Yani o kıza karşı ne hissederler, davranışları nasıl olur? O kızla ilgili ne düşünürler, akşamları başını yastığa koydukları zaman hayal falan kurarlar mı onunla ilgili?
Cevabın nedir?
Ben mesela sevgilimi gece gündüz dusunuyorum. Ona deli gibi asigim, deli gibi seviyorum. Aksam yatmadan önce en son aklima gelen o oluyor. Genelde beraber yatariz mesajla iyi geceler demeden ayrilmayiz. Bazen uyuyamam, beraber gecirdigimiz anilar gelir aklima, tatli gülüsü, bakislari, elleri, konusmasi, dokunusu falan gelir aklima kendi kendime gulurum konusurum. Ama ben gercekten kalpten seviyorum, belki baska erkeklere göre abartiyor olacagim, ama bir keresinde 2 ay ayri kalmistik, özlemden agladigim gecelerde oldu cok.
78 Yorumla- +1 yıl
Burcunuznedir balık yengeç? :)
Soran+1 yılkoç :)
Soran+1 yılböyle var mı derken?
- +1 yıl
Anladım.
Yükseleniniz nedir:)
Soran+1 yılyükselenim yay :)
En İyi Cevaplar
Ne mutlu bak sana aşık olan biri var :) Hayal kurar, onu özler, her dakika göresi gelir, günlük bile tutar. Özel süslenir, güzel bakar. İçinde gram cinsellik barındırmaz. Daha ne sayıyım be :D
28 Yorumla
Soran+1 yılbunlar çok güzel duygular... benim hangi özelliğime aşık oldu bilmiyorum
Soran+1 yılevet genellikle gözlerini gözlerimden ve yüzümden çekmiyor, derin derin bakıyor, bazen beni güldürmeye çalışıyor, onu kızdırmak için gülmediğim zamanlar da surat asıyor :)
Soran+1 yılyani gerçek anlamda bana aşık mı olmuştur? ben de ilk kez böyle biriyle karşılaştım, onu farkedememiştim ilk zamanlar ama en sonunda farkına vardım, benim için öl deseler ölecek tipten kendisi
Soran+1 yılgüzel düşüncelerin için sağol
+1 yıltüm kızların onun için bir önemi yoktur sadece sevdiğini düşünür en güzeli o dur :)
04 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel kızlar, kadınlar geçse çevresinden dönüp onlara bakar mı?
- +1 yıl
adam gibi seviyosa senin en çirkin halin bile ona en güzel gelir kısaca
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılHissettirirler bir şekilde nasıl tarif etsem bilemedimki
01 Yorumla
Soran+1 yılaşık olduğunu saklayamazlar o zaman
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
47Cevap
+1 yılben kendimden anlatayım bir kızı 3 yıl sevdim o beni sevmedi tanımak bile istemedi nedense ben yatağa sanki onunla baş koydum falan hep hayaller kurardım sanki sevgiliymişiz gibi söyledim buna her yıl 1 kere ama belli ettim her defasında yani biliyordu kendini sevdiğimi bakıyordum uzaktan uzaktan benim bütçem gelirim belliydi ona verecek en büyük gücüm sevgimdi ama o nerede zengin züppe tarzı insanlar varsa hep onlarla takıldı hep yanımdan geçerlerdi kendimi kötü hissederdim hiç bir kız için ağlamadım ama onuniçin gerçekten ağlamıştım 1 keresinde sanırsam ilk defa aşık olmuştum ama o beni tanımayı bile reddetti :((
22 Yorumla
Soran+1 yılçok üzücü bir durum, inşallah Allah karşına senin değerini bilen, senin sevgine layık birini çıkarır
- +1 yıl
inşallah
Bir Kızın İlk Aşkı , Vazgeçilmezidir.
Bambaşka Duygularla Baglanır Ona.
Kimseye Güvenmedigi Kadar Güvenir.
Hesabı Kitabı yoktur Bu Sevginin ; Çıkarsızdır ,
Karşılıksızdır Sevgisi.
... ... Ne Zaman Beni Bırakacak ,
Ne Zaman Bu Aşk Bitecek demeden ,
Yaşadığı Duyudur.
Sen Onu Bırakıp Gitsende,
Başka Aşklara Yelken Açsanda,
O Seni Bırakıp Gitmez.
Çünkü Bu Aşkın Adı :
-Babadır (!)
''not alıntı''
( masum ve bağları çok sağlam olan bir aşk olduğu için erkeğinde aşkını bu örnekle vermek istedim anlayana çok bile )01 Yorumla
Soran+1 yılçok güzelmiş
Sadece O olur adam gibi adamsa tabi, boyle aldatma girisimine girmez. Her an O nu dusunur. Hep O nla konusmak ister. Kavga ederse sabahlara kadar uyuyamaz. O nu gormeden gecirdigi zamani zamandan saymaz. Ama cogu zamanda bunun karsiliginda terk edilir asik olan erkek.
02 Yorumla
Soran+1 yılo kadar çok değer veriyor seviyor onla alakalı durum
- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılkişilik meselesi aslında erkeklik olarak değil de kişisel olarak yargılanmalı bu soru söyle diyim gercekten seviyorsa evde ekmek varken dısardaki ete bakmaz yani ben öyleyim bilmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılolması gereken zaten
+1 yıltuvalette ne kadar uzun süre işiodur die düşünürm.. şaka bir yana benim aşık olduğum kızın evine hergün bir bakarım hayalimde onunla el ele gezdiğimi, cinsel ilişki deilde öpüşme tarzı, cilveli, git gel durumlarını hayal ederim..
113 Yorumla
Soran+1 yılmasumca şeyler düşünülüyor öyleyse
- +1 yıl
evt masumca ben şahsen aşık olduğum kadınla ilişki hayal edemıorm masum olcak illaki :))
Soran+1 yıl:) temiz bir duygu aşk o yüzden olabilir
- +1 yıl
evt temiz bir duygu.. senn aşık olduğun biri mi var niye sordun bu soruyu ((: merak ettim
Soran+1 yılaşık olan biri var
- +1 yıl
hmm keşke benim aşık olduğum kız benim ona aşık olduğumu bilse... sennki şanslıymıs onun sana aşık olduğunu biliosun (:
ne yapmaı düsünosun simdi bunu bildiğin halde?
Soran+1 yılkarşıma çıkıp söyleyemedi ki arkdaşlarıyla konuşurken tesadüfen duydum, kulak misafiri oldum, o yüzden sordum bu soruyu, bana karşı olan davranışarı gerçek mi diye? Gerçekmiş bunu anladım bu kadar yorumdan sonra, şimdi ne yapacağımı bilmiyorum, o bildiğimi bilmiyor
- +1 yıl
bende söyleyemem hele öğrendiğini duyduysam utancımdan varya... (((: ben simdi aşık olduğum kızın karşısına çıkıp bunu asla diemem.. :)) bence sen onu biraz harekete geçir..
Soran+1 yılo da söyleyemedi zaten, ne zaman söylemeye niyetlense tam söyleyecek dudakalrı kıpırdıyor, sonra vazgeçiyor, söyleyemem der gibi kafasını sağa sola hareket ettiriyor, nasıl söyleyebilir ki?
- +1 yıl
bak benim hşlandığım kız bana bir bakış atsa, beni sevdiğini belli etse sölerim. En azından onunda benden hoşlandığını bilirim cesaretim gelir, yani anladın mı? sen galiba bunu ona yapmıosun biraz belli et onu sevdiğini..
Soran+1 yılaynı iş yerindeyiz özel bir şirkette, o yüzden olabilir, o zaman iş yerinden birimiz gider
- +1 yıl
sen yine dediklerimi dinle.. ama aklından geçen, fikrin neyse onu yap senn tercihin sonuçta hadi allha emant ol (:
Soran+1 yılTeşekkürler, siz de Allah'a emanet olun
+1 yılSeven erkek cinseligi daha geri planda dusunur ama hayal kurar tabi ki sevdikde erkekligimizi kaybetmedik dimi :D
22 Yorumla
Soran+1 yılyani ona sahip olmak gibi mi?
- +1 yıl
ona sahip olmayida isterler tabi ki hem kendilerine daha kolay abgliyabiliceklerini dusunurler
+1 yılŞöyle soyleyeyim hayatimda ilk defa birisine asik oldum 5 yil once ayni siniftaydik 4 yildir gorusmuyoruz hala gozumu ilk actigimda o geliyor aklima. Sosyal medyadan gizli gizli takip ediyorum
02 Yorumla
Soran+1 yıldediğin gibi ilk kez aşık olduğun için unutamıyorsun onu
- +1 yıl
Olabilir ama kotu bir durum baska kizlara bakamiyorum bile o geliyor aklima
+1 yılulan bu kızı nasıl tavlarım nasıl tavlarım bu kız benle sevgili olmaz ya pufff kaşar bu ya kaşar süreç bu şekilde işliyo elde edemezse
016 Yorumla
Soran+1 yıliçine atıyorlar öyle olursa demek ki
- +1 yıl
genelde atmazlar arkasından iftira atarlar o kızı kötülerler
- +1 yıl
elde edemediği için hepsi bunlar
Soran+1 yılgerçekten aşık erkek bile mi yapar bunu?
- +1 yıl
aşık erkek sadece susar ve dinler ağzından o kıza karşı kötü bişey çıkmaz
Soran+1 yılhırs yapıyor belki de, kafaya koymuş elde etmeyi
- +1 yıl
bazısı tavlayınca sadece takılır bazısı deli gibi aşık olur :)
Soran+1 yılbazen bir sessizlik oluyor, o zaman da sessizliği bozan ben oluyorum
- +1 yıl
o konuşana kadar sen hiç konuşma inan karşındaki deli oluyo :D
- +1 yıl
bide erkek olsun bayan olsun yaş 25 gelmediyse ruhumuz aşka açtır bu yüzden ruhunu dizginleyemediğimiz için yanlış kişilere bile kapılabiliyoruz dikkat etmek gerek
Soran+1 yılonu da denedim :) o zaman da gıcık tutmuş gibi öksürük krizine giriyor numaradan bu neden peki?
- +1 yıl
nasıl bir mala tutuldun allahım ayrıl acı çektir köpeğin yap arama sorma en mantıklısı
Soran+1 yılböyle yaptığı zaman, hatasını anlıyor peşimden koşuyor zaten, bilerek yapıyor olabilir
- +1 yıl
biraz odunluk var rendeyle yont o zaman
Soran+1 yılfarkındayım
- +1 yıl
seni seven insanla birlikte ol
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer adı Aşk ise hissedilenin, o yeryüzüne inmiş bir tanrıçadır. Ve akşam başını yastığa koyduğunda onun boynunu ellerini gözlerini ve kokusunu düşünürler. Garip bir şekilde mutlu olurlar ve bir an önce onu görmenin planlarını yaparlar.
14 Yorumla
Soran+1 yılaklından bir an olsun çıkmaz mı? gelip geçici duygu değil midir?
Cevap sahibi+1 yılGelip geçici olan duygunun adı asla Aşk değildir. En fazla hoşlanmadır, etkilenmedir.
Aşık olan insan ciddi anlamda kalbinde bir ağırlık hisseder, aklına getirdiği anda bile o kişinin varlığından uzakta bile olsa mutlu olmaktadır.
Her insan aşık olduğunu zanneder, ancak insanın başına aşk en fazla 2 defa gelebilir. Oda şanslı ise.
Soran+1 yılrüyasında falan da görür mü aşık olduğu kişiyi?
+1 yılEvet kurarım. Onu düşünürüm acaba ne yapıyor derim içimden. Sahiplenirim ve kıskanırım. Ama öyle birii olmadı. Olursa yapacağım bunları ^^
16 Yorumla
Soran+1 yılinşallah Allah kalbine göre versin.. dediklerini yapan bir kişi gördüm hayatım boyunca, o kişi bana gerçekten aşık mı o zaman?
- +1 yıl
Gerçekten yapıyorsa aşıktır. Normal biri yapmaz böyle şeyler.
Soran+1 yılgerçekten aşıksa o kızla evlenmeyi kafasına koyar mı?
- +1 yıl
Orası onun karakterine bağlıdır. Kimisi aşıktır ama evliliğe karşıdır kimiside evlenir. Ben evlenirdim yani.
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aşkın olmazsa olmazı hayallerdir kısa ya da uzun vadeli olabilirler.. Ben çok hayal kurardım biri için ama o geldi içine etti :D hayal kuracak kadar boş bırakma sen onu.
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olacak bu?
Soran+1 yıldoğru öyle olmalı
+1 yılDünya da onun kadar hiç bir şeyin güzel olmadığını düşünür..
24 Yorumla
Soran+1 yıldünyanın en güzel kızı yanına gelse bile mi?
- +1 yıl
gelse bile.. onun için tek güzel sevdiğidir...
Leyla çok çirkin kara kuru bir kızmış mecnun ise tüm kızların sokaklara döküldüğü işi gücü bırakıp izlediği bir gençmiş... hal böyle olunca mecnuna sormuşlar leyla bu kadar çirkin olmasına ve etrafında senin için bu kadar yanan kız olmasına rağmen neden leyla?
Mecnun gülmüş ve şöyle demiş çirkin mi? Siz bir de onu benim gözümle görün...
Soran+1 yılgüzel yorumun için teşekkürler
- +1 yıl
Önemli değil şarkı hediyem olsun...
https://www.youtube.com/watch?v=rjyELfw9cc4
Hiç bir şeyi istemedim... seni istediğim kadar...
hadi tut ellerimi ne olur...
bir kere gerçekten aşıksa o kızla ilgili kötü hayaller kurmaz bu önemlidir. Kötü hayal derken anlamıssındır heralde.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet doğru
Dünyanın en namuslu kızıdır. hatalar yapmışsa da içi temizdir onun. Çocuklara anne olabilecekler mi ona bakar kendi annesiyle kiyaslar
01 Yorumla
Soran+1 yılaşkın gözü kördür diye boşuna dememişler :)
hayatta sadece o vardır onun için en iyisini ondan görecekleri gibi en kötüsünü de hep ondan görürler...
13 Yorumla
Soran+1 yılonu herşeyi olarak görüyordur demek ki
Soran+1 yılaşk bazen insanın başına dert açabiliyor ne yazık ki
+1 yılHem de ne hayaller.. Yanlış anlama ciddi anlamda senaryo olacak şekilde hayal kurdurtuyo zalımın kızı
05 Yorumla- +1 yıl
Senaryo ne alaka onu da anlamadım da film olacak şekilde diye düzelteyim
Soran+1 yılaşkına karşılık mı vermedi peki?
- +1 yıl
Aslında şu an beraberiz ama benim ona gösterdiğim ilgiyi ve değeri o göstermiyo. Ne biliyim çok ilgisiz davranıyo hani yazmasam yazmicak
Soran+1 yılaslında karşılıklı olunca güzel böyle duygular
- +1 yıl
Güzel duygular da işte sıkıntı karşılıklı olanını bulmak zor ya
Kadınım derim ben kısaca ve de onun için ölürüm artik :)
03 Yorumla
Soran+1 yılsen ölürsen o geride kalır o zaman daha çok üzülür :)
Soran+1 yılhaklısın :)
Çok değişik bir duygu resmen hayatının merkezi oluyo. kafanı sürekli meşgul eden çok yoğun bir düşünce :/
04 Yorumla
Soran+1 yılsürekli işlerinde hata yapması da mı onunla ilgilidir? kafasını meşgul ettiği için
Soran+1 yılneden yalnız kaldığı zaman? boşlukta mı hisseder kendini?
dünyanın sonu geldi diye düşünürler:) çünkü aşık olmak ya da aşık olduğunu zannetmek kadar baş döndürücü bişey olamaz:) Allahım sana geliyorum misali:)
01 Yorumla
Soran+1 yılo kızla evlenmek isterler mi? yani anladıktan sonra ne tepki verirler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen onunla evlendiğimi düşünürüm hep her gece uyurken ve rüyamdada hep o bütün gün aklımda o 24 saatim onunla geçiyor ama ben umrunda bile değilim galiba :(
02 Yorumla
Soran+1 yılçok seviyorsun onu... neden umrunda değilsin :(
Cevap sahibi+1 yılBilmem belkide umrundayım ama o belli etmiyo zaten onun bu kaçan kovalanır oyunları yüzünden hala beraber değiliz hep böyle bir zor kız olma çabasında
Aşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. Yarın ben bunu parka götüreyim beraber çekirdek çitliyim filan diye düşünür.
14 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya :)
Soran+1 yılevet farkındayım ben de o yüzden öyle yazdım zaten, açık ve net dalga geçtiğin ortada ;)
+1 yılona hesap veririm günümü ona anlatırım kısacası kendimi ona adıyorum
ama şu an ona sinirliyim...04 Yorumla
Soran+1 yılneden sinirlisin? seni üzecek bir şey mi yaptı?
- +1 yıl
bir insan 23 24 saat boyunca haber vermeden kaybolamaz !
Soran+1 yıltuhaf
- +1 yıl
evet kıyamet kopacak zaten -_-
+1 yılBenden önceki sevgilileriyle ne yaşaadı sonuçta sevidign paylaşılmaz ilk olmasını ister kendisi
02 Yorumla
Soran+1 yılilk kez aşık olan biri hakkında sormuştum soruyu
- +1 yıl
Seven kaybetme korkusu yasar aklina gelir durmadan güzel bir gelecek onun için ne yapabilirim. Mutlu olması için kendi mutluluğundan kisar çok seven asik olan kaybeder sonunda ama bu başka durum
O kız akılarından cıkmaz, yannında heyecanlanır, göz bebekleri güler, haiff kızarr, göz göze fazla grlemez, ama içi içine sığmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel duygu bunlar
+1 yılsoruya bak
sen en ıyısı zamana bırak
zamanla ogrenırsın bunları00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYıllarca hayal kurarlar ama bazen ilgilerini belli ederler bazen edemezler. Ama herşeyleri sevdiği kişi olur hayatlarına zor devam ederler
03 Yorumla
Soran+1 yılneden zor devam ediyorlar?
Cevap sahibi+1 yılÇünkü hayatta asla yeri dolmayan bir boşluğa düşüyorlar hatta bazen öyle bir hale geliyorlar ki sevdikleri kişiyle beraber olmaya başlasalar bile o boşluk dolmuyor. Çünkü o kıza dair o kadar mükemmel hayaller kuruyorlar ki kızın kendisi bile hayalinin yerini dolduramıyor
Soran+1 yılseviyorsa sorun yok
+1 yılhiç olmadım fakat öyle oluyordur diye düşünüyorum :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum erkek psikolojisini ondan sordum :)
- +1 yıl
:):)
+1 yılGülüşleri gelir aklima hep onu düşünürüm aklıdan çıkmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılaşık olan çoğu erkekte böyle mi olur? anladığım masumca şeyler düşünülüyor, o daha farklı olduğu için
- +1 yıl
evet masum olurlar genelde ona gelecek kötülük bana gelsin filen :)
Soran+1 yılo kadar masum olduklarını düşünememiştim
Gizli Üye(36-45)+1 yılacı bir gerçekten bahsetmek istiyorum ilk olarak yatakta nasıl olduğunuzu düşünür ve hayal ederiz
12 Yorumla
Soran+1 yılyani bir şekilde cinsellik düşünülüyor
Cevap sahibi+1 yılbir şekilde değil direkt düşünürüz buna emin ol
dolu ama seven erkek cinsellik düşünmez
11 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle düşünüyorum
Erkekler aşık oluyo muymuş ahkihkokokojgfbfb
03 Yorumla
Soran+1 yılevet olan var :) o duyguyu da bana hissettiren biri oldu sonunda
+1 yılGulusleri gelir aklima
18 Yorumla
Soran+1 yılne güzel
- +1 yıl
Güzel ama imkansiz
Soran+1 yılplatonik falan mı yoksa ayrıldınız mı?
- +1 yıl
Kozlar çok farklı bir bakmissin iyisini bir bakmissin yok katip
Soran+1 yılne demek istedin ki?
- +1 yıl
Masal gibi bir var bir yok
Soran+1 yılöyle olunca çok zor oluyor :(
- +1 yıl
Malesef
+1 yılhemde ne hayaller :D ah milena :D
10 Yorumla
+1 yılgenelde düşünmem yaşarım :)
01 Yorumla
Soran+1 yılaşk yaşanır zaten
+1 yılEvlilik hayali ancak ona bu kadar yakisabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel ifade etmişsin
- +1 yıl
Tesekkur ederim :)
ne zaman verecek düşüncemiz * ne yani
03 Yorumla
Soran+1 yılo aşk değildir herhalde :)
Soran+1 yılne zaman verecek? düşüncesi aşık olmadığın kişiye karşı da olur yani basit bir hoşlantı varsa diye düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlkim ve sonum olacağını düşünürüm.
04 Yorumla
Soran+1 yılilk ve son çok güzel ifade
- +1 yıl
Daha bulamadım bakim ne zaman bulucam ilkimi.
Soran+1 yılinşallah Allah karşına zamanı gelince çıkarır
- +1 yıl
Amin inş.
O kıza karşi daha utangaç olunur
14 Yorumla
Soran+1 yılneden utanıyorlar peki? utanılacak bir durum da yoksa ortada
Soran+1 yılne güzel işte hata yapmamaya çalışmaları, o kızda ona karşı boş değilse süper
+1 yılAynen çok hayel kurarlar yaTak ta
04 Yorumla
Soran+1 yılaşk, yataktan ibaret değildir bana göre
- +1 yıl
Sen kızsın bize göre dedim ben
Soran+1 yılerkeklere göre öyle o zaman, tamam
- +1 yıl
Ee yani
ben boy boy veledlerimizi düşünürüm
02 Yorumla
Soran+1 yılgeleceğe dair detayları da m düşünüyorsunuz aşık olunca?
Aşık olmadım bilemeyeceğim
00 Yorumla
+1 yıltabii kurar
15 Yorumla
Soran+1 yıldaha masumca şeylerdir herhalde, el ele tutuştuğu, gezdiği vs. falan gibi mi?
- +1 yıl
hayır öyle basitçe düşünmez kızlar gibi. direkt kızı hayal eder bir erkek. onun ebatlarını yüzünü ve genellikle/çoğunlukla gözleri.
Soran+1 yılo yüzden mi sürekli konuşurken yüzüme ve gözlerime bakıyordur?
- +1 yıl
aynen öyle...
hani sonradan hayal kurayım işime yarar diye değil, kesinlikle o yüzden değil
yüz ve göz etkiler aşk yönünden bir erkeği. gerisi hikaye. yani vücudu giyimi makyaj vs vs onlar sadece fantezidir. aşk ve sevgi adına yalnızca gözler etkiyebilir
Soran+1 yılrahatsız olduğum zamanlar yani hasta, grip falan olunca kıyafetlerime, makyajıma önem veremiyorum, bakımsız olsam bile bana olan duyguları neden değişmiyor diyorum, demek ki etkilemiyor kıyafet, makyaj onu, yüz ve göz önemli o zaman
+1 yılokumayin magara
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım?
+1 yılne zaman verıcek :D
02 Yorumla
Soran+1 yılo aşk mı sence?
- +1 yıl
hem severım hem severim hesabı :)
En başta düşünürler.
00 Yorumla
+1 yılAşık olduklarını.
05 Yorumla
Soran+1 yılaşık olduklarının farkına varırlar mı peki? yoksa kız mı hisseder öyle olduğunu
- +1 yıl
Varırlar.
Soran+1 yılondan sonra neyine aşık oldum, keşke olmasaydım deyip panik olma durumları oluyor mu?
- +1 yıl
Hayır. Olsa neden onunla zaman gecirsin bu zamana kadar.
Soran+1 yılutandığı için çok fazla zaman geçirmiyor, aşık olan erkek sevdiği kızdan çekinir mi bazen
Tabiki
09 Yorumla
Soran+1 yılmesela?
Soran+1 yılyani hayatında sadece o mu vardır?
Soran+1 yılaşık olduğu kızdan bıkar mı? ondan soğur mu?
Soran+1 yılbasit sebeplerden soğumaz o zaman ihanet, yalan dolan haricinde
Soran+1 yılaşık olduğu kız saçını boyattıysa gözünde değeri değişir mi? yani aşık olduğu kişi gözünde farklılaşır mı?
direk basarım nikahı
02 Yorumla
Soran+1 yılsüpermiş, aşık olan erkekler genelde böyle düşünür mü?
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşk.
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği