İlk buluşmada red yiyen kızlar neden hatalarını göremiyor ve erkekleri suçluyor?

Yok erkekler kendilerine iyi davranan kızları sevmezmiş de bilmem ne. Tek kelime ile saçmalık.

İlk buluşmada para, evlilik bunları sorarsa muhtemelen 2. buluşmayı göremez benle kız.

Bir kızla tanıştım sokaktan. Açık konuşucam seksi bir hatundu. Sütyen bile giymiyordu. Neyse konuşmaya başladık. Baktım kız beni fazla dinlemiyor. Hep kendi konuşmasına odaklanıyor. Bir de ayrılırken sarılmadı sadece öptü. Sarılma bana en çok güven veren şey. Sarılmayan biri ile asla sevgili olmam ASLA. Çünkü orada sana sarılmaz ise zorda kalınca da seni korumaz, yardım etmez bırakır. Başkasının ne düşündüğü umurumda değil. Ben böyleyim. Mesaj attı bana. Cevap dahi vermedim. Şimdi kesin eminim gitmiş bir yere yazmışdır "şöyle güzelim böyle güzelim, hesabı da kendim ödedim erkeğe ödetmedim, neden durduk yerde bıraktı beni" falan demiştir.

Acaba neden? Acaba neden? Bir düşün bakalım. Kendilerini red edilemez zannediyorlar. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil kusura bakmayın
İlk buluşmada red yiyen kızlar neden hatalarını göremiyor ve erkekleri suçluyor?