Bugün arkadaşlarım ve yeni tanıştığım kişiler ile bir yerlere gittik. Ama kendimi hiç sevilmiyormuş, değersiz biriymiş gibi hissettim. Hepsi çok güzeldi. Kendime çirkin demek istemiyorum ama hiç güzel iltifat eden olmadı bu zamana kadar. Eniştem bile bizim ailenin kızları çok güzel ve zayıf dedi herkesin ismini tek tek saydı ama benim ismimi asla geçirmedi. Onun hemen arkasında duruyordum bir de. Orada olduğumu biliyor mu bilmiyor mu bilmiyorum ama böyle demesi beni çok kırdı. Aslında kendimi seviyorum. Huyumu, karakterimi çok seviyorum. Hatta bugün tanımadığım kişi bile bana erken yaşta olgunlaşmışsın dedi. Çoğu insan arkamdan konuştuklarını duydum iyi anlamda. Çok edepli, çok saygılı, farklı bir beyin yapısı var. Konuşmasını iyi bilen biri, çok nazik gibi iltifatlar alıyorum.
Bugün tanımadığım biri bana böyle deyince mutlu oldum evet ama kendimi onların yanına yakıştıramadım neden böyle yapıyorum bilmiyorum. Önceden 73 kiloydum 13 kilo verdim. Ama kendimi değersiz hissediyorum hâlâ önceden herkes benimle dalga geçtiği için özgüvenim çok düşük, kendimi seviyorum ama sevmiyorum da. Maskesiz dışarı çıkmak istemiyorum ://
Bugün tanımadığım biri bana böyle deyince mutlu oldum evet ama kendimi onların yanına yakıştıramadım neden böyle yapıyorum bilmiyorum. Önceden 73 kiloydum 13 kilo verdim. Ama kendimi değersiz hissediyorum hâlâ önceden herkes benimle dalga geçtiği için özgüvenim çok düşük, kendimi seviyorum ama sevmiyorum da. Maskesiz dışarı çıkmak istemiyorum ://
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil