Selam
Hoslandigim cocugun dikkatini nasil cekerim bu arada sevgilisi var mi bilmiyorum. Bi defa konusmaya calistim ama hic pas vermedi bee
Hoslandigim cocugun dikkatini nasil cekerim bu arada sevgilisi var mi bilmiyorum. Bi defa konusmaya calistim ama hic pas vermedi bee
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nasıl bir konuşma geçti. Nasıl bir ortamdasiniz okul iş? Arkadasmisiniz
Hayir taniamiyoruz bile
Nasıl bir ortamdasiniz nasıl bir konuşma geçti aranızda pas vermediğini nereden cikardin
Bak simdi kanka ben ona ucreti uzattim o da inişte topluyoruz gibisinden bisey soyledi ayrica yuzume bile bakmadi😦
Ozaman ilgilenmiştir seninle sürekli denk geliyorsa gözlerinin içine çok dikkatli şekilde bakışlar at
Yok cidden pas vermedi
Pardon. İlgisini cekmemissindir. Ozaman diyecektim k. bakma
Peki ben sana bir sorum var. Sorabilirmiyim
Tabikide
Biraz uzun ama şimdiden k. bakma
Yok yok sorun olmaz sorun istediginizi
Ciddi ciddi bı bayanin görüşüne ihtiyacım var.
İş yerinde bir kız ile bakisiyorduk karşılıklı bir ay falan sürdü bu bakisma sonrasında bir sabah dışarıda sigara içiyordum. Yanımda biri daha vardı karşımda telefonla oynadı bir süre sonra geldi ateş istedi verdim çakmağı verirken özellikle gösterdi parmağındaki yüzüğü ama. Ne ilişkisi var nede nişanlı evli evlenip ayrılmış daha önce 30yasinda biri neyse dedim bu kız beni istemiyor anlaşılan bende bakmamaya uzak durmaya çalıştım olabildiğince tabi. 1 ay falan o benden ben ondan kaçtık resmen neyse benim canım iyice sıkıldı bu konulara bunaldım ve izine cikicaktim izne çıkmama iki gün vardı aşırı derece bakmaya başladı. Bariz günde defalarca göz göze geldik falan ben anlam veremedigim için bu duruma izne çıktım 15gun birbirimizi görmedik. Neyse izinden döndüm baktım normalde aramızda mesafe var ama birbirimizi her an gören yerlerde çalışıyorduk izinden dönünce yerini değiştirmiş bu kız birbirimizi gormucek bı noktaya geçmiş sanki uzak durmak ister gibi birde benim yakınımda çalışan bir çocuk var onunla bakisiyorlar gibi hissediyorum.
O uzuk mevzusundan sonra uzak durmayı denedim olabildiğince izinde ikenden şöyle bir karar aldım kendisi gelmediği sürece kesinlikle ilgilenmiyorum diye ama seviyorum ve bu durumlar canımı yakıyor sence neden böyle yapıyor ve. Bu durumlara yaşasaydin. Karşındaki kişinin erkeğin nasıl bir tavır takinmasini isterdin
Simdi kanka eger yerini degistirdiyse senden uzak durmak istiyordur yani veya baskasi ilgisini cekiyordur boş ver onu yoksa uzulursun
Benim yakınımda çalışan birisi ile bakisiyor gibi hissediyorum ama sadece his. Dediğim gibi seviyormuyum evet canımı * bu durum evet ama inan. Neden böyle yaptini anlamıyorum izne. Çıkmadan önce tekrar bakması geri dönünce ki seyler
Yani baskasi oldugu icin senden uzak durmaya calisiyor iste bunuda sana soyleyemedigi gibi uzak kaliyor genelde kizlar boyle yapariz en azindan ben kdkdkdk
Ozaman bu durumda sen olsan kişinin de senden uzak durmasını istersin
Evet
Fakat uzak durmaz benim icin cabalirsa durum degisir
Şimdi. Daha. Önce evlenip ayrılmış birisi. Bu kişi o yüzden. Aşırıya. Kaçmak olmaz. Benim. Gibi. Birine ise hic olmaz. Dediğim gibi seviyormuyum evet. Benim gibi birinin yapabilicegi tek şey kasten umursamaz davranmak
Umursamaz davranmak insani asiri uipratiyor ya tamamen kalbinden cikar ya da neden boyle davrandigini duzgun bi dille konus derim
Kalabalık bir ortam dayız konuşmam imkansız.
Kalbimden keşke çıkara bilsem. İnan su 4aydir kafayı yedim resmen ama olmuyor mecburum umursamaz davranmaya başka çarem yok.
Siz bilirsiniz
Benim gibi birinin elinden başka bir şey gelmez maalesef teşekkür ler.
Rica ederm
Çocuk hakkında biraz bilgi verirsen belki yardımcı olunur.
Kendisi otobus soforu oyle surekli denk geliyoruz
Ellerinin üzerinde yürürsen kesin dikkat kesilir
Oha ne diyosun hic aklima gelmedi dayii
Belki de çekmişsindir 😉
Yoo
seksıy ol