Yok erkekler kendilerine iyi davranan kızları sevmezmiş de bilmem ne. Tek kelime ile saçmalık.
İlk buluşmada para, evlilik bunları sorarsa muhtemelen 2. buluşmayı göremez benle kız.
Bir kızla tanıştım sokaktan. Açık konuşucam seksi bir hatundu. Sütyen bile giymiyordu. Neyse konuşmaya başladık. Baktım kız beni fazla dinlemiyor. Hep kendi konuşmasına odaklanıyor. Bir de ayrılırken sarılmadı sadece öptü. Sarılma bana en çok güven veren şey. Sarılmayan biri ile asla sevgili olmam ASLA. Çünkü orada sana sarılmaz ise zorda kalınca da seni korumaz, yardım etmez bırakır. Başkasının ne düşündüğü umurumda değil. Ben böyleyim. Mesaj attı bana. Cevap dahi vermedim. Şimdi kesin eminim gitmiş bir yere yazmışdır "şöyle güzelim böyle güzelim, hesabı da kendim ödedim erkeğe ödetmedim, neden durduk yerde bıraktı beni" falan demiştir.
Acaba neden? Acaba neden? Bir düşün bakalım. Kendilerini red edilemez zannediyorlar. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil kusura bakmayın
İlk buluşmada para, evlilik bunları sorarsa muhtemelen 2. buluşmayı göremez benle kız.
Bir kızla tanıştım sokaktan. Açık konuşucam seksi bir hatundu. Sütyen bile giymiyordu. Neyse konuşmaya başladık. Baktım kız beni fazla dinlemiyor. Hep kendi konuşmasına odaklanıyor. Bir de ayrılırken sarılmadı sadece öptü. Sarılma bana en çok güven veren şey. Sarılmayan biri ile asla sevgili olmam ASLA. Çünkü orada sana sarılmaz ise zorda kalınca da seni korumaz, yardım etmez bırakır. Başkasının ne düşündüğü umurumda değil. Ben böyleyim. Mesaj attı bana. Cevap dahi vermedim. Şimdi kesin eminim gitmiş bir yere yazmışdır "şöyle güzelim böyle güzelim, hesabı da kendim ödedim erkeğe ödetmedim, neden durduk yerde bıraktı beni" falan demiştir.
Acaba neden? Acaba neden? Bir düşün bakalım. Kendilerini red edilemez zannediyorlar. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil kusura bakmayın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Konuşurken seni dinlemediğini düşündüğünü ona söyledin mi?
Yok canım ne gerek var. Zaten belli. Konuya güzel yaklaşmışsın. Teşekkürler. Aslında demiştim bir kere. Ya sen beni dinlemiyorsun hea dedim hafif gülümseyerek. Ama yok olmadı. Aynı. İşlerin yavaş ilerlemesini istiyordu. Beni arkadaşı olarak gördüğünü söyledi. Ama ondan önce ben ona senden iyi dost olur dedim. Hep birbirimize taktik yaptık. Bazı şeyleri tolere edebilirim. Ama sarılmamayı asla edemem. Asla. Bu benim kırmızı çizgilerimden biri.
Sarılma konusu biraz derin yani belkide o sizin gibi düşünmüyordur ya da o kadar rahat davranamıyordur aslında burada önemli olan sizin aranızdaki iletişim, bu düşüncelerinizi karşı tarafta biliyormuydu? biliyorsa ve yinede bu şekilde davranmaya devam ediyorsa tabiki iletişimi kesebilirsiniz ama sanki karşı tarafa birazcık haksızlık yapmışsınız ☺️
Haksızlık yapmak mı? Ne diyorsun bacım. Sarılmaya kalkıyorum geri çekiliyor. Elini uzatan birinin elini tutarsın. Aksi durumda saygısızlık olur. Ben böyleyim. Tercihim bu yönde. Sarılmayanı sevmem. Sevmek zorunda da değilim. Tercihlerime saygı duyulmasını isterim. Sen de buna dahilsin.
Sarılmaya çalıştığınızı yazmamışsınız ben ona göre yorum yaptım neyse uzatmayayım iyi geceler beyefendi
Teşekkür ederim. Size de.
Sizde çok şekilcisiniz ama
Şekilden kasıt?
Dış görünüş
Sadece şekilci olsam bu kızı bırakmazdım. Gördüğün gibi tavrını beğenmediğim için bıraktım. Ayrıca benim çirkin de orta tipli de güzel de sevgilim oldu hayatımın belli dönemlerinde. Dış görünüşe bakma konusundaki acımasızlığıyla ünlü olan siz kadınlarsınız. Bu konuda konuşmaya hiç hakkınız yok bence.
E kanka ya tipi olacak ya parası olmayanda kendi denginde bi kız bulmalı haksızmıyım
Haksızsın. Ve bu kafayla hiçbir erkeği hak etmiyorsun. Ben Türk kızlarını bu yüzden sevmiyorum işte.
Sen hiç fakir ve tipsiz bi kızın erkeğe göre şanslı olduğunu düşünüyormusun peki
Tipsiz kız yoktur. Bakımsız ve kötü giyinen kız vardır. Bir işe girse, asgari ücret alsa yeterli. Yani fakir kız da yoktur. Tembel kız vardır.
Türkiye’de işçi olmak çok kolaydı dimi
Ne alaka ya. Herkes çalışıyor. Bir kafede garsonluk yapmak o kadar kötü bir iş değil. Hayat böyle. Çalışmadan yaşanmaz. Artık eskisi gibi 12-15 saat çalışma da yasak. Genelde 7-8 saat oluyor çalışma saatleri. Kalan zamanda da aşk, cinsellik vs her şey yaşanabilir.
Marketçiler mağazacılar fabrikalar 12 saat çalışıyor
Hep hayata negatif yönden bakıyor gibisin. Benim çıkmam lazım. Uyuycam. İyi akşamlar.
Karamsarım doğru düzelirim inşallah