Hani erkekler derler ya" şu kızı kullanıp attım " diye ama kızlarda erkeklerı kullanıp ata bilir mesela bir örnek vereyim, her istediğini yaptıracaksın ona pahalı hediyeler aldıracaksın parmağında oynatacaksın ama onunla birlikte olmayacaksın. Hanı erkekler bunları yaparken düşünürler ya "kızı hediyelerle kandırıyım yatağa atayım" diye beklerler ama sen o iş oraya gelmeden tekmeyi vuracaksın kullanıp atacaksın :) asıl kullanılmak neymiş onlara göstereceksin hissettireceksin haklı değil miyim?
Cevabın nedir?
+1 yılbayanlar bu dedıklerınızı yapmıyor mu sanki?
Bu arada beni arıyorlar felan yazmssnz. BİLGİ İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ die birşey duydunuz mu? benim gibilerle benden iyilerle karşılaşmayın aksi halde sizi bulmak devede kulak.
Teknoloji dünyasında yaşıyor iseniz asla güvende değilsinizdir.
lagnet olsun xper 2 olsamda gizliden cevap verebilsem artık.01 Yorumla
Soran+1 yılSon cümlen süper :D inşallah birgün xperin 2 hatta 4/5 olur :D
En İyi Cevaplar
+1 yılDevlet aklının kötü stratejilerinden biridir bahsettiğin. Devlet ahlakı çok tehlikelidir. Çıkar üzerine kuruludur. Kendini kullandırarak kullanma hamlesi. Kaliteli insanların yapmayacağı, kalitesizlerin ise büyük haz duyduğu bu oyunlar, şahsımca rezillik olarak görülüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılHıı hıı ok
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Erkek kadınlardan zekidir Ama kadınlar da şeytanlık da erkeklerden daha zekidir şeytan haline büründüğün de tabi Erkek kör olmamışsa o kızın niyetini anlar postalar
02 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar çok daha akıllıdır canım bir kadın istediğini (eğer tabi ki kafasını kullanırsa) mutlaka elde eder
Gizli Üye(30-35)+1 yılyardim edin lutfeen www.kizlarsoruyor.com/.../q1771454-hakkimda-kisminda-calistigim-isyeri-olarak-bu-sayfayi-nasil
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
88Cevap
su senin yazdıklarından hiç bişey anlamak istemiyorum yaa.. kadın erkek ilişkilerindeki bu ucube düşünceler yüzüden ne artık ilşkiler ilişki, ne aşklar aşk, nede sevişmeler sevişme... sevi duygusunun manası kalmadı (kadınlarda-erkeklerde) yeni yazılan şarkılar bile bu ucube düşünceleri insanlara aşılamaya çalışır halde.
01 Yorumla
+1 yılBende her şeyimi kıza aldırıyorum üstelik 7/24 de yatabiliyorum kızla yok vermem falan demiyor daha önceki sevgililerimede hiç pahalı hediyeler almadım en fazla gül almışımdır ve çoğuylada yattım bende işlemez şeytan ayakları falan o ayakları kırarım ben
03 Yorumla
Soran+1 yılSana hep saf cahil kör aşık duygusal kızlar denk gelmiş
- +1 yıl
Bana zaten öyleleri lazım canım senin gibi kerh*nenin mobil servisine ihtiyaçım yok
Soran+1 yılSen o kızlarla yatmışsın ama beni yatağa atamıyorlar :) senin yattığın kızlara ker**ne kızları denir :*
Gizli Üye(30-35)+1 yılçoğu yorumunda numaramı değiştiriyorum sahte adres gösteriyorum falan filan dolu şey yazmışın bir gün biri denk getirsinde senin ağzını burnunu bir güzel dağıtsın sen ondan sonra gör kullanıp atmayı ; )
01 Yorumla
Soran+1 yılBende korkuyorum bundan yalan değil :)
- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yıleeee sonradan bende bunu yapan kızın peşini bırakacağım öylemi
bak ben ona neler yapyıroum ondan sonra04 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten bırakmıyorlar ki? O yüzden sahte isim kullanıyorum yaşadığım yeri asla söylemiyorum ama bazıları beni heryerde arıyor
- +1 yıl
1 sıçrarsın 2 sıçrarsınn
- +1 yıl
sıçarsın okudum ya :D
- +1 yıl
he he
Bir erkek akıllıysa senin gibi bir kızın kendisini sevmedigini kolaylıkla hissedebilir. Sen ne kadar da onu sevdigine inandırmaya çalıssan da. Seninlr yatmayı da düşünüyorsa senin iiçin bir ton para harcaması gerekmez. Baştan çıkarması yeterlidir.
07 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar akılllı olursa olsunlar anlamıyorlar siz kadının neler yapa bileceğini hala anlamamışsınız
Soran+1 yılEvet birazcık feministlik var :D k
"Kadın milliyetçiliği " :D haha
Soran+1 yılHangi konuda :D
Soran+1 yılAhaha tabi tabi :D
herkes hakettiğini bulur sonunda bence birilerinin hükmünü allah verirken benim vermeme gerek yoktur,
var erkekte bayanda kullanan ama kullanırsan kullanılırsın sonunda hayat kötü kolla gtü,,,;))00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılsokak ortasında ağzını burnunu kırsın da gör kullanıp atmayı :D
11 Yorumla
Soran+1 yılO biraz zor :D ozamana kadar ben çoktaan umaramı değştirmiş oluyorum sahte isim kullanıyorum sahte adres kullanıyorum :D
+1 yılValla eskiden olsa tamam da sen şimdilerde pek girme böyle muhabbetlere çünkü erkeğin insafsızı birşeye benzemez yaşadığına pişman olabilirsin din iman kalmadı millette acımazlar :)
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlardan korkan onlar gibi olsun
+1 yıl3 Kağıtspor Futbolcu Kartı
İsim = Her bayan ismi olabilir
Soyisim = Belirsiz değişebilir
Mevkii = Orta Saha
S. Num. = 10
Tescil No = 20141309
Değeri = 3 yüs milyon milyar
İl = Muş
Doğum tar. = Muş
:D10 Yorumla
+1 yılbu zihniyet olduğu müddetçe gerçek aşkı bulamayan ne kadar tiksiniyorum böyle tiplerden
02 Yorumla
Soran+1 yılAşka inanıyor musun gerçekten? :D Haha ooy kıyamammmm
- +1 yıl
çok çok çok, senin gibleri işid e vermek lazım dünyayı kullanılmaz hale getiriyorsunuz
+1 yılSoyle soyleyim sana erkek dereyi gormeden pacayi sivamaz , eger o kizda yatcak potansiyeli gormesse zaten yol verir
08 Yorumla
Soran+1 yılBende o "yatcak potansiyeli" görüyorlar ama ^^
- +1 yıl
:) Hııı yatacak potansiyeli goruyolarsa o zaman baskaa , hele ki sekse biraz fazla duskun birine denk gelirsen hahahaha yatacak potansiyeli gorduyse adam pervane olur etrafinda
Soran+1 yılİşte tamda öyle oluyor xd artık ondan kaçamıyacamı anladığımda "ilişkiyi" bitiriyorum ilk hemen hemen numaramı değiştiriyorum zaten benim ismimi nerde yaşadığımı bilmiyorlar
- +1 yıl
Eeee nasil bilmiyolar ismini nerede yasadigini numarani falan? her istedigini aldiracaksan internet uzerinden mi :D hahahah
Soran+1 yılSahte isim kullanıyorum? Hatta "ceren" diye sahte kolyem var :D oturduğum yeri de bilmiyorlar ama birgün birisiyle tesadüfen karşılaşırım diye de çok korkuyorum
- +1 yıl
:) Anladiiim bakaliim karsilasmassin umarim ya da o potansiyeli kullanamazlar umarim :)
Soran+1 yılKullanamazlar :)
- +1 yıl
Dogrudur gizlicim :) Bilmiorum tanimiyorum sonucta D: sahte ceren çakma ceren :D
bunları düşündügüne göre ya yaşın çok küçük ögrenecek çok şeyin var ya da birileri seni fena halde kullanmış onun bu yaptıgı sende derin izler bırakmış seni bu şekilde düşünmeye itmiştir
00 Yorumla
+1 yılHaklisin lakin bu kadar zeki bir kiz yok. Hepsi beles yataga atliyo canim
10 Yorumla
+1 yılkullanmayın da, kullanılmayın da işte ne gerek var, kısacık hayatı insan gibi güzellikleri paylaşarak yaşamak varken!
10 YorumlaErkekler sizden daha uyanık hareket ederler.
Bunun için kusursuz güzellikte ve aynı zamanda çok zeki olmalısın.
:)01 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyim zaten :)
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. kullanmak ve kullandırılmak vardır
bir kız kendini bedavaya kullandırıyorsa!00 Yorumla
+1 yıl2 taraf içinde karakter meselesi ya da karaktersizlik..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılErkek siz kızlardan uyanıktır..
kaz gelecek yerden tavuğu esirgemez emin ol03 Yorumla
Soran+1 yılUa kadınlar daha zekidir daha akıllıdır şeytan gibidir kadınlar herrrr istediğini elde eder kafasını kullanırsa erkekleri parmağında oynatır erkeğin haberi bile olmaz
- +1 yıl
erkek mala vursun yeter sen kullan istediğin kadar
Soran+1 yılZaten aklınız birtek ona yetiyor :D
+1 yılzaten yapıyorlar, o tiplere yiyici takım diyoruz, kananlarada sagmal inek.. biraz iq seviyesi ile alakalı canım..
00 Yorumlaİki cinsiyette birbirinden gıcık vallahi. Erkekler böyle erkekler şöyle diye yakınamayacağım çünkü daima istisnalar vardır ve kızlar da pek cadı :s
13 Yorumla- +1 yıl
Adam haklı beyler
yapan kızlar yok değil, ama karşılığında birşeyler de veriyorlar ;)
08 Yorumla
Soran+1 yılBen karşılığında birşey vermedim :) ama hep karşılığında birşey vereceğimi bekleyen erkekler oldu :)
Soran+1 yılKızlar çooook akıllıdır işlerini bilir kızlar şeytan gibidir sizin haberiniz yok :)
Soran+1 yılÖyle ama :) bir kadın istedığı erkeği parmağında oynatır tabi kafasını kullanırsa
Soran+1 yılÖyle :)
+1 yılTam bir serefsizlik kiz erkek farketmez gavatlijk resmen
06 Yorumla
Soran+1 yılCoğu erkek bunu hak ediyor
- +1 yıl
Coogu kizda hak ediyo ozaman
Soran+1 yıl:* :*
- +1 yıl
Ben kimseyi kullanip atmam ama beni kullandi bir kisi
Soran+1 yılNe hikmetse yorum atanların hiç biri kızları kullanmamış
- +1 yıl
Kullanmak oyle sevgili iken degl arkadasken yapti
yoksa hic sevgilim olmadi :D
+1 yıltabi sonuçta ikiside mal ile kullanılıyo sen erkekten mal mülk alırsın sorund eğil ama erkek malını aldığında çok şey olur :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun?
- +1 yıl
hı ddim bile :D
karsına bizleri gibi biri çıkmamıs ondan tekme atıyorsun
00 YorumlaBen jimleri kimleri kullanıp attım diyorsun da. Ortalık malı olmuşsun kardes
00 YorumlaSenin dediğini bir arkadaşıma yaptılar çocuk hiç utanmadan bütün aldığı hediyeleri geri istedi kız öyle kaldı :)
00 Yorumla
+1 yılSeninle buluşmayıp her istediğini alan bir erkek varsa zaten o haketmiştir acımayın ona :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYok hepsiyle buluşuyorum
- +1 yıl
O zaman harbi @m salaklara denk gelmişsin :D
zaten pek çok böyle yapan var. ayrıca bu tiplere kanmayan erkekler de var.
04 Yorumla
Soran+1 yılOoof bin defa dedim, kadınlar çoook zekidir akıllıdır isterlerse her erkeği parmağında oynatırlar :)
Soran+1 yılHepsini de güzelce parmağımda oynattım oynatmaya devam ediyorum :*
Bunlari onun altina yatmadan yapamazsin. Zaten altina yatarsan sen kullanilmis olursun
07 Yorumla
Soran+1 yılHiç birinin altında yatmadım :)
Soran+1 yılYaptım hepsini yaptım :) birsürü borcum Vardı hepsini ödettim :) falan filan
Soran+1 yılŞeyimden olamam :)
Soran+1 yılOof o şeyim alındığı halde onların altına yatmıyorum Hadı by
Atın atın ben atıldım hakedecek naptım sevdim ya ondandır gidin haketmiycek insanlara yapın saf temiz seven insanlara yapın.
00 Yorumla
+1 yılbenim niyetim evlenmekti ama bana yine bu dedigini yaptilar :( benim durumum icin ne diyceksin
04 Yorumla
Soran+1 yılKurunun yanında yaşta yanıyor tabi :D
- +1 yıl
Edilen beddualarla kim yanacak goruruz
Soran+1 yılHepimiz yanacaz :(
- +1 yıl
Hepimiz yancaksak bize gelde günah tazeliyelim :* :D
+1 yılÖyle erkeklere gerizekalı diyorum ben. :D Hem parasını yerim, hem yatarım üzerine de atarım :D :D
03 Yorumla
Soran+1 yılGerizekalı coğunuz zaten :D bazen beyninize kan gitmiyor sizin :D
- +1 yıl
İşte çoğu gerizekalı, ben bunlardan biri değilim ne mutlu
Soran+1 yılHıı kesin öyledir :D
Bir bayan bir erkeği kullanabiliyorsa o erkeğin erkekliğinden şüphe ederim.
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm ok
+1 yılo erkekler aptaldır da ondan. Ben evlenmiceğim kadına yatırım yapmam.
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibisi karşına çıkmamış bugüne kadar ^^
- +1 yıl
çıksa nolcak zorla mı alcam para benim huzur benim
Soran+1 yılZorla değil tabi ki :D
+1 yılSiz duygusal varlıklarsınız öyle şeyleri yapamazsınız biz bir şekilde yine kandırırız sizi D:
02 Yorumla
Soran+1 yılNasılda biliyorsunuz dimi kızların duygusal olduğunu?:) bende eskiden duygusaldım kandırıldım ama artık duygusalın D'si yok kaç erkeki ağlattım onlar ağlarken resmen ZEVK aldım yemin ederim ^^ yaşasın kötülük :)
- +1 yıl
yakında düşersin bir zalımın eline dünya küçük D:
+1 yılBu kamu spotu tadindaki metnin icin tsk ediyorum iyiki varsin
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. hahaha o dediğin salaklardan çok az kaldı numune olarak bulursun belki :)
10 Yorumla
+1 yılsiz bunu yapackasaınız bizde farketmeyecez öyle mi sdssdsdasdasd
10 YorumlaDikkat et ava giderken avlanma sert bir duvara çarparsın öyle yaparken kendini yatakta bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaklılık payın var ama bunu her erkeğe yapman doğru değil. erkeğin ben kızı kullanıp atayım şeklinde bir niyeti varsa bunu yapabilirsin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten niyetleri hemen belli oluyor
Cevap sahibi+1 yılyine de bunu yapmadan önce iyi düşünmelisin seni kullanmak istemiyor olabilir. eğer böyle bir şey sezersen kimseye zarar vermeden ilişkiyi bitirirsen daha iyi olabilir
+1 yılBunları yapmak da ayrı bir yetenek ister. Herkes yapamaz. çok çirkin bir şey.
00 YorumlaVar oyle saf arkadaslar sen o kadr akillimisnki acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılYok saf değiller :) erkek sonuçta hepsi :)
+1 yılFikir olarak güzel ama adın kasara çıkar 50 100 lira hesap sokmak için değmez bence
00 YorumlaValla canım benı suana kadar kımse kullanıp atamadı ben o erkeklerden dılım: ))
00 Yorumla
+1 yılYapan çok kişi var. Her erkek ayni degil ama yanlis düşünüyorsun.
00 Yorumlabunları yapabilmen için çok güzel olman lazım ama :)
04 Yorumla
Soran+1 yılGüzelim zaten hem sadece güzel değil fiziğimde çok çekici aklıllarını yitiriyorlar ^^
Soran+1 yılBelki birgün senin karşına çıkar seni de kullanır atarım belli mi olur^^
cok haklisn cogu kiz zaten erklri kullniyo burada almanyada yeter ki guzel olsun ve kivirsin bak ne oluyor pervane olurlar etrafinda
00 Yorumlaahahaha erkek sana+hediye aliyorsa seninde o siki yemen lazim cici kiz :):)
07 Yorumla
Soran+1 yılYedire bilen olmadı şu ana kadar :* çok akıllı zannediyosunuz kendinizi
Soran+1 yılParalarını yiyorum pahalı şeyler aldırtıyorum borçlarımı ödetiyorum ileri gitmek isteyen dokunan op ek isteyen oluyor ama ben "şimdi olmaz daha çok erken bunun için" diyerek kandırıyorum oyalııyorum tabi acıcık ucundan vermek zorundayım ama hiç biri senin dediğin şeyi "yedirtemedi " tatlım :*
Soran+1 yılKek mek değil, hani her gün başka kızlarla çıkan serseriler olur ya onlardan Bahsediyorum :), o değilde kolların omuzların süper ^^
Soran+1 yılZengin değil de çekici geldin bana :*
+1 yılAha genel evde çalışmayan bir ırıspı buldum bakın buraya
10 YorumlaGerçekten tebrik ediyorum doğru yoldasın hayretler icindeyim su an kendimden utandim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi yapıyorsun piyasaya szin gibi gibi mallar çıksın ki diğer namuslu kızların önü açılsın ; )
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerak etme erkekler kadar kurnaz olamazsın bu konuda :)
04 Yorumla
Soran+1 yılHaha erkeklerden daha kurnaz olur kızlar :)
Cevap sahibi+1 yılmuhtaç oldunuz şey erkeklerde :P ama :P
Soran+1 yılDiyosun?^^
Cevap sahibi+1 yıldedim bile fark etmedn mi :)
Senin kullandigin erkek yokluktan kurumuş erkekdir canim gel bide beni kullan :))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. gözlerini aç ve bak burdaki erkeklere hepsi kurt gibi :) ha çarşıda pazarda olursa bilemem :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBole insan olamazz seni yuzunden gayim aptall defolll
02 Yorumla
Soran+1 yılHahah gayyy
Cevap sahibi+1 yılBole aptal kizlar cok gordum sogudumm allah kizlara belani versin
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayal gücünüzü zikim onu yapan erkeginde kızında ))
00 Yorumlayanlıs ama hakedene yapılırr :D
14 Yorumla
Soran+1 yılHak ediyor coğu ama vallah
- +1 yıl
ahahhaa :D laf ancak bu kadar güzel iletilebilrdi :d sürtük mü diyorsunuz siz şimdi arkadaşa, çok ayıp
Gizli Üye(30-35)+1 yılknka benı kullan lutfen :D:D sana hersey alırım çok payam vay benimm :D:d ama benımle yatacaksın:D
06 Yorumla
Soran+1 yılOldu :)
Cevap sahibi+1 yılneden amacın o deılmı knka :D
Soran+1 yılBen o... yum demedim :)
Cevap sahibi+1 yıladay adayıyım dedın ama :D:D knka
Soran+1 yılÖyle mi demişim
Cevap sahibi+1 yılevet:D
Aşk bu kadar pis birşeymi?
02 Yorumla
Soran+1 yılAşk değil bu aşk nedir Allah aşkına
Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. sonuna kadar haklısın bacım
01 Yorumla