Sinir ve kavga esnasında seni seviyorum dedim kızda bunu aşırı ciddiye aldı olayları büyüttü ve ayrıldı benden. Yeteri kadar sevgi ve ilgi görmediğim için ayrıldım diyor bu kız peki kendisi seviyormuki yeteri kadar sevgi versen yine kıymetini bileceğini sanmıyorum... beni sevmiyorsun dedi sana hic birşekilde inanmıyorum sahtesin sen rol yapiyorsun diyor beni bu hale sen getirdin diyor, böyle bir kiz boyle bir nedenden dolayı terkedermi cicek ve tektas aldım kabul etmiyor barışmıyor affetmiyor istemiyorum diyor ama engeli filan kaldırmış durum filan paylaşıyor bu kız...
Güncellemeler
+1 yıl
Sinir ve kavga esnasında seni sevmiyorum dedim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sevgini hissedememistir sana inanmamasi için nedenleri vardır bunları sordun mu ona
Evet nedenlerini dinledim ama tekrar şans ver gosteriyim dedim degistigimi kabul etmedi, simdide ayriyiz onunda tadi tuzu yok uzun bir iliskiden ayrıldık
Bu cümleden ben şunu anlıyorum sanırım bu guvenmeme nedenleri biraz ciddi şeyler yani güven mevzularini bilirsin bir insanın bir yalanını yakaladın mi bir daha guvenemezsin
Ya ben biraz agir biriyim sevdigimi gizledim yani tam net göstermedim buda boyoe seylerden hoşlanmıyor herseyi yanlis anliyor sevmedigimi saniyor ailesinode sevmedigimi saniyor ben bazen uzak duruyordum rahatsizlik vermeyeyim diye onu bile yanlis anlayip sen venim ailemide sevmiyorsunki diyor seviyorum diyorum inanmiyor evet iliski icinde ondan uzak durdugum zmanlar oldu beni darlıyordu yani rahat ve huzur vermiyordu bende kalıyordum bunlari sevmedigim ona deger ve ilgi vermediğim anlamini cikariyor yani ne yaparsam yapiyim inanmiyor ama ayroldiginada sevinemiyor hani mutluda degil
Kız senden ilgili olmanı istemiş bunu her kız yapar eğer bir kıza sevdiğini belli etmezsen ve her kız da bunu düşünür seviyorsun yani nasıl belli edemiyorsun ya da nasıl ilgi göstermiyorsjn diye düşünüyoruz biraz kendini aşmaya çalış değiş demiyorum sadece biraz daha olması gerektiği gibi ilgili olsan kıza her şey daha farklı olurdu
Barışsa idi yapacaktım ama barişmadıki şimdide ben hicbir kapiyi kapatmadim o girmeye korktu diyormuş bu saaten sonra soğudum bende ciddien yoruldum cunku ayrildiktan sonra pesinden cok koştum dönmedi ve iste durum filan paylaşıyor sarki marki özlüyor herhalde ilstisimi kestim artik ne pesinden kosuyorum neden aranlarina cvp veriyorum yanlisliklami ne aramis dönmedim bile
Hmmm yalnız ayrılma sebebine göre böyle bir şey yapman doğru mu bilemedim ki ama gerçi cabalamissin da bilemedim şimdi akışına bırak en iyisi olursa olur olmazsa olmaz artık
Cok çabaladım mektup yazdim tektas aldim cicekler vs ile kabul etmedi wonra dogum gunu hediyesi gonderdim onu nedense kabul etmis aradim msjlar agladim zirladim ne olur barisalim ne istiyorsan o olsun dizinin dibinden ayrilmayacam falan filan hata yaptim ben bir odunum herseyi denedim barismadi ben ustune gittikce dahada kacti benimle dalga gecti ben bu kızı affedermiyim biliyor benim gibi birini bulamayacağını yani enayi...
Gerçekten cabalamissin ve de ağladın mi gerçekten bana göre bir erkek ağlıyorsa sözlerinde samimidir biraz peşinden koşturmayi seviyor galiba ya da artık seninle olmak istemiyor boş ver sen yapmışsın yapacağın kadar her şeyi gerisi onun sorunu
Dualar ettim sabah kadar neler yapmadimki kac gece ağladım cok derinden yaralandim terk edilince kolay degil 5 yil gecti herseyi yasadik onunla beni hicbir zman birakma derdi ama yalanmis yari yolda birakti, tek avuntum hayattan tat alamiyor keyif alamiyor iletisimi komple kopardim benimle herseyi yasadı unutamaz o kesin zaten pismanda olmus ama ama hala pesinden kosmami istiyor bende artik nosunu silmedim durum hala paylasiuor mi diye heryerden gizledim kendimi sadece uzaktan izliyorum oyke iste geceleri ask sarkilari paylasiyor laflaf sozler paylasiyor ama paylasitigi seylerde bile beni sucluyor senin yuzunden böyle oldu gibi benim sucum yok sen yaptin ve bu hale getirdin gibi anneside oyle dedi gaddar ve acimasiz birisi hosuna gidiyor hem aci cekmek hemde acı cektirmek...
Onca yıllık bir ilişki bilmiyorum belki tekrardan olabilir kız milletine çok belli olmuyor ne desen bilemedim
Kiz milleti icin hersey cocuk oyuncağı bakalım donse idi pesinden kostugumuz zman onun cok iyi olurdu degerini iyi anlamıştım ama soguttu kendini artik bu saaatten sonra cok umrimda degil yapacak birse yok benim suçum degil
Hepsi için konuşma bence ben de bir kızım
Aslinda kiz olsun erkek olsun cepte olunca karşı tarafi degersizlestiriyor nede olsa gidemez elimin altinda diye yani o gitmeden önce bende oyke dusunuyordum beni terk edemez diye kaçan kovalanır lafını boşa söylemiyorlar...
Evet doğru kimseye vazgeçilmez biriymiş gibi davranmiycan yoksa dediğin gibi seni cepte bilip aha böyle oluyor resmen
Hayirlisi bakalım kacan durumuna gectim, en azindan elimden geleni yaptim bakalim artik
Aynen iyi yapmışsın