Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl yani erkek arkadaşın bu olay karşısında herhangi bir tepki göstermedi mi özel olacak ama bir şey soracağım Erkek arkadaşınla cinsellik var mı tam anlamıyla cinsellik yüzeysel sormuyorum
08 Yorumla- +1 yıl
3 yıldır yakın arkadaşım ve ben bunları anlatınca çok abartıyorsun dedi, hayır cinsel bir şey yaşamadık, sadece sarılma falan var aramızda o kadar. önceden çıkma teklifi etmişti ama reddettim, arkadaş olarak kaldık
Cevap sahibi+1 yılSen lisede mi öğrencisin ve sana bunu yapan kişiler erkek mi kız mı ve sürekli sana bu tür mesaj atma sebepleri nedir okulda birileri ile daha önce cinsellik falan yaşadın mı birileri senin başkalarıyla yaşamış olduğun özel durumlardan haberdar mı olduğu yani durup dururken size gelip bu şekilde muamele yapmaları çok mantıklı değil
- +1 yıl
lise 11. sınıf kız öğrencisiyim. bana bunları yapan 5-6 erkek. okuldan daha önce birisi ile cinsellik yaşamayı geç, sevgilim bile olmadı. müdüre anlattım olayları, dar pantolon giymeseydin dedi, 40 kiloyum o yüzden en küçük bedeni daraltılmıştım olmuyordu. ben de anlayamadım çok korkuyorum okula bile gidemedim
Cevap sahibi+1 yılMesajlar sende duruyor mu atılan mesajları
- +1 yıl
evet, sslerini almıştım ama ben engellemeden önce mesajlarının çoğunluğunu silmişler.
Cevap sahibi+1 yılOnların silinmesinin bir önemi yok Bu mesajlar sana nereden atıldı WhatsApp mı Instagram mı ve WhatsApp mesajları sen de halen şu an duruyor mu Ben seni takip diyeceğim Sen de takip et özelden yazacağım ne yapman gerektiğini anlatacağım
- +1 yıl
whatsppdan atılan mesajları silmişler, bu mesaj silind, gözüküyor. instagramdan ise mesajı geri almışlar yok olmuş, ama bazı ssleri duruyor. çok teşekkür ederim yardım ettiğiniz için...
Cevap sahibi+1 yılSizi takip dedim Siz de takip edin ve söyleyeceklerimi yapın onlar silebilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılokulda nasil boyle bir sey olabilir aklim almiyor
arkadasin da aptalin teki engelle gitsin agzina bir tane cak hatta110 Yorumla- +1 yıl
lisede bir üst sınıflardan çocuklar yaptı, 11im ben ve hala etkisinden çıkamıyorum, korkumdan okula gidemiyorum, arkadaşımı engellesem sorun olmaz değil mi korkuyorum hala ne yapmam gerekiyor diye
- +1 yıl
engelle
ailene anlattin mi mudurun nasil karsiladi - +1 yıl
müdür dar pantolon giymeseydin dedi ama okulun pantolonunu giyiyordum. 40 kiloyum ve daraltırmışım çünkü çok bol geliyordu. ailem benle ilgilenmiyor konuşmuyor bile. babam evlatlıktan reddett, sadece aynı evde kalıyoruz.
- +1 yıl
ya neler anlatiyosun sen cildiricam simdi mudurun nasil boyle bir sey soyler
polise gittin mi - +1 yıl
kendim polise gitsem abartıyorsun gibi bir şey derler mi? çok korkuyorum, bir de en yakın arkadaşım böyle diyince elim ayağım titredi dayanamıyorum
- +1 yıl
sakın boyle dusunme cesaretini topla ve git arkadasini da sil hayatindan abartmiyorsun beni dinle sen
- +1 yıl
çok teşekkür ederim arkadaşımdan daha iyi rahatlattın içimi ve ne yapmamı söyledin... çok teşekkür ederim gerçekten
- +1 yıl
rica ederim dönüş yap ama bana lutfen umarim yolunda gider her sey
- +1 yıl
çok teşekkürler gerçekten iyi ki varsınız, kim olduğunuzu bilmiyorum ama yazdıklarınızda bile bir tık içim rahatladı.
- +1 yıl
rica ederim ne demek hemcinsimsin tabii ki de destek olucam<3
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle arkadaş mı olur. Niye böyle umursamaz? Birde çıkma teklif etmiş kıskanıp daha çok koruyucu olması gerekmez mi?
216 Yorumla- +1 yıl
hiçbir fikrim yok, ama çok korkuyorum okula gitmekten de birisine söylemekten de
Cevap sahibi+1 yılNe zaman yaşandı bu. Ayrıca burada senin hatan yok. O mesajların ss ini mutlaka elinde tut ve yalnız kalmamaya çalış. Okulda rehberiniz varsa rehberine paylaş veya samimi gördüğün bir hocaya hocam bi sıkıntım var anlatabilceğim kimse de yok felan diye.
Ayrıca o oğlana da güvenme. Hatta hayatından çıkar at yüz verme.- +1 yıl
dün yaşandı ve bugün korkumdan uyuyamadım, okula da gidemedim. üstüne hocalardan azade işittim 11. sınıfsın nasıl denemeye gelmezsin diye. okuldaki hocalara müdüre söyledim dar pantolon giymeseydin dedi. 40 kiloyum en küçük bedeni alıp daraltmıştım düşüyordu hep belimden bacaklarımdan. okul pantolonu ama. ailemle konuşmuyorum babam evlatlıktan reddetti sadece aynı evde kalıyoruz. dayanabileceğim tek o arkadaşım vardı o da abartıyorsun dedi. ne yapmam lazım hiç fikrim yok...
Cevap sahibi+1 yılO gerçek bi arkadaş değil bence. Ayrıca hayatından çıkarmaktanda korkabilirsin tek o olunca ama insan zamanla kimseye güvenmek istemiyor..
Dar olmasıyla ne alaka ki. Başından mı savmış bilmiyorum. Rehber yok mu. En olmadı okulu değiştir.
Ne iğrenç insanlar var. Hocalardan anlayışlı birisi yok mu hiç- +1 yıl
sınıf öğretmenime söyledim denemeden kaçmak için yapıyorsun kesin dedi, inanmadı. rehberlikçiye söyledim erkek arkadaşındır o senin, kendini savunma dizine oturmuşsun dedi. zorla tutup oturtturdular spor salonunda, kütüphanede.., kamera yok ve delilim de yok buna karşı. okulda böyle kişilerin olması iğrenç ve aynı kattayız her gün görüyorum. tek başıma okul değiştirmek için müdüre gitsem kabul eder mi?
Cevap sahibi+1 yılO mesajları hocana okut. İnansın sana. Normalde tembel misin de onu geçtim inanmayabilir görmeden. mesajları duruyor demi
Cevap sahibi+1 yılKabul etmez muhtemelen üni olsa farklı da
Cevap sahibi+1 yılBu çocuklar kim ya gerçekten sinir oldum. Kaç yaşındalar? Ne kadar yakın sınıfları?
Cevap sahibi+1 yılBirde kendi kimlikleri ile yazıyorlar dimi
- +1 yıl
ben 11. sınıfım. onlar 12, sınıflarımız aynı katta, ailemden hocalar ile konulabilecek birisi olmadığı için hocalar benim sorunlu olduğumu düşünüyor. kendileri yazıyorlar evet ama profil fotoları yok. hocalara göstersem bile şnanmadılar, dar pantolon giymeseydin dediler.
Cevap sahibi+1 yılÇok mu dar da hocalar çok mu sorumsuz ki ya. En azından son seneleri. Ama böyle haltlar yemeleri gerekmiyor. Gösterdin inanmadılarsa sorun onlarda. Sen okulda yalnız kalmamaya çalış. Hatta onlardan farklı rotada gidebileceksen çıkışa öyle git. Veya yanına birisini almaya çalış yalnız kalmamaya bak.
O arkadaşına da güvenme fazla.- +1 yıl
hayır dar değill hatta bol paça bir pantolon, okul pantolonları zaten dar olmuyor bilirsiniz. okulda her zaman yanlızım bana inanan yok, herkes yargılıyor beni. tek o arkadaşım vardı ama o da böyle tepki verdi anlayamadım...
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım deme bence ya. Çünkü arkadaş öyle olmaz bence. Bana o lafı dese bir arkadaşım tribimi yer belki de barışmam kaldı ki basit bir konu değil. Yalnız kalcam diye de düşünme biri gider biri gelir yalnızlık bazen daha iyi. Dar bile denilmez o zaman da herşeye rağmen müdür saçmalıyor kaldı ki böyle yapıldı denildi yargılamadan düşünmek olmaz hocaların bu olayıda görmesine çalışırdım. Okulundan nefret ettim. En azından takip edip var mı diye çabalasalar ne olcak ki.
Bütün her hocanız mı böyle.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca kanıtları sildiklerini demişşin birdaha direk ss al silemeden en iyisi o dur.
Ne iğrenç insanlar var gerçekten.- +1 yıl
ya okulumuzdaki hocalar hic iyi degil zaten. yanimda kimse de olmuyor.
Cevap sahibi+1 yılYani kötüler ya belli az şu tavırlardan bazen bunların arasında iyi olanlar da olur ya onu düşüdüydüm
+1 yılBöyle yapacağına tak bıçağı anal deliğine i. b. n. e gibi gezsinler
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı. Bence polise git. Çünkü günümüzde bu konularda polis iyi yani
011 Yorumla- +1 yıl
Çok iyiler o kadar iyiler ki anlatamam kendi işini kendin gör hesabı oluyo genelde
- +1 yıl
müdür yardımcısına söyledim, dar pantolon giymeseydin dedi. abi okulun pantolonunu giydim... polise gitmeliyim değil mi? tek başıma gitsem inanırlar mı bana? polisler de abartma diyip kızarlar mı?
- +1 yıl
kendim yazsam kabul olur mu? ailem yanımda olmuyor konuşmuyorum ailemle.
- +1 yıl
emniyete mi gitmem lazım ne diyeceğim? çok korkuyorum ve güven problemlerim var biraz dürüst olmak gerekirse... polise ne diyeceğim gidince?
- +1 yıl
inanırlar değil mi? okulda böyle kişilerin olması çok iğrenç. 11. sınıfım ve 12lerle aynı kattayız hep görğyorum onları maalesef
- +1 yıl
çok teşekkürler yardımınız için gerçekten...
Bildiğin taciz hatta biraz daha ilerisi tecavüz. O arkadaşınla iletişimi kes.
02 Yorumla- +1 yıl
mesaj atıyor boş ver bisi olmaz diye hala. engelleyeyim mi? korkuyorum hala biraz
en yakının felan değilmşl böyle bi duruma nasıl abartıyosun diyebilir ya diirek polise git şikayet et hata müdürüde et şikayet dar pantalon giymeseydin ne demek ya ailenen söyledinmi sen bu durumu
215 Yorumla- +1 yıl
aileme söyleyemiyorum. babam evlatlıktan reddetti sadece aynı evde kalıyoruz konhlmuyoruz bile. 12 yıl oldu, 11. sınıf öğrencisisin ve bunları yaşadım, kimse de beni anlamıyor. hocalara söyledim denemeden kaçmak için yapmışsın dedi... kafamı toplayamıyorum ki denemeye gireyim. müdür de dar pantolon diyor ısrarla. 40 kiloyum belimden düşüyor diye daralttım inanmıyor. çok korkuyorum
- +1 yıl
annene söyle babana söyleyemiyosan ya hocalar nasıl bu konuda bukadar umursamaz oluyolarki arkadaşların var mı yakın kız onlar ailelerine bahsetisin onların aileleride şikayet etkim hem çocukları hem aileleri ya da elindeki kanıtmı az bidaha yanına geldikleri zaman telefonunun ses kaydını aç tüm sesleri kaydet git müdüre hocalarada dinlet ama polise kesinlikle
- +1 yıl
annem yok, babam onu aldattığında gitmişti ben 1. sınıfken. 2 sene yurtta kaldım sonra babam beni evine aldı. evlatlıktan reddetti ama sadece aynı evde kalıyoruz, konuşmuyoruz bile. okulda telefon yasak, getirirsem disiplin suçu veriyorlar. arkadaşım yok, sevgilim hiç olmadı, bşraz güven problemlerim var. polise girmekten korkuyorum babam oturduğumuz yerde polis ve bana hayatta inanmaz.
- +1 yıl
ses kayıt cihazı felan alamazmısın ya da telefonunu getir ama çok iyi sakla hiç kimse görmesin polise elinde fazla dedil olmadan polise gitme onlarda bişe yapamaz çünkü senin delil toplayıp hepsinin ağzına etmen lazım deliricem ya hocalar nasıl bukadar anlayışsız böyle bişeyi denemden kaçmak için yaptıgını nasıl düşünürler tazcizliler sana yazdığında direk ekran kaydına al ss leme direk ekran kaydına alki ss almakla vakit kaybetle silerler mesajları felan sonra okulda tekrar yaparlarsa öyle bişe senin bunuda kanıtlaman lazım ses kayıt cihazı alamazmısın
- +1 yıl
okula girerken hani avmlerde olur ya xray gibi bisi electronik seyleri gosteriyo bi de cubuk gibi bisi oluyo etrafinda gezdiriyolar. ondan var iste okula getirwmiyorz hicbisi. bazi sslerim var sadece elimde bi de sadece pesimden gelirkenki kamera kayitlari okulda vardir. kutuphanede ve spor salonuna kamera yok o yuzden hep orada yaptilar bana dokunmalarini falan
- +1 yıl
peki tek basima bi daha takilmam, zaten okulda arkadasim da yok tek yemek yemekten de cekiniyorum, tek basima bisi yapmasan gün boyunca bos bos oturup zaman geciriyorum. okulda tek yemek yiyemedigimden 40 kiloya dustum hala da veriyorum, onlar ise bu durumuma ne guzel yataga atsak hicbisi yapamazsin diyerek dalga geciyorlar... igrenc...
- +1 yıl
ogle arasinda yanıma geliyorlar daha cok. tuvalete gidip ogle arasi boyunca duruyorum, arkadasim da yok hic yazabilecek, anlatabilecek... ailem ve okul desen hic yok zaten. sürekli yururken bana bakiyorlar bi de zayif bir kizim neyime bakiyolar anlamiyorum. gecen gün okulda voleybol oynarken arkama durmus ben fark etmedim, ayagina bastim yanlislikla dusuyordum, dusme bahanesi ile dokundu her yerime! seni ben korurum diyor bi de. igrenc... spor salonunda yapiyorlar genellikle bir de, kamera yok. soyunma odasinin kapisinda beklemek mi dersin, deliginden bakmaya calismak, ben soyunurken kapida igrenc igrenc seyler soylemek mi dersin... hepsi var bu serefsizlerde
- +1 yıl
okulda tamamen yanlizim, kimse benle konusmuyor, yanlarina gitsem bile yuzume bile bakmiyorlar, herkes bu kiz sorunlu diye dalga geciyor. ama konusmama bile izin vermiyorlar o derece. hocalar da biliyor kimsenin konusmadigini, icine kapaniksin o yuzden diyorlar. beni yargilamadan dinleyen yok ki konusayim.
- +1 yıl
okula gittim ama onlarin siniflwrini gordugum gibi aglamaya basladim, derslere girmedim okulun yasindaki parkta agladim sadece
Kendi de tacizi normal goruyo demek ki
21 Yorumla- +1 yıl
off iğrenç
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbartmıyorsyn ama bu cesareti nerden buluyorlar merak ettim
010 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum çok iğrençti uyuyamıyorum onlar yüzünden...
Cevap sahibi+1 yılFarketmeden çok yüz vermiş olabilir misin
- +1 yıl
hic sevgilim olmadi, okulda kimseyle konusmuyorum bile. tamamen yanlizim o yuzden hocalar bana inanmiyor bile
Cevap sahibi+1 yılO kişilere çok mu samimiyet gösterdin?
- +1 yıl
hayır onları daha önceden tanımıyordum bile bu hafta oldu olanlar
Cevap sahibi+1 yılOlayın detayını öğrenmek istiyorum bana özelden anlatabilir misin?
- +1 yıl
ozelden yazar misin
Cevap sahibi+1 yılTakip attım
Cevap sahibi+1 yılMesaj atılmıyor sana kapatmışsın
- +1 yıl
actim simdi
+1 yılTacizcilerin arkadaşı olabilir
08 Yorumla- +1 yıl
Bence o arkadaşın seninle sevişmek istiyor
- +1 yıl
farklı illerdeyiz. ben İstanbul o kocaelinde ama arkadaşı olabilir mi? sürekli yanına çağırıyordu, 11. sınıf olduğumdan kurslarım olduğu için gidemiyordum bana tripleniyordu. planı sen bozuyorsun gelsen film izleriz sinemaya gideriz sarılırım sana diyor hep. arkadaş olarak mı diyor bunu?
- +1 yıl
Hic buluşmadınız mı arkadaşınla
- +1 yıl
Bence seni kandırıp birlikte olacak
- +1 yıl
buluştuk daha önce ya ama ben hep kafe tarzı yerler istedim. hep diyordu gel bize ben yemek yaparım daha güzel olur buranın yemekleri güzel değil diye. ama dürüst olmak gerekirse ben biraz korkak bir kızım ve güven problemlerim var. açık olan yerleri tercih ediyordum hep.
- +1 yıl
Oda seni eve atıp zorla becermek istiyor du
- +1 yıl
tacizcilerin arkadaşı mı sence yani?
- +1 yıl
Evet bencede öyle hatta seni eve kapatıp onlarıda çağıracak eve zorla tecavüz edecek sana
+1 yılSen haklısın
02 Yorumla- +1 yıl
abartmıyorum değil mi? yani konu taciz... biraz korkuyorum da ne yapsam bilmiyorum
- +1 yıl
Abartmiyorsun
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler