Kayınvalide kafadan ameliyat oldu üç ay oluyor olduğu günden beri oğullarına ağlıyor zaten yardım ediyoruz sürekli yemek yapıyorum yolluyorum vs vs küçük çocuğum var birde Şu an eli ayağı tutuyor sürekli kendi işini yaptirmaya çalışıyor dün bize geldi oğlunu aramış kalbim sıkısiyor dems o kadar baktm ettm oturuyo ztn anca gelmiş bana diyo pazar bize gidelim evleri süpür anne dedm bende bunaldım hep evdeym pazar dışarı çıkıyoruz yarın gidelim ama kocan öyle demedi diyor deli oldum eşimi aradm eşim ben öyle bir şey demedim dedi neyse ertesi gün kalktık evine gittik temizledim herşeyi yaptım sussun diye yerden çöp alıp bana getiriyor çöpün yanından geçiyor atmıyor al dedi bana bu ne anne dedm çöpe at diyo sen atsaydin ya geçerken dedm inadına yapıyor içeride çay iciyoruz sonra ben içeri girince çayı bilerek masaya döktü biraz daha yeni oturdum nefes alcam dedim ki bana diyo bak döküldu sil ya sabır çektim bütün gün sonra eşimle arabaya bindik bir bağırdım patladım eşime dedim bir daha bitti gitmem annemin kafası gıdık diyor gidikse sen çek yeter ya dedim ben gitmem evine gelirse de evde olduğun gün çağır kendin otur sürekli tıp tip bana bakıyor laf sokuyor inanın sinirlerim o kadar yıprandı ki eve geldim hüngür hüngür ağladım bana annem yapmıyor bu muameleyi... Birde ben içeri geldim oğlunun kucağına yatıyor koskoca kadın bana çay getir çay götür inanın az kala çığlık atmamak icin kendimi zor tuttum sonra eşime patladım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kadının kadına yaptığı işkenceyi hiç bi yerde görmedim
Çok doğru yazmışsınz maalesef ki böyle 🤦
Benim annem daha fena. Sen yine bi tık iyisine denk gelmişin. Erkek anneleri evlatlarını başka kadınla prylaşamıyor. Kıskançlıktan yapıyo ne yapıyosa.
Ya bu ne saçmalık ama kendileri evlensin o zaman tövbe estağfurullah insan çocuğunun mutluluğu ile mutlu olur kusura bakmayın ama biz ona hasta anneler diyoruz
E öyleler. Estağfirullah tabiki haklısın. Ruh hastası bunlar. Herkes anne baba olamıyor maalesef. Benim annem benim mutlu olduğum ne varsa engeller mesela. Bi yolunu bulur, elinden geleni yapar, adeta savaş açar yine engeller. Sen evlenebilmişin yine. Ben annem ölmeden mümkün değil evlenemem. Beterin beteri var yani. Ha çözümü şu;
Eşinle konuşup bunu idrak etmesini sağlaman lazım. Yok sayacaksınız mümkünse yalnız bırakın. Siz elinizi verdikçe kolunuzu ister. Sonu sınırı yok hemde. Normal değiller, siz de ona göre gardınızı almalısınız yoksa ilişkinize de psikolojinize de çok zarar verir
Ya vallahi çok üzüldüm senin adına Allah yardımcın olsun :(((
Çözümü annenle görusmemen bu seferde adını hayirsiza çıkarırlar Allah yardımcın olsun
Valla neye çıkarsa çıksın inan umurumda değil artık. Benim kendime ait hayatımı kurtarmam lazımdı. Gerekeni yapıyorum.
Ameliyat oldu diye açıyor annesine çok saf arayıp ağlıyor sürekli kadın çakal sinsi ama beni üzecek olurlarsa daha fazla ben yapacağımi biliyorum bende insanım benim de canım tatlı analı danali gitsinler defolsunlar
İyi yapiyorsun keşke eşimde akıllı olsa biraz
Erkekler anneleri diye konduramıyor. Yani farkedemiyorlar gerçekte olan şeyleri. Naz yaparlar anlarım, kapris yaparlar anlarım. Onların yaptığı farklı bişey
Nedir bu gelin ve damatların kayınvalidelerden çektikleri..
İnanın ki bıktım benim annem babam böyle değiller eşim gelir hepsi oğlum ne istersin oğlum aç mısın bir de benim gördüğüm muameleye bak kültürlerimz acayip farklı
Birçok arkadaşım aynı durumdan muzdarip ve maalesef çoğu evlilikler bu kayınvalidelerin yüzünden bitiyor. Herşeye karışıyorlar, müdahale ediyorlar, gaza getiriyorlar, yani olgun davranması gereken yerde, en çocukça davrananlar bunlar. Sanki bi onların evladı var, evlendirdikleri kişi başkasının evladı değil onu leylekler getirdi. Te Allam..
Ya sanki öyle davranıyor ki sabah kalktım eşim zor uyanır kalk hadi ekmek felan al dedim bırak uyusun çocuk napcaksin çocuğu diyor dedim kalksın koskoca adam sonuçta ben kalkıyorum iş güç yapıyorum oğluna kiyamiyor ben Firavun'un kızıyım sanki bu saatten sonra defolsun gitsin arayıp artık bir şey derse karar verdim onu bir benzeticem eşim de anne anne derse onu da benzeticem alayına gidicem artık yeter
Eşinin devreye girmesi ve annesiyle senin arana bir set çekmesi gerekiyor acilen.
Mal eşim mal annesine acısın daha o çekmezse ben yakında ona bir rest cekicem
Sen yine de sakin ol. Eşinle bu konuyu konuş, ama hır gür ederek değil. Orta yolu bulmaya çalışarak. Suçlayarak değil, anlayarak
Anlayamıyorum eşime benim annem laf dese afedersin kıçı tavana vurur ben neden sabırlı olayım ki kendsii iki dakika çekmez
İyi sabrediyorsun kadın bildiğimiz kaynana ya 😂
Sana yemin ediyorum sırlar dünyasında ki kaynanalar halt etmiş 🤦😄
Ne olcak peki? hep sen de mi kalacak?
Hayır bu bir gün kalmış hali Allah korusun dedim daha kendin evde olduğun gün çağır beni muhatap etme artık benden uzak olsun valla bende normal değilm bende sinirliyim korkuyorum patlarim bu kadına iyi bir dalarım diye ellerim titriyor sinirden
sakin ol şampiyon :) ama iyi bir kadın değil anlattıklarından ben bunu anladım. böyle biriyle yaşanmaz
Ya şeytan ya inan hala ellerim titriyor odaya giriyorum çıkıyorum sürekli gözünü dikip bana bakıyor yanlizca bana derdi ne ruh hastasının anlamadim
tipik kaynana işte ama hiç doğru değil yaptıkları. Çok özür dilerim ama seni hizmetçisi gibi kullanmaya çalışıyor
Öyle yapıyor biliyorum Allah onu ıslah etsin hizmetçi istiyorsa kendi gibi alsın tövbe günaha sokacak
Şu an evde mi?
Yok ben eve geldim ama yarım saat önce arabada ufak bir sınır krizi geçirdim az bile yaptım yemin ediyorum nerden buldum günaha girmeyim diyorum ama bu kadar aşırı farklı olur iki insanın anası babası kültürü bu kadar
aynı evi paylaşmaktan kaçın. evliliğine zarar verebilecek potansiyel var o kadında. Yani eşinle bu durumu önceden konuş. kesinlikle aynı evde kalmam falan de ama güzelce anlat adamın kafasını şişirme :) kırmadan annesine saygısızlık etmeden anlat bu durumu
Yok zaten onu biliyor da ne saygısızlığı kuzum ya kadın bana insan muamelesi yapmıyor saygıyı haketmiyor artık kiracam valla kıracam benden çıktı artık bu kadın abarttı oğlunun kucağına yatıp bana bakmak ne ya ayyy yolarim bunu ben
oha ya :) oğlunun kucağına yatıp sana mı bakıyor :) normal değil bu kadın
Deli diyorum işte inanmiyorlar sürekli ben bunaldım kalbim sıkıştı ayyy ölüyorm diyip bunları peşinde gezdiriyor ben de bunaliyorum ölüyorum geberiyorum ama kimse peşimde gezmiyor oh ne güzel ya
kaynana ilgi istiyor belli ki ama Senle ilgilenmiyor mu eşin?
O ilgi değil insanlar etrafında dönsün istiyor eşim beni seviyor bunu biliyor o kıskanıyor bildiğin onu kocası hiç gezdirmemis biz gezicez deyince zoruna gidiyor
hımmm. Kıkanıyor sizi. Sakın o kadınla aynı evde yaşama inan iyi şeyler olmaz
Boşar bizi eşime de dedim zaten hmm biliyorum diyor anca onun yüzünden ama çok yüz veriyor
anne ama o. onu da anla
Hasta bir anne ama benim annem cidden eşime böyle muamele yapsa ben derim gitme daha anneme diye mesafe koyarım
Çok sinirlenmişsin sen ya. Saygını koru ama sonunda kötü olan sen olursun
Öyle valla artık ne yapayım olursam da olayım bu evlilikten de çok sıkıldım artık kafam götürmüyor bilmiyorum cidden iyi değilim
Neden öyle düşünüyorsun? monoton mu geçiyor evliliğin
Ya zaten adam ağır yani monoton adam da bir ekşın yok hadi ona eyvallah bir de üstüne annesi kendiside ayrı kibar da değil ne bileyim ya
senin kafanı dağıtman gerekiyor. yaşadığın şeyler seni biraz sıkmış
Sıkıldım şu evliliğin tatili yok mu bir kafa dinlesem artık Boşanmayı düşünür oldum
Bence özelden yaz bana oradan konuşalım baya özel konulara girdik 😂
Attm blak ben shdhdh
Eşinle konuş annesiyle konuşsun
Sen desene arayınca gelemem de diyor sümsük kendisi nerde
Görücü usulü mü evlendiniz siz
Hayır görücü usulü olsa keşke en azından direk kaynanayi görür tanırdim mantık devreye girerdi
Severek evlenmişsin ama eşin odun çıkmış onu tanımadan evlenmişsin
Siz ne kadar sevgili kaldınız
1 sene🤦
Cok erken evlenmişsin işte bir iki sene daha bekleyecektin kocanin ne bokkk olduğunu anlayacaktın kocan tam bir öküz
Anlayamadım maalesef işte
Peki bisey sormak istiyorum sana
Olur
Burdn olmz ama istk at ordn sorcam
olur mu
Kadın sıyırmış iyice
Valla boğazına yapiscaktim biraz daha dursam
Ama bence ameliyattan öncede ayarı bozuktur
Ya hep aynıydı işte diyorum eşime numara yapıyor planlı yapıyor kafası yerinde
Tabi canım adını deliye çıkartıp saçmalıklar yapıyo
Bende deliyim bu saatten sonra gelsin valla vericem agzinin payını
Sana bir şey söyleyeyim senin ki de bu konuda sana yardımcı olmaz ama sen birgün onu evde tek yakala ve harbi sıkıştır bunu
Yapicam en son tövbe
Eşin ne diyo bu işe anlamıyordur eminim
Sen onu takma bana da yapiyo diyor he dedim sana da yapıyor oğlum oğlum geziyor senin zoruna gitmez hem benim gider ben çekemem zorunda da değilim kendin çek dedim sonra zaten çekmek zorunda değilsinnn diyo sesini kısarak ama annesine hiç anne niye böyle yaptın demez sümsük
Sümsük bir karakterse zor işin, sana ayrı ona ayrı davranır
Öyle en son onada dalicam koca demicem
Canım sen bu zamana kadar dalamamışın yoksa senden it gibi korkardı
Valla boşayacam olmadı artık boşanmak istiyorum dicem bıktım yeter da
Sen dolusun baya
Biriktirip parlayan bir tipim maalesef
En tehlikelisi bu ama
Sana da yazık
maalesef parlamama az kaldı en son parladigimda pek iyi şeyler olmamıştı 🤦
Neyaptın ki
Çok iyi yapmışsın
Kız inanır mısın ne iyi niyetlerle gittim yine de hayır için dedim bende yaşlanırm dedim kadın beni sinir küpu yaptı yolladı valla yaranilmaz iyilik yaramaz değişik bir insan
Görüşmeyi kes
Kesicem zaten kayınpederime üzülüyorum o kadar iyi adam ki mahcup
Genelde öyle oluyu iyi kayınpeder cadaloz kaynana
Öyle iste 🤦😄