Bu sorunun cevabını Hayır dedim Çünkü soruda bir eksiklik var öncelikle onu belirteyim, eğer hayatıma birisi girmişse yani beni seven sevgilim olmuş ve benimle evlilik yolunda devam ediyorsa, geçmişinde bu insanın neler yaptığı benim umurumda olmaz burada önemli olan geçmişteki yaşadığı şeyleri benim hayatında ve benim ailemin yanında iken gün ortasını çıkmaması gerekir, onu bakarsınız bugün geçmişinde sevgilisi olmayan ya da hayatına birisi girmemiş erkek ve kadın yoktur, bu devirde kesinlikle bulamazsınız bakirelik derseniz Günay cinsel ilişkiye girmek bakirelik anlamına gelmez cinsel ilişkiye girmeden ne insanlar ilişki yaşayabilir. Burada nice kızlar giriyoruz fotoğraflarını paylaşan, aynı zamanda buradaki bazı erkeklerde sanal cinsellik konuşan yani insanlar gençlik dönemlerinde birtakım hatalar için de bulunuyor. Ama benim için önemli olan benden sonraki hayatında böyle bir hatayı yapmaması ve benden önceki ilişkisindeki olan durumların mevcut ilişki durumumuz etkilememesi gerekiyor.
Aksi takdirde benim ile birlikte olduğu dönemde böyle bir şey yaparsa ve geçmiştik yaşadıkları durmadan ilişkimizde evlilikte ve benim aile hayatımda durmadan önüme çıkarsa bu ilişki devam edemez.
Yoksa gerçekçi olalım kimse annesinden doğduğu gibi bir adamla gidip ya da bir kadınla gidip evlenmiyor herkes bir şeyler yaşayarak Bu hayatta bir geçmişe sahip oluyor zaten araştıracak olursanız kusursuz eş arayan eşsiz kalır.
Rakine | Aşk İlişkileri konusunda 530 görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
Benden önce yaptıklarından dolayı suçlamak mantıksız olur. Ama fotoğraf atmak, birlikte olmaktan daha kötü sonuçlar doğurabilir. Eğer eski sevgilisi düzgün bir insansa sıkıntı olmaz. Bu fotoları kötü amaçlı kullanabilir. Tek sıkıntı bu olabilir. Eğer eski sevgilisi ile paylaştığını benimle paylaşmıyorsa, o zaman sorgulayabilirim. Ya da bunu benden saklamış da ve ben başkasından öğrenirsem, o zaman da sıkıntı olur.
Redamancy-4 | Aşk İlişkileri konusunda 15b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Erkek arkadaşım eski sevgilisini fotoğraf gönderiyor ilk önce neden diye sorarım
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
emre00 | Aşk İlişkileri konusunda 44,6b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Evet biterdi
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Beyefendi61 | Aşk İlişkileri konusunda 728 görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
Uy uşaklar koşun Trabzon Araklı uşakları koşun. Biz Trabzon Araklı uşağıyız bize ters böyle şeyler. Eskiye mazi geleceğe gazi bizim kitabımızda yazmaz böyle şeyler ne olursa olsun kabul edilemez bizim uzattığımız eli tutup da yola çıkıyorsa sevdiğimiz kadın her şeyle bize bağlı sadakat güven bu gibi şeyleri eksik etmemeli. Biz Karadeniz uşaklarına ters. Hiçbir şekilde kabul edilemez etmeyiz o kadar.
nude olaylarını saçma buluyorum fakat sonuçta o dönemki sevgilisi olmuş oluyor kendi aralarında bir muabbetmiş ve bitmiş gitmiş... geçmişine pek takılmam
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
merakettimmişte | Aşk İlişkileri konusunda 12,9b görüş paylaştı.
Master
4 ay
bitirmem eski sevgilisiymiş benden önceymiş banane , ama sevgilisi olmayan herhangi bi kadına attığını öğrensem bitiririm bu ondan tiksinmeme neden olur..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yâvheheeya | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
Benimle beraberken mi atmis? Oyleyse gebertirim. Ama benden once attiysa kendi m@lligi derim ama uzatmam.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
severimsormayi | Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
evet böyle bir şey kabul edilemez yaşadın mı veya bu durumu gerçekten yaşayan var mı merak ettim
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
priashairp | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
tamam da knka ne zaman atmış awk bunu belirtseydin keşke sana zahmet ya
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
babysharkSmom | Aşk İlişkileri konusunda 372 görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
Eskimiş gitmiş napalım insanı insan yapan şey hataları değil midir
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
AloneAngel_A_ | Aşk İlişkileri konusunda 243 görüş paylaştı.
Xper 7
4 ay
Eger benden önceyse olabilir karisamam yasanan hersey eskide kaldi sonucta ama eger benimle birlikteyken attiysa hic düsünmeden ayrilirim hatta evil olsam bile bosanirim
Şimdi soruda biraz mantık hatası var. Benle birlikteyken mi nude atmış, Benden önce attıysa benim nasıl haberim olmuş. Bunlar hep merak edilen noktalar.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş