser
Evvela tepki göstermem. Sadece sevgilimi gözlerim. Onun tepkileri ne, ne yapacak vs filan. Onun hoşuna gittiğine dair tek bir şey görür veya hissedersem, artık sevgilim olmaz.