+1 yılBu tarz tavırlar erkeğin yaptığı hatayı anlamasına asla öncülük etmiyor. Tek amacı eşiyle tekrar bir araya gelmek olduğu için gönül almanın peşine düşüyor. Bunun yerine yaşadığınız her sorunu ya da hoşunuza gitmeyen her hareketi/sözü onunla oturup güzelce konuşup anlamasını sağlamanız ileride aynı hatayı yapma riskini azaltır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Sorunun trol olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşların bence uzat diyor ablan yeter diyor.. senin kendi fikrin düşüncen yok mu neden herkese soruyorsun... sanki biraz şımarık miyiz acaba.. bu şekilde devam edersen sana barışma diyen arkadaşlarının birinin kolunda görme ihtimalin yüksek 😉02 Yorumla
Soran+1 yılNeden sen arkadaşlarının kocasının altına yatma meraklısı mısın? Benim arkadaşlarım senin gibi o... rospu mu? Ahlaksız
- +1 yıl
Hoşttt k. ö, pek afkur
- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAilesi yüzünden neden kocanı cezalandırıyorsun. Milletin ağzına bakma sen. Uzun süre küslük tutmak iyi değil. Yazık ya. Aranız açılır bir daha asla istediğin gibi olmaz. Evliliğe zarar böyle hareketler.
05 Yorumla
Soran+1 yılHasta mısın? ailesi değil suçlu kocam. Onun yüzünden oldu her şey. Gelmiş başlası diyor.
- +1 yıl
Sanırım sen hastasın :D onun ailesi yüzünden yazmışsın 🤦♀️ Dengesiz
Soran+1 yılAilesi yüzünden. Ama konu ailesi yüzünden. Onlar bana yapmadı
- +1 yıl
Peki
Soran+1 yılSkwpdmf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlarını sakın dinleme bu sevgililik mi Allah aşkına evlilik ya 2 hafta küs kalmak nedir hem evliligi cocuk oyuncağı saniyorsunuz gercekten
15 Yorumla
Soran+1 yılBoklukk yapma o da beni kırdı
Cevap sahibi+1 yıl2 hafta yapmissin yapacağını daha da mi olcak ayrıca burada soru soruyorsun fikrimizi söylüyoruz yardımcı olmak adina, cevaplarin cok iğrenç biraz büyü
Soran+1 yılSenin gibi büyüyeceksem böyle kalayım dahs iyi fkwşs xhw
Cevap sahibi+1 yılKafayi yemissin uzuldum adına 😅
Soran+1 yılÖff neyse ya tartışmayalım. Naber
+1 yılVallahi senin bu yaptığını benim karım olacak kadın bana yapamaz. Kavga edilecekse edilir evin şekli değişecekse değiştirilir ama gece elim belinde yüzüm boynunda olacak.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. yalnız bu iş için epey atasöz var
örnek : fazla naz aşık usandırır.
ya da
gün olur devran döner, horoz domalır tavuk gömer
fşsdlkfşlds
Evliliklerde böyle şeyler olmaz00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Fazla naz aşık usandırır.
Bunu bir kenara yaz. Böyle olmaya devam edersen sonuç olarak bu deyiş aklına gelecek.04 Yorumla
Soran+1 yılFazla kırgınlıkta usandırıyor ama ben usanmamaya çalışıyorum
Soran+1 yılHasta mısın beni kıran o kendi kendime küsmedim beni kırdı ağlattı bu yüzden kalbimden ona kırıldım veuzak durdum
- +1 yıl
Bazın kadınlar çok basit şeylere de ağlayabiliyor, bazen gerçekten büyük sorunlarda ağlayabiliyor.
Ağlaman kriter değil, yaptığın şeyi sen biliyorsun. Eğer cidden telafi edilmesi zor bir hata yaptıysa eşin, bunu onunla konuş, kaçmakla olmaz. Ama abartıyorsan fazla uzatmışsın.
Abartıp abartmadığını en iyi bilecek kişi de sensin.
+1 yılAptl olma o adam seni aldatır sonra o akıl verenler arkandan güler. Ayrıca evde olan şeyi arkadaşların neden biliyor?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Senin gibilerine tekmeyi vuracan yüzüne bile bakmıycan
06 Yorumla
Soran+1 yılBen ona vurmadum
Soran+1 yılÇok büyük şey yaptı
Soran+1 yılEgo ile ne alakası var. Kalbim soğumuyor? Demekki çok kırdı çiçek kapatmıyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İstersen affetme. En sonunda gider başkasına saplar. Sjsjsksksod
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnene demi
İnan bana bacim fazla süründürürsen ilgi buldugu kadina gider dogrusunu ablan demiş
09 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun sen kocan seninle az ilgilenmese başka adama mı gidiceksin? Bu nasıl bir namussuzluk
Soran+1 yıl@Ahdefefa erkekler kadınlarla aynı değildir. Yorumunu s... kiyim? Senin gibi kal.. talar bunu onların hakkı gördüğü için zaten cesaret buluyorlar. Kocam beni aldatacaksa aldasın da gerçek yüzünü görüp boşiyim bunun erkeğin hakkı gören senin gihi or. pspuların hepimiz kocasını aldatacak kadar namussuz olduğunu biliyoruz.
- +1 yıl
Bak şimdi bana o kadar hakaret ettin ki. Daha bir kaç cümleyle nasıl karaktersiz bir insan olduğunu gösterdin. Öncelikle bunu direk gösterdiğin için teşekkürler. Devamına gelecek olursak fıtri olarak erkek ve kadının yaradılışının aynı olup olmayacağını bile bilemeyecek kadar cahilsin. Erkeğin hakkı olarak falan görmüyorum ve erkek yaradıştan bu duygularını bastırmayan birisi. Kadının 1 nefsi erkeğin dokuz nefsi vardır 9 u da oraya çalışır. Biraz oku cahillik yapma
Soran+1 yıl@Ahdefefa sen kimsin? Orta ojul mezunu cahil. Uzmanlara göre kadın cinselliğe daha düşkün? Sen kimsin 2022 yılındayız hala erkek yapar zihniyeti umarım kanlar içinde geberirisin. Geniş o... Çoçuğu
Soran+1 yıl@Ahdefefa biraz sinirlendim kusura bakma ama sakince sans gerekenleri anlatmalıyım.
Bak güzelim. Erkeğin fıtratı yaratılışı farklı demişiin. Allah bunu senden iyi bilirdi. Ve zinayı hem kadına hem erkeğe aynı tutmazdı!! Eğer erkeğin gerçekten yaratılışta bir farklılığı olsaydı. Gel gelelim eğer eşim beni aldatırsa bu benimle alakalı değildir onun karaktersizliğidir. Biri beni aldatmasın diye kendimden ödün vermem doğru değil ne olursa olsun bırak 2 haftyı bir yılda benle olmasa beni asla aldatmaya hakkı yok... Aldatırsa da bu benimle alakalı değildir. Onun karaktersizliğidir. Genelde aldatılan kadınları oku çok ilgilendim şunu giydim derler. Ama işte sorun ilgi değildir. Sorun erkepin karakteridir. Kadın ve erkek fıtratı ayrı olsaydı şu an kadınlar kocalarını aldatmazdı ya da Allah erkeğe de kadına da bunu aynı günah saymazdı. Yaradılıştsn olmadığının en büyük ispatı bu ! E kadınlara kocan seni aldatır ilgilen başkasına gider ilgilen diye diye bu erkekler kendinde bu hakkı gördü onunda nefsi var benimde kadın erkek ne fark eder. Sans incanca anlattım umarım anlamışşındır.- +1 yıl
Bu mesajı insanca yazmış olman senin ilk başta yaptığın terbiyesizliği değiştirmez. Karaktersiz biriyle muhatap olduğumu bilerek devam edeyim sözlerime. Aldatmanın haram olduğu gibi eşini 2 hafta boyunca reddetmen onu mastürbasyon yapmaya mecbur bırakmanın da haram olduğunu geç olmadan anlamanı umuyorum iyi günler
Soran+1 yıl@Ahdefefa ben nasıl bir cahil ile muhattap oluyorum. Zina en büyük günahlardan birisi ama dinde red etmek o kadar bahsi geçen bir konu bile değil ayette yok ! Zina ile ayette olmayan hadiste olan bir şeyi aynı tutan bir cahil ile konuşmam bacım git yarın kocan seni red edince başkasının altına yat. Tamam mı bana uymuyor. Genişliğin
+1 yılKüs kalma hayat kısa ne olacağı belli olmaz belki sarılmadığın zamanlar için üzülürsün
04 Yorumla
Soran+1 yılEtkiledi bu yorum
- +1 yıl
Yorumun etkisi oldu mu bari barışmada
Soran+1 yılYoo djekkfjf
- +1 yıl
Peki mutluluklar yine de😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük bir sebep olmadığı sürece gün sonunda eli belinde olmalı eşinin bence. Soğuk soğukluğu getirir adam çabalıyorsa eğer seni de anladıysa büyütme bence 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılBşyük sebeb
+1 yılbu nifakçı arkadaşlar sürünsün daha demelerine ne demeli ayrıca başkalarının kararları ile hareket etme 2 hafta küslük çok bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyin fazlası zarar evliliğine kendi elinle zarar verirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılO düşsün
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Küs kalma ya git boşanma davası aç mahkemeler de süründür bir de
04 Yorumla
Soran+1 yılAbarma bebeğim
Soran+1 yılMahkeme Felan dkwğskdjdo şurads kıymetmixi anlasın istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla erkek böyle güçsüz, muhtaç olursa hanımların da böyle g. tü kalkar. Erkekler size bir soğuk yapan kadına 2 soğuk yapın. Bak bunlar hep örnek.
110 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka edepsiz... Güçsüz dediğin adam senin gibi çapsız tavuk değil 4 katlı galerisi olan aynı zamanda mütait olan bir insan ama o beni çok kırdı. Anladın mı.
Cevap sahibi+1 yılTamam da ben maddi olarak demedim ki? Manevi olarak gücsüz ki 2 haftadır naz yapan karıya s. ktiri çekememiş :) Çicek alıp kendi hatası olmadıgı halde ozürler falan diliyor. Arzu olan kadın 2 hafta dayanamaz bile. Arzu yok şisko göbekli kel bir adamdır, sağlayıcı olarak hayatındadır. Bir tek bak kardeşim var diye nasıl da övüyor hahaha.
Soran+1 yılKarısına s... ktiri çekmek mi sen nasıl iğrenç usluplu cahil birisin seni mahalle karısı bir cingene mi yetiştirdi. ? Nerede büyüdün gece konuda da mı. Lağum ağızlı... Küçük beyinli orta okul mezunu senin o o... rospu annene çekmemiş ise baban bize hayli hayli çekilmez. Yallah travesti kılıklı
Soran+1 yılDostum. 190 boyunda geniş omuzlu. Esmer ve kel değil. Kilosu da 85 fkekdk kendin gibi bie elli sandın herhalde. Ayrıca suçlu o beni kırdı fkspwöx
Cevap sahibi+1 yılSus lan şuna bak. Kocasiyla arasındakioeri sanal ortamda ortaya dökmüş. Bana çingene diyor bir de :)
Soran+1 yılJslakdjdjdjd annene o... rospu dedim alınmasdın çingeneye mi alınsın fksldld gerçekten annen o.. o vakit
Cevap sahibi+1 yılOraya kadar okumadım bile kendini galeriye, inşaata pazarlayan bir kadına ayırdıgim vakit israf benim icin. İyi günler iyi satmalar.
Soran+1 yılTatlım ya kendimi bir yere pazarlamadım fkeldkd evlendim pazarlayan kadın senin annen Gigi olur nikahsız yatar kalkar. Ben sevdim aşık oldum zengin olması onun kendi başarıso ve çoğunu evlendikten sonra elde etti
Cevap sahibi+1 yıl👍👍
Soran+1 yılGizlenme korkak. Fjelms
+1 yılYanlış yapıyorsun. fazla naz aşık usandirir kitabını oku
00 Yorumla
+1 yılBarışın bence, yoksa eşiniz sürünmekten yürümeyi unutacak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence fazla bile olmuş bu kadar sen gerçekten seviyor musun diye düşünülür bile
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok değil ama ne kadar çabalayacağını bir gör bence...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu tip tripler evlilikte yakışık almaz , sorunları konuşarak halletmelisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış yaparsın an gelir siler seni cinselliği kullanmak çok kötü ve yanlış bir şey bazıları öyle bir şey sezince aldatmaya kadar götürür
05 Yorumla
Soran+1 yılCinselliği asla kullanmam yalnızca olay şu kalbim kırgın ve bedenimde onu istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılOnu istemiyorsan boşan doğrusu bu ama sen onunla oyun oynuyorsun gibime geliyor dikkat et ya aldatır ya da sana karşı sevgi ilgisini yitirir
Soran+1 yılNe alaka bu sıralar istemiyorum djwl
Cevap sahibi+1 yılBen ciddi uyarılar yaptım senin iyiliğin için gerisi sana kalmış
Soran+1 yılİylik ile alakası yok.
+1 yılAraya soğukluk girsinde göreyim sizi bir. Abazaların peşinden koştuğu dula dönersin
01 Yorumla- +1 yıl
Şimdi ben sana hakaret davasını açınca birde mahkemede söyle bunları
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç bi zaman arkadaşına inanma dediğini yapma barış o senin kocan bi öpücük bile olsa ozur dilemis
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım benim en yakınım
Fazla naz aşık usandirir diye bı söz var biliyor musun ya senden vazgeçip mutluluğu dışarıda başka kadınlarda aramaya başlarsa o zamn ne yapacaksin
05 Yorumla
Soran+1 yılBen beni kırdı diye mutluluğu baika erkekte bulabilirdim ama bulmadım
Soran+1 yılBenim kalbimi parçalasın iki hafta sonra ancak aklı başına gelsin ben samimyetine inanmıyoeum.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlayı bilmiyoruz o yüzden ne desek yalan olur ama fazla uzatmışa benziyorsun
00 Yorumla
+1 yıliki hafta bile çok adam usanırsa görürsün süründürmeyi😃
15 Yorumla
Soran+1 yılHak etmesin
- +1 yıl
Eninde sonunda barişacaksan bu kadar uzatmani tavsiye etmem acikcasi
Soran+1 yılBakalım belki hana lüks bir hediye alır
- +1 yıl
😄😄
- +1 yıl
bekle bakalım
+1 yılKonuya bağlı ama abartma bence özür dilemiş saygılı adammış hak ediyor sanki 😅 2 hafta çok yanii
06 Yorumla
Soran+1 yılSaygılı olsaydı beni kırmazdı
- +1 yıl
Barışmak için çaba harcamış onun için dedim konuya hakif değiliz hani 😅
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Çözüm bulursunuz konuşarak yani imsaniz sonuçta 😂
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
🥳☺️☺️
Gizli Üye(36-45)+1 yılMutlu edeni bulamayan Var. örnek ben kıymetini bil fazla naz kötü
212 Yorumla- +1 yıl
Aynen aşık usandırır
Cevap sahibi+1 yıl@Karizma_14_ 👍👍👍
- +1 yıl
Herşeyi tadında bırakmak lazım
Cevap sahibi+1 yıl@Karizma_14_ yess
- +1 yıl
Sen naz yapar mısın
Cevap sahibi+1 yıl@Karizma_14_ hayır
- +1 yıl
Güzel direk işleme geçersin yani
Cevap sahibi+1 yıl@Karizma_14_ işlem derken
- +1 yıl
Ne yapacaksınız örneğin gezmeye gitmek gibi mesela
Cevap sahibi+1 yıl@Karizma_14_ giderim hayat kısa neden kus kalayım 😁😁😁
- +1 yıl
Aynen doğru sen first glassın valla
Cevap sahibi+1 yıl@Karizma_14 teşekkür ederim
+1 yılYakında ayrılırsa görürsün
06 Yorumla
Soran+1 yılBen ayrılmadım ondan ama
- +1 yıl
Eee bi yere kadar sabreder insanlar
Soran+1 yılBende öyle dedim
- +1 yıl
Eşinle kavga ederek bişey kazanamazsın
Soran+1 yılO beni üzdü o suçlu
- +1 yıl
Suçlu olsada bunu aranızda çözmeniz lazım, küserek aranızdaki duygusal bağ azalır. Sonuçta bi yere kadar yanında birileri olur ama bi yerden sonra birbirinizden başka kimseniz olmayacak
+1 yılbüyük günaha girmişsin hemen tövbe et
03 Yorumla
Soran+1 yılGram günaha girmedim.
- +1 yıl
sen öyle san
Soran+1 yılEvwt.
+1 yılküs kal ama konu nedir
03 Yorumla
Soran+1 yılAile ile alakalı
- +1 yıl
anlat dök içini
Soran+1 yılYok özel
+1 yılKüsme sebebiniz neydi.
10 Yorumla
+1 yılfazla naz aşık usandırır
10 Yorumla
+1 yılKalma affet güzel şık giyin gece mutlu et
00 Yorumla
+1 yılAldatilinca da ağlamayın o zaman
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. bence adam zaten delirmiştir:) yeter bu kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar küslük doğru değil.
00 Yorumla
+1 yılKocan iyi dayanmış nazina
00 Yorumla
+1 yıl2 hafta yeter mk abartma.
00 Yorumla
+1 yılFazla uzatma gözü dışarıya kaymasın
00 Yorumla
+1 yılUzatmaya devam edersen kuş yuvadan uçar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı.
+1 yılUzaklaştırın kendinizden devam
00 Yorumla
+1 yılBence hata yapmışsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Konuya bağlı ama bence bu kadar uzatma
00 YorumlaAffet , daha ne kadar süründürecen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ters teperse görürsün 2 hafta uzun süre
02 Yorumla
Soran+1 yılBende tepemi
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilesi ne yaptı sana?
04 Yorumla
Soran+1 yılÖzell
Cevap sahibi+1 yılO zaman bilemicem herhangi bir şey söylemek yanlış olur
Soran+1 yılAnladım ama bin beşyüz ben haklıyum
Cevap sahibi+1 yılO zaman hakliysan tabiki o haketmistir. Yalnız uzatirsan iyi olmaz
+1 yılproblem neydi bu kadar?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFazla naz aşık usandırır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kuşu kaçırırsın fazla uzatma
00 Yorumla
+1 yılçok sürünür ise başkası ile olur haberin olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
erkek cinsel anlamda eşi ile olmuyor ise eşi ona surat asıp duruyor ise oda başka bir şeyler peşine düşer evet illaki küslükler olacak ama uzun süreli küslükler eşleri birbirinden soğutur
Soran+1 yılSenin annen baban küsünce başka adamın altına mı yatıyor bu nasıl genişlik
- +1 yıl
üzgünüm ama karaktersiz insan yapıyor bunu haberin olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka fkks
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgunlaşmadan evlenmeyin ya
214 Yorumla
Soran+1 yılSen o yüzden evlenmedin değil mi fowpdmf
Cevap sahibi+1 yılEvli olmadığımı nerden çıkardın
Cevap sahibi+1 yılBir çocukla evlenmiş kocan yazık
Soran+1 yılAhshsh evde kalmışla mı evlenseydi seninle gibi
Cevap sahibi+1 yılKıyamam laf da sokamıyor😆
Soran+1 yılBu senin teorim🖕
Cevap sahibi+1 yılKocan böyle devam ettiğin sürece aldatır seni toksik bir insansın belli ki
Soran+1 yılNereden biliyorsun sana seni ya da ananı s... kicem diye söz verdi herhalde kocam 😁 emin olduğuna göre
Cevap sahibi+1 yılKocanın beni s.. kadar şanslı olduğunu düşünmüyorum 😆
Soran+1 yılNeden para ile değilmiydi😀🖕. Şaka bir yana genelde zaten o... pu skennn şanslı olur çünkü parası olan şanslıdır jfekkdns
Cevap sahibi+1 yılSevdim seni kocana parasız verincem anlaştık mı😅
Soran+1 yılSeni istemez miş anneni istiyor hemde babanın yanında 🖕
Cevap sahibi+1 yılİster ister
Soran+1 yılKanka ya boşvwr.
+1 yılBokunu çıkarmaya gerek yok ya barış gitsin.
00 YorumlaBence yeter adam soğuyacak
00 Yorumlaİki hafta ne ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAferim kral hareket!
00 Yorumla
+1 yılBarış bence
00 Yorumla
+1 yılBu tip pasif-agresif tavırlar sorun çözücü olmaz.
00 YorumlaBence abartma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ayrıl ya bosan
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler