Taciz edildiğimi 3 yıllık en yakın erkek arkadaşıma söyledim ve abartıyorsun dedi?

geçen gün okulda taciz edildim, hem fiziksel hem sözlü hem de whatsapp ve Instagram üzerinden yazılı olarak. hatta boş sınıfa kitleyip daha çok dokunmaya çalıştılar, dizlerine oturtmaya çalıştılar, elimi kolumu tutup çektiler, yazışmalarda sürekli sev1smek istiyorum senle ve s3zxting tarzı şeyler yazdılar. hepsine engel atıp hocalara söyledim ama hala etkisinden çıkamadım. yakın erkek arkadaşıma anlattım ve çok abartıyorsun dedi. ben de boş ver kime anlatıyorum zaten gereksiz dedim. ben böyle diyince hadi gel tm anlat gereksiz değildir dedi, ben de onemlı bir konuysa abartılacak bir şey değildir dedim. mesaj attı özür dilerim ya napayım hallolur o polisle öğretmenle dedi geçti. mesajına bile bakmadım. normalde önceden her şeyde dinlerdi beni. bu taciz konusunda abartma asla olmaz, değil mi? iğrenç şeyler yaşadım ve gördüm çünkü ve hala etkisindeyim. sizce neden bana böyle abartma gibi şeyler diyor? gerçekten abartıyor muyum?
Güncellemeler
+1 yıl
sevgilim değil, yakın erkek arkadaşım. daha önceden 3 kere çıkma teklifi etti bana, reddettim ama arkadaş olarak kaldık.
Taciz edildiğimi 3 yıllık en yakın erkek arkadaşıma söyledim ve abartıyorsun dedi?