Demekki haklılıyım halılığım tarafımdan test edilmiştir ve bir gerçektir.:)) Ama vahşide olsanız zayıf yönleriniz bir o kadarda fazla. Aslan kadını tek ve yektir :))
Gel kabul ettt ihtişam lüks hayat hükmetme hediyeler bunlar aslan kadında olan şeylerdir. Vahşilik üst safhadadır. Severse sonuna kadar sevmezse ölünceye kadar süründürür :)))
Aynen bu konuda haklısın. Candır canandır bitirir insanı çok triplidir ama yatakta hükümdardır. Karşısında akrep varsa işte o zaman bir başka lezzetlidir ki tadından yenmez.:)) Lakin dönem dönem anlaşmazlık olur onuda akrep burcu sayesinde atlatır.
Akreple boğa karşıt burçlar zaten biraz zıt düşülen konular olabilir. Tripliyiz inatçıyız gururluyuz ♉️ Zor insanlarız genel olarak. Akrep erkekleriyle fazla anlaşamam.
İşte burada yanılıyorsunuz. Zıt burçların geneli iyi anlaşamadığı halde birbirlerine sadık kalmışlardır. Anlaşmak boğanın ve akrepin doğasına ters olsada kariyer hayatı zirvede olanların arkasında boğa veya akrep hep varr olmuştur. Zıtın zıt anlamlısı da eş olduğuna göre doğalarına ters değildir lakin kendileri araya set çekerler.
İnatçılığın ön plana çıktığından kaynaklı. Aslında oğlak kadını inatçıdır falan ama yinede zaafları vardır. Zaaflarından bir tanesi kıskanmaktır paylaşımı sevmez.
Aslında pek sayılmaz yaşadıklarım yaşayacaklarıma yön verir. Pek inanmam ama her ne hikmetse tespitlerim de hep haklı çıktım. Lakin güçlü bir kişiliğe sahipsiniz hatta enerjik sizi yeterki dolu dolu seven birisi olsun sizde severseniz işte o zaman tadından yenmiyor. Romantizme çok fazla önem verirsiniz ama romantizmden anlamazsınız.:)))
Neden şuna bak dedin yalan değil. Ben bir gerçeğim yaşayanlar bilir :))) Yaşayıp görebilirsin kendime güvenim sonsuzdur. Ama sen benim kadar cüretkar davranamazsın.
Öyle olsun diyorsun yani işte tamda burada kendinden emin , güçlü ve sarsılmaz bir kişiliğe sahip oluşundan etkilersiniz bizleri mesela ben etkilendim pozitif enerji iyonlarını hissede biliyorum:))
😂😀😀Lâkin heyacanı yüksek ve ihtiraslı birini arıyorsan işte ben buradayım.:)) Akrep erkeği ile oğlak kadını arasındaki aşk ihtiras konusunda en üst seviyededir. İki burçta Çok ateşlidirler. Yakıp kavururlar kül ederler. Akrepten uzak durmak istersin lakin yapamazsın çünkü öyle yüksek çekim gücümüz vardır ki gidecek vakit bulamazsın.:)))
En İyi Cevaplar