Ben 28 yaşındayım hiç sevgilim olmadı 13 kere reddedildim. Son 4 yıldır kimden hoşlanırsam hoşlanayım hiç denemedim. Bazı gereksiz arkadaşlar denesene falan diyor da sonuç baştan belli değil mi? Kızlar tipsiz erkekleri arkadaş olarak görüyor. Tip yoksa kız da yok bu kadar basit.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
13 defa reddedildin vay be heralde benim sonumda senin gibi olacak 3 defa reddedildim ama reddedilmemin sebebi de var bedensel engelliyim diye ayaklarıma bakarak reddettiler
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa ama paranla da olmuyorsa olmuyordur boş ver dkdkf
27 Yorumla- +1 yıl
Para bir erkeğin tercih edilmesinde bir etken değildir. Fakir yakışıklı ve zengin çirkin arasında kadınlar her zaman fakir yakışıklıyı seçer. Ha 2 yakışıklı arasından daha zengin olanı belki seçebilirler.
- +1 yıl
Ortalama olmak her zaman daha garanti
- +1 yıl
Ben ortalamanın altıyım. Hatta alt seviyenin altıyım.
- +1 yıl
Geçmiş olsun gözyaşlarını dolarların ile silersin artık
- +1 yıl
Dalga geçmesen keşke
- +1 yıl
Yani senin de makara yaptığını düşünürsek çok da yargılama bence beni
- +1 yıl
Neden öyle olduğunu düşündün ki? Söylediklerimde yanlış gelen birşeyler mi var?
Arkadaştan öte görmüyorlar kızlar çok ikiyüzlü sorsan tip önemli değil karakter önemli derler
13 Yorumla- +1 yıl
Karakter önemli değil aga ya.
- +1 yıl
Doğru söyleseler erkekler dayak atarlar ondan muhtemelen. Ben de olsam ben de reddederken falan tipsizsin demezdim.
Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı. 13 kez red mi yedin? benim daha manit olmadı da sanırım ilk reddimde kendimi asardım. özgüvenim yerle yeksan olurdu awk. helal kanka sana sağlam psikolojin varmış
05 Yorumla- +1 yıl
Psikolojim sağlam değil ki kim dedi öyle olduğunu 😂
- +1 yıl
Bu arada lisede bir arkadaşım cidden kendini asmıştı. Sevdiği kız herkesin içinde rezil etmişti sen önce tipine baksana , sen kim benimle çıkmak kim falan diye. Çocuk akşam kendini astı intihar etti.
- +1 yıl
Ben de hatırlayınca üzülüyorum. La ona dedim bi de. O kız sana bakmaz bak sen çirkinsin o güzel falan diye. Öyle dediğim için ve kız da bunu onayladığı için fazla dokundu herhalde. 2mizden birimiz söylememiş olsaydık belki intihar etmezdi.
Kime göre neye göre tipsizsin kanka? 13 kere reddedilmenin sebebi 13 tane kezban çıkmıştır karşına ondandır takma kafana
08 Yorumla- +1 yıl
Çevremdeki herkes tipsizsin diyor oradan biliyorum. Ve kendi beğeni kriterlerime göre de tipsizim. Ben erkek olsam da yakışıklı erkek çirkin erkek kimdir çevremden görebiliyorum. O kriterlerime göre ben de çirkinim.
- +1 yıl
Hayır kızlar gayet iyiydi. Ben tipsiz olduğum için beni istemediler.
- +1 yıl
tamam ozaman seni tipinle yargılayan insanlar yüzünden kafaya takma kanka
maddi sıkıntın varsa gelirin yoksa ya da azsa önce maddiyatını düzelt
spor ya vücut geliştir
cildinde problemler varsa cildiyeye git
yani bi özgüven duygusuyla kendine inanarak bir yola çık bunlar çok zor birşeyler değil ama bunu milletin beğenmesi için değil kendin için yap sonra görürsün ne demek istediğimi.
- +1 yıl
Hepsini yapıyorum zaten birşeye yaradığı yok
- +1 yıl
Özgüven konusunda kimse isteyerek özgüvensiz olmaz. Özgüvensiz insanlara özgüvenli ol demek aynen şuna benziyor. Afrika'daki çocuklar açlarsa yemek yesinler demeye benziyor. Evsizsen neden kendine bir ev almıyorsun? 😂 Sahip olduğun veya olmak istediğin herşeyin bir kaynağı var. Evin kaynağı para , tokluğun kaynağı yemek. Özgüvenin kaynağı da başkalarının takdirinden geçiyor. Kızların sürekli beğendiği övdüğü yaptığı şeyleri takdir ettiği birisi özgüvenli olurken , hiç kimsenin takdir etmediği , beğenmediği istemediği kişiler özgüvensiz oluyorlar. Özgüvenin sırrı beğenilmekten geçer. Ben bir sabah uyanayım da özgüvensiz olayım demedim yani. Ya da bir sabah uyanınca aa ben ne harika bir insanım çok özgüvenli olayım demeyecem. Onu dediğim anda 13 kere reddedildiğim aklıma gelecek zaten kendi söylediğime inanmayacam.
- +1 yıl
Özgüven konusunda kimse isteyerek özgüvensiz olmaz evet haklısın. Afrika'daki çocuklar açlarsa yemek yesinler demeye benzemiyor çünkü afrikada olanak yok bir şeyler için çabalasalarda YOK yani. Evsizsen neden kendine bir ev almıyorsun? benzetmene gelelim evsiz fakir insan var çok var dünya da parası yoktur ama parası olduktan sonra kazandıktan sonra cesaret ve azmettikten sonra neden alamasın? Özgüvenin sırrı beğenilmekten geçtiği gibi sonradan özgüven kazanılıp kendini de beğenebilirsn/beğendirebilirsin. 13 kere reddedildiğim aklına zemin yapmış ya da sen bunu sürekli takıntı haline getirmişsin. Melankolik takılmayı seviyosun kanka yani. İçinde istek arzu ve azim yoksa bırak özgüven duygusunu kazanmayı hiç bir şey yapamazsın iyi geceler 🌙
- +1 yıl
İstek arzu azim yok hiç biri.
+1 yılüzüldüm kanka, 13 kez reddedilmek çok kötü, iyi olduğunu düşündüğün nokta var mı, mesela ses tonun, resim yeteneğin vs?
011 Yorumla- +1 yıl
Hayır yok
- +1 yıl
her trenin yolcusu vardır, fazla güzel kızlara yazılma sen de, daha kendine eşit kişilerle konuş.
- +1 yıl
Kendime eşit kişilere yürürsem , eşşeklere tecavüz ediyor diye adım çıkar. Zira öyle bir insan yok da o yüzden.
- +1 yıl
ahahahaahahaha yapma yahu o kadar mı kötü D:D:D:D::D:D:D
- +1 yıl
Daha da kötü
- +1 yıl
kanki eşek bul o zaman sen de, diyarbakırda bol bol oluyormuş bu işler :D
- +1 yıl
Daha önceden köpekle yaptım baya iyiydi. Eşek hiç denemedim.
- +1 yıl
kürt müsün :D
- +1 yıl
Yoo Türk'üm saf kan.
- +1 yıl
kürt olsan normal diyecektim de değilmişsin , aga tipini merak ettim :D
- +1 yıl
Tipimi merak ettiysen aç bir kaç tane korku filmi izle. Sonra gel Boss'u göstereyim sana.
+1 yılKanka benim bile tonlarca flörtüm oldu özgüvenli ol her olmaz diyene güle güle deme üstele elde edersin hatunu.
03 Yorumla- +1 yıl
Ben kimsenin peşinden koşmam.
- +1 yıl
O zaman kalır
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok. Oluyorsa olur olmuyorsa zorlamayla da olmaz.
+1 yılBu kadar kızlarla ilgileneceğine namazlarınla ilgilensen Allah sana hem ahlaklı bir kız verir ve sonunda onunla sonsuz bir cennet hayatı da hediye ederdi
Ama sen zoru seçiyorsun o ayrı211 Yorumla- +1 yıl
Allah'a inanmıyorum
- +1 yıl
Keşke inansaydın
- +1 yıl
İnandığım hatta 5 vakit namaz kıldığım dönem de oldu. Bir şey değişmedi. Yorumda belirttiğin şeyler olmadı.
- +1 yıl
Birşeylerin değişmesini beklemen hataydı
Allah'a tevekkül edeceksin
Belki olmaması daha hayırlıydı ve sen bunu yanlış anladın Allah'a küstün - +1 yıl
Küsmek nedir ya ahaha 😂. Hayır bu konu ile hiç alakası yok inancımın. Ben farklı bir dine inanıyorum.
- +1 yıl
Anlamadım
- +1 yıl
@Buğra92 oralcıdır sngnangnsnnf. La nerden biliyon. İthamda bulunma 😂😂😂
- +1 yıl
Günaha giriyorsunuz
- +1 yıl
Ben bir şey yapmadım o dedi. Ayrıca inanmıyorum diyorum günaha giriyorsun diyorsun 😂😂
- +1 yıl
Neyse sen böyle devam et bakalım
Gizli Üye(25-29)+1 yılağzın laf yaptığı zaman çirkinlikmiş felan hikaye etrafımda öyle olup çok güzel kızlarla sevgili olanlar var bence düşünce şeklini ve değiştir
02 Yorumla- +1 yıl
Kızlar benimle konuşmuyorlar , nereden bilecekler ağzım laf yapıyor mu yapmıyor mu?
- +1 yıl
Düşünce şeklimi ve neyi değiştireyim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim kimse 4/4lük değil. Fizyolojik olarak eksideysen kültürel olarak kendini geliştiriceksin. İletişim konusunda kendini geliştiriceksin.
03 Yorumla- +1 yıl
İletişimim gayet iyidir
Cevap sahibi+1 yılÇevrene bir baksana sadece yakışıklı erkeklerin yanında mi arkadaşlari var? Alakası yok kardeşim
- +1 yıl
Evet öyle. Hepsi tip olarak benden iyi.
Tıp herşeydir tipin yoksa seni kim ne yapsin mk kizlar kaslı erkek para ve tip ister sonra sınırsızca seans
10 Yorumlaher şey önemli. hepsi tek başına olmaz.
hele para olmadan olmaz.05 Yorumla- +1 yıl
Para var o konuda sıkıntım yok
- +1 yıl
Denemiyorum ki artık. Ayrıca evde kalmışlar daha zor dediğin mantıkla.
- +1 yıl
Zor çünkü evde kalanlar genelde tek gecelik ilişkilere yöneliyor onlar da sadece yakışıklı olanlarla birlikte oluyorlar.
+1 yılBilenler söyleyebilir
10 Yorumla
+1 yılEvet tipsiz erkekler anca kanka olabilir ndnx
225 Yorumla- +1 yıl
@bahar_00 saygı duy görüşlere.
- +1 yıl
@bahar_00 sen net şekilde söylüyorum erkeksin.
- +1 yıl
@solareesg kdskdk aynen kanka yarasi var ki cıyaklıyo kddkdk
- +1 yıl
Ayyy kanka o mala cevap vermisim neyse buraya da yazim aynen kanka yarasi var ki ciyakliyo dkdk
- +1 yıl
Lan Gültükendi sen de Kıvırcık Ali'sin bilmiyoz sanki. Sen de erkeksin.
- +1 yıl
Ohoo kanka sende ugur dundarsin o zaman skdkx
- +1 yıl
Yok yok yildiz tilbe diyelim dkdkxk
- +1 yıl
Penisin kaç cm onu söyle bana
- +1 yıl
Dünyada tutunacağım dal tükendi ben tükendim.
- +1 yıl
Kanka ne dali a.. q ya maymun musun kdkdxk
- +1 yıl
Daha koyduğun nickin ne olduğunu bilmiyorsun cahil
- +1 yıl
Ezbere tiriviri yapma cahilsem kendimeee
- +1 yıl
Sakallarını kaç günde bir kesiyorsun
- +1 yıl
Kanka ne si. ktiri boktan sorular bunlar ya djdj
- +1 yıl
Erkek olduğunu biliyorum saklamana gerek yok burada biz bizeyiz.
- +1 yıl
Kanitla skxk
- +1 yıl
6 kişiyi takip ediyorsun. İçlerinden 1 tanesi kız. Ya o kız hakkında bilgi almak için açtın erkeksin ya da 5 tane erkek takip ettiğine göre o erkekleri tavlamak isteyen bir gaysin.
- +1 yıl
Yerinde olsaydim yasamak icin zekama guvenmezdim dkdkx
- +1 yıl
Ben çok zeki bir insan değilim zaten. Parama güveniyorum.
- +1 yıl
Belli beyninin yetmedigi tahminlerde bulunma cesaretin bundan geliyomuss jddj 13 kere reddedilmen bosa degilmis kızlar da haksız degilmis hepsini tebrik ediyorum ve bu kadar tatava yeter cirkin cocuk bye!
- +1 yıl
Kızlar tipsizim diye reddettiler. Başka bir sebebi yoktu.
- +1 yıl
Hatta 1 kızın bana seni arkadaşım olarak görüyorum diye reddettikten sonra whatsapp arkadaş grubundan tipsiz olduğu için reddettim dediğini gördüm.
Sacma bakıs acısı kanka
13 Yorumla- +1 yıl
Saçma değil öyle olmasa niye 13 kere reddedildim?
- +1 yıl
Tamam işte tipsizim
+1 yıl13 ne ya aga. 13 neeee
114 Yorumla- +1 yıl
Nasıl 13 ne?
- +1 yıl
Reddedilme sayım işte
- +1 yıl
İnsan 5'ten sonra bırakır nasıl dayandın
- +1 yıl
Fakirlerin haklı 5 olabilir işte zengin olunca 13e kadar hakkın oluyor. La ne alaka 5 olsun 10 olsun 100 olsun. Ne oluyor sayı alt tarafı.
- +1 yıl
Ben o kadar reddedilsem incel olurum aga
- +1 yıl
İncel ne?
- +1 yıl
Boş wer
- +1 yıl
Haaa Elliot Rodger gibi mi?
- +1 yıl
Elliot Rodger benim girlsaskguys. comdan tanıştığım bi çocuk. Mail arkadaşı olmuştuk. Babası Hunger Games yardımcı yönetmeni. O çocuğa 2012 2014 arasında kızların erkekleri sadece tip yüzünden reddettiğini anlattım mail üzerinden. Aynı yıl 6 kişiyi vurup intihar etti manyak.
- +1 yıl
Haberi görünce içim cız etti sanki sorumlusu benmişim gibi ama ben kimseyi öldürmedim demek ki kendi sorumluluğu.
- +1 yıl
Umarım V tuşun çalışmıyordur
- +1 yıl
V
- +1 yıl
Boş wer yazdın ya. Gözüm kanadı
- +1 yıl
Hahshshss güldürdün
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen tedavi ol hergün aynı soru yaa
01 Yorumla- +1 yıl
Kimseyi ilgilendirmez aynı soru olması. Engelle > Ayarlar > engellediğim kullanıcıların paylaşımlarını gösterme seçeneğini işaretle. Görmezsin. Kimseye zorla sorumu cevapla demiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet öyle
10 Yorumla
+1 yılHayır.
06 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsun , arkadaş olarak bile görmezler de mi?
- +1 yıl
Niye görmesinler 😄
- +1 yıl
Tipsiz ya o bakımdan
- +1 yıl
Önemli olan karakter
- +1 yıl
Bende tip olmadığı gibi demek ki karakter de yok.
- +1 yıl
Olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılewet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTipsiz değil parasız
05 Yorumla- +1 yıl
Yoo çok zenginim
Cevap sahibi+1 yılO zaman arkadaşım değil aşkım derim nedir yani 😄
- +1 yıl
Benim çevremdeki bütün kadınlar benim maddi durumumu biliyordu.
Cevap sahibi+1 yılYinede red yediysen Çorumlu şrek falan gibi gözükmeen gerek
- +1 yıl
Daha kötüyüm. O kim bilmiyorum da.
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri