Bu ne biçim kaynana amacı ne bunun ya?

Kayınvalide kafadan ameliyat oldu üç ay oluyor olduğu günden beri oğullarına ağlıyor zaten yardım ediyoruz sürekli yemek yapıyorum yolluyorum vs vs küçük çocuğum var birde Şu an eli ayağı tutuyor sürekli kendi işini yaptirmaya çalışıyor dün bize geldi oğlunu aramış kalbim sıkısiyor dems o kadar baktm ettm oturuyo ztn anca gelmiş bana diyo pazar bize gidelim evleri süpür anne dedm bende bunaldım hep evdeym pazar dışarı çıkıyoruz yarın gidelim ama kocan öyle demedi diyor deli oldum eşimi aradm eşim ben öyle bir şey demedim dedi neyse ertesi gün kalktık evine gittik temizledim herşeyi yaptım sussun diye yerden çöp alıp bana getiriyor çöpün yanından geçiyor atmıyor al dedi bana bu ne anne dedm çöpe at diyo sen atsaydin ya geçerken dedm inadına yapıyor içeride çay iciyoruz sonra ben içeri girince çayı bilerek masaya döktü biraz daha yeni oturdum nefes alcam dedim ki bana diyo bak döküldu sil ya sabır çektim bütün gün sonra eşimle arabaya bindik bir bağırdım patladım eşime dedim bir daha bitti gitmem annemin kafası gıdık diyor gidikse sen çek yeter ya dedim ben gitmem evine gelirse de evde olduğun gün çağır kendin otur sürekli tıp tip bana bakıyor laf sokuyor inanın sinirlerim o kadar yıprandı ki eve geldim hüngür hüngür ağladım bana annem yapmıyor bu muameleyi... Birde ben içeri geldim oğlunun kucağına yatıyor koskoca kadın bana çay getir çay götür inanın az kala çığlık atmamak icin kendimi zor tuttum sonra eşime patladım
Bu ne biçim kaynana amacı ne bunun ya?