Ben 30, eşim de 33 yaşında. Alışveriş de bir ürün için ters düştüğümüz için ona yatak da sırtımı döndüm birkaç kere, trip attım yani. O da boşanma davası açıp " Karım tarafından ilişkiye ödül-ceza ikilisiyle ulaşıyorum, haysiyetsiz hayat yaşamaya teşvik edildigimi düşünüyorum. Bu yüzden boşanmak istiyorum " diye belirtmişti dilekçe de avukatıyla birlikte ve bu sabah ayrıldık. Şoka uğradım, mahkemenin ortasında bayilacaktim az kalsın. Amacım bu değildi, sadece biraz trip aticaktim. Ne yapabilirim? Fikriniz var mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDurumunuza üzüldüm, evet bu boşanmaya etki eden unsur anlattığınız olay içeriği fakat , sadece bununla sınırlı olmadığını düşünüyorum bazen kadınlar farkında olmasada bu gibi davranışlar erkekler üzerinde ağır bunalimlara strese ve yikimlara sebeb oluyor. Bundan sebeb daha öncesindede irili ufaklı benzer durumlar yaşamış olabilirsiniz ve bunların birikimi olarak böyle bir neticeye varılmış. Özellikle maddi unsur içeriği taşıyan ve hayatımızın olmazsa olmazları arasında olmayan konular için eşler birbirine surat yapmamalı olumsuz davranmamalı, trip arma mezuu ise , düşündüğünüzden çok daha kısa sürede (çok basit tiplerden bahsetmiyorum ki , onların bile etkisi gözardı edilemez) anında erkeği kadından soğutan ve uzaklaştıran bir kavramdır. Bunların en ağır olanlarından biride sizin yaptıklarınız oluyor. En son olayın başlangıcından, şu ana kadar eski kocanızın düşüncelerini tek tek sayabilirim size. Lakin bir tanesini şimdi ifade edeyim. Sırtınızı dönmekte ve bunda ısrar etmekle onu yıkmış ve sadece sizden değil kadın olgusundan sogutmus ve uzaklastirmissiniz. Eğer ki , bundan sonra tripler nedir ki her erkeğin çekmesi kabullenmesi gereken durumlardir her ilişkide olur , düşünceniz devam edecekse hiç bulaşmayın adama. Yok bu düşünceden vazgeçerseniz eğer gidin özür dileyin her iki taraf olarak birbirinizden beklentilerinizi ve birbirinizdeki yanlış gorduklerinizi ve istemediklerinizi en açık net ifadelerle konuşun. Uzlasabilirseniz tekrar evlenebilirsiniz. /// Trip atma konusunu toplumumuza sokan kaynaklar maalesef bizim kültürümüze ait zihniyetler değillerdir. Bu kısmı hem kadın hem erkeklerin aklında bulunudurmasını. /// kadın naz yapar , TripAdvisor atmaz. Naz yapan kadın sevdirir kendini , Trip atan kadın, öldürür erkeğinin kendisine olan sevgisini. Bu kısmı da Trip atmayı normal gören herkes aklında bulundursun. Ümidim güzellikle bir araya gelmenizdir. Mutluluklar bozulsun istemeyiz. Mutlu huzurlu olabileceğiniz bir akşam ve yarınlar dilerim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAdam iyi yapmış. Karşımda bana herhangi bir şeyi koz olarak kullanan, silah olarak kullanan insanlardan hiçbir zaman haz etmemisimdir ve genel de çevremden uzaklastirmisimdir. Gayet güzel yapmış beyefendi, tebrik ettim. 3-5 kuruşa ulaşacağım şeyi " hayat arkadaşım" dediğim insan en ufak bir şey de bana bu denli koz olarak kullanmaya kalkissa ben de hayatımdan çıkartmak isterim.
03 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklısın
- +1 yıl
Böyle kadınların ya yuvası yıkılır ya boşar adam
- +1 yıl
@xdenizx898 bu tarz bayanların sonu Twitter'da, feminizm adı altında erkek düşmanlığı yaparken kedi sevmek oluyor genel de, hiç sekmez
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
40Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSofrada ve yatakta küslük olmaz diye bir laf vardır bence mantıklı bir laf. Bence adam doğru olanı yapmış tam tersi olsaydı da kadına hak verirdim. Ne olursa olsun aile bilincinde olmak lazım gün içinde kavgalar küslükler tartışmalar vs olabilir ama siz bir ailesiniz bazı şeylere ceza ödül falan vermek yerine konuşup anlaşmaya varmanız gerekliydi ha adamın yaptığı da biraz bahane gibi ama senin yaptığınla kıyaslanamaz. Trip atmayı da az çok öğrenmeniz lazım aylarca trip at ama yaşam tarzımıza göre ve artık insanların bencilliğine göre bazı şeyler fazla kritik atıyorum alışverişte bir problem olduysa bir daha istemezsin ya da kendin alırsın ya da muhabbeti bile geçmez o triptir istediğin kadar uzat ama atıyorum beraber yemek yememekle yatağa ayrı girmekle ayrı ayrı yerlerde yatmakla ya da ailene gitmekle konunun hiç bir alakası yok.
20 Yorumla
+1 yılKızdığın ilk anda trip atıp sırtını dönüp uyusan yine seni anlardım ki bu bile erkek ya da kadın için doğru bir davranış değildir. Sen bir kaç kez yaptım diyorsun acaba eşin olsa ne derdi. Cinsellikten dolayı eşe dikkat çekiyorum eşe ceza verilmez. Veren kim olursa olsun, sonucuna katlanır. Allah yardımcın olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi yapmış kendinizi bir şey sanıyorsunuz en ufak şeyde trip çocuk gibi mız mız hareketler terslemeler gerçekten ben bile gıcık oluyorum erkekler ne yapsın adam gibi çek karşına güzelce konuş yanağına bir öpücük kondur cilve yap yağ çek isteğini yaptırmaya çalış ilişkiye girmeyip cezalandırmak ne aşırı saçma ne sanıyorsun peşinden koşacağını mı ya gider aldatır ya da boşanır ava giderken avlandın maalesef.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. adam kesinlikle dava açmakta haklı. günümüzde çoğu kadın kcasını böyle cezalandırmya çlışıor ama sanıyorlar ki iyi bir şey yapıorlar aksine kocaları kendilerinden soğutuyorlar. sonra soğuttukları kocadan ilgi sevgi umuyorlar.
20 Yorumla
+1 yılBoşanmak için haklı bir sebep.. Kadın ya da erkek farketmiyor bu tarz davranışlar olmamalı evlilikte..
50 Yorumla
+1 yılBoşanma gerçekleşti mi? Bu sabah ayrıldık diye ifade ettin de. Bence niyeti zaten boşanmaktı, bahane aradı, eline geçen ilk fırsatta da bunu kullandı. Senden gitmek isteyen için üzülme. Sal gitsin. Sende kendi mutluluğuna bak
20 Yorumlaboş ver et malmış kocan iyi bi avukat bul donuna kadar al kadın her durumda kendi isteği olmadığı taktirde birşleme yaşamak zorunda dağildir de nafakayada bağla azınada zıç
14 Yorumla- +1 yıl
Evlilik bitti, herhangi bir şey de alamadım
Adamin agrina gitmis ve bence haklida kocamin bana boyle seyler yaptigini dusunmek bile istemiyorum. Ayrica bu ne sacma bir trip seklidir? Alisverisde urun almadi dur ben ona yatakta arkami doneyim. Ne garip iliskiler cidden. Kocanında bu karari varmasi sacma tek bir olayda bosanmak nedir? Demekki bu bahanesi olmus baska bir aciklamasi olamaz.
23 Yorumla- +1 yıl
Niye bahane aramış olsun? Ev de ekmek varken çöpten ekmek toplamaya itilsen çıkar gider misin yoksa o çöpte ki ekmeğimi yersin? Bence çıkar gidersin ve çok da zoruna gider olan bir şeyi sana çok görmeleri.
- +1 yıl
@salazarslyht hak verdim şu an adama
- +1 yıl
@Üçgenimsi Umarım öyledir. Çok sıkmaya başladı çünkü artık güçlünün zayıfı ezmesi, avantajlı tarafın avantajını her zaman koz olarak kullanması vs. Uzay çağında bu tarz seyler görmek etik değil. Aldatmış olsa daha yanlış olacaktı ve tc kızlarına iyi davranınca enayi, özür dileyince korkak, haklısın diyip uzatmayınca daha beter insanın üstüne geliyorlar. İstisnalar müstesna
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. herkesin maddi durumu kötü psikolojisi bozuk zaten işyeri ortamıda kötüyse birde üstüne kız tribi çekince artık erkekler olarak dayanmak cidden zor oluyor ve bu benimle param için mi beraber sevmedimi acaba beni hiçe dönüyor
00 Yorumla
+1 yılYaw arkadaş tamam disarda tartisinda eve gellince acikca soylle gonlunu almasini iste oturup konus sana kirildigimda gonlumu almani bekliorumde ayrica onun cabaladini gorunce sende fazlla uzatma ve yatak kurali koyun o yataga kus girmek olasin ozellikle kimse kimseye sirtini donmesin adam hakli demicem ama surekli bu turseyller olluyosa hakli bide adami tatmin edemiosan se. İstedini allamiosa seni aldatmak yerine bosanmayi tercih etmiş buda onurllu bi harekettir yani boylle yaptiysa
00 Yorumla
+1 yılYani çok haklı adam nedir ki alışveriş dediğin şey bunun için arkanı dönüyorsun dünya malını bu kadar abartmasaydın keşke. seks sanki bişeyin karşılığı ya da kadın zevk almıyor sadece erkek içinmiş gibi düşünülmesi gerçekten onur kırıcı
40 Yorumla
+1 yıliyi yapmış sonra niye kocalar aldatıyor
aldatacağına boşamış20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSürekli böyle yapıyorsan adam patlamıştır artık. Sen yatakta sırtını dönersen adam kötü şeylere yönelir , senin yüzünden de kendisini o duruma düşürmek zorunda kalmamalı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh kızım ah. Bu erkek şerefsizi başka kadınla yatıyor sen bahane oldu hareketin. Kadın tabi cilve yapacak hemen vermeyecek daha iyi oluyor. bu adam seni gözden çıkarmış. Şerefsizin teki aşağılığın teki.
01 Yorumla- +1 yıl
Ruh hastası mısın? Özelden ulaş, kız kıza takilin bu bayanla ahahhahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu sorun daha büyük olmalı böyle basit bir konudan boşanılmaz o seni sevmiyor yasa aldatıyor olabilir mi
00 Yorumla
+1 yılVallaha esin o senin ne yapacağını bilemem de bende şok ölüm şuanda 🤣😂🤣 gülmem de sasirdigimdan sebebe bak sen şok ben şok troll değil dimi
00 Yorumlageçmiş olsun iş işten geçmiş. adam bu iddialarında haklı ise doğrusunu yapmış.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Böyle saçma bir şey için boşanmışsa ondan koca olmazdı zaten.
25 Yorumla- +1 yıl
Adam iyi yapmış. Karşımda bana herhangi bir şeyi koz olarak kullanan, silah olarak kullanan insanlardan hiçbir zaman haz etmemisimdir ve genel de çevremden uzaklastirmisimdir. Gayet güzel yapmış beyefendi, tebrik ettim. 3-5 kuruşa ulaşacağım şeyi " hayat arkadaşım" dediğim insan en ufak bir şey de bana bu denli koz olarak kullanmaya kalkissa ben de hayatımdan çıkartmak isterim. Sacmalik dediğin şey, alışveriş de istediği alınmayınca çocuk gibi trip atan bayanın hareketi zaten. Hemcinslerinizi savunacaksiniz diye ne katekulli çevireceğinizi sasiriyorsunuz...
- +1 yıl
@salazarslyht Demek ki siz 3 5 kuruşluk bir adamsınız. 3 5 kuruşluk bir şey ise dışarı çıkın 50 tane sizin gibi kadın erkek var onlardan birini bulun günü birlik insan da lazım bu hayata. Ne yaşıyorsunuz ki zaten? Egolarınızdan geçilmiyor hala bir suçlama peşindesiniz. Ayrıca soruyu soran kadının ödül ceza olarak yaptığını düşünmüyorum adam bunu bahane edip gitmiş. Gidesi varmış gitmiş kısacası. Giderse de gitsin çokta önemli değil.
- +1 yıl
@Susidil bunları git sana tekmeyi basan eski sevgiline soyle. Sen 3-5 kuruş da etmezsin orası ayrı tabii. Ne egosu akıl yoksunu? Ev de ekmek varken çöpten ekmek toplamaya itilsen çıkar gider misin yoksa o çöpte ki ekmeğimi yersin? Çıkar gidersin ve olan bir şeyi sana vermeyip çöpten toplamaya itilmek de hayli zoruna gider. Bu kafayla o tipinle seninle kim bu kadar yakınlaşır orası ayrı tabii. Çıkıp buluyoruz zaten, parayı duyunca çoğu hemcinsinin ağzı kulaklarına varıyor. Bu yüzden çok da zor olmuyor.
- +1 yıl
@salazarslyht Adam gitmek istemiş bahane bulmuş diyorum kimse 7 24 seks için evlenmiyor. İnsanlar yuva kurmak için evleniyorlar. İki tarafta anlayışlı olmalı. Kim bilir niye birlikte olmak istemiyor🤷🏻♀️ ya da niye ödül cezaya dönüştürüyor🤷🏻♀️ Ben bunu savunmuyorum. Oturup karşılıklı illaki konuşmuşlardır bunu. Ve gayette çözülebilir. Demek ki adam bahane bulmuş gitmiş.
- +1 yıl
@Susidil ya sana kim 7/24 seks için evlenilir dedi ki? Ne diyosun yani sen? Bunun üslubu vardır. Öyle arkanı dönüp küçük çocuk gibi trip atarsan birileri de sana yetiskin olduğunu hatirlatacak bir s*ktir çeker. Sonra gelir burada bahane arıyormuş yiiieaaaa diye ağlarsınız. Sen böyle sanmaya devam et, ne desem anlamayacaksin zaten kapasite yetmiyor çünkü. Az daha tartışsak " Allah bilir adam ne yapmıştır" evresine getireceksin ki getirmissin de zaten. Hadi git, fazla boş yapma
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İyi yspmış adam yerden göğe kadar haklı. Helal olsun valla. Adam dediğin böyle olur 🤨
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYerinde bi karar maşallah adalet baya hızlı desene hemen de bosanmissiniz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.
+1 yılBiten bitmiş. Geçmiş olsun. Biraz geç dank etmiş olsa gerek.
00 Yorumla
+1 yılO kaybetti bosveeer. Yatmak isterse sakın izin verme
08 Yorumla- +1 yıl
Adam ayrılmış olm ne yatması abahrhfhdjsh
- +1 yıl
Sonra kuyrugu kistirip geri dönerse diye
- +1 yıl
Adam aldatmamak için ayrılmış zaten, bu kadar gururlu ve vizyonlu bir adam dönmez merak etme. C*nsellik dediğin şey ne ki? 300 lira bir şey. Hayat arkadaşım dediğin insan sana bunu çok görüyorsa eğer artık hayat arkadaşın değildir.
- +1 yıl
300 tl az para mi eski esini kullanmak isteyebilir pisman olabilir
- +1 yıl
O yüzden herkesi mesaj kutunuzda ki 3-5 tane gurursuz abazanla karıştırmayın lütfen
- +1 yıl
At gibi giden it gibi doner fevri davranmis zaten disarda zor kadin bulur yatacak
- +1 yıl
300 TL, 20 dolar. Elin daddy issues, kezban kızının tribini cekecegime parasını verir satın alırım daha iyi.
- +1 yıl
20 dolar az para değil? Neyse sakin yatayim deme punduna gelip ablacim
+1 yılAyrıl. Bu iş çocuk oyuncağı mı hemen boşanma davası açmış
01 Yorumla- +1 yıl
Boşandıktan diyor sen ayrıl diyorsun 😡
+1 yılAdamı nasıl delirttiysen artık. Bence sen sana göre haklısın bide kocandan dinlemek lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılanlaşmalı mı boşandınız ne dediğini anlamadım, dilekçeyi mi okudun sadece biraz daha olanları tane tane yaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk yok anlaşılan. Bu saatten sonra yeniden evlen çocuk yap falan düşük ihtimal. Çocuksuz kalmışsın yazık olmuş 50lerinde çok dertlenirsin
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYeni birni bul evlen vs geç olur. O saatten sonra da çocuk zor
Cevap sahibi+1 yılBiyolojik saat işliyo
Cevap sahibi+1 yılYoldan mı çevircek nerden biliyosun?
- +1 yıl
@Susidil teyzecim sen hangi evrende yasiyorsun? Biyolojik saat diye bir şey var. Türkiye'de bir 27-28 yasindan itibaren çökmeye baslar, hatta daha gençlerinin shopsuz ve makyajsız falan yüzüne bile bakmazsin. Sen herhalde her erkeği dm kutundaki, saniye de 10 kıza mesaj atan abazanlar ile karsilastiriyorsun. Burada biyolojik saat den ziyade insanlar beslenemez, günde 13-14 saat calismak zorunda kalirlar, stres vs vardır. Avrupa'da bir kız 33-34 yaşını gorebilir ama Türkiye'de öyle değil. Yumurtaliklari yaslanan kızında çocuk sahibi olması öyle kolay olmaz. Makyaj yapmaktan havasız kalıp akne içinde kalan yuzlerinize de deginmiyorum. Yani öyle yeni birini bulmak 2-3 yıl sürer en fazla gibi bir olay değil. Bulduğu kişi beğenecek mi acaba? Kriterleri karsilayacak mi? Yoksa açık kapı diyip obje olarak mı kullanacak... Bilemeyiz.
- +1 yıl
@salazarslyht Hiç kafa yok sende :)) Aynaya bakıyor musun hiç?
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnan helal olsun adama, hatta sevgili kocalar not edin bu cümleyi
10 Yorumla
+1 yılBosanmissiniz daha ne yapabilirsiniz takılın kafanıza göre hayatınızı yaşayın bir ergen ile evliymissiniz sizin anlattiklariniz dogrultusunda ise hersey
00 YorumlaGeçmiş olsun zaten boşanmışsınız. bu saatten sonra ne yapmayı düşünüyosun. sana geri dönmesini mi? Belki de zaten senden boşanmak istiyordu ve sen ona bir fırsat sundun o da bunu değerlendirdi.
00 Yorumla
+1 yılBoşanma davası tribi at şimdi de
50 YorumlaNe yapacağın çok açık, bosanacaksin. Seni istemeyen adamla devam etmeyi dusunmuyorsun degil mi
00 Yorumla
+1 yılCiddi misin ya sen bu konuda deki trol bu kdarsçcık şeyden ayrılmam olur
00 YorumlaAyrıl gitsin uzatma ya zorla olmuyor demekki nafaka felan al ama mal al ak al i yerine gelsin
00 Yorumlao kadar haklı ki
helal olsun10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılbence de büyütmk yanlış
00 Yorumla
+1 yılBırak gitsin bu dönuştede sana hayr gelmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNe saçma sebep ya. O da dünden raziymis
00 Yorumla
+1 yılPat diye nasıl bosadi onu anlamadim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Yok artık bir kavgada boşanmak nedir
00 Yorumla
+1 yılaslında örnek olmalısınız..
birçok evli çifte..20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTrollün bile eski tadı kalmadı ya
10 Yorumlaİstesen boşanma kararını iptal edebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılmaya dünden razıymış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılNafaka alacaksan onun tadını çıkar
11 Yorumla- +1 yıl
Olm siz nasıl erkeksiniz anlamadım gitti. Gurur haysiyet falan hiç mi yakınınıza yamaciniza uğramadı sizin? Nafaka alacaksın tadını çıkar yazmış bir de. Kalıbına tukureyim senin.
+1 yılKocan haklı
30 YorumlaAyrıldık diyorsan geçmiş olsun yapacak bir şey yok
00 YorumlaBence bahane aramış Ve bulunca da boşamış olan bu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan haklı mahkemede öyle görmüş
40 Yorumla
+1 yılKoş özür dile
02 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca ayrılmadan sorsaydın ya
- +1 yıl
Gerçekten de üzüldüm umarım tekrar arayı düzeltirsiniz🙏
Eskort bile senden daha haysiyetli. Çocuk musun?
00 Yorumla
+1 yılYenisini bul
00 Yorumla
+1 yılBoşanmadan önce uzlasma olmuyo mu
00 Yorumla
+1 yılCocuk var mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılsu iç artık bitti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşimle daha önce herhangi bi sorununuz oldu
00 YorumlaNe güzel olmuş
10 Yorumla
+1 yılHayırlısı olsun
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi