Konuştuğum çocuk benle ne olmak istiyor?

Arkadaş vasıtasıyla tanıştığım bir çocuk var. Onla görüşmeye başladık. İlk başta o az da olsa yazıyordu genelde ben yazıyordum ama sonra o hiç yazmamaya başladı sadece ben yazınca görüşmeye başladık. Görüşmelerimiz çok güzel geçiyordu, hiçbir yakınlaşma yaşamıyoduk ben hiç yanaşmıyordum. sonra ben bi gün buna ondan hoşlandığımı söyledim o da söyledi benden hoşlandığını sonra buluştuk bu çok heyecanlıydı ama o buluşmadan sonra aramızda yine bir konuşma olmadı. Sonra bunun bana hiç yazmamasından bıktım snapchatten çıkardım. 2 ay snapte yoktu. Sonra dayanamadım ben bunu geri ekledim. Sonra yazdım buluşalım diye akşam buluştuk. Direk o snapten çıkarma konusunu açtı ve o çıkarman bana çok koydu dedi. Buluşmadan sonra tekrar yazmadı. 1 hafta sonra falan tekrar yazdım buluşalım diye buluştuk. Ben dedim ki artık ben buna biraz yakın davranayım zaten ondan hoşlandığımı biliyo. Neyse biz bunla akşam buluştuk. Arabadaydık el ele falan tutuştuk sırtımıza masaj yaptık gayet masum bir şekilde. Bu arabayla giderken bana 2 kere dudakların neden bu kadar parlak vb. güzel iltifatlar ediyordu. O akşam iyi gecelerleştik. Ama ertesi gün yine bir konuşma olmadı. Bende bugün artık buluşup konuşmak istiyorum. Çünkü artık ondan mesaj beklemek istemiyorum. Oluyosa olsun olmuyosa olmasın. Sizce ne yapayım ve ne olacak?
Konuştuğum çocuk benle ne olmak istiyor?