Bence kadınlar ben kendimden baz alarak söylüyorum birisiyle konuşuyordum yaklaşık bir yıl filan önce daha bir yıl filan olmadı adam o kadar ilgili davranıyordu ki o kadar ilgili davranıyor ki artık kusucaktım kfjfjfj fazla ilgi beni pek iyi hale getirmiyor açıkçası ızdırap şart
Bence erkekler daha çabuk sıkılır. Ne sorgu sual severler ne de üzerlerine düşülmesini. Mesaj sevmezler görüntülü arama sevmezler. Neden geç yazdın demezler falan. Geneli böyle istisna erkekler var tabiki :)
Cinsiyet farkı var mı bu konuda inan bilmiyorum ama ; tamam ilgi güzel bisey ilişkide, ama cidden ben de aşırı ilgi olursa sıkılırım. İlgisizlik zaten soğutuyor beni maalesef, ama aşırı ilgi bambaşka Bi hale getiriyor benj, cinnet sebebi. Adamın dünya üzerinde varlığı silinsin istiyorum o derece yani 😂😂🙈
Kesinlikle erkekler... Her iki cinste ilgiyi sever bunu kabul ediyorum ama ilgi için yaşayan kadınlardır. Sürekli ilgi ve değerli olduğunu hissetme duygusu ile yaşarlar. Erkekler bu konuda biraz daha azına razı gelirler hatta fazla ilgiden bunaldıkları da olur
Kadinlar bence. Ben asiri ilgiden nefret ederim bunalirim karsimdaki kisiden sogurum. Beni benimle biraktigi zmn hosuma gider. Genel olarak erkekler bikar derler ama bence kadinlarda ayni sekilde bikiyor ozellikle ilgi duymadiklari kisiden fazla ilgi geliyorsa tiksiniyorlar.
Genel anlamda erkekler pek sevmez, sık boğaz olurlar. Kadınlar anaç bir yapıya sahip oldukları için ilgi görmekten de göstermekten de pek sıkılmaz. Ben istisna , ilgiyi hiç sevmiyorum 😐
Biz erkekler. Cünkü erkekler sıkılır. Kadinlar ise şımarır. Ama onlarin bu simarikligi da hic cekilmez. Totosu tavana deger ve bir sure sonra kendini vazgecilmez sanmaya baslar. O yuzden erkegi fazla sıkmayıp "Kadini da fazla sımartmamak lazim.
Kadınlar tam bir ilgi hastası genel olarak. Ama regli döneminizde tam tersi oluyor. Allah korusun ben bir kadın regli olunca ona bir şey demekten korkuyorum.
Kadınlar şüphesiz.. İşin garibi erkekler işte bize ilgi hep göstersin diyorlar. Ama üstlerine düşünce ilgi gösterince biz boğulup, sıkılıyoruz diyorlar. İnsan nasıl davranacağını şaşırıyor.
Erkekler. Kadınlar tabiri caizse ilgi delisidir. Onlar kolaylıkla sıkılmazlar, bunalmazlar. Fakat erkekler rahatlığına, özgürlüğüne düşkündürler. Onların sıkılma oranları kadınlara kıyasla daha fazla.