Okulda veli ile tartistik sizce kim haklı?

Okulda ücretli öğretmenim ve ikisi bir öğrencim diğer öğrencilere patates kafa dedi , diğer veli ise sinirlendi ben de birbirinize hakaret etmeyin çocuklar dedim orada veliler birbirlerine laf dalaşı yaptı, sonra çocuğuna laf atılan veli bana bakarak çok güzel eğitim veriyorsunuz Hocam dedi ben de sinirlendim ben gereken her şeyi yapıyorum ama ahlaki de öğretiyorum aileden gormemisse benim yapabileceğim çok da bir şey kalmıyor dedim, ahlak dersi verin dedi napayim diğer çocuğu döveyim mi dedim evet dövün eski öğretmenler dövuyordu dedi , ben de buna hakkım yok öyle bir şey yapamam dedim tartistik , ve siz veliler sinif öğretmenlerine dadı muamelesi yapıyorsunuz kusura bakmayın ama birinci sınıflara daha tuvalet yapmasını bilmiyorlar onlara çoğu şeyi biz öğrettik ve ilk gün ku hali ile şu an ki hali arasında sınıfımda çok fark var dedim , aşırı sinir oldum sizce haklı miyim haksız mi , diğer veliler de beni savundu hocanın ne suçu var çocuklar küfürü okulda bahçede ya da mahallede öğreniyorlar ya da ailen de gelebiliyor dediler
Okulda veli ile tartistik sizce kim haklı?