50 yaşında iki çocuk annesi bir kadın neden kendini teşhir etmek ister. Ayrıca kızlarını da kendi gibi yetiştiriyor erkeklerin oyuncagı olma yönünde
50 yaşında iki çocuk annesi bir kadın neden kendini teşhir etmek ister. Ayrıca kızlarını da kendi gibi yetiştiriyor erkeklerin oyuncagı olma yönünde
Sana ne? Kadın nasıl istiyorsa öyle yaşıyor, 50 yaşına geldi diye kendini salacak değil. Çocukları gelmiş kaç yaşına onlardan utanacağı, çekineceği bir durum yok. Açık giyinerek, böyle fotoğraf paylaşarak kendini teşhir etmiş ya da erkeklerin oyuncağı olunmuyor. Kadının düşmanı yine kadındır dedikleri ne kadarda doğru.
Çok cahilce düşünce yapın var, bu yaştan sonra bu yapılır mı? Ayıp değil mi? Edep yahu falan filan. İnsanların yaşam tarzına artık karışmasanız. Kadın demek ki kendine bakmayı güzel ve seksi görünmeyi seviyor. Kızları da seviyor demek ki sanane ki?
Hayatını istediği gibi yaşar, kızlarını da istediği gibi yetiştirir. Bize ne? Bizi ne ilgilendirir? Çekemediğiniz, kıskandığınız her kadına nefret kusmak zorunda mısınız?
Cevap
12Cevap
cidden saçmalık kadın böyle giyinmek istediği için böyle giyiniyor böyle makyaj yaptığı için böyle makyaj yapıyor böyle fotolar paylaştığı için böyle fotolar atıyor kendini birilerine bilmem ne yapmak için değil kızlarının da kararlarına saygı duyuyor ve özgür ruhlu bir anne olarak özgür ruhlu kızlar yetistiriyor
yazık gerçekten, kadın kadının kurdu diye boşuna dememisler, biraz da yurt olmayı basarsaniz keske
Sonuç olarak ölünce benim günahlarımı alacak değil bırakın la isteyen istediğini yapsın otur izle ben öyle yapıyorum sırf o hayatı yaşıyor diye oturup kudurmuyorum yani sen kendi hayatına odaklanmadığın sürece mutlaka senin 10 katı iyi hayatlara sahip olacak olanlar olacaktır
Sacin acik o zaman bu da teshir ne cok seviyosunuz herkesin hayatina muhalefet olup bos konusmayi. Kadin 50 yasinda 20 gibi gorunuyo ne kadar saglikli ve kendine bakiyo diye ornek alacaginiza kiskanclik pesindesiniz
Senden diri ve iyi diye kıskanmana gerek yokki. Ayrıca sanane?
Eee ne bekliyordun bu dökmüş kızları da topluyor Allah hepimizi doğru yoldan ayırmasın
Bu yolun yolcusu mu diyim nediyim bilemedim. Yazık yani
Diri olsa bike gidip. Cem yılmaz la sevgili oldu sonra aldatıldı
yikilmadim ayaktayim. haberinz olsin. buralardayim diyor
Kadın istediği hayatı özgürce yaşıyor niye oyuncak oluyor burada
Kadınları güzel sözler kamçılıyor biraz o da bu yüzden yapıyordur belki
ya sanane be yrk delisi kadin istediğini yapar varoş
İlgi seviyor demek ki
Herkesin kendi seçimi
Demekki kendini genç sanıyor
Ünlülerin reklam çabası
Bu kadını evire çevire
Eh bize ne bundan