Sevgilinizin eski sevgilisine nude attığını ogrenseniz ilişkinizi bitirir misiniz?
Kesinlikle evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba,
Bu sorunun cevabını Hayır dedim Çünkü soruda bir eksiklik var öncelikle onu belirteyim, eğer hayatıma birisi girmişse yani beni seven sevgilim olmuş ve benimle evlilik yolunda devam ediyorsa, geçmişinde bu insanın neler yaptığı benim umurumda olmaz burada önemli olan geçmişteki yaşadığı şeyleri benim hayatında ve benim ailemin yanında iken gün ortasını çıkmaması gerekir, onu bakarsınız bugün geçmişinde sevgilisi olmayan ya da hayatına birisi girmemiş erkek ve kadın yoktur, bu devirde kesinlikle bulamazsınız bakirelik derseniz Günay cinsel ilişkiye girmek bakirelik anlamına gelmez cinsel ilişkiye girmeden ne insanlar ilişki yaşayabilir. Burada nice kızlar giriyoruz fotoğraflarını paylaşan, aynı zamanda buradaki bazı erkeklerde sanal cinsellik konuşan yani insanlar gençlik dönemlerinde birtakım hatalar için de bulunuyor. Ama benim için önemli olan benden sonraki hayatında böyle bir hatayı yapmaması ve benden önceki ilişkisindeki olan durumların mevcut ilişki durumumuz etkilememesi gerekiyor.
Aksi takdirde benim ile birlikte olduğu dönemde böyle bir şey yaparsa ve geçmiştik yaşadıkları durmadan ilişkimizde evlilikte ve benim aile hayatımda durmadan önüme çıkarsa bu ilişki devam edemez.
Yoksa gerçekçi olalım kimse annesinden doğduğu gibi bir adamla gidip ya da bir kadınla gidip evlenmiyor herkes bir şeyler yaşayarak Bu hayatta bir geçmişe sahip oluyor zaten araştıracak olursanız kusursuz eş arayan eşsiz kalır.
Benden önce yaptıklarından dolayı suçlamak mantıksız olur. Ama fotoğraf atmak, birlikte olmaktan daha kötü sonuçlar doğurabilir. Eğer eski sevgilisi düzgün bir insansa sıkıntı olmaz. Bu fotoları kötü amaçlı kullanabilir. Tek sıkıntı bu olabilir. Eğer eski sevgilisi ile paylaştığını benimle paylaşmıyorsa, o zaman sorgulayabilirim. Ya da bunu benden saklamış da ve ben başkasından öğrenirsem, o zaman da sıkıntı olur.
Cevap
31Cevap
Erkek arkadaşım eski sevgilisini fotoğraf gönderiyor ilk önce neden diye sorarım
Uy uşaklar koşun Trabzon Araklı uşakları koşun.
Biz Trabzon Araklı uşağıyız bize ters böyle şeyler.
Eskiye mazi geleceğe gazi bizim kitabımızda yazmaz böyle şeyler ne olursa olsun kabul edilemez bizim uzattığımız eli tutup da yola çıkıyorsa sevdiğimiz kadın her şeyle bize bağlı sadakat güven bu gibi şeyleri eksik etmemeli.
Biz Karadeniz uşaklarına ters.
Hiçbir şekilde kabul edilemez etmeyiz o kadar.
Sen delikanlı ol arkana bakmadan güle güle de.
Eger benden önceyse olabilir karisamam yasanan hersey eskide kaldi sonucta ama eger benimle birlikteyken attiysa hic düsünmeden ayrilirim hatta evil olsam bile bosanirim
@Noyan0721 bu seni ilgilendirmez
@Noyan0721 tanimadigin birine böyle birseyi sordugun icin olabilir mi
@Noyan0721 Neyseeee. Bu arada evet hayatimda biri var hatta evliyim 👋
Bu kadar basit biri olmamalısınız
@Noyan0721 yok amca
Aynen
@Kaderinsn değişkenlik gösterebilir
@Kaderinsn çocuk yok ya siz
eğer benimle birlikteyken atmışsa tabii ki biter aklı zaten bende değilmiş ki bana atacağına ona atmış mal herif biz ne duruyoruz burada
benden önceyse zaten önceymiş yani.. ha geçmişte ona atıp şimdi bana atmıyorsa da bi sorarız sen hayırdır diye fjskslsl
nude olaylarını saçma buluyorum fakat sonuçta o dönemki sevgilisi olmuş oluyor kendi aralarında bir muabbetmiş ve bitmiş gitmiş... geçmişine pek takılmam
bitirmem eski sevgilisiymiş benden önceymiş banane , ama sevgilisi olmayan herhangi bi kadına attığını öğrensem bitiririm bu ondan tiksinmeme neden olur..
Nude ne gurban? Hanı şu nodul mu ne var çakma makarna, o mu yoksa. Sevgilisinin neresine attırmış onu?
😂😂😂
eski sevgilisi yok ama olup böyle yapsaydı onu mezara gömerdim
Bi sevgili için deymz
öyle bi değer ki xd
Benimle birlikte olmadan önce attıysa beni ilgilendirmez o zaten ama benimle birlikte iken yapıyorsa valla ağzına bile biber sürerim ikisininde
Benimle beraberken mi atmis? Oyleyse gebertirim. Ama benden once attiysa kendi m@lligi derim ama uzatmam.
Şimdi soruda biraz mantık hatası var. Benle birlikteyken mi nude atmış, Benden önce attıysa benim nasıl haberim olmuş. Bunlar hep merak edilen noktalar.
Erkeklerin %71i kendi sevgilinizden de nude istemeyin ulan o zaman. Totoşlar sizi.
gecmiste olan gecmiste kalir önemli olan beniml iken yaptiklari
Benimleyken yapıyorsa aldatmaya girer zaten, biter.
Benden önce yaptıysa sorun olmaz.
Eski eskide kalmıştır insan hata yapar.
Mesele seninle iken sadakatlimi.
Benden önce be yaptığı değil benimle beraberken ne yaptığı önemlidir
@Melih1998 o zaman aramızda saygı ve güven kalmamış demektir ve o ilişki orada sona erer
evet böyle bir şey kabul edilemez yaşadın mı veya bu durumu gerçekten yaşayan var mı merak ettim
tamam da knka ne zaman atmış awk bunu belirtseydin keşke sana zahmet ya
Eskimiş gitmiş napalım insanı insan yapan şey hataları değil midir
ya bu nasıl soru senden önce mi atto yoksa senle beraberken senden gizli ona mı attı
Ozaman hayatında ben yoktum ve geçmişte kaldı gayet normal karşılardım
@Kaderinsn evet
QPSPSKWNSNSKWLDOIEJEBWHAIPQPQPQKSIWKQJBSJSJAMAKSLQP
Nasıl öğrendiğim önemli ondan duyarsam no ama başkası derse evet
O sevgilim değildir zaten o tarz biriyle olmam imkansız ben sevgilisiyim bana atsin pzo
Bu nasıl soru sevgilim. Ben varken niye başkasına nude atar.. Eger atarsa artık eski sevgilim olur
Yoh biz şeref*siz seviyok biliyünnü?
Kesinlikle hayır affetmem!
Bitiririm*
Böyle bir şey için beklemek bile hata olur gururumuza yazık
Benden önce yaptıysa bitirmek abes. İnsanlar degişe bilir.
Evet bitiririm. Böyle bir şey yapıyorsa benimle işi ne gitsin eski sevgilisiyle hayat kursun.
oldu bende atayım oldu olacak
Seninleyken attıysa bitir, senden önceyse boş ver
Bana ters şeyler bunlar
bence çok da önemli değil
Hayır. Hepimizin bir geçmişi var.
Nasıl öğrendime de baglı
Sert bir şekilde uyarırım gözüm üstündeolur artık
Bitirmem herkes hata yapar
Benimleyken mi benden önce mi
Senleyken
Hayır, eskiden yapmış sonuçta. Önemli olan şimdiki
O bitmistir bosuna eski sevgili denilmiyorrr
Gecmisi kurcalamamak en iyisi
Benden önce mi benden sonra mı?
Evet biterdi
Çok büyük etkisi olur
Nude ile kaldıysa öpün de başınıza koyun..
Evet bitiririm
Sebep ne olursa olsun biter
Yanı yanlış bışey
düşünmek dahi sinirlendiriyor🙂
Yok bitirmem.
Kan çıkar
evet bence.0
Zor soru
Nude diyorsunuz 18 resim yani asla affedilemez !!!
Sanal seks yapan insanda ne biliyim yani
G. a. v. a. t degilsen bitirirsin
Evet
Kesinlikle bitiririm
Hiç düşünmem
Biter
Direkt bitiririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?