Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Erkekler ve kadınlar, aşk ve bağlanma konusunda farklıdır. Erkekler, genellikle kadınlara göre duygularını ifade etmekte daha zorlanır ve bağlanma konusunda daha yavaştır. Kadınlar ise, genellikle erkeklere göre duygularını daha kolay ifade eder ve bağlanma konusunda daha hızlıdır. Bununla birlikte, bu genellemeler her zaman doğru değildir. Bazı erkekler, kadınlara göre daha duygusaldır ve bağlanma konusunda daha hızlıdır. Bazı kadınlar ise, erkeklere göre daha duygusal değildir ve bağlanma konusunda daha yavaştır. Aslında, bağlanma süresi, kişinin bireysel özelliklerine, geçmiş deneyimlerine ve ilişkideki beklentilerine bağlıdır. Kimse için kesin bir cevap yoktur.
Merhaba,
İlişkide bağlamak cinsiyet ile alakalı değildir. Kişilik ve karakter meselesi en çok ihtiyacı olan, bağlanmak isteten duygusal romantik olan kişiler daha çok bağlanır. Nice erkek ve kadın gördüm bağlanan daha başlar başlamaz bir kaç günde bile bağlananlar var...
Karakterle alakalı ama bence erkekler. Çünkü erkekler duygularını içine atarlar ama aslında kadınlardan daha duygusalızdır biz erkekler. Daha zor atlatırız birşeyleri
Fiziksel olarak kadınlar daha güçsüz olduğu için onlar daha rahat bağlanır
Cevap
11Cevap
Seven bağlanır birde benim çabuk bağlanma huyum vardır
Her iki taraf da sevdiğine bağlanır bunun yüzdesi yok bence
Kadınlar sanki bir daha çabuk bağlanıyorlar.
Erkekler çabuk bağlanmış gibi yapar ama kadınlar önce bağlanır
Aynen öyle erkekler öyle gibi görünür ama aslında en çok seven taraf en çabuk bağlanan taraf bence kadınlardır diye düşünüyorum. Sevince biz kadınlar tam seviyoruz erkekler öyle değil..
Kesinlikle. Erkekler ilişkinin başında kendine bağlamak için bildiğin rol yapıyor, kadın bağlanınca kendini geri çekiyor
Erkekler daha çabuk bağlanır kadınlar çok daha kolay unutur
erkekler çabuk bağlanır çabuk soğur kadınlar geç bağlanır geç soğur :D
Görüştüğüm kızlarla kıyaslama yaparsak ben daha çok bağlanıyorum ama onlara kalsa öyle değil
Erkekler çabuk bağlanmış gibi yapar ama kadınlar önce bağlanır
Kadınlar daha çabuk bağlanır
Aynen katılıyorum. Kadınlar sevince daha çabuk bağlanıyor daha çabuk sahipleniyor. Erkeklerde belki öyledir ama bence erkekler bunu pek belli edemiyor diye düşünüyorum ben..
Kadinlar bağlanır
cinsiyete göre değişen bir şey değil pek
kadınlar
Aynen katılıyorum. Bencede biz kadınlar erkeklerden daha çabuk bağlanıyoruz sevdiğimiz zaman. Erkeklerde bağlanma sorunu var bence karşı tarafa. Çünkü onlar biz kadınlar gibi sevemiyor pek..
Kadınlar bence.
Aynen bencede biz kadınlar. Erkekler öyle kolay kolay bağlanamıyor bence sevdiği kişiye. Ama kadınlar sevince hemen bağlanıyor hemen sahipleniyor erkeğini. O yüzden erkekler diyorum ben...
Erkekler kolay varlıklar daha çok bağlanirlsr
Bence tam tersi erkekler daha zor bağlanıyor. Kadınlar sevince daha çabuk bağlanıyor hatta karşısındaki insanı herşeyi ile sahipleniyor. Ama erkekler için aynı şeyi düşünmüyorum ben ya.. ..
Erkekler kolay baģlanıp;kolay kaçıyorlar. Kadınlar zor bağlanıyor ama zor kopuyorlar.
Erkek ile kadinin gücü bir mi tabiki kadınlar.
Kadin
Kadınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?