Arabizi bilen var mı aranızda? Çeviriye ihtiyacım var. Arabizi, günümüz arap gençlerinin kendilerince oluşturduğu bir dil. Latin alfabesi harfleri ve sayılar kullanılarak yazılır.
Örnek: KIMA DAM3A FOU9 KHAD. Anlamını bilmiyorum. Resmi dil olmadığı için çevirisi yok maalesef. Aşağıda yazanı çevirebilecek var mı?
KEN YA MAKENECH
NES Y3ICHO 3L HEMECH
DHA3 L7A9 W MABENECH
ELI 7KOM SRA9CH W HCHEMCH
ELI SAYEB 9ADRO MA DEMECH
EL KHCHAM 3ZIZI W MA HENECH
3ABO TH3IF W MATLEMECH
KI7 AB KORSI W MADEMECH
KIMA DAM3A FOU9 KHAD
BORGHOL W NA3NE3 YDOUR
Örnek: KIMA DAM3A FOU9 KHAD. Anlamını bilmiyorum. Resmi dil olmadığı için çevirisi yok maalesef. Aşağıda yazanı çevirebilecek var mı?
KEN YA MAKENECH
NES Y3ICHO 3L HEMECH
DHA3 L7A9 W MABENECH
ELI 7KOM SRA9CH W HCHEMCH
ELI SAYEB 9ADRO MA DEMECH
EL KHCHAM 3ZIZI W MA HENECH
3ABO TH3IF W MATLEMECH
KI7 AB KORSI W MADEMECH
KIMA DAM3A FOU9 KHAD
BORGHOL W NA3NE3 YDOUR
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Latin alfabesini kullanarak arada rakam kullanarak konuşabilirim
Adam mısırlımı çok ağır bir arapça
Tunuslu. Peki siz anlayabiliyor musunuz bu yazılanları
Normlde mesajlaşrm ama inan anlamadım pek ama yarın sorayım iş yerinde bir Arap vardı kadın daha iyi bilif
Çok iyi olur çok teşekkür ederim. Şarkı sözleri olduğunu düşünüyoryum ama emin değilim tabii ki..
Sanki gözyaşları gibi kelime göz akma vs
emoji olarak kırık kalp ve ağlayan emoji ile paylaşılmış bu sözler
Ya anlıyorum az çok birleştemyrm yarın net dönerim herhalde
Teşekkürler
Arapça bilmiyorum İngilizce Fransızca biliyorum
ben de ingilizce fransızca biliyorum :D ama yetmiyor şu an
Anladım Fransızcam zayıf ama İngilizcem iyide
Fransada yaşıyorum ama benimde ingilizcem daha iyi sjdfjdsjfjsjd
Hmm Fransa’yı severim orada akrabam çok benim ünv ikinci dil Fransızca tanışalım yardımcı olursun bana olmaz mı
Konuşması hoşuma gidiyor diye seçtim ama çok zormuş değiştirebilirsem İspanyolca yapacağım
İlginç
Evet gerçekten ilginç. Normal arapçada bilmiyorum zaten bu çok daha zor bence ama çevirecek birisi lazım.
Niye bu kadar takıldın buna? Erkek meselesimi?
Ben bir arkadaşımı bilmeden üzdüm sanırım yani şöyle oldu. Arap biriyle tanıştık Yeni yıl gecesi sonra bu benimle tekrar gröüşmek istediğini söyledi hoşlandığını ama ben istemedim yeni ilişkiden çıkmıştım neyse biz instagramdan takipleşiyoruz arada mesajlaşıyoruzda ve benimle konuşmayı seviyor yani. Dün ben ona mesaj attım sana bir şey sorabilir miyim? bir erkek fikrine ihtiyacım var diye o da dedi ki tabii ki sana yardım etmek için veya bir şeye ihtiyacın olursa her zaman buradayım
Ee sonra?
ben de anlattım olayı ''çinli biriyle tanışmıştım okulda derste. bir kere kahve içmeye çağırdı istwmiyordum bahane buldum sonra ders çalışacaktık ama kütüphane dolu ve kafeler gürültülü diye bana dedi ki istersen otel odası kiralayabilirim ben de yine bahane buldum şimdi yine yemeğe davet etti ama ben biraz korktum yani otel odası nedir? Neyse ben bunu bu araba sordum
mesajı gördü 6-7 dakika sonra ses kaydı attı ben de tam ses kaydını açacakken sildi neyse ben biraz daha bekledim baktım cevap yok neden ses kaydını sildin dedim buna da görüldü attı. İnstagramdan çıktı sonra girdi hikaye attı çıktı ama hiç yazmadı. Bugün sabah yazdım. Sana danışabileceğimi düşünmüştüm. Rahatsız ettiğim için özür dilerim. İstemezsen tekrar yazmam tekrar özür dilerim görüşürüz yazdım. Bunu görmedi ama instagrama girdi hikaye attı benim hikayelerime baktı. Bunlarda sanırım bir şarkı sözü hikayesinde paylaşmış. Ben de buradan bir şeyler anlarım belki diye düşündüm. Çünkü normalde benimle konuşmayı seviyordu zaten tanıştığımız gün hoşlandığını da söylemişti.
Otel odasını sorman çok saçma. Sana bunu teklif eden erkeğin niyetini anlamamış olman imkansız.
Bizde ayıp ama buralarda bilmiyorum avrpa özgürdür derler ya bizde. Ama ses kaydında ne söyledi acaba yani onu kıracak bir şey mi yaptım ben?
Ayıp veya değil nasıl gördüğün önemli değil. ama çinli senle yatmak istemiş işte bunu anlamayıp bide seni beğenen bir erkeğe bunu soruyorsan oha derim ben. Adamla dalga geçmişsin resmen
Ya ama bir insan birinden tanıdıktan bir kaç saat sonra nasıl hoşlanır yani bana inandırıcı gelmedi ki bunu geçtim ben gerçekten insanlara kötü anlam yüklemek istemem ben de çinlinin iy şeyler düşünmediğini düşündüm ama yine de %100 kötü düşünmek istemedim
Düşüncesi iyi kötü o seninde ahlaki değerlerine bağlı bişey diyemem. Ama bunu başka bir erkeğe sorman en basitinden seni biraz saf göstermiş. Veya seni hafifde görmüş olabilir arap?
Hoşlanabilir neden olmasın. Sen arabı seviyormusun
hmm anladım teşekkür ederim
Yani gözleri çok güzel bakıyor parlıyor. Gülüşü de güzel insanı gülümsetiyor. Yani bir yanım Arap birine bir şey hissetmemelisin diyor çünkü çevrem ailem dahil arapları sevmez ama bir yanım tatlı biri keşke şans verebilseydim diyor. Bilmiyorum yani sizce seviyor muyum? Sizinle konuştuktan sonra instagramda yakın arkadaşlara ekledim onu sadece o var. Hikayelerime bakıyor sonuçta elbet görecek. Oradan özür diledim seni kırmak istemiyorum benim için önemlisin
Eğer yanlış bir şey söylediysem lütfen söyle vs. Yazdım ve yeni yıl gecesi bana aldığı gülün fotoğrafını koydum (anı olarak kitabın arasında saklıyordum) inşallah konuşur benimle... Daha önce böyle bir şey yapmamıştım başkası için
Ohooo siz baya baya flört ediyorsunuz