Abimle tartıştık sizce abim bana kızmakta haklı mıydı?

Hepinize iyi günler ben 20 yaşındayım abim 24 yaşında dün akşam abimle bir konuda tartıştık sebebi ise şimdi bizim bir işyerimiz var akaryakıt istasyonu ve ben abimle birlikte orada çalışıyorum abim orada 1 elemanla birlikte pompalara bakıyor arabalara yakıt veriyor bende oranın marketine bakıyorum şimdi dün akşam işlerin yoğun olmadığı bir saatte baktım 2 kişi markete geldi sonra içeriye lavaboya gittiler bende o zaman susamıştım eleman odasına gidip 1 çay içeyim sonra markete bakarım dedim gittim 2 dakika sonra falan baktım eleman odasından abim kameradan bakıyor o lavaboya giden 2 müşteriden 1 i çıkmış markette raflara bakıyordu sonra abim bana markette müşteri var dedi ama ben kamerayı görmediğim için Müşteri yok sandım sonra abime yok abi şu an da markette müşteri yok 2 kişi yeni lavaboya gittiler dedim sonra abim bana kızdı kalk git markete bak gerize*alı burada ne bekliyorsun dedi o zaman elemanda yanımdaydı doğrusu ben abimden bu lafı duyunca biraz bozuldum çünkü elemanın yanında bana öyle söylememesi gerekiyordu abimle başka bir zaman tek olunca biraz tartıştık ben abime abi sen neden elemanın yanında bana böyle laflar söylüyorsun sözde sen iş sahibisin sen elemanlarına böyle mi örnek oluyorsun sen bugün elemanının yanında böyle söylesen yarın öbür gün elemanın beni ezmeyeceği ya da onunda bana böyle söylemeyeceği ne malum dedim sonra abim bana kes lan oro*pu dedi beni susturmaya çalıştı sonra bende sustum onunla daha fazla tartışmaya girmek istemedim. sizce abim bana kızmakta haklı mıydı?

Abimle tartıştık sizce abim bana kızmakta haklı mıydı?