AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya burnun sürtsün ister ya da seni çok sevmiş unutmak ya da başka Bi sevgilisi var onun yanında pat diye arama diye
Beni sevdiğine eminim ama bana bir şeyi yapma dedi bende yaptım ama çok küçük bir şey ertesi günde ayrılık mesajı atti 1 gün sonrada engelledi
O zaman seni iyice pişman etmek için yapıyordur engeli kaldırır yakında
14 gün oldu
O zaman bu arkadaş seni gözden çıkmış maalesef
Bir şey yazmayayım dimi ona
Bencede yazma bide böyle dene bakalım onun tepkisi ne olacak eğer yine umursamıyorsa seni gözden çıkmış demekki
Yazmadım zaten görüldü yaptım ya 1 gün sonra engelledi
O zaman üzgünüm ama bence senden ayrılmış.
İnşallah her şey gönlünce olur
Ama madem ayrilmak istedi neden ben arayana kadar yazmadi da ben aradiktan sonra reddetti tekrar aradım reddetti sonra bir seyler ywzdi sildi sonra dedi ki bitti artık devam etmek istemiyorum artık rahatsız etme dedi çevrimiçi bekledi sonra bende görüldü yaptım o gün engellemedi ertesi gün engelledi
Sen onunla birlikte oldun mu
Evet 3 kere
Bence seni kullanmış istediğini almış o yüzden benim kaybedecek birşeyim yok deyip afedersin senden kurtulmuş
Yazıklar Olsun ya çok zoruma gidiyor ben onu sevmiştim
Zaten kızları bu şekilde kullanıyor şerefsizler. Gerçekten üzüldüm sizin adınıza. Buda size ders olsun bence artık biraz uyanık olun kimsenin sizi kullanmasına izin vermeyin
Ama bana öyle bir yaklasti ki seviyor sandım 2 senedir tanıyorum. Hayaller kurduk falan seviyorum diyordu
Ama biz erkek milletinin bir kısmı böyleyiz bizi bağlayan bir şey yoksa zamanla sıkılır değişim isteriz. Not ben tek eşlilikten yanayım yanlış anlaşılmasın evliyim
O da bana bir yerlere gidelim dedi bende izin alamam dedim o da dedi ki off çok sıkıcı bir ilişki ben rahat gezmek istiyorum sence de bu ilişki sıkıcı değil mi, bak bunu neden söylüyorum bir yerlere gidersek paylaşım oldukça ilişki daha da güçlenir daha sağlam olur dedi
Hayır amacı her istediği yere gidip seninle her gittiği yerde birlikte olmakmış adamın aklında evlilik yok ki. Bu kadar şeyi yaşayınca evlenince ne yaşayacaksınız
Neden duygularımla oynadı ki ya benim şu an kalbim ağrıyor randevu aldım hastaneden biliyor musun üzüntüden kalbim çok kötü oldu
Gerçekten sizin adınıza çok üzüldüm ama şu hayatta kimseye inanmayın ve bazı şeylerin özelini yaşamayı evlilik sonrasına bırakın. Artık olan oldu güçlü olun ki bir daha üzülmeyin
Çok kötüyüm abi ya bebek de düşürdüm o adamdan inanın. Ama söyleyemedim. O kadar kötüyüm ki
Ah be güzel kardeşim sen çok insanmışsın ona ama o şerefsiz perişan halde bırakıp kaçmış
Ne yapicam ben kalbim çok ağrıyor bebeğimi düşürdüm o kadar kötüyüm ki bana bunu neden yaptı ya. mahvetti
Ailene de söyleyemezsin bilmiyorum Bi psikolog takviyesi al güçlü olmak zorundasın hayat devem ediyor.
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz icin. Ama olurda bir gün yazarsa sizce ne yapmalıyım
Çok süre geçince yani 3 - 5 ay sonra bilki uçkuru için sana dönüyor tekrar yapıp sıkılınca tekrar seni başından atar ama bu 15 güne dönerse adam gibi konuş ve evlenmek istediğini söyle
Eğer aylar sonra gelirse ne yapmalıyım
Evleneceksen barışalım de ve evlenmeden bir daha onunla yatma sadece onunla değil kimseyle olma
Yok olmayacağım, aylar sonra dönse de bunu mu diyeyim?
Aynen evlenmeden artık sana inanmam de zaten niyeti belli olur
Bir de kendisi yabancı doğu türkistanlı biliyorsunuz çin eziyet ediyor ailesiyle kaç senedir görüşemiyor engel her şey ya
O zaman o neden başkasının duygularıyla oynuyor
İste bende bunu anlamıyorum ben onun hem. annesi hem babası hem sevgilisi oldum her derdine koştum yazıklar olsun Allah a havale ediyorum
Aynen merak etme herkesin adaleti şaşar ama Allah İn adaleti şaşmaz
Amin abi dua et lütfen benim kalbim öyle. kotu ki bu yaşadıklarım ağır geliyor
Dualarım ve iyi niyetim seninle çok mutlu olur ve bu durumdan en kısa sürede kurtulursun inşallah
İnşallah abi Allah razı olsun
Allah senden de razı olsun
Amin cümlemizden abi..
Kendine iyi bak kardeşim ne zaman istersen ben buradayım
Ekledim seni abi ama rahatsız etmem umarım.
Ne rahatsızlığı sen kendini iyi hissetbyeterki
ilişki kötü bitmiştir veya bir daha iletişime geçmeni istemiyordur
Ya o kadar saçma ki bana kamerada ruj sürme görürsem kötü olur dedi bende ne olacakmis dedim görürsün o zaman dedi. Ertesi gün yılbaşıydı bende çok hafif sürdüm sonra görüntülü konuşurken güldük ettik sonra dedi ki ben sana ne dedim dedi bende çok az sürdüm dedim sonra dedi ki sen beni umursamıyorsun değerim yok dimi bundan sonra bende seni dinlemicem sakin bana onu yapma bunu yapma deme dedi şimdi konuşmak istemiyorum dedi yüzüme kapattı aradım açmadı. Ertesi gün gece aradım 2 kere reddetti. Sonra bitti artık devam etmek istemiyorum artık rahatsız etme dedi bende görüldü yaptım ertesi gün engelledi
İkisi birden olmuş, yani ruj meselesine bir insan takmamalı giyim kuşama da takmamalı çok abartı olmadığı sürece erkek ve kadın için senin durumunda fazla tepki göstermiş aşırı kıskanç ve duygysal birisi gibi garip.
Sen şimdi bu adamla barışmak istiyor musun?
Haklisin ama neden ayrılıyor ki
Garip işte hem kışkanç hem duygusal olunca böyle oluyor gibi
Seni tamamiyle silmiş ve yeni inananlara açık demek oluyor
Hemen 1 günde silmesi normal mi
İnsanlara
Normal değil ama yapacak bi şey yok beni de 1 yıllık bi ilişkim bitmişti ertesi gün engelledi alıştım gitti
Sonra geri geldi mi
e ayrılmışsınız çünkü adı üzerinde ayrılmak.. ama tabi engellemek falan da biraz ergen işi.
Engelleyecek bir şey yapmadım o yüzden çok kırıldım
o zaman ilgi çekmek ulaşılmaz görünmek istiyordur.. ayrılma sebebi neydi?
Ya o kadar saçma ki bana kamerada ruj sürme görürsem kötü olur dedi bende ne olacakmis dedim görürsün o zaman dedi. Ertesi gün yılbaşıydı bende çok hafif sürdüm sonra görüntülü konuşurken güldük ettik sonra dedi ki ben sana ne dedim dedi bende çok az sürdüm dedim sonra dedi ki sen beni umursamıyorsun değerim yok dimi bundan sonra bende seni dinlemicem sakin bana onu yapma bunu yapma deme dedi şimdi konuşmak istemiyorum dedi yüzüme kapattı aradım açmadı. Ertesi gün gece aradım 2 kere reddetti. Sonra bitti artık devam etmek istemiyorum artık rahatsız etme dedi bende görüldü yaptım ertesi gün engelledi
yazmanı beklemişdir yazmamışsındır ego yapmışdır
Ama bitti artık devam etmek istemiyorum rahatsız etme dedi ne yazabilirdim ki
boş ver skkktr et
Ulaşmanı istemezse
Çok Üzgünüm ya
Erkeklerin çoğu umursamaz üzülme
Çok kızdırmışsın
Sence acar mı engeli
Engel atacak kadar bişi yapmadıysan ve öyle engel atmışsa boşkoy açsa nolur açmasa nolur ama sen sürekli ve engel atılacak cinsten şeyler mesela sözünü hiç dinlemezsin sürekli falan böyle şeylerse haklı gibi gibi
Sözünü dinlemedim diye ayrıldı sonra da ertesi gün engel atti
Nedenini bilmiyorum ama bence engele gerek yoktu o ergence oluyor ve sözünü dinlesen iyiydi ama unutma ki o kocan bile değil yani hiç bir şeyine karışamaz.
Ergendir ondan
Bir de 30 yaşında. Yaşla olgunluk olmaz ama ayıp ya
Yaşının insanı değilmiş bazı erkekler böyle kendini ulaşılmaz sanıyor bunun adı komik
Bende onun numarasını sildim iyi yaptım mi
iyi yapmışsın.
Ergen olduğu için
Çok kırıldım ya inan ki
Değmez ya sktr et çocukça bi davranış
Haklisin
İlgi çekmek için
Ya sorma cidden o kadar güzel anılarımız oldu gitti engelledi ya