Ben 18im o 33 ve kendisi etut ogretmenim. Surekli mesaj atiyor bana konusuyoruz ve bana karsi hep daha ilgiliydi. Sanirim o da benden hoslaniyor bana kalirsa direkt evlenirim ama toplum ne der bu duruma? Ozellikle ailemin cevabindan korkuyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanları Takma bence eğer karşılıklı bir şeyler varsa sen böyle 22 yaşına gelene kadar filan böyle ilişkiyi sürdürmeye çalışan insanları sen kendine yaş olarak yakın biriyle bir şeyler yaşasam diyecekler ki yani kendinden keşke biraz büyük tercih etseydin yani insanlar hep eleştirecekler o yüzden dinleme çok
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle ilişkiye bir adım atabilmek için lütfen öğretmen-öğrenci ilişkinizin bitmesini bekle ve evlilik gibi ciddi bir şey için acele etme. Hayatını çevreye göre şekillendirmek zorunda değilsin kimsenin senin hayatına bir faydası olmadığı gibi zararı olmasına da izin verme insanlar hep konuşacak bir şeyler bulur zaten ne yaparsan yap. şu an reşitsin ve ilişkiniz öğretmen-öğrenci ilişkisi olmadığı sürece yasal olacak gerisi size kalmış. Karşındaki kişiyi yanlış yorumlamamaya çalış eğer gerçekten senin düşündüğün gibiyse doğru zaman geldiğinde her şey yerine oturacaktır.
00 Yorumla
15 yaş farkı ciddi bir yaş farkı. Toplumu umursama ama ailenin cevabından korktuğuna göre onların hoş karşılamayacaklarını sende çok iyi biliyorsun. Hadi ailen bir tarafa, sen kendin için de bu yaş farkını sorun etmelisin. Daha 18 yaşındasın. 33 yaşındaki biriyle 18 yaşındaki birinin ilişkisi ne kadar doğru, sağlıklı olabilir ki? Şu an sana olabilir gibi geliyor ama emin ol ileride fikrin değişecek ve bu birliktelik için pişman olacaksın...
00 Yorumla
+1 yılYaşca oldukca büyük toplumun ne söylediği önemli değil ama o yaşta ki olgun adamların düşüncesi genç çıtırlar olur yani seni sevdiğinden emin olman gerekiyor ilişki yaşayıp bırakabilirde senin yaşın küçük daha üstelik evli mi bekar mı bu adam sana ilgili diye seviyor anlamına gelmez adımlarına dikkat et
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
54Cevap
Ben öğretmenim senin bu yaşta böyle şeyler hissetmen çok normal. Çoğunlukla genç kızlar öğretmenlerine aşık olurlar. Aslında büyüdüğünde anlayacaksın büyük bir hayranlık olduğunu ama şu an yaşadığın dünyanın en büyük aşkı sanıyorsun. Ve normal olarak bir karşılık bekliyorsun. Ama eğer öğretmenin gerçek bir öğretmen gibi hareket ederse senin duygularının saf olduğunu anlar ve ona göre mesafesini ayarlar. Bu konu bizim meslek etiğimize uygun olmaz. Çünkü aileleriniz sizi okula veya etüt merkezlerine emanet ederken sizlerin sağlıklı bir ortamda eğitim görmeniz için gönderiyor. Öğretmenlerin çocuklarına bir öğretmen gibi yaklaşmasını isterler. Hemde diğer öğrenciler ve veliler arasında yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Bir öğretmen öğrencisine asla aşık olmamalı. Şimdi belki söylediklerime kızacaksın ama ileride anne veya öğretmen olunca ne demek istediğimi anlayacaksın. Ergenlik döneminde aklanlarınla arkadaş ve sevgili olmak senin için önemli. Bizden büyük olanlar bizi manipüle edip fikirlerimini empoze eder ve sen bunun doğru olduğunu düşünürsün. Aman dikkat et kendine kimseye de güvenme o senin öğretmenin olsa bile. Çünkü hata yapmaya en yatkın olduğunuz yaşlar senin yaşların. sevgiyle kal 🙋
20 YorumlaEğer yaptığınız yanlış olmasaydı bu soruyu burada paylaşmazdin :) çünkü insanlar emin ve kararlı olduğu durumlarda kimseye sormadan hareket ederler. Benden sadece 1 yaş küçüksün. Ve sunu söyleyebilirim ki öğretmenine yüz yüze konuşmak istediğini veyada mesaj yoluyla durumu anlatmak istediğini söyle. Bu yaklaşımın fazla gereksiz olduğunu ve yanlış yaptığınızı anlat. Çok evlenmek istiyorsan da evlen sonra yine gelip burada hamile kaldım ne yapmam gerekiyor yazma
20 Yorumla18 yaşında da 33 yaşında biriyke evlenmeyi düşünen birinin aptallığı der susarım. Ben 22 yaşındayım. Bu yaşımda bile 30dan fazla yaş almış birini düşünemem. Senin etin hlne budun ne? Bir de öğretmenlerin böyle ortam oluşmasına zemin hazırlaması beni sinirlendiriyor. Evlensen de mutlu olamazsın. Ailen de saçını başını yolar. İzin vermez.
20 Yorumla
+1 yılDevam edin, aşkın yaşı yok, kimin ne dediği önemli değil diyenler şaka mı cidden yaşı geç adam etüt öğretmeniymiş bu durum size normal mi geliyor? Baştan yanlış ve sağlıksız bir ilişki. Aşkın yaşı yok madem 50 yaşındaki biriyle de görüşebilir ozaman akıl vermek isteyen daha mantıklı ve düşünerek hareket etmeli. Öğretmenin de böyle bir durumu önemsemiyor olacak ki senle ilgileniyor etik bir durum değil asla. Sana tavsiyem görüşmeyi kesmen ve öğretmenini değiştirmen.
10 Yorumla
+1 yılToplum düşünme kendini düşün oku hayatın kurtar mesleğin eline al ben bile kpss gircem diye emek veryorum hastane köşelerinde ders çalışyorum sen ne güzel imkanların varken yaşı senden büyük olan birin peşne takılma öğrenci sağlıklı düşnemiyo ögretmen ögrencesine nasıl baka bilir o gözle bide eğitimci olcak utanmaz adam
00 Yorumlaünideyken ben de hocama aşık olmuştm. sonu hiç iyi bitmyor
115 Yorumla- +1 yıl
Neden soruları mı vermedi 😅
- +1 yıl
Kolay elde etmişsin buda hoş değil 😅
- +1 yıl
Hmm buradaki ince mesajı yakaladım zeki ve çalışkan kız 😉
- +1 yıl
Bu kadar da mütevaziyim diyorsun maşallah 😅
- +1 yıl
Bu kadar dürüst olma biz erkekler çok zeki kızlardan kaçarız 😂
- +1 yıl
Ahaha elendim gg 🤪
- +1 yıl
Durmam gerektiğim yeri bilirim, ısrarcı olmayı sevmem. Kaçan kovalanır derler ya kovayalan olmadım hiç bir zaman 😁
+1 yıladamına ve kadınına göre değişse de değer yargıları çatışması yaşanması bir noktadan sonra kaçınılmazdır. büyük tarafın duygusal olarak diğerini abuse etmesi de sıklıkla kaçınılmazdır. e aşkın kendisi de zaten kaçınılmazdır? mıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlardan çekineceğin bir durum yok. Yalnız mutlu olurmusun onu düşün. Evlilik dışardan göründüğü gibi ya da flörtte sevgililikte olduğu gibi bir durum değil. Aranızda çok yaş farkı var ve karakterinden emindeğilsen asla bulaşma çünkü kuşak farkı var ve bu sorun olabilir. Senin çocukluğun veya sevdiğin şey ona saçma gelebilir.
Ben de kendimden on yaş büyük biriyle ne hayallerle evlendim ve mutsuzum.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış anlıyor olabilirsin. Yanlış anlamıyorsan dahi bir öğretmenin öğrencisiyle beraber olması etik değil. Buna dikkat etmeyecek kadar gözü döndüyse zaten uzak dur. Yaş konusuna girmeyeceğim ama hemen evlilik diyorsun da ne biliyorsun sadece gönül eğlendirmediğini? Baştan aşağı hatalı eğer gerçekten sana yürüyorsa. Ne belli reşit olduğun üstelik nasıl böyle emin yürüyor? 18-21 arasında takıldığın neredeyse her olgun erkek büyüdüğün zaman büyük hata gibi gelecek. Bu da tecrübe olsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ailen istemez 7-8 yaşı geçme bence 15 az buz değil şu anda için kıpır kıpır olduğu için gözün kara hiçbir şey görmek istemez ama 23-24 olunca farklı düşüneceksin mesafe koy cevap verme bence bir süre flört ettiğini düşünmesin
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Senin gibi zihniyeleri bulur kandırır lar hamile bırakıp kaçarlar sonra da hep karşı taraf suçlu olur hayatına alan hep suçsuz hakkı olur adı üzerinde sübyancı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞunu bil o yaştakıler senden sadece faydalanır yaşına uygun bul okulda cok örneklerini gordum kızlar o yaşlarda cok kolay kanar kız kankami uyardığım halde başına daha kotusu geldi zor durumda kaldı 😏
01 Yorumla- +1 yıl
Ya illa birisini bulmasımı kazım kardeş daha yaşı kaç 18 yaşında birisi okulu dersi varken erkek şartmı illaki yiyecekler o zımbayı
+1 yılya saçmalama. jenarasyon farkı var. uzun süreli bir mutluluk olmaz. bundan 15 sene sonra sen en güzel yaşlarında olacaksın o sosyal ve biyolojik olarak emekli modunda olacak. kendini kaptırma
03 Yorumla- +1 yıl
Ama kendimi onun yaninda guvende hissediyorum ve gercekten seviyorum
- +1 yıl
sen bilirsin. hayat senin hayatın ben fikrimi söyledim. herkes tercihlerinin bedelini öder. mutluluklar
- +1 yıl
Tesekkur ederiim
Saçmalama evladım, hoşlandığı ne malum. Bu devirde sapığın statüsü yok. Bir öğretmen, bir doktor, bir avukat da sapık çıkabiliyor yani. Dikkat et kendine..
00 Yorumla
+1 yılUzak dur böyle şeylerden. Belki sen yanlış anlıyorsun. Yaşıtların var ve onlu yaşlarındasın. Henüz çocuk denecek yaştasın. Hayatının baharındasın. İnsan bu yaşlarda çok hata yapar
00 Yorumla
+1 yılOraya okumak icin gidiyosun etüt hocanla evlenmek için değil. Yazık üzülüyorum size
30 Yorumla
+1 yılİstanbul Anadolu yakasında oturuyorsan sana psikiyatristimin adını vereceğim. Kendisi iyi ve anlayışlı biri. Seni yargılamadan dinler
10 YorumlaNedense 1 xperlerin bütün soruları bana troll gibi geliyor.
20 YorumlaMilletin ne diyeceğini düşünmeden önce kendini oturup bir dinle ben napıyorum de bir. Bu yaşında mantıklı kararlar alabileceğini sanmıyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılYa, 15 yaş biraz büyük, 5 yaş normaldir vazgeç. İleride sıkıntı olur. Siz tam kıvamında olurken o yaşlanacaktır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. O iliskinin sonu olmaz bunu bil.
sadece senden faydalanmak istiyor bence.
Bos hayallere kapilma.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılAdam bekar ise o da seninle aynı "bana kalirsa direkt evlenirim" düşüncede ise kimse bir şey diyemez. Hatta çok mutlu olacağına eminim ;)
00 Yorumla İnşallah anan öğrenir de bi güzel döver sizi eşşek kadar herif şuna bak sapık pislik sen neyin kafasındasın kendine gel
00 Yorumlamuhtemelen ilgisini aşk veya cinsellik sanıyorsun ama normal bir ilgidir. siz kızlar hayal dünyanız çok geniş olabiliyor.
00 Yorumla
+1 yılKendinden 15 yaş küçük biriyle iletişim kuran bir erkeğin ciddi olduğunu asla düşünmüyorum. Ha seni bilemem.. Anyway 😏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey istediğin gibi oldu evlendiniz say. O adam 50sinde antrapoza girince sen 35 yaşında ne yapıcaksın?
00 Yorumla
+1 yılHoslanabilirsin iliski de yasayabilirsin ama evlilik asla...
03 Yorumla- +1 yıl
Off. bu ergenler yaa. Kapa telefonu kapaaa
+1 yılYol yakınken bırak derim sonra basına çorap örersin çok pişman olursun kendi dengi insanlar bul
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence sağlıklı bir durum değil bu, vazgeçmelisin bu sevdadan. Kendi yaş grubundaki erkeklere yönel.
10 Yorumla Saçmalama adam seni fantezi için bile kullanıyor olabilir daha çok küçüksüm kafayı mı yedin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenin yaslarinda normal bir hoslanti. Ogretmenin senden hoslanmiyor sen oyle olmasini istiyosun.
00 Yorumla Den heralde hoşlanabilirsin daha anlamasın ama 33 yaşındaki adam da sana mesaj atıyorsa saoık bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenir mi gerçekten? Telefonu annene ver ona söylesin bakalım isteklerini.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. 28 lerinde falan o yas farki belki sönük kalir , ama sen baya bi gencmissin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18-19 yaş bazı noktalarda insanın doğru karar veremediği bir yaş. Genelde daha hayalperest oluruz o yaşlarda. Ve yine o yaşlarda öğretmen gibi idol gördüğümüz kişilere de ilgi duyabiliriz. Şahsım adına ben de yaşadım öyle bir durum.
Yani demem o ki aşk mı ya da hoşlantı mi emin olamadığın bir durumda evlilik gibi şeyleri düşünme. Hem o kişiyi ne kadar taniyorsun ki sadece öğretmen sıfatını görmüşsün. O yüzden biraz daha gerçekçi bak derim sana.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an sorun yok gibi görünüyo ama uzun vadede bu yaş farkı başınıza bela açar, zamanla daha da hissedilir olur bu yaş farkı, bana kalırsa ikinizde gönül eğlendirip ayrılıp.
00 Yorumla
+1 yılToplumun düşüncesine bakma, içinden ne geliyorsa onu yap:))
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİyice tanımak lazım aslında direk evlilik uygun olmaya bilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntılı bir durum seninki aşk değil Sevgi de değil hoşlanti veya beğenme sadece
00 Yorumla Insanlari dert etme ama fark cidden fazla aranizda problemlere neden olabilir.
00 Yorumla
+1 yılYani öyle 8 9 yaş olsa hadi neysede 15 yaş ne bilim çok fazla bence...
00 YorumlaBirbirinizi sevdikten ve hoşlandıkların sonra kimin ne dediği önemli değil ki
00 YorumlaSakin ol ve hormonlarının seni ele geçirmesine izin verme. Ben üniversiteye hazırlanıyorum ve benim de böyle düşündüğüm hocalarım oluyor seni anlıyorum ama bence bu ilişkinin filizlenmesine izin verme,
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Yapacak bir şey yok 15 yaş Çok da fazla değil seviyorsan devam et
10 Yorumla
+1 yıltoplumun ne dediği önemli değil de mesela 15 sene sonra ne olacak, geleceği de düşünmelisin..
00 Yorumla
+1 yılÇok fazla yaş farkı var aranızda ilerde çok sorun olur. 33 yaş şu an için genç ama sen 40 olduğunda o 55 olacak bunu düşün. Sonra aldatmalar kıskançlıklar başlıyor çok gereksiz
00 YorumlaErkeklere kim gulse ilgisini gosterse karşılık bulur, kendini çok özel sanma onun gözünde. İlgisini çeken cinsiyetin ve gençliğin. Yaşın cok küçük biran önce kendini topla ve uzaklaş...
00 Yorumla
+1 yılSenin çrkiniceğin bir durum yok sen kendini nasıl iyi hissedebiliyorsan öyle yapman gerekir. İçin nasıl rahat ise öyle davran sonra yaptığın zaöan tedirgin olupta strese sokma kendini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkalarının ne düşündüğünden kime ne?
Kayıplarını kârını zararını ortaklaşa paylaşiyor musun?06 Yorumla- +1 yıl
@Edameda06 küçük duygusal flortlerden bahsetmiş ve statüsü olan birine hisler beslemek ayrıca evlilik düşünmek kızın kendini garantilemek istemesine kendisini de o statüye dahil etmek istemesi vs.
Yani kaba olmak istemem ama genç yaşta evlenil koca parası yemek istiyor.
Burada daha çok bir kicar gözetiliyor eda.
Sende biraz böyle düşünceseydin şimdi biz evliydik belki çocuklarimizi severdik.
- +1 yıl
@Edameda06 yine de kişisel tercihler bunlar.
Konuşsana lütfen. - +1 yıl
@Edameda06 konuşalım bence
O iş yaş çok fark var kızım adam 40 ına gelince yakın gözlüğü kullanıcak saat 10 da uyuycak yapma gözünü seveyim
00 Yorumlatepki büyük olur, senin iki katın büyük adamla 18 yaşında evlenmek ne demek hayatını mahvedersin. Doğru düşün aranızda bir kuşak var anlaşamazsınız
00 Yorumla
+1 yılkorkma hayatini yasa ogretmenini mutlu et.. bir cok genc ogretmeniyle ask veya cinsellik yasiyor. biraz dikkat et gerisi gelir evlilik icin erken..
00 Yorumla
+1 yılGüzel gönül eğlendirir, egosunu tatmin eder ve seni çat diye bırakır. Bu dediklerimi unutma!
10 Yorumla
+1 yılkendinden 15 yaş büyük biriyle sevgili olmamın derdini çekemezsin
00 Yorumla
+1 yılSonu iyi olmaz haberin olsun
010 Yorumla- +1 yıl
Sana şimdi güzel geliyor ama çok sorunlar yaşarsınız benden söylemesi
- +1 yıl
Kuşak sorunu olur o yaşlandığında sen genç olacaksın hayata farklı bakıyorsunuz ki zatene evlenseniz de büyük ihtimal kıskançlık sorunu olacak boşanmak isteyeceksin zorlanacaksın şiddet vb. de girerse iş ölüme kadar gider
- +1 yıl
Dışarıdan herkes öyle gözükür
- +1 yıl
İyi dene o zaman
+1 yıl33 az değil mi kızım? En az 50 olmalı kendine gel
01 Yorumla
+1 yılMaalesef o kişi sizden kesinlikle hoşlanmıyor.
10 Yorumla
+1 yılAbartma istersen çok fazla yaş farkı var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılSakin ol, nefes al ve uyumayı dene çocuğum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılbukadar yaş farkı tabi sorun olur
00 Yorumla - Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kendimden 15 yaş büyük birine aşığım. İnsanlardan çekiniyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler