Aşk İlişkileri Kendinizden 12 santimetre uzun bi kızla sevgili olur muydunuz beyler? bilmemnedenböyle Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor çok garip geliyor bana açıkçası. Güncellemeler+1 yıl 185 erkek 197 kız ilişkisi. Kendinizden 12 santimetre uzun bi kızla sevgili olur muydunuz beyler? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ibrahim01234 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Sorun olmaz aşırı bir fark değil 12 cm ben 185 im zaten 0 23 Yorumla bilmemnedenböyle +1 yıl 197 kızla olur musun cidden Yorumla ibrahim01234 +1 yıl İki dev gezeriz fena mı 😁😁 Yorumla bilmemnedenböyle +1 yıl ahahaa anladım. Yorumla ibrahim01234 +1 yıl Ciddiyim ben severim uzun boylu kızları Yorumla bilmemnedenböyle +1 yıl valla deme öyle daha çok sinirleniyorum kfjklfshskhlsh Yorumla ibrahim01234 +1 yıl Neden senin boyun kaç cm mesela? Yorumla bilmemnedenböyle +1 yıl ben 170 im sevdiğim çocuğun sevgilisi 197 Yorumla ibrahim01234 +1 yıl Sen çocuğu geri alırsan manitasını da bana yapalım o zaman 😁🤣🤣🤣 Yorumla bilmemnedenböyle +1 yıl alamam kız da bakmaz kimseye sanmıyorum. Yorumla ibrahim01234 +1 yıl Alamazsan senle aramızda 15cm var 3 cm den bişey olmaz😉😄 Yorumla bilmemnedenböyle +1 yıl ha Yorumla ibrahim01234 +1 yıl Sorun olur mu senin için 15cm fark olmasj,😁😄 Yorumla bilmemnedenböyle +1 yıl kısa biriyle mi Yorumla ibrahim01234 +1 yıl Yok senden uzun Yorumla bilmemnedenböyle +1 yıl sevdiğim çocuk 185 zaten. Yorumla ibrahim01234 +1 yıl 185 im ben😁😄 Yorumla ibrahim01234 +1 yıl tamam işte bırak onu sen Yorumla bilmemnedenböyle +1 yıl hayır aşk öyle basit değil abicim Yorumla ibrahim01234 +1 yıl Basitleştirildi artık senin kafandaki aşk kavramı 15 yıl önceydi Yorumla bilmemnedenböyle +1 yıl Aşk aynı aşk herkes aşık değil umrunda değil herkes sevgi kırıntısına aç Yorumla ibrahim01234 +1 yıl Yanlışın var herkes sevilmediği kişiyi seviyor tıpkı senin de o çocuğu sevdiğin o çocuğun da o kızı sevdiği gibi benim de seni sevmek istemem gibi tek fark kimse bunun farkında değil ne o çocuk ne de sen Yorumla bilmemnedenböyle +1 yıl Katılmıyorum Yorumla ibrahim01234 +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
Façaşahin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Topuklu giydiğini de varsayarsak çok büyük bir fark olacaktır. Kardeşi gibi görünmek istemezdim sanırım. 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olurdum sevgilim olan kadın için sorun olmazsa çünkü aşk iki kişiliktir her açıdan 0 0 Yorumla
theemavi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl doğrusu yan yana nasıl görülüyoruz bakmam lazım ondan sonra karar veririm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 176'yım. 165 üstü herhangi bir dişi ile arkadaş dışı bir şey düşünmem 0 0 Yorumla
TeğmenZORKO Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl O boyda kız basketçi olurmuş, öyleymiş 0 2 Yorumla bilmemnedenböyle +1 yıl ama olmamış basketçi falan değilmiş. Yorumla TeğmenZORKO +1 yıl Olmaz istememiş, öyleymiş Yorumla
dagci29 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl 182 boyum var beni geçiyor musun 0 1 Yorumla bilmemnedenböyle +1 yıl kendimden bahsetmiyorum. Yorumla
naber_nassın_iyilik Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Uzun ve iri kızlar çok itici ya valla bak. 0 8 Yorumla bilmemnedenböyle +1 yıl demek ki herkes itici bulmuyormuş Yorumla naber_nassın_iyilik +1 yıl Ben genellemedim ki benim açımdan dedim Yorumla bilmemnedenböyle +1 yıl tabii ki aşk acısı çekiyorum aman salla beni Yorumla naber_nassın_iyilik +1 yıl Sen misin o 1 97 olan Yorumla bilmemnedenböyle +1 yıl yok değilim sevdiğim erkeğin sevgilisi. Yorumla naber_nassın_iyilik +1 yıl Aga beee at gibi karıyla aldatmış seni Yorumla bilmemnedenböyle +1 yıl aldatılmadım da. ahahaaha bakalım ilişkileri ne olacak Yorumla naber_nassın_iyilik +1 yıl Tamam tamam üzme kendini herkesin başına gelebilir Yorumla
ROMEO021 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl evet çocuk boyu uzun olur ben isterim boyum 1.84 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olurdum 0 0 Yorumla
CharlieChaplin21 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olurum 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Olmazdım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sorun olmaz aşırı bir fark değil 12 cm ben 185 im zaten
197 kızla olur musun cidden
İki dev gezeriz fena mı 😁😁
ahahaa anladım.
Ciddiyim ben severim uzun boylu kızları
valla deme öyle daha çok sinirleniyorum kfjklfshskhlsh
Neden senin boyun kaç cm mesela?
ben 170 im sevdiğim çocuğun sevgilisi 197
Sen çocuğu geri alırsan manitasını da bana yapalım o zaman 😁🤣🤣🤣
alamam kız da bakmaz kimseye sanmıyorum.
Alamazsan senle aramızda 15cm var 3 cm den bişey olmaz😉😄
ha
Sorun olur mu senin için 15cm fark olmasj,😁😄
kısa biriyle mi
Yok senden uzun
sevdiğim çocuk 185 zaten.
185 im ben😁😄
tamam işte bırak onu sen
hayır aşk öyle basit değil abicim
Basitleştirildi artık senin kafandaki aşk kavramı 15 yıl önceydi
Aşk aynı aşk herkes aşık değil umrunda değil herkes sevgi kırıntısına aç
Yanlışın var herkes sevilmediği kişiyi seviyor tıpkı senin de o çocuğu sevdiğin o çocuğun da o kızı sevdiği gibi benim de seni sevmek istemem gibi tek fark kimse bunun farkında değil ne o çocuk ne de sen
Katılmıyorum
Sen bilirsin
Topuklu giydiğini de varsayarsak çok büyük bir fark olacaktır. Kardeşi gibi görünmek istemezdim sanırım.
Olurdum sevgilim olan kadın için sorun olmazsa çünkü aşk iki kişiliktir her açıdan
doğrusu yan yana nasıl görülüyoruz bakmam lazım ondan sonra karar veririm
176'yım. 165 üstü herhangi bir dişi ile arkadaş dışı bir şey düşünmem
O boyda kız basketçi olurmuş, öyleymiş
ama olmamış basketçi falan değilmiş.
Olmaz istememiş, öyleymiş
182 boyum var beni geçiyor musun
kendimden bahsetmiyorum.
Uzun ve iri kızlar çok itici ya valla bak.
demek ki herkes itici bulmuyormuş
Ben genellemedim ki benim açımdan dedim
tabii ki aşk acısı çekiyorum aman salla beni
Sen misin o 1 97 olan
yok değilim sevdiğim erkeğin sevgilisi.
Aga beee at gibi karıyla aldatmış seni
aldatılmadım da. ahahaaha bakalım ilişkileri ne olacak
Tamam tamam üzme kendini herkesin başına gelebilir
evet çocuk boyu uzun olur ben isterim boyum 1.84
Olurum bende sıkıntı yok
Olmam
Olurum ne olacak