Ona aşığım oda beni seviyormuş itiraf? Tek sıkıntı evli? Simdi ben ne yapacağım:((?

Çıkmazlar girdim.2 aydır konuşuyoruz bana sevgilim dedi. Bu isin hic buraya geleceğini tahmin etmedim. Yuvasi yıkılmasın. Hoşlandığım adamın bana ilgisine hoslantisina sevinemedim bile çünkü o evli:((Cok arayıp sormaz ama fırsat buldukça yanima gelir. Kendine oda bu durumu yakistirmadigini söyledi uzak da kalmaya çalıştı ama yapamadi sanirim yanana geldiğimizde gözlerimin içine bakıp elimi öpüyor. Birlikte olmadık zorlamiyor. Ama bu böyle nereye kadar gider. Bana en son biz neyiz dedim sen söyle dedi. Sevgilimiyiz dedim evet dedi.. Ne olacak böyle.. Ben kendimi çeksem mi? Çünkü sonumuz yok.. Ben ona baski yapmiyorum yani bosan demiyorum parasında hic gozum yok. Hayatinda olayım dedim hayatımdasın zaten dedi.. Biz smdi sevgilimi olduk? Ama o beni çok aramiyor mesaj da cok az. Yanima geleceğini soyledi en son. Yanyana gelince sana dayanamıyorum diyor
Güncellemeler
+1 yıl
Canlarım nasil uzaklasacagim? Biranda kesersem bana demeyecek mi ne oldu diye zaten ben ilgiyi kesince ariyor napion sıkıntı var mı diye soruyor..
Ona aşığım oda beni seviyormuş itiraf? Tek sıkıntı evli? Simdi ben ne yapacağım:((?