AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
yani ufaktan amacı belli gibi ama öyle de olmayabilir. al yanına bir tane biber gazı , istemediğin yerde durmasını söyle durmazsa sık biber gazını çık git
Evde takılmayı seviyor belki, dışarda gezmektense evi daha rahat görüyor olabilir
Yoktur diyecek erkek ya pasiftir ya da altın kalpli
Sende devamli gidiyormusun?
Gittiginde naapiyorsunuz?
Dışarda başka erkekler seni görmesin diye kıskanıyor. O yüzden tabiki
Durumu olmayipta eve cagirmasi sacma. Bi cay bi meyve suyu ne kadarki sanki.. kanmayin boyle seylere
hangi kız meyve suyu içiyor? en kötü starbucksa gidersin her gidişinde 100 lirayı bırakırsın
@Turkuaz88 starbuck ne alaka. Icmeyiversinler. Kendim icin soyluyorum hicbir guc elin adaminin evine girmeye zorlayamaz beni. Cafede bi kahve ne kadarki? ya da aciktikmi doner yeriz olmadi nohutlu pilav yeriz ne olacakki. Düşes miyim bende lux pahali yerlere goturecek beni. Ayrica ben kendi yedigimin ictigimin parasini da veririm
@zat-i_sahane_ mevzu para vermek değil ki şu anda dışarda hava eksi 5 derece bu senin dediklerini yapsak üşüye üşüye yapıcaz ama evde olsak dışarda harcadığımız parayı markete gidip sevdiğimiz şeyleri alırız evde takılırız evin içi 30 derece internet bilgisayar sigara her şey çok daha güzel bence
Her buluşmada söylemesi tabii ki insanı şüphelendirir. Güven sorunu varsa zaten bence evine gitme.
Korkmuyorsan git ama sonuç belli, evcilik oynarken hamile kaldım.
Skmmek istiyor olabilir mi acaba? Her normal sevgili gibi hani?
Olabilir. Evde daha rahat sevişilir. Belki cafe ortamları sıkıyordur?
Yooo sen iyi niyetle saftirik gibi davranirsan ssdece kullanir ama.
Kendini altında bacakların açık bulunca anlarsın niyetini.
amacı seninle buluşurken covid olmaman bacım yoksa başka ne olabilir fghjk
puahahaha :D
Sen çağır knk sevgiliyi bulmuşsun seviş biz arıyoruz da bulamıyoruz
İyi ara ama😁
Burdayımm😊
Cok mu aradin sen?
Geçelim mi sıraya abla 😂
Yok canım ne farklı amacı seninle evde pepe izlemek istiyor sanki💓
Sakın gitme kardeşim
Devir kötü
Dikkat et kendine
4 ayda hiç dışarı gitmediysen amaç belli iyi tanımadan sevgili olmayın
ay bir daha gitmeyeyim herkes aynı şeyi yazmış soğudum
aynen oyle kardeş
Seks için işte başka ne olacak. Sıkılmıştır. Vermiceksen oyalama der yakında 😂
Tek amacı s KS bende de oyleydı en son terk edıldım falan neyse
Nedenki terkedildin ya, gitmedin diye mi
bence kendini biliyorsan eve gitmende sakınca yok sana istemedigin hiç birşeyi yapamaz sonuçta ama sosyalleşmek istememesi garip yani hiç mi insan içine çıkmıyor seninle sürekli eve çagırması saçma olur
Yaniiii insanın aklına kötü şeyler geliyor maalesef
Her zaman mi kötü şeyler gelir ki?
İlk düşünce o geliyor ne yazık ki? Kim buna iyi niyetle bakabilir ki?
Bilmiyorum belki de Corona nedeniyle dışarıda görüşmek istememiş de olabilir. Bir diğer ihtimal ise herhangi bir şey yaşayıp yaşamayacaklarini kız anlar diye düşünüyorum? Sence?
Sadece cinsellik amacı başka bişey değil
@Keynesyen Koronadan ötürü söylediğini düşünmüyorum 😊
Olsunn iyi şeyler düşünelim lütfen 😇😃
4 aylık bir süreçte cinsel bir birliktelik içindedir büyük ihtimal ya da başka bir seçenek kalabalık organları sevmiyordur ev kuşu tarzındadir büyük ihtimalle birincisi ama yine de konuş bu konuyu sevgilinle pul koleksiyonuna dönmesin
Bir olmaz 2 olmaz üçüncüde kan revan dönersin evine
Farklı amacı olsaydı 4 ay beklemezdi emin ol 4. gün istediğini alırdı
Tek bir amacı var o da aşikar
Yeminle Cem Garipoğlu'nu hatırlarttın. Bir sey olmaz ne olacak? Seks teklif edebilir ama.
daha 4 ay olmuş bence sakın evine gitme kimin ne olduğu belli değil bu devirde bitanem
Evet bitanesi poncik haklı
Yani s... mekten başka farklı bir amacının olduğunu sanmiyorum.
Aynı durumdayız ama büyük ihtimalle niyeti iyi değil jsjdkkskskjs
Şimdiye kadar bir şey yapmadiysa benim gibi düşünüyor dur evi gerçekten rahat bulduğu için dir ya da aşırı kıskançlık vardır aşırı kıskançlık varsa uzak dur
Kardeşim bi saflık vardır bir de canım vardır gerisini sen anla işte
hahaha tabiki de kızları sevip yolllayacaaz ne yapacaktık
Kötü düşünmek istemem ama eve de çağırması doğru gelmiyor gibi
Evde daha iyi zaman geçiririz diye düşünüyor olmalı
Yok hayatım evde her halini gör , evlenince zorluk çekme diye yapıyordur, hemen kötu düşünme...
Niye çağırdığı belli seninde niyetin gitmek ile belli
sana pul ya da balık koleksiyonunu göstermek istiyordur
Corona vakalarından olabilir mi şu an için ya açık alanda oturmak mantıklı ya da ev kapalı alanda maskesiz oturmak sıkıntılı
Ben normal olağan bir soru sorarım KizlarSoruyor hemen kaldırır, bu %85 troll olan soruyu kaldırmıyorlar harbi adalet yok bu sitede.
Trollük ne var soruda olağanüstü bir olay mı ya da imkansız bişey mi her şeye troll diyip durmayın ya da gelmeyin
@Merabaaşkolar troll derken o anlamda değil belli ki feyk gerçek değil anlamında troll aynı zamanda bu soru bu sitede 1000 kez soruldu belli ki etkileşim alınmak için yapılıyor.
Parası yoksa bı parkta oturabilir seninle eve gitmemen gerekir bı kadının namusu herşeyden önce gelir bacım bence gitme çok zorluyorsa da ayrıl gitsin
Bende erkek olarak şunu söylemeliyim kii amaçi sadece cinselliktir. Kızlara tavsiyem şu : güvenmeyin sadece cinsellik düşünen erkeklere güvenmeyin
Böyle erkekleri nasıl tanırız peki? İlk aylarda? Çünkü cidden temiz safça seven yokkkkkkkk
Bu zor yaa tabi istisnalar kaideyi bozmaz
Hayır hemen kötülemeyin evini tanıtmak şimdiden öğrenmen için dköwşsöwlsöwlx Dilara Arıkanlı izliyorum daa dköwşsöwlsöwlx
olumlama yapalım biraz
Bu çocuk bu kıza deliler gibi aşık dışarıda kızı kapmasınlar görmesinler diye evden çıkmak istemiyor. Djjddjdkkdkdsk
Sadece cinselik düsünüyodur ondan ve seninle disarda gözükmek istemeye bilir cünkü baska kizlarlada yaziyodur muhtemelen.
Seni kullanmayı düşünûyo bu kadar basit bunu anlamayacak kadar aptal degilsn onunla su an konusman bile aptallik
Pul koleksiyonunu göster istiyor niyeti kötü değill
eve çağırmak zaten çok saçma hadi bana gel diye gidilmez yani daha yeni sevgilisiniz. herhangi bir yerde buluşursunuz o anlık gidelim diye muhabbet olursa öyle karar verilir benceee
Başla amacı varsada nolcak ver gitsin kanka bi kere geliyoz dünyaya
Gaza getirme kızı 😀
Ver kurtul diyorsun... çocukta kurtulsun ızdıraptan
Tek başına yaşıyorsa parası vardır amacı seni düzmek 😂
Nektari daha iyi değil mi o tüysüz oluyor 😂😂😂 tabi ki düzecek derdi o
Daha önce evine hiç gittin mi? Yani hemen kötüye yormamak gerekiyo bence diğer hareketlerini de gözden geçirmelisin.
4 aydır seks yapmadın mı onunla. Yazık uzun süre yapmamanın erkekler üzerindeki zararlarını bilmiyor musun
Ne zararı?
Yok canım nereden çıkartıyorsun öyle şeyleri senin için fesatAdam PlayStation oynamak için çağırıyor🤦🏼😂😂
Yaaaani belki mercimek yapcak cocuk firinda belki cok sicak yiyip yanacak bi git bakalim bilemedim 😅
Sevgilin sonucta birlikte olmak istiyebillir gayet normall bisey bu istemezsen bunu acik acik ona söylle
tanımadığım için net bir şey söyleyemem ama bende genelde eve çağırırım. evde sohbet etmek daha rahat geliyor
Kesin farklı bir amacı var. Aksini söyleyen bu işi bilmiyordur.
Şu soruyu sürekli görmekten bıktım. Sevgilinin evine biran önce git nolcaksa olsun
Yok canım ne farklı bir amacı olsun :) öpücek sadece :D
Tabikide eve çağıra çağıra bi gün yanaşıcak sana yatak 🛌 amaç haberin olsun buraya yazıyorum...
Bı düşün bakalım niye seni eve çağırıyor çok açık bı sebebi var ortada zaten
ne olacağını aslında sen burdakilerden daha iyi biliyorsun