Sevgilimle aramızda her ne olursa olsun en sonunda yine aşk sayesinde barışıyoruz ve eskisinden de iyi oluyoruz. ben onunlayken anladım. ask her şeyin üstesinden gelir. sizce de böyle mi?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aynı fikirde değilim Aşk bir yere kadar. Sonrası saygıya , fedakarlığa , sevgiye , dürüstlüğe bağlı
Ben öyle düşünmüyorum. yeri geliyor saygınız kalmasa bile hiç bir şey kalmasa bile aşk yetiyor bazen. sizin o söyledikleriniz mantık içinde oluyor. mantikli düşününce aşk her şeyin üstesinden gelmez diye düşünülüyor
Aşkı çok büyütüyorsun gözünde
Büyütmek demeyelim de. ilk defa bu derece fazal duygu beslediğim için. her şeye bedel diye düşünüyor olabilirim. sonucta herkes zamanında bizim aşkımız büyüktür dediği bir aşk yaşamıştır mutlaka. kimilerinde bunun sonu hüsran kimilerinde mutluluk ile bitmiştir. bende mutlu bitmesine inanıyor ve böyle olmasını istiyorum
Aşk nasıl karın doyurmuyorsa, herşeyinde üstesinden gelmiyor. Dedin ya ilk defa bu kadar duygu besledim diye... şöyle açıklayımm bir çocuğun korkusunu düşün o an onun İçin daha korkunç hiçbir şey yoktur , ya da bir cinayet anını düşün o anki suçluluk psikolojisinin yoğunluğunu , , aşkta öyledir işte taze olan her duygu yoğundur. Umarım çok sevip sevilirsin ;)
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. insallah böyle olurr🙃
Umarım 🙏 mutlu olmak herkesin hakkı
Umarım herkes içindeki iyilik kadar iyilik görür 🙃🙏🏻
İyiliğin adı kaldı ablam ;))
Haklısınız 🥲
İki kişi arasındaki bağa bağlıdır geledebilir gelmeyedebilir
Aynen haklısınız. gercek bir aşk ise her şeyin üstesinden gelinebilir
Evet bir kişi baştan sona bile değişebilir aşk için
Evet doğru
İyi aşklar dilerim
Teşekkür ederim 🙃
hayır gelmez
Neden böyle düşünüyorsunuz ki?
şu an yoğun yaşanılan aşk zamanla yerini sevgi, saygı ve anlayışa bırakıyor. bu üç şey her şeyin üstesinden gelir evet. ancak anlayışsız ve özellikle saygısını yitirmiş bir ilişki bağımlılıktan başka bir şey değil. ve bu sonunda bir yerde biter, her şeyi çözemez
Haklı olabilirsiniz evet. belki şu an bu duyguyu ilk defa bu kadar yoğun hissettiğim için böyle düşünmus olabilirim. sizler tabi yaşça buyuksunuz benden hem yaşanmışliklariniz da olabilir
Ama bu söylendiğiniz 3 şey bizde hiç bir zaman eksik olmadı. benim söylemek istediğim daha başka şeyler. mesela aile etkenleri olsun. istemeyen kişiler olsun. surekli engellemek isteyenler olsun
bu tarz konulardan bahsediyorsan evet, olabilir tabii ki aşk her şeyi aşar o zaman. ancak bunda da tarafların sağlam bir psikolojiyle durması gerekli mesela, yine tek başına yeterli değil:")
bahsedilen 3 şey de hayatınızda ise, birlikte yapabilirsiniz her şeyi
Evet bu bahşedilen 3 şeyin dışına asla çıkmadık. dış etkenler yüzünden baskı yüzünden ayrilmis olsak da sonda yine beraber olduk. bir araya geldik
umarım bundan sonrası hep güzel bir şekilde ilerler
İnşallah 🙏🏻 yorumlarınız için teşekkür ederiz ☺️
Gelemez hayatın anlamı aşk mi
Hayatın anlamı tabiki de sadece aşk değildir. ama anlamlarından biridir bence
Tamam işte diğer eksilerde tamamlanınca hayatın anlamı olur
Haklısıniz evet
anlaştıysak sorun yok
Aynen öyle
Kendine iyi Bak byr
Sizde kendinize iyi bakın
Bir gün aşklar biter hatıralar kalır
Gerçek bir aşk ise. hic bir zaman tamamen biteceğini sanmıyorum
Allah aşkıysa evet.
Tabi ki de doğru bu. cunku Allah'a olan aşkımiz. her şeyin üstündedir
👍 sevdim seni kara kız 👍
Sağolun. ayrica yorumunuz için de teşekkür ederimm
Ben teşekkür ederim huzur Allah'ta şükür ☺️
Gelir elbette 😊
Bence de..
Ama benim sevdiğim babasının baskılarına boyun eğdi ve dünyanın en mükemmel aşkı bitti gibi... Demek ki bu hayatta her şey mümkün
Hayır. eger gerçek bir aşkla size bağlı olsaydı. her şeyi göze alırdı. olumu bile. su an ben sevdiğim için her şeyi göze alabilirim
Ölümü de göze aldı ama babasının baskısına direnecek gücü kendinde bulamadı galiba Toparlarız inşaAllah
İnşallah. benim sevgilimde öyleydi. annesi istemedi. ama o geri döndu. ani yaşamak istiyorum dedi. sana bir şey olsa. sana doyamadım demek istemiyorum dedi. sana hasret gitmek istemiyorum dedi. gidecegimzi yere kadar gidelim. zmani gelince annemi ikna ederiz dedj
Erkeğin ailesini ikna etmesi kolay ama doğuda yaşayan bir kızın babasını ikna etmesi çok çok zor Rabbim hepimize en hayırlısını ihsan eylesin
Amin inşallah. hepimiz için en hayırlısı olur
Gelmez
Neden?
Zamanla anlarsın neden olduğunu
Peki sağolun. yorumunuz için
Sadece aşk olmuyor
Haklısınız
Aşk yokki
Bir gün aşk biter.
Gerçek bir aşk ise tamamen biteceğini sanmıyorum
Yaşa ve gör.
Bakalım. hayirlisii
👍🏻
Gelmez
Yaşça buyuksunuz yaşanmışlıklarıniz olabilir. boyle bitmez dediğiniz aşklar bitti mi sizin için?
7 yıllık ilişkim. Bir açıklama bile yapmadan terketti beni.
Unutun aski sevgiyi hele ki bu devir de, görücü usulü evlenin.
Haklısıniz. bu devirde gerçek aşkı bulmak zor
Evet. Eklersen konuşuruz