Aslında her şey çok net. Ben bu adama aşık oldum, duygularımı itiraf ettim.(dersin son günü, yani dersler bitmişti) Bana sınıfın en iyisi sensin diyordu ama en düşük notu aldım. Birini sevmenin karşılığı böyle mi oluyor? Notta da değilim. Ben onun böyle acımasız biri olacagini asla tahmin etmezdim. Hayal kırıklığı yaşıyorum. Sizin düşünceleriniz neler bu konuda? Ben mi fazla iyi düşünüyorum?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Senin yaptığın masumca bir girişimdi karşılık vermezdi olur biterdi ama onun yaptığı çok slkça ergence bir tuhaf bi şey ne hakla notu düşürüyorsun
İnan aynı şeyi düşünüyordum ben de... zaten beni reddedince tamam dedim hiç ters tepki vermedim art niyetim asla yoktu. Ama o karşılığında bunu yaptı. Koca adam gözümde ergen birine dönüştü.
Evet çok itici bir hal almıştır gözünde haklısın
Aşk hayatında başarılar. Eğitim hayatın son bulmuştur
Diğer dönem gelmeyecek, gelse asla bunu yapmazdım.
Hangi ünidesin ki
Özel üni
Ankara İstanbul İzmir?
İstanbul
Hoca nasıl biriydi de etkilendin
Asla olamayacak biri. Mükemmel biri değil ama kalbi o kadar temizki. Benim için karşıma zor çıkacak biri. Ben öyle sanıyordum. Hayal kırıklığı yaşadım zaten. Gayet basit sıradan biriymiş aslında. Ama aşık olunca öyle görmüyor insan.
Anladım
sen ilk değilsindir kimbilir kaçınız daha etti okul ortamı normaldir bunlar
Daha önce bir kız daha itiraf etmiş kendisi söyledi, bunlar normal şeyler falan dedi. Gayet ılıman karşıladı. Medeniceydi. Ama nota gelince böyle oldu, anlayamadım.
dahda çoktur bence.
nota gelince emeğinin karşılığı değilmi ne yani aşık oldum dedin diye dahamı iyimi olmalıydı notun yoksa iyimiydin gerçektende not kırdı?
Şöyle diyim, son jüride yani itiraf ettikten sonra kendisi söyledi sınıfta en iyi sendin diye herkes de oradaydı diğer öğrenciler vs. Sonra nolduysa sınıfın en düşük notunu aldimm. Herkes o kadar şaşırdı ki bana mesaj atıyorlar hala bir şey mi oldu nasıl bu kadar düşük aldın diye? Herkes hakkımin yendiğini düşünüyor. Hakkım baya yendi. Ama daha kötüsü aşka olan inancım bitti. Bana daha iyi vermesini kesinlikle istemezdim zaten. Hakkım neyse onu verseydi. Asla fazlasında gözüm yoktu.
işte hayatı böyle öğrenmeye başlıyorsun bence hemen pes etme aşk için daha yolun çok uzun allah seninle olsun.
Sanırım öyle, böyle böyle öğrenicem hayatı, düşe kalka. Teşekkür ederim düşüncelerin için.
rica ederim bol şans.
Sen sevdiğin için ne notunu yükseltir ne notunu düşürür
Düşürdü ama... son ödevlerde ben itiraf ettikten sonra yani herkesin ortasında hepsinden iyi olduğumu soyledi. Sonra nota gelince böyle oldu. Sınıfta şaşkın nasıl böyle bir not verdi sana diye. O kadar düşürmüş ki kimse anlam veremedi.
Belki aşık kalıp seneyede dersine girmeni istedi
Seneye gelmeyecek ki gelse asla yapmazdım okuldan temelli gidiyor
Hoca kendine umut bağlamamak için sana düşük puan verip kendinden soğutuyor daha çok gençsin cahilsin hocalara aşık olmamalısın
Ama o kadar kırmış ki.. kaldı ki o iyi not verse bana aşık o da diye umutlanmazdim. Medenice reddetti beni. Ben ona itiraf ettigimde gayet ılımandi. Olamayacağını söyledi. Ben de tamam dedim. Notta değilim gerçekten insanlıktayim. Hakkım yendi ve aşka inancım kayboldu. Öyle her önüne gelene aşık biri değilim, asla da olmadım.
İşte sana iyi davrandığı için aşık olmuşsun hâlbuki hoca kerkeze iyi davranıyor sadece sana karşı böyle değil sen ilgi beklemeşsin ilgi gösterdiği için ona aşık olmuşsun
Ailenle aran nasıl peki
İlgi bekledim ama asla ilgi gösterdiğini görmedim. Özel bir ilgi almadım ondan. Bunu bilerek itiraf ettim. Sadece şuna üzüldüm. O da basit biriymiş işte. Ben onu böyle bilmezdim. Ona aşık olma nedenim de gitti. Hayattan soğudum.
İşte ona aşık olma diye yapmış bunu
Sana iyi davranırsa ona daha çok bağlanırsın
Yaşlarınız kaç
Belki de
22 32
Aranızda çok yaş farkı var
Peki seni eve çağırsaydı ne yapardın
Bana bir şeyler hissetseydi bunların bir önemi kalmazdı. Demek yok öyle bir şey ki gayet notumu da kırdı... Zaten sevgilisi olduğunu söyledi. Artık bir önemi de yok zaten ama hayata olan mutlulugm her geçen gün azalıyor o da aldı bir şeyler benden.
Beni eve çağracak biri olsaydı ona aşık olmazdım.
Sevismek isteseydi gitmezmiydin evine
Ya öyle biri değil diyorum, olsaydı da gitmezdim tabiki.. bn duygulardan bahsediyorum sen ne diyon
İşte bazıları duygularını kullanıp seninle yatar kimseye duygu besleme karşılıksız kimseyi sevme kullanırlar seni
Zamanlamayı yanlış yapmışsın
Ama bir daha görüşme ihtimalinin düşüktü, emin ol başka zaman olacağını düşünsem asla nottan önce yapmazdım, son şanstı benim için.
Sıkma canını. ona sinir olman için yaptı belki de.
Oyle oldu zaten. Ama sinir olmaktan öte. Ben onu diğer insanlardan farklı gördüm. Aslında basit biriymiş o da. Gözümde o kadar küçüldü ki. Hayata olan umudum böylelerini gördükçe yavaş yavaş bitiyor.
Bak işte basit biriymiş , basit insanları dikkate alıp hayata karşı duruşunu bakışını değiştirme. Bunlar küçük mevzular. sen gelecek planları yap bölümünle işinle ilgili.
Sağolun görüşünüz için. Öyle biriymiş anladım, geç oldu ama elden bir şey gelmez.
Hoca işini biliyo. Yatarsan onla yükseltcek
Öyle biri değil ve seneye burada değil
Hakkımı yediniz de hocaua
Söyledim cevap yok mail attım
Kırılma ama cidden coooook malsin
Aşk bir bakıma mallık zaten, kabul edebilirim bunu..
Aşkım mallık aşık olması değil aşk evrenseldir etik değerler var tabi aciklamasi ve boyle vehim bir donemde saçma ben olsam mevzun olmayı ve bir birey olarak karışisina çıkacağım günü beklerim çünkü bu durum her hoca açısından etik değildir öğrenci ile gerek cevresel statü gerek konm itibariyle mevzun olunca ister istemez birey gibi görür bir yerde
Nefret ettiğini söyle notunu yükseltsin
Öyle mi oluyor o işler
Yes
Normal ama
sence neden normal? Aşık olunca not mu kırılır? Bu insanlık dışı benim için.
Söylemen normal degıl
Aşık oldum ve elimde değildi, içimde tutamazdim ve okuldan temelli ayrılacağını bildiğim icin söyledim. Yanlış olduğunu düşünmüyorum.
Himm
üzüldüm senin adına
Sağolun, elden bir şey gelmez
düzelir inşallah
İyi yapmis
Neden kardeşim ya? Duygularımı itiraf ettim orada adam mı öldürdüm? Niye bu kadar acımasızsiniz
Maaaaal