+1 yılgereken güveni verememişsin ve açıkça cinsellik gibi bir amacım yok dememişsin, kızın bunu istemediği çok belli senden istediği cevap da rahat hissetmezsen gelme hayatım ben sadece film izlemek istemiştim sen istemedikçe aramızda asla böyle şeyler olmayacak olmalıydı. aranızda gerekli samimiyet de yokmuş bence birbirinizi çok tanıdığınızı da düşünmüyorum bazı şeyler için erken olmuş
13 Yorumla
Soran+1 yılKızın seks yapmak isteyip istememesi umrumda değil eğer istemezse banane yapmasın o zaman ben kimseyi zorlamam bu onun kararı onun vücudu. Ama ben eve çağırdım diye bana te*avüzcü muamelesi yapamaz kimse. Kız olduğun için savunuyorsun onu. Kız tamamen haksız ben haklıyım burada. Kibarca küfür etmeden saygı çerçevesi içinde çağırdım ve küfür etti onu savunma bana ayrıldık zaten
Soran+1 yılAyrıca erken falan değildi 4 buçuk ay olmuștu
- +1 yıl
tecavüzle suçlaması kesinlikle çok yanlış kimseyi savunmuyorum aslında, sadece istemediğini açıkça söylemiş ve sen de olur böyle şeyler normal demişsin bu yüzden korkmuş bence ama verdiği tepki çok yanlış, sana güvenmiyorum bile dese yeterliydi ama tecavüzle suçlayamaz
En İyi Cevaplar
- Diziler & Filmler konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılKız çok haklı kanka. Senin kız kardeşini biri bu şekilde eve çağırsa senin tepkin ne olurdu? Biraz empati yapmak lazım. O da bir anne ve babanın kızı. O da bir ağabeyin kardeşi
024 Yorumla
Soran+1 yılAbisi yok. Ayrıca benim kardeșim reșit olsa ve sevgilisinin evine gitmek isterse izin veririm bu kadar aptal aptal düșünmeyin insanların ilișkileri olabilir 👍🏻👍🏻👍🏻
- +1 yıl
Yani senin kızın olursa ilerde , babişko ben sevgilime sevişmeye gidiyorum diyebilir 🤔
Soran+1 yılReșitse ve sevgilisini tanıyorsam gidebilir. Kızlar ve erkekler seks yapabilir kardeș👍🏻😂
- +1 yıl
İnşallah ileride kızın olur 😀 kızın olduğun gün hep bu yorumunu hatırlarsın babişkosu 😀
Soran+1 yılKızım olmasını istiyorum zaten ayrıca bașına kötü bir olay gelmez benim kontrolüm olacak gizlice kardeșim. Bu șekilde bulușup seks yapabilir sevgilisiyle. Ancak reșit olduğu zaman ama👍🏻
- +1 yıl
Peki reşit öldüktan sonra ayrılırsa , sonra kaçtane sevgilisi olursa hepsinin evine gitmek istese yine mi gidebilir 🤔 kanka böyle kayınpeder olursan eğer kızın senin şehrinde ün yapar bu alanda😀
Soran+1 yılEvden ayrılırsa o zaman kendi hayatını idame ettirir kardeș bu sefer kontrol onun elinde olur. Belli bir yaștan sonra ben müdahale etmem
- +1 yıl
Handsomehell01 kardeşim soruyu soran haklı. Senin kızın da başkalarının evinde kalmaya gidecek ama senin sırf bu yapından dolayı kızın sana açıklamaya korkacak. Ne yapıyorsa gizli saklı yapacak ve sen ne yaptığını bilmediğin için yönlendiremeyeceksin. Hayır olmayacak deme, ben Alanya'da Temiz otelde bir kızla anal yaptım. Kız başı kapalıydı ilahiyat okuyordu , annesi babası son derece dindar ve kapalı insanlardı kesinlikle kızlarının sevgilisi olmasını bile istemiyorlardı. Ve bu kız bunların tamamını ailesinden gizli yaptı. Ben zarar verebilirdim, öldürebilirdim. Uyuşturucu verip bir ömür bağımlı hale getirebilirdim. Engel olabildiler mi? olamadılar. Ama soruyu soran arkadaş günü gelip kız sahibi olduğunda kızı ona herşeyi anlatacağı için örnek veriyorum uyuşturucu bağımlısı biriyle sevgili olduğunu öğrenince buna müdahale edecek , her şey çok geç olmadan. Ama senin kızın bunları yaparken senin ruhun bile duymayacak. Bir şeyi düşünürken her tarafından düşünün. Tek taraflı düşünüyorsunuz hep.
- +1 yıl
@EuroYaKulum işte anlamadığınız nokta şu: bir kişinin yaptığı kaşarlıgi herkese yüklemeye çalışıyorsunuz. Ona bakarsan benim karşıma çıkan kızlar da zina günah diye eline bile tutturmadi evlilik öncesi haram dedi. Allah'a hesap verecem ben ölünce sana değil dedi. Çok istiyorsan gelir ailemden istersin dedi. Eee ne olacak şimdi. Bu kız İslam'ı adam akıllı öğrenmiş. 5 Vakit namazlı bir kızdı. Kapalı olmak ailesinin dindar olması değil mesele insanın ruhunda kadarlık varsa senle he bku yapar. Sen çocuğuna dinîni iyi bir şekilde anlatırsan çocuğun Allah katında iyi bir kul olmaya çalışırsa zaten Kur'ana uyduğu için Allah'tan korktuğundan dolayı yapmaz. Senin yaptığın kızın mayası bozukmuş. Kaç tane dindar aile çocuğuna İslam'ı adam akıllı anlatıyor şimdi. Sorsan Allah'ı kim yarattı diye cevap bile veremezler. O yüzden zinayi gelip savunma bana. Bu arada konu dışına çıkmışsın. Soru şu: senin kızın baba ben sevgilimin evine sevişmeye gidiyorum dese izin verir misin? Sen verir misin? Şimdi diyeceksin ki kızım bana anlattığı için vermem. E Kardeşim sen izin vermiyorsan ne diye başkasının kızını zina için eve çağrıyorsun diye sorarlar adama. Biraz empati yapmayı öğrenin.
Soran+1 yılSen herkesi müslüman sanıyorsun kardeșim ben Müslüman değilim ben paganım ben İskandinav mitolojisine inanıyorum. Kızım kendisi araştırıp kendi dinini seçecek ben sadece yol göstereceğim șimdi seks konusuna gelelim benim kızım 18 yaşına kadar kimseyle seks yapamaz bunu bir kafana sok, reușit olduktan și Ra sevgilisinin evine gidebilir ve seks yapabilir. Șunu da anlamadın dedim ki sevgilisini tanıyorsam. Yani öyle her önüme gelenle yatamaz
Soran+1 yılZinayı savunurum çünkü benim dinimde bu günah değil. Șimdi benim görüșüme, kız yetiștirme biçimime ve dinime saygı duyup tekrar bana yazmamanı rica ediyorum kardeșim sana hayatta bașarılar umarım istediğin șeyleri bașarırsın hadi güle güle👍🏻
- +1 yıl
Saygı duymak ayrı, savunmak ayrı, empati yapmak ayrı. Eğer ki benim kızım ilerde seks yapması için benden izin alabilir diyorsanız o zaman saygı duyarım dinine. Ama yok benim kızım yapamaz başkasının kızını ben yaparım diyorsan burada saygı duyulacak bir taraf yok. Kızınız olduğu zaman daha iyi anlayacaksın bu durumu. Hayırlı günler hepinize
Soran+1 yılBen başkasının kızıyla ilgili bișey demedim. Ayrıca burada empatilik bir durum yok benim dinim günah değil diyorsa kızım yapabilir. Ben başkasının kızı demeni anlamadım
- +1 yıl
Senin dininde yoksa o zaman kendi dininde birini evlilik öncesi ilişkiye ikna etme daha kolay olur. Bizim dinimizde günah olduğu için bazı müslüman kızların, yani soru olarak paylaştığın kızın da bunu kabul etmemesi normal ve benim dinime göre haklı. O yüzden kıza hak verdim. Ama sen kendi dinine mensup kızlarla konuşursan eğer böyle sorunlar yaşamazsın onu anlatmaya çalışıyorum. Tüm semavi dinlerde zina günahtır. Senin dinin hangisi bilemiyorum ama dinsizim zina diye bir şeye inanmıyorum diyorsan orası ayrı mesele.
Soran+1 yılPaganım dedim ya o bir din iște. Hem dine göre sevgili seçmek bana ayıp geliyor sadece dini farklı diye onu eleyemem bazı müslümanlar zina yapıyor biliyorum belki pek kafasına takmaz zinayı diye onunla konuștum bu seks meselesini. Neyse kardeșim o kadar tartıștık bak konușarak anlaștık bir sonuca vardık herkesin kaderi iyi olsun bașka diyecek bir șey yok hakkını helal et🖐🏻
- +1 yıl
Hayır dine göre seç ya da seçme demiyorum. Anlamadığın nokta şu; paganizm de seks ritüelleri vardır. Mesela herkesin içinde çıplaklık bu inançta ayıp değil iken bizde ise günah. Sizde seks normal iken bizde günah. O yüzden müslüman kızlarla anlaşman çok zor. Ama ailesi müslüman olupta kendi inançsız olan ya da günah olduğunu bildiği halde sırf zevk için zina yapan kızlarda var. Bu tip kızlarla anlaşman daha kolay diyorum senin. Hatta Ateist ya da deist kızlar tam senin istediğin tipten çünkü zina yok kafasındalar. Bu tür kızlarla cinsel ilişki daha kolay iken müslüman olan kızlarla daha zordur. Onu anlatmaya çalışıyorum yoksa sana dinlere göre kız seç demiyorum
Soran+1 yılYok onu anladım zaten de belki ayrıldığım sevgilim de Müslüman olup zinayı zevk için yapan birisidir diye eve çagirmistim ama öyle değilmiş. Anladım zaten artık benim gibi biriyle ilișki bașlatırım. Teșekkürler reis o kadar konuștuk kendine iyi bak🖐🏻
- +1 yıl
Sonunda ne demek istediğimi anladığına sevindim güzel insan. Rica ederim hayırlı sabahlar✋
Soran+1 yılSağol sanada😄
- +1 yıl
Benim birlikte olduğum kız sevgilisi ile evleneceği için ona dokundurmuyordu. Sevgilisinin telefondaki mesajlarını gördüm. İyi ki seninle birlikteyim , aylardır eline bile dokunamadım başka kızlar herşeyi yapıyorlar falan diyordu. Adam eline dokunamadığı için şükrediyor. Bana saçma geliyor. Senin kız arkadaşının böyle olup olmayacağını bilemezsin. Belki sırf sen onunla evlen diye sana zırnık koklatmazken başkalarıyla neler neler yapıyor olacak bilemezsin. Ayrıca sorduğun soruya cevap vereyim , evet tabi ki benim kızımın da erkek arkadaşlarıyla sevişmesini isterim. Ben yapma diye baskı yapmam. Ancak erkek arkadaşının , hayatına biraz göz atarım. Uyuşturucu kullanıyor mu? , Daha önceden bir suça karışmış mı? Bunlara bakarım. Kızıma zarar vermediği sürece istedikleri kadar seks ya da sizin dinin deyimiyle zina yapabilirler. Benim için önemli olan kızımın mutluluğu ve benden hiç bir şey saklamaması olur. Sen bana bir soru sordun ben de sana 1 şartlı bir soru sorayım. Senin de kızın oldu ve bir erkekle sevişecek veya evinde kalacak , sen kızının bunu senden gizli mi yapmasını istersin yoksa haberin olsun mu istersin? İlla ki yapacak diye düşün. Sorduğum soru haberin olsun mu olmasın mı? Başka yere çekip ben dinini iyi öğretirim yapmaz deme. Belki kız dinini çok iyi öğrendi ama cehenneme gitmek istiyor. Sorum şu : haberin olsun mu olmasın mı?
- +1 yıl
@EuroYaKulum illa yapacak diye bir kaide yok ikincisi anlattığın masalların benim yazdığım yorumlara göre şekillendirdiğini anlamayacak kadar saf değilim. Güzel seneryo Fakat ben yemem. Şimdi diyeceğim ki benim kız arkadaş 5 vakit namaz kılan biri olduğu için ve sosyal medya hesaplarının şifresi bende b
Olduğu için ve telefonuna da bakmama izin verdiği için başka bir erkekle konuşma ihtimali sıfır. Sen de diyeceksin ki bu kızda 5 vakit namaz kılıyordu, sevgilisi de şifrelerini almıştı 🤣 he anam he yedim ben de 🤣 dostum beş vakit namaz kılan Allah korkusu olan zina yapınca en büyük 7 günahtan birini işleyeceğini bilen. Anal yapan sevgilileri geç karı koca bile anal yapınca Allah'ın lanetine uğrayacağını bilen biri zaten yapmaz. Allah'tan korkar. İslam'ı adam akıllı öğrenmemiş sevgilinle benim ilerde Allah nasıp ederse eğer kızım olacak kızı kıyaslanman bu yüzden saçma oluyor. İlla olacak diye düşünmem çünkü kızıma küçük yaşta İslam'ı sevdirecegim hatta İslam'ı senin anal yaptığın kızlara nasıl bir günah bataklığı içine girdiklerini anlatacak inşallah. O yüzden kızım sevgili yapmaz yaparsa da dini bütün biriyle sevgili olur. O kişi de zaten İslam'ı tebliğ etmek için aynı kafa yapısında olan biri olur. Bana dostunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye boşuna demiyorlar. Kızımın çevresi zinaya karşı olan bir çevre olacağı için böyle sapıkça düşünen erkeklerle işi olmayacak Allah'ın izni ile inşallah. - +1 yıl
Evet işi olmayacak veya sen öyle sanacaksın. Sevgilisinde şifresi var mıydı yok muydu bilmiyorum. Benim anlattığımı anlamamışsın. Sonuç olarak o kız ailesinden korktuğu için benimle yaşadıklarını gizli saklı yaşadı. Sevgilisine de zırnık koklatmıyordu çünkü evlenecekler. İster inan ister inma ama yalan söylediğimi varsaysak bile oluyor böyle şeyler bende olmasa başkasında oluyor. Gerçi benim kanıtım var fotoğraf video vs. Bak söylüyorum demişti dersin ilerde. Sen ne kadar dindar yetiştirmeye çalışırsan çalış , o kızın nefsi uyanacak ve bir şeyler yapacak ve sen ne yaptığını bilmeyeceksin. Benim kızım doğum kontrol yöntemleri kullanırken senin kızın çocuk aldırmak için gizli klinikler arayacak. İlla olacak diye bir şey yok diyorsun da illa olacak cidden olacak ister inan ister inanma. Baskılar şimdiye kadar her zaman aynı şekilde sonuçlandı. Sevgilinden şifre alsan da farklı bir hesap açabilir. İnstagramını alsan ksye girer ksyi alsan fake hesap açar. Yapacak olana engel olamazsın. Ayrıca kızının kiminle sevgili olacağını nereden biliyorsun? Dışardan bakınca benim birlikte olduğum kız da dini bütün biri olarak görünüyordu. La ailesi bile dini bütün biri sanıyor benim birlikte olduğum kızı sen nereden bileceksin kızının sevgilisinin dini bütün biri olduğunu? Nasıl bileceksin cidden soruyorum bunu. O kızın ailesi neden bilmiyordu?
- +1 yıl
Kimse başına böyle şeyler geleceğini tahmin etmez ve istemez de. O yüzden kimse başına böyle şeyler gelince ne yapacağını da düşünmez. Ben merak ediyorum benim birlikte olduğum kızın babası sen olsaydın ve iş işten geçtikten sonra öğrenseydin ne yapardın.
- +1 yıl
@EuroYaKulum çünkü aileler çocuklarını eğitme konusunda yetersiz. İslam'ı baskı yaparak sevdirecegimi kim söyledi? Baskı ile hiç bir olguyu sevdiremezsin. Şu duayı öğrenirsen sana şu kadar harçlık var diye ödül yöntemi ile sevdireceksin İslam'ı. Sabah namazına 40 gün kalkarsan sana bisiklet alacağım dersin. Çocuk sırf o bisiklet için seve seve kalkar. Bunun gibi bir çok yöntem var. Sonra günah ve sevap kavramlarını adam akıllı öğreteceksin. Baskı ile değil sevdirerek öğreteceksin Allah aşkı oluşsun içinde. Aileler ne yapıyor şimdi ki Kur'an kursuna yazdırıyor sonra hiç çocuğa sormuyorlar bile ne öğrendin diye. Nasıl olsa hoca anlatıyor kafasındalar. Halbuki kursa gidiyorum diye yalan söyleyip parka giden çocuklar var. Parka gitmesin mi? Tabiki gitsin ama bunu sisteme oturacaksın kurs çıkışı seni parka götüreceğim diye sen önceden söylersen çocuk seve seve gelir kursa ama ailelerin çoğu meşgul olmuyor küçük yaşta çocuklarla sonra böyle senin gibi Allah'ın lanetine uğramış kişilere
denk gelip İslam'ı adam akıllı öğrenmedigi için anal bile yapacak kadar düşük duruma düşüyorlar. Yazık çok yazık. Sen kızını doğum kontrol hapları ile hayal edebilirsin ama ben senin gibi iğrenç hayaller kurmam şimdiden doğmamış bebeğe de don biçmemek daha mantıklı olur kardeşim. Ne sen ne de ben ileride ne olacağını bilemeyiz çünkü. Belki evlenmeden öleceğiz garantin var mı evlenmeden önce ölmeyeceğinin? O yüzden herkes önce kendi ibadetine baksın. Önce can, sonra canan. Senin inancın sana benim inancım bana. Ben şu an ölsem Allah doğmamış kızımı değil benim hayatımı hesaba çekecek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Diziler & Filmler konusunda 26,3b cevap paylaştı. Engelle gitsin böyle korkuları varsa bile bu şekilde dile getirilmez. Saçma canım bir insan..
20 YorumlaÖncelikle kadınları böyle korkutan, masum erkekleri de bu iğrenç lakaplara maruz bırakan pislikler utansın.
Kız arkadaşının sana hakaret etmesi çok yanlış.
"hayır" deyip konuyu kapatabilirdi.
Zaten sende kızı çok sevdiğin için onu rahat olmayacağı bir şeye zorlamazdın diye düşünüyorum.
Bence barışın, ikiniz de birbirinizi yanlış anlamış ve gereksiz yere hakaret e maruz kalmışsınız.
Lütfen artık ikili ilişkilerinizde bu iğrenç insanlarla dolu zamanı düşünerek hareket edin.20 Yorumla
+1 yılS. et yol ver. Bu da düt düt öğrensin karşısındakine tecavüzcü muamelesi yapmamak gerektiğini.
32 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar beklemezdim zaten ondan tekrar konușmicam onla. Ama artık bir sorunum var yalnızım. Enazından onunla oyuna falan girerdim șimdi hiç kimse yok🤦🏻 olmayacaksa da böyle olmasın👊🏻👊🏻👊🏻
- +1 yıl
Düt düt dediği s.. ke s.. ke olacak. S. et tonla oyuncu kız var
+1 yılTrol soru değilse aşırı saçmalamış. Tedbirli olması güzel ama bu kadarı da abartı hiç mi güveni yok sana neden birlikte o zaman? Senden böyle bir şeyi beklediği için senin alınman gerekirdi
20 Yorumla
+1 yılTamam böyle seyler aklına gelir insanın ama yüzüne de söylenmez yani güvenmiyorsa başka bir bahane bulabilirdi gelmemek için en azından eve gelmek için erken olduğunu düşünüyorum diyebilirdi çok açmadan
10 Yorumladoğal olarak türkiye deformasyunudur. kendini korumaya çalışmış bi ton izlediğimiz okuudğumuz haberlerin üzerine korkunun üzerinde böyle bi etki yapmasını normal buluyorum. ve sana içten güvenmiş olduğunu da sanmıyorum demek ki güven vermiycek bazı hareketlerin oldu
12 Yorumla
Soran+1 yılOlmadı👍🏻
Soran+1 yılNe yapmam lazım bana güven diyerek uzaydan atlayıp havadaki ebabil kușunu ağzımla yakalamam mı gerekiyor?
Diziler & Filmler konusunda 482 cevap paylaştı. Daha once sen onlara gittin mi ailese olmasa alınca kötü bisey yapılamiyor mu kizin dusunce yapisini anlayamadım ve ne kadar birliktesiniz ki siz hiç görüşmediniz mi
16 Yorumla
Soran+1 yıl4 buçuk ay oldu 7-8 defa falan dışarda buluştuk hiç eve gitmedik
Soran+1 yılBana te*avüzcü muamelesi yapılmasından bıktım artık ben kimseye zorla bișe yapmam sevgilim olduğu için cinsellik istemem suç mu zaten istemezse anlarım.
Soran+1 yılNumarası var film videosunu instada gördüğüm için Dm den ona filmi gonderdim ordan devam ettik
+1 yılOlm , ürkütmeden yapcan bu işleri. Cinsellik kötü bişey değil demişsin yani evet o amaçla eve çağırıyorum demişsin kıza. Film izleriz'den başka yalan bulamadın mı :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyim gel tanga giyelim mı diyim 😂😂😂
+1 yılO hanımefendiye bir şey demek ne kadar doğru ama onu da anlamak lazım fakat size olan üslubu yanlış.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu nasil sevgililik yahu bir daha dusun bence insan flortuyle bile daha samimi konusur bu ne böyle birde sizli bizli konusun tam olsun tam bir kezban kro iliskisi madem sana guvenmiyor niye sevgilisiniz ahahahahaha
17 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa eve davet ettim reddedeceğini tahmin etmiyordum
Cevap sahibi+1 yılbence direkt hayatindan cıkarmalasin ben sevgilimle tinderdan tanistim bir birimizi sadece fotograflarda gorduk telefonla konustuk 2 hafta sonra kalktim onun yasadigi memlekete gittim aramizda 3 sehir var 1 yili askin suredir birlikteyiz beraber yasiyoruz
Soran+1 yılAh keșke hemen bulabilsem ya. Kafama sı*ayim 20 oldum hâlâ çizgi film izliyorum onun yerine iyi birini bulmaya çalıșsaydım
Cevap sahibi+1 yıl:(((
Soran+1 yılAma seviyorum çizgi film izlemeyi 👉🏻👈🏻🙂
Cevap sahibi+1 yılizle o zaman annem
Soran+1 yılSorun șu çizgi film izleyerek nasıl kız bulucam. Fare deliğinden Jerry çıkıp "Tom sana kız bulmuș" mu dicek😂
Diziler & Filmler konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olum nerden buluyorsunuz lan bu ruh hastalarını siz ve nasıl katlanıyorsunuz kafayı yerim lan ben iki gün çekemem
15 Yorumla
Soran+1 yılKanka ilk defa samimiyete girdim belki ondandır ama zaten tekrar birlikte olmam onunla hiç böyle bişey yapmamisti
- +1 yıl
- +1 yıl
Onu bana sorma ona sor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bi kez dedim yanında kalırsam dayanmazsın ileri gidersin diye. O kadar çok kızdı ki biri sürü trip attı. Kızın korkması normal bu arada. Çünkü ülkenin durumu ortada. Ama sana öyle demesi de kırıcı bee
20 YorumlaTanımadıgınız insanalarla mı sevgili oluyonuz anlamıyom ki
21 Yorumla
Soran+1 yıl4 bucuk aydır birlikteydik
Gizli Üye(30-35)+1 yılToplum baskısı bu. sen kızdan daha ne bekliyorsun siz rahatsınız olan kızlara oluyor tedirgin oluyorlar. halka açık biryerde bulusun eve çağırırsan kabul edilmeyebilir
21 Yorumla
Soran+1 yılRahat mıyız? istediğiniz anda sokakta tek bir lafınızla bizi öldürtebilirsiniz "bırak beni te*avüz etme bana" diye bağırdığınız zaman ölebiliriz dayak yemekten. Tabi gerçekten te*avüz edenler ölsün o umrumda değil ama hiçbir șey olmadan bunu yapan kadınlarda var yani çok güçlüsünüz asıl siz rahatsınız ben dayak yememek için halka açık alanda hiçbir kıza yakın yürümüyorum otobüsüm gelmișse ve önümde bir kadın varsa yaklașmamak için binmiyorum bile o kadar korkuyorum anlatabildim umarım
+1 yılE ama sizin de aklınız hep s*kin*zde mk bu kızlar nasıl güvensin he...
216 Yorumla
Soran+1 yılHanımefendi akıl/beyin kafatasında olur peniste olmaz lütfen biraz bilgili olalım👍🏻🤦🏻
- +1 yıl
Eve Kız Atamayanlar kulübü, hoş geldiniz görüşüme sjsjs düşündüren sizlersiniz ayol... eve gitsek verici, vermesek kezban. Biz de size bu gözle bakıyoruz artık. Hemcinslerinizi bu konuda uyandırın, uyarın. İş sizde, hadi bakim!
Soran+1 yılAçık açık yanımda olmasını istediğimi söyledim ona zaten daha ne tartıșıyorsun
- +1 yıl
Kavun değilsin ki koklayıp anlasın
Soran+1 yılO zaman hiç bir kız hiç bir erkekler ilișkiye bașlamasın, insanlar birbirini tanımasın, evlenmesin. Afferim bu kafada devam👏🏻👍🏻
- +1 yıl
ben hayvan hem cinslerimi uyarsam ne olacak ulaşamdıgına kaşar damgası vurmaya alışmışlar onların beyni küçükse biz napalıö niye genelleme yapıyorsun ben hep karşı çıktım erkek cinsel ilişkiye girince bravo helal be kız ilişkiye girince vay kaşar denmesine. devamlı ilişki yaşayan kızlara kaşar diye kimse yaklaşmazken ya da sadexe şey için yaklaşırken ben hep arkadaş oldum çok saglam arkadaşlarımda var birlikte filmde izliyoruz yemek te yapıyoruz hiç bişey de olmuyor ayrıştırıcı genelleyici küçük düşünceli zihniyetinizi artık Uzak tutun şu toplamdan
- +1 yıl
Yav he he sjsjs
Soran+1 yılUmarım erkenden ölürsün yazık🤦🏻
- +1 yıl
Senin kız harbi canım sjsjs
- +1 yıl
S@lakmış.
- +1 yıl
Eve çağıramayan embesiller utansın. Yanlış anladı diye bir de soru açmış. Demiyor ki benim manit kara cahil ben bunu nerden buldum diye sjsjs @asfarsara bu da gelmiş @soran beceriksizini savunuyor sjsjs
Soran+1 yılAga yeter artık yazmazsan çok mutlu olurum iyi geceler
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer eve çağıran kötü mü olcak digerleri yüzünden masumlar da yanlış anlasiliyo sevgilinin evine gitmekten nolcak ben olsam kosarak gidiorm
10 Yorumla
+1 yılSon mesaj ne öyle ya? Hayır deyip geç, adama tecavüzcü demek nedir allasen. Millet ml oldu iyice
20 YorumlaGüvenmiyormuş zaten bir şey yapma güvensiz ilişki olmaz.
20 Yorumla
+1 yılKafayı yemiş ama gördüğümüz bunca habere göre tırlatması kadar doğal bir durum yok.
20 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliyle cinsellik yaşamak istemek ne zamandan beri tecavüz olmuş, hey Allah'ım. Ayrıl gitsin zaten anana küfür etmiş.
00 Yorumla
+1 yılKız psikopat abi ahahaha kızı sakinleştir ve ayrıl, onunla buluşmadığı için terk ettiğini düşünmesin bu kız seni çok yıpratır muhabbete bak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellikten kötü bi şey değil demişsin yani film falan izleriz ayağına cinsellik düşünmüşsün zaten.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi baştan demiş ki ailem olmasa bize gelirdin diye madem yanlış o niye çağırıyor?
Erkeğin şeyi kız evinde kalkmıyo mu yoksa
Mal bu boş ver bunu10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 27,1b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar açıklamaya böyle küfür yiyorsan o senin kabahatin. Nerden buluyorsunuz olm böyle kezbanlari
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 5b cevap paylaştı. Bu ne böyle ergence olmuş. Başta normal tedirgin diyordum da en sondakini gördükten sonra inanmadım gerçek olduğuna. İçerik olsun diye hazırlanmış gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonunu böyle beklemiyordum kahkaha attım ahahahahahah tedirgin olmakta haklı ama uzatmış hayır demesi yeterliydi
20 YorumlaKafayı yemiş, iyi kurtulmuşsun. Böyle paranoyak tiplerden uzak durmak lazım.
00 Yorumla
+1 yılBı erkek fılm ızlıyelım dıyosa amacı fılm çekmektir nettt
52 Yorumla
Soran+1 yılBenim değildi ama enazından düzgünce belirtenden zarar gelmez
- +1 yıl
Bılmıyorum bu kız baya garıp sankı senle dddssssk gecıyor gıbı bı halı var belkı de normal halı ne bılım senın sevgılın sen daha çok tanırsın
lan boş ver et bu kızı mal ya utanmaz kız kafaya bak abi ya boş ver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin kaç yaşında 14 mü 😂😂 ama pardon 14 yaşındakiler bile daha normal şeyler söyler
43 Yorumla- +1 yıl
😂😂😅 insan neye çağrıldığını bilir ve ustelemez dimi
Cevap sahibi+1 yıl@mimarist_34 e yaniii 😂
- +1 yıl
Sevgili olunca bazı şeyleri sorgulamamak lazım 😉
Bu nasıl ilişki wcoxpekfpe kız cidden slak uğraşma bile amacın neyse kandırırsın zaten bunu amacın öyle değilsede uğraşma cidden güven yok ilişkide güven önemli
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılE kız haklı ya sen de boş yere üstüne gidip o lafı dedirtmişsin. Kimseye güven olmuyor bu kız haklı.
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır haksız bu șekilde söyleyemez
Soran+1 yılDirekt te*avüzcü muamelesi yapmaya başladı
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kişinin sevgilin olduguna emin misin küfür etmiş
14 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık zaten o konușmadan sonra
Cevap sahibi+1 yılKaç gündür birlikteydiniz
Soran+1 yıl4 buçuk ay oldu ilk defa eve davet ettim ve ilk defa küfür etti bana
Cevap sahibi+1 yılYa bi s. Gitsin maalesef çağımız böyle ama onunda imdaat beni taciz ediyor diye bagirmayacaginin garantisi yok ikinizde memleket sartlarinda topun ağzindasiniz
+1 yılSenin üzerine düşmen için olayı abartmış da abartmış
21 Yorumla- +1 yıl
Bi de amacı zaten sen üzerine düş yanlış anlaşıldım diye düşün gönlünü almaya çalış bu yani klasik
Gizli Üye(25-29)+1 yılAptl bir kız için bu kadar kafaya takma o olmazsa başkası olur. Seninle film izleyecek çok kız var unutma
02 Yorumla- +1 yıl
Hee mq
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilinle niye instadan konuşursun ki bide kız haklı sadece ifade ediş şekli ergence niye güvensin ki bir erkeğe o zaman niye sevgili oldu demeyin kimseyi tam olarak tanıyamazsın tedbiri elden bırakmamak gerek ve net çoçuğun amacı başka
119 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapmak kötü birșey değildir
Cevap sahibi+1 yılO zaman beni yanlış anladı deme sana göre kötü olmayabilir ona gore öyledir
Soran+1 yılTamamen ben haklıyım. Seks yapmak zorunda değil istemiyor olabilir tamamen onun kararı onun vücudu ama bana tecavüzcü diyemez kimse bana bu muameleyi yapamaz boș boș savunma bana onu
Cevap sahibi+1 yılBen zaten ifade edis şeklinin yanlış olduğunu belirttim. Bana ne yükseliyorsun aw
Soran+1 yılPeki nasıl ifade etmeliydim?
Cevap sahibi+1 yılAy sus be
Soran+1 yılHayır ya laf sokmak için değil baya merak ettim ne deseydim acaba diye ondan sordum?
Soran+1 yılHem ifade ediș şeklin yanlıș diyorsun hem de nasıl ifade etmem gerektiğini bilmiyorsun. Tahtalar eksik mi yoksa
Cevap sahibi+1 yılAy valla yoruyorsunuz sana demedim onu ilk yorumumda kizin kednini ifade edis şekli yanlış dedim sende boş yapma dedin ona karşılık söyledim. Senin tahtaların eksikk
Soran+1 yılHa sen bana diyorsun sandım ya 😂 senin eve çağırıș șeklin yanlıș dedin sandım çok pardon 😂
Cevap sahibi+1 yılO da yanlış şey dicektin bizim eve gel vakit kalırsa film falan izleriz mdvzkzvzk
Soran+1 yılNeyden sonra vakit kalırsa kfkskfk ya valla ben çok saçma bı kıza denk gelmișim artık benim gibi çizgi film izleyen oyun oynayan saf mallığı olan bir kız bulmam lazım🤦🏻
Cevap sahibi+1 yılBirlikte yemek yapardiniz dans ederdiniz sarılıp uyurdunuz falan ne olcak fesat misin nesin xkcskzvs
Cevap sahibi+1 yılAga be yok mu birlikte uğur böceği ve kara kedi izleyenimiz sjczzk
Soran+1 yılO diziyi izledim baya güzeldi okula giderken her sabah izlerdim ya. Yemek yapmak neyse ama türk kızları sevgiliyken sarılmaya veya dans etmeye daha doğrusu her türlü temasa sapıkça baktığı için olmuyor
Cevap sahibi+1 yılYanı ona gore bir kızla olacaksın o zaman herkes yapmaz ya da hemen yapmaz ama sevgiliye sarılmak dans etmek sapıkça değil
Soran+1 yıliște senin gibi mantıklı düșünen kız sayısı çok az olduğu için o kișilerle tanıșmak çok zor oluyor bulamıyoruz çünkü. Enazından tavsiye versen nasıl bulabilirim diye?
Cevap sahibi+1 yılYa zaten biriyle konuşmaya başlayınca anlarsın o kişinin tutumunu eğer muhafazakar ise zorlamaya gerek yok sonuç böyle olur. Bi bakim varmıymış bi tane gönderim hemen sana kzcskss
Soran+1 yılNeyse artık bakacaz belki karșıma çıkar ilerde 🤷🏻♂️
+1 yılBence evde tek başına film izlemen ruhsal açıdan seni mutlu edecek 🙏🏻
24 Yorumla
Soran+1 yıl20 yașındayım evde hiçbir arkadaşımla veya sevgilimle film izlemedim bu ilk olacaktı
- +1 yıl
Bu dünyanın sonu değil İnan bana 🤦♀️
Soran+1 yılAyrıldık. Zaten dediğini yaptım dün gece oturup batman serisine tekrar bașladım tüm sinir stres gitti valla😂
- +1 yıl
Tebrik ederim 😂
Öncelikle bir ilişki güven üzerine kurulmalı o güven olmazsa huzur olmaz demekki sevgilin güvenmiyormuş bunu erken öğrenmiş oldun zararın neresinden dönsen kardır salla gitsin bro
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn son mesajda kız gemileri yakmış, çok fena gol attı 😂
Bu saatten sonra hiç barışmayın00 Yorumla
+1 yılHee oldu nikahsız Kadınla cinsellik yaşayacakmış ha siyeee derler "Adama" 😉
11 Yorumla
Soran+1 yılMuhafazakar değiliz👍🏻
E başta annemler evde demiş yani evde olmasa o çağıracakmış ne yaşıyor bu kız 😂 çok abartmis hayır deyip konuyu kapata bilirdi.
10 Yorumla😂 kız nasıl güvensizlik yaşamışsa artık sende öylesin gözüyle bakıyor ve hiç güven vermedinmi sizin normal sohbetiniz neler oluyor?
10 Yorumla
+1 yılBu kız çok s a l a k hemen yatağa atabilirsin, ne diyorsa tamam dersin eve gelince kendisini bırakır zaten.
10 Yorumla
+1 yılOkadar haber izliyoruz doğal tedbirli olması bence sadece çok yukselmiş hayır diyip geçebilirdi
20 Yorumla
+1 yılTürk kızlarının özeti😂😂😂😂
20 YorumlaFilm seçimi yanlış bence :)
10 Yorumlaannemler evde bizede gelemezsin yazmış sen çağırınca yükselmiş birden. bu kız sağlam papuç değil
10 Yorumla
+1 yılEee niyetin bu degilse niye çağırıyorsun?
21 Yorumla
Soran+1 yılilla seks için mi çağırmam gerek diğer duygular önemsiz mi?
- Diziler & Filmler konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılbu gerçek olamayacak kadar saçma
24 Yorumla
Soran+1 yılȘaka sandım ama değilmiș bay baya küfür etti
- +1 yıl
ikiniz de ya cocuksunuz ya da erkek arkini sevgilin diye kaydettin saçmaladın
Soran+1 yılikimizde reșitiz👍🏻
Soran+1 yılAyrıca erkek arkadaşım yok sadece sevgilim var tek başıma tanışıp tek başıma ilişkiye basladim
oha ya kız niye oyle tepki vermiş hiç gorusmediniz mi ya da nerden tanıstınız trol mu bu ya
00 YorumlaKız arkadaşım bunları söyleyecek ben konuşmaya devam edeceğim hemen ayrıl
00 YorumlaBence alınması gereken insan sen olmalısın
19 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılTabi orası öyle zaten daha önce hiç küfür etmedi bana, bu konușmadan sonra ayrıldık
Soran+1 yılValla sevinç veya üzünç hissetmiyorum açtım batman 2 izliyorum șuan umrumda değil artık yani
- +1 yıl
Senin gibi güven vermeyen zibidiyi ne yapsın Kız senden kurtulduğu için 2 rekat şükür namazı kılsın bence
- Diziler & Filmler konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe anlamış çok merak ediyorum
16 Yorumla
Soran+1 yılTe*avüz edeceğimi sandı🤦🏻
- +1 yıl
İyy kezo ya
- +1 yıl
Eksik okumuşum mesajları trollüyorsun demek milleti hmm
Soran+1 yılBide bu her soruya troll yazanlar var nasıl bir kafaya sahipsiniz anlamıyorum. Kendi oğlunu öldüren insanlar var benim sevgilim bana küfür etmiș diye ben troll mü oluyorum
- +1 yıl
Üf tamam tamam çok eğlendik hadi
Soran+1 yılEğlenmeniz için sormuyorum hanımefendi herșeyi kendinize özel sanmayın lütfen. iyi geceler👍🏻
Dün mü sevgili oldun bununla
12 Yorumla
Soran+1 yıl4 ay önce
- Diziler & Filmler konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılAga noluyo aga shshhdhdhd
13 Yorumla
Soran+1 yılGaliba terkediliyorum aha
Soran+1 yılAga*
- +1 yıl
Bunla uğraşılmaz kardeşim manyak mısın sen de, sal gitsin sorunları var bu kızın
düzeltecek bi tarafi kalmamis
20 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkizi ikna edip evine gonderelim de istee misin?
20 Yorumla Yeniyse yanlış anlar tabii
03 Yorumla
Soran+1 yıl4 buçuk ay oldu. Yanlıș anlayabilir tabiki bu doğal bir durum ama bana te*avüzcü muamelesi yapamaz kimse !!!
Soran+1 yılNerdeyse 5 ay olacak 8 defa dıșarıda buluștuk gezdik ettik o kadar, ilk defa evime davet ettim daha samimi olsun diye. Daha ne yapayım ben.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüldüm gece gece ya😀
32 Yorumla
Soran+1 yılBen gülemedim ama🥲
Cevap sahibi+1 yılSende gül boş ver sana güvenmeyen insanla işin ne ya
+1 yılNe zamandır sevgilisiniz
10 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem