Bu düşünce 2 yıldır var , yani 2 yıldır kapalılik benim için hiçbir anlam ifade etmeyen , hiçbir koruyuculugu olmayan kendimi yok yere kisitladigim bır şey gibi geliyor.
Erkekler bir taraflarına sahip çıkabilsin diye ben niye kendimi kapatayım ayrıca Kurandaki tesetturunde bu olduğunu düşünmüyorum.
Her neyse bunu nasıl yaparım a gelince 2 hafta üst üste birkaç saat yaşadığım yerin biraz uzağında kalabalık bir yerde saçımı açtım başta şapka vardı sonra onu da çıkarttım ne hissettiğimi gozlemlemek için
İlk gun kötü bir deneyimdi ancak sonrasında evet bu ya dedim , çabucak ısındım
Açmak zaten ay günah ay haram givi gelmedi uzunca süre kapalı olduğum için saçım bile açık olsa çıplak givi hissettirdi
Erkekler bir taraflarına sahip çıkabilsin diye ben niye kendimi kapatayım ayrıca Kurandaki tesetturunde bu olduğunu düşünmüyorum.
Her neyse bunu nasıl yaparım a gelince 2 hafta üst üste birkaç saat yaşadığım yerin biraz uzağında kalabalık bir yerde saçımı açtım başta şapka vardı sonra onu da çıkarttım ne hissettiğimi gozlemlemek için
İlk gun kötü bir deneyimdi ancak sonrasında evet bu ya dedim , çabucak ısındım
Açmak zaten ay günah ay haram givi gelmedi uzunca süre kapalı olduğum için saçım bile açık olsa çıplak givi hissettirdi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer