Güzellik de bir yere kadar mı diyorlar?
İlle de cilve ille de cilve mi diyorlar?

Güzellik de bir yere kadar mı diyorlar?
İlle de cilve ille de cilve mi diyorlar?

Bence mesele cilve değil, enerji. Cilvesiz olmak sıkıcılık değil; ruhu olan, sohbeti olan, kendini bilen bir kadın zaten ilgiyi canlı tutar. Erkeklerin çabuk sıkıldığı şey çoğu zaman cilve eksikliği değil, bağ kurulamaması. Zorlama cilve itici olur, doğal hal ise kalıcı. Samimiyet varsa, cilveye bile gerek kalmıyor.
Güzel kızım Cassie 💕
Erkekler “cilve olsun”u seviyor diye anlatılıyor ama işin özünde önemli olan çekicilik + uyum. Her erkek cilve manyağı değil; çoğu için samimiyet, mizah, hafif merak uyandıran bir tavır çok daha etkileyici 😉
Cilve yapay olursa itici bile gelebilir. Sen olduğun gibi ol, kendi tarzında flört et. Biraz göz teması, gülümseme, tatlı bir özgüven çoğu cilveden daha etkili 😌✨
Cevap
26Cevap
Kapı duvar kadını kim ne yapsn
Cilveli kadın sevmem. kadın doğal olsun, olgun olsun, erkeği etkilemek için şekilden şekile girmesin.
Bu kadının adı ne
Daha bugün bu diziyle ilgili soruda bu kadını anlattım ama adını bilmiyorum
Dizinin en güzellerinden
Güzel olunca cilve yapmaya gerek kalmıyor. Oğlak kadını olsan bile seviliyorsun 🙂😂😂😂
Benim burcum oğlaktır evet🙂
Sıkılır bence ya. Kadın azıcık fingirdek olacak eşine sevgilisine karşı
Sıkılmak doğru bir tabir değil bence çünkü seviyorsan sıkılmazsın ama cilve türü hareketler ilişkiye bir tık daha renk katar.
Cilve dediğimiz şey güzelliğin çok çok önündedir erkek için. Çirkin ama cilveli bir kadını güzel ve ruhsuz bir kadına yeğlerler çoğu zaman.
Cilve kadının enerjisidir. Sıkılmak konusu biraz farklı sevdiği kadını olduğu gibi kabullenen erkek bu tarz şeylere takılmaz.
Anlayamadım gitti bu diyorlar cilveli kadın seviyorlar bu diyolar zor kadın seviyorlar
Cilve falan anlamam ne istediğini bilsin yeter
Cilve sıkıcı ya. Kararında olmalı; yerine göre. Zaman zaman filan.
Elbette sıkılır. Akıllı kadın erkeğinin neyi sevdiğini bilir ve ona göre davranır. Tabi kadın da onu istiyorsa.
Her halükarda sıkılır erkek kişisi
Hepsinin köküne 😂😂😂
Seven erkek sıkılmıyo istersen odun ol...
Sevmeyen insana ne yaparsan yap sıkılacak bir sebep bulur. O yüzden cilveyfi nazdı hikaye...
Cilveli olunca da sıkılıyorlar bunaldım misali
Erkekler yeni bir kız görene kadar geçen sürede herşeye soyup herşeyden sıkılabilirler 😂
Kendi olsun yeterli.
Sürekli cilve bayar
Ergenlerde ve oyun sevenlerde o durum var
Gözden önce ruh doymalı
Ne istediği bilen kadın daha çekici geliyor bana
Ben sıkılgan biri değilim
Düzgün sevsin yeter cilvesi olmasa da olur
Cilvesiz kadın asker arkadaşımdır 😅
Bence öyle evet. Cilve hoşlarına gider her zaman
Bir süre sonra sıkıcı ve itici bulurlar.
Evet bence sıkılır
Erkek boynuzlanmak ister. Namus ahlak edebiyati yapip esini sevgilisini baskasıyla dusunup 31 ceker emin ol.
Bilmem. Bi fikrim yok
Cilveli kadın sıkıcı değildir
Boğa burcu olarak cilveli olsun 🤭
Kadın dediğin cilve yapar
Severim ama içinden geliyorsa
E yani
Evet sıkılırlar
Evet aynen öyle olur
Kesinlikle evet
Evet
Cilve şart
Cilve olmazsa olmaz