Güncellemeler
+1 yıl
Nişanlandıktan sonra sevmedim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sevmiyorsan at yüzüğü geç karşıya ateşe kömür koyma 😅
Bidaha kimse beni böyle sevmez agagsgh
Manyaksın valla böyle seviyor diye evlenilir mi kızım 😂
O sevilmeyi çok hak ediyor aslında, aranan nadir erkeklerden kendisi, daha hiç bir kadına göz ucuyla bile baktığını görmedim de duymadım da içki içmiyor arkadaş ortamlarına katılmıyor geç gelmiyor benimle ilgileniyor tırnağım kırılsa elli kere sorar nasıl oldun diye ama ben de haklıyım beni çok yalnızlaştırdı benim yerime benim yapmam gereken herşeyi en ufak şeyleri bile kendisi yapıyor ve bu benim kendimi ona bağımlı hissetmeme sebep oluyor yapma diyorum tamam diyor yine yapıyor bunaldım artık
Valla hayatında annen baban var senin anne babaya ihtiyacın yok bence, bu yaptıklarını ailen zaten yapıyor. Biraz düşün ne demek istediğimi anlarsın. Yani senin sevgiliye ihtiyacın var biraz düşün
Heh aynen öyle, ailem yapmıyor belki de ondan ayrılamıyorumdur 😬
Doğrudur o zaman üzüldüm senin adına genç kız 😂
boş ver sevilecek biri değil zaten🙏😃
Sevilecek biri, bende sorun var beynim bozuk heralde
O zaman ona söyle oda sevmesin 😃
Dedim ama hala seviyor o da manyak
tamam işte bulmuşsunuz birbirinizi Allah ayırmasın 🤣😃
Aman be sanki evlenince boşanılmıyor, olmazsa boşanırız :d
Tabi ya nolcak dert ettiğin şeye bak 😃😃 Allahım sen konuyu biliyon çokkk amin🙏🤣🤣🤣
Neye dua ettin sbshdg
Aramıza girme sanane 😃🤣
Aha böyle tipler milletin başını yakıyor
Valla bişey yapmıyom
YBSG
Nişanı at sevmiyorsan
@eftalya0o ne tarafa 😃🤣🤣
Kalbine
Hmm Peki 🙏
Sana hitap etmiyordur
Bunu bize değil kendine sor kalbine sor.
Sevmiyorsan niye nişanladın ki
Neden nişanlandın o zaman
sevmiyorsan neden nişanlandın?
Sevmiyosan ne diye nisanlandin
Madem sevmiyorsun neden nişanlandın
Niye ne değişti?
Çok üstüme düşüyor, benim yerime bakkala bile kendi gitmeye çalışıyor yani kötü bi niyeti yok biliyorum ama iyice bana kendimi ona bağımlı hissettirmeye başladı çok yalnızlaştım çevremde kimse kalmadı ailem bile yok gibi, sadece o var ve ben bunaldım
Bunu onunla konuşmadın mı hiç?
Konuştum bana hak veriyor tamam yapmayacağım kendi işini kendin yap diyor ama 1 gün sonra yine aynı şeyler.. Ben sigara içiyorum sigara fiyatlarını bilmiyorum komşuyuz biz her sabah alıp kapıya bırakıyor, az miktar bi kredi borcum vardı nasıl imzam olmadan halletti bilmiyorum ama onu kapattırmış getirdi makbuzu verdi bana kendimi hiç bir şeye yaramıyormuş gibi hissediyorum farkında değil
Evet bir yönden yaptıkları sıkıcı ama bir yönden de baya güzel yani, kimsenin arayıp da bulamadığı bir şey. Ama sana çocuk gibi davranıyor ve neden öyle yapıyor bilmiyorum. Sonunu da merak ediyorum
Yani evet kimsenin arayıp bulamadığı bir şey, daha ne istiyorsun derler insana ama fazla ilgi de boğuyormuş gerçekten insanı. ayrılsak zaten ona üzülürüm daha çok o da başkasını böyle sevmez beni de kimse böyle sevmez bir daha, onu çok ararım bi düşündüm şöyle ayrılsam ne olur diye de daha gencim illaki birileri girer hayatıma çevremi gözlemledim onun gibisi gerçekten yok ben de alıştım artık bu duruma kimsenin en ufak bi lafını bile çekemeyecek duruma gelmişim iki yakam bi araya gelmez ordan oraya sürüklenip ortalık malı olur çıkarım en son. Neyse kimsenin ilişkisi dört dörtlük değil zaten dimi 🙃
Aynen öyle her ilişki de biraz kusur olur. Ama senin ki baya güzel kusur. Her ne kadar çok bunaltsa da seni yine de güzel. Ayrılma yazık etme iliskine. Adam da zaten bile isteye yapmıyor. Ne kadar çok seviyorsa artık içine sığmıyor bir şeyler yapma ihtiyacı duyuyor baksana :)
Sevdiği için 😄
Whagsf çok mantıklı
Evet düşün. d
Evlen gitsin boş ver
Ahhabzhnsnx
seni seveni seveceksin :)
Bu mantıkla hareket etmeye çalışıyorum
seni seven kimse birakma sende sev :)
Sevmiyorsan neden nisanlisin ben onu çözemedim
o zaman başlamadan bitir derim
neden nişanlandın o zaman?
Sevmiyon mu